Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

O George Carlin θα σώσει τον πλανήτη!...!



Η γρίπη σκοτώνει πλέον, νέους και υγιείς


Τα χέρια σηκώνουν οι επιστήμονες, αφού δεν έχουν καταφέρει ακόμη να εντοπίσουν για ποιους λόγους η νέα γρίπη σκοτώνει νέους και υγιείς. Τις τελευταίες ημέρες στη χώρα μας τέσσερις άνθρωποι δίχως υποκείμενο νόσημα έχουν χάσει της ζωή τους αφού προσβλήθηκαν από τον ιό Η1Ν1. Πρόκειται για ένα 6χρονο κοριτσάκι, δύο γυναίκες 39 και 18 ετών και έναν άνδρα 19 ετών.

Έτσι τα θύματα της «απρόβλεπτης νόσου», όπως τη χαρακτηρίζουν οι ειδικοί, έχουν φτάσει στη χώρα μας τα 47, από τα οποία 8 δεν είχαν κάποιο υποκείμενο νόσημα. Εν τω μεταξύ, σε Εντατική Μονάδα εισήχθη και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση και διασωληνωμένη μία γυναίκα 40 ετών χωρίς υποκείμενο νόσημα.

Χτυπάει τους πνεύμονες
Σύμφωνα με τους ειδικούς, αντίθετα από τους ιούς της εποχικής γρίπης, ο ιός της πανδημίας χτυπάει τους πνεύμονες και προκαλεί περισσότερα και σοβαρότερα προβλήματα στο αναπνευστικό σύστημα, ειδικά στους νέους. Ωστόσο, δεν έχουν καταφέρει ακόμη να αναγνωρίσουν ποια είναι η αιτία που συμβαίνει αυτό.
«Δεν υπάρχει αιτιολόγηση. Πιθανολογείται ότι ευθύνεται κληρονομική προδιάθεση ή .....

Τα εθνικιστικά alter ego του Σαμαρά προτείνουν:"Διώξε τη Ντόρα τώρα"

Αυτοί ξέρουν!
Οι περισσότεροι από τους στενούς συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά του εισηγούνται να οδηγήσει στα άκρα την κόντρα με την Ντόρα Μπακογιάννη. «Όσο το συντομότερο την καθαρίσεις τόσο καλύτερα» φέρεται να λένε πολλοί στην Ρηγίλλης.

Η άποψη που κυριαρχεί στα ηγετικά κλιμάκια του νεοκλασικού κινείται προς την κατεύθυνση της οριστικής σύγκρουσης.
Οι συνεργάτες του νέου προέδρου της Ν.Δ. πιστεύουν ότι σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να επαναληφθεί το σκηνικό της περιόδου Έβερτ, όπου η Μητσοτάκης είχε ξεσηκώσει αντάρτικο στο εσωτερικό του κόμματος.
Ο Σαμαράς δέχεται εισηγήσεις προκειμένου να «καρατομήσει» εδώ και τώρα την Ντόρα. Προς το παρόν ο ίδιος αποφεύγει να ανοίξει τα χαρτιά του και να πάρει θέση επί των όσων ακούει.

Αντώνη, έχεις μήνυμα!

Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες ήταν το χθεσινό ΟΧΙ της Ντόρας, στην πρόταση του προέδρου Αντώνη να αναλάβει τομεάρχης Παιδείας και Πολιτισμού στην σκιώδη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Ο πρόεδρος Αντώνης, στα πλαίσια της γνωστής τακτικής "σφουγγάρι", πίστεψε ίσως ότι θα "καθάριζε" τη Ντόρα, προτείνοντάς της τη συμμετοχή στη σκιώδη κυβέρνηση, σε ένα δευτερεύον πόστο, μια συμμετοχή που υπολόγιζε ότι δεν θα μπορούσε να αρνηθεί αφενώς, και θα προσλαμβάνονταν ως κίνηση "υποτέλειας" αφετέρου.

Υπολόγιζε, όμως, χωρίς τον ξενοδόχο. Διότι έδωσε την ευκαιρία στη Ντόρα να στείλει ένα μήνυμα προς όλους, στο εσωτερικό της Ν.Δ. Το ΟΧΙ της Ντόρας προτίστως απευθύνονταν στο "σύστημα Καραμανλή" και την καμαρίλα του, που τώρα περιστοιχίζει το νέο πρόεδρο. Επί μια δεκαετία και πλέον πολέμησε στην πρώτη γραμμή, δίπλα στον πρώην αρχηγό, ειλικρινώς, χωρίς εκπτώσεις, χωρίς δεύτερες σκέψεις, δεν έβαλε μπροστά το προσωπικό της συμφέρον, δεν υπέσκαψε, κι αυτή η στάση της οδήγησε σε δύο διαδοχικές νίκες, κι όμως το "σύστημα Καραμανλή" στο τέλος την αντιμετώπησε με ιταμό τρόπο, με αποκορύφωμα το να συντάξει το μηχανισμό του κόμματος με τη μεριά του "προδότη", του ανθρώπου που έριξε κάποτε την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, προκειμένου να μην εκλεγεί η Ντόρα αρχηγός. Τι πιο υποτιμητικό απέναντι στη συνέπεια που η ίδια έδειξε τόσα χρόνια.

Ο δεύτερος αποδέκτης ήταν ο ίδιος ο Σαμαράς, που δεν δείχνει να ....

Ο Σαμ ο Σφουγγαράκης!



Ο άνθρωπος που το 1993 έριξε την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας μετά από δεκαέξι χρόνια εμφανίζεται αμετανόητος!. Διχαστικός, φοβικός και με λογική παρέας ξεκινάει την πορεία διάλυσης της Ν.Δ. Ο λόγος για τον Αντώνη Σαμαρά. Αυτός ο κύριος σήμερα το πρωί είχε το θράσος να τηλεφωνήσει στη βασική του αντίπαλο στη διεκδίκηση της ηγεσίας της Ν.Δ., Ντορα Μπακογιάννη, και να της προτείνει να

Ποινική δίωξη εις βάρος του Ν. Ζαγοριανού


Ο κ. Κανελλόπουλος ζητάει να ασκηθεί ποινική δίωξη  κατά του κ. Ν. Ζαγοριανού για κατάχρηση εξουσίας, καθώς δεν εξέδωσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για τον εμπλεκόμενο στην υπόθεση του C4I, πρώην στελέχους της Siemens, Μ. Χριστοφοράκου και για παράβαση καθήκοντος, καθώς δεν έδωσε όλα τα έγγραφα της δικογραφίας στους δικηγόρους των εμπλεκομένων στην υπόθεση της Siemens.

'Εντονες αντιδράσεις για την επίθεση κατά του Μπερλουσκόνι

Στη χθεσινοβραδινή επίθεση κατά του πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι, στην κεντρική πλατεία «Ντουόμο» του Μιλάνου, αναφέρονται με δηλώσεις τους οι πρωταγωνιστές της ιταλικής πολιτικής. Ο Ιταλός πρόεδρος Τζόρτζιο Ναπολιτάνο εξέφρασε την «απερίφραστη καταδίκη του» και ζήτησε να γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια, «ώστε κάθε πολιτική αντιπαράθεση να επανέλθει εντός των ορίων υπευθυνότητας και αυτοέλεγχου».





Σχετικά θέματα
 
 







Ο πρόεδρος της Βουλής Τζανφράνκο Φίνι, ο οποίος τις περασμένες ημέρες είχε έρθει σε αντιπαράθεση με τον «Καβαλιέρε», θέλησε να μεταβεί στο νοσοκομείο «Σαν Ραφαέλε» του Μιλάνου για να τον επισκεφθεί. Μιλώντας στους δημοσιογράφους, με άμεση αναφορά στις δύσκολες δεκαετίες του 1970 και του 1980, υπογράμμισε ότι «οι πολιτικές δυνάμεις είναι υποχρεωμένες να πράξουν ό,τι μπορούν ώστε η Ιταλία να μην ξανακυλήσει στα δύσκολα χρόνια της βίας».

Ο ηγέτης της Λέγκας του Βορρά, Ουμπέρτο Μπόσι, χαρακτήρισε την επίθεση του Μάσιμο Ταρτάλια κατά του Ιταλού πρωθυπουργού, «μια πραγματική τρομοκρατική πράξη».

Ο πρόεδρος της Γερουσίας Ρενάτο Σκιφάνι, ο οποίος επισκέφθηκε σήμερα τον «Καβαλιέρε», δήλωσε ότι «ο πρωθυπουργός δεν είναι καταβεβλημένος σωματικά, αλλά ψυχολογικά, διότι κατάλαβε ότι υπάρχουν άτομα που τον μισούν πολύ έντονα».

Δεν λείπουν, όμως, και οι πολεμικές: ο πρώην εισαγγελέας Αντόνιο Ντι Πιέτρο, επικεφαλής του κόμματος «Ιταλία των Αξιών», τονίζει ότι «σε προσωπικό επίπεδο, πρέπει αναμφισβήτητα να καταδικασθεί κάθε επίθεση, η οποία μπορεί να έχει ως στόχο και τον πρωθυπουργό. Αλλά δεν μπορούμε, παράλληλα, να ξεχνάμε ότι στις πλατείες και στις βιομηχανίες υπάρχουν άνθρωποι απελπισμένοι, που βλέπουν ότι αυτή η κυβέρνηση δεν σκέφτεται καθόλου τις ασθενέστερες

Γκιουλέκας – Χαρακόπουλος, σημειώσατε 1 …. προς το παρόν!

leftΓκολ έφαγε τελικά ο Μάξιμος απ τον Γκιουλέκα. Ο Κώστας από τη Θεσσαλονίκη παρέλαβε τη Λυκείου και προς το παρόν ο Μάξιμος είναι άστεγος. Ψάχνουν να του βρουν γραφείο. Μπορεί η Φεβρωνία να αντικαταστάθηκε από δύο διαδόχους, τα κλειδιά όμως της Λυκείου τα πήρε ο Γκιουλέκας. Εκεί θα σχεδιάζει το πρόγραμμα ενώ ο πολιτικός σχεδιασμός, τομέας κατά πολύ σημαντικότερος του προγράμματος (τουλάχιστον στην παρούσα φάση) περιορίστηκε στο βουλευτικό γραφείο του Μάξιμου, στην οδό Μητροπόλεως. Πολύ μικρό γραφείο για να χωρέσει ολόκληρο σχεδιασμό. Αργότερα θα ψάξουν να βρουν ένα μεγαλύτερο, ευάερο και ευήλιο, όπως απαιτεί ο Μάξιμος!
Υπάρχει και άλλο ένα σενάριο. Μη βιάζεται ο σχεδιασμός μια και ενδέχεται να πετάξουν τον Γκιουλέκα στο Δήμο Θεσσαλονίκης. Η πολιτική γραμματεία θα υποβοηθήσει τους σχεδιασμούς του και αμέσως μετά θα μείνει μόνος στη Λυκείου ο Χαρακόπουλος! Οπότε καλύτερα να περιμένει.



Θα είναι η Ντόρα υποψήφια στο ψηφοδέλτιο του Κακλαμάνη;


Ο Κακλαμάνης θα είναι οπωσδήποτε υποψήφιος για τη Δημαρχία της Αθήνας στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Αυτό που κυκλοφορεί στα παραπολιτικά είναι ότι η Ντόρα έχει υποσχεθεί στο Νικήτα ότι θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο ψηφοδέλτιό του. Απλώς το μεταφέρουμε χωρίς να ξέρουμε αν υπάρχει κάποια συμφωνία. Για όλα όσα διαρρέουν φέρεται έντονα ενοχλημένη η ομάδα των προεδρικών της Ρηγίλλης. Ο Νικήτας είναι σίγουρο ότι είναι αδιάλλακτος για την υποψηφιότητά του όσο και αν θέλουν να τον ….. «τρομάξουν» οι σωματοφύλακες του Σαμαρά και τα έμμισθα παπαγαλάκια της Ρηγίλλης. Διαδίδουν ότι θα προτιμούσαν τον Άρη Σπηλιωτόπουλο στο Δήμο της Αθήνας αν και θα ήθελαν στην πραγματικότητα κάποιον περισσότερο σαμαρικό, σε αυτή τη θέση. Η κίνηση ματ του Καρατζαφέρη, για υποστήριξη Κακλαμάνη, τους έφερε σε ακόμα πιο δύσκολη θέση. Δεν το περίμεναν. Γεγονός είναι ότι οι νέοι ένοικοι της Ρηγίλλης έπεσαν απότομα στα δύσκολα. Ούτε βδομάδα δε χάρηκαν τη νίκη τους…..

Βαρυσήμαντη Παρέμβαση Κ. Μητσοτάκη για την Οικονομία - Υπογράφει ως "πρώην Πρωθυπουργός" και όχι ως "Επίτιμος Πρόεδρος της ΝΔ"...

Χρέος της πολιτικής ηγεσίας είναι να πει τη γυμνή αλήθεια στον ελληνικό λαό για την κατάσταση των δημοσίων οικονομικών, που δυστυχώς είναι ακόμη χειρότερα και από ό,τι σήμερα την παρουσιάζουμε, δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης σε παρέμβασή του σήμερα Δευτέρα, με αφορμή την αυριανή σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, υπό την προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας Κ.Παπούλια.
Χωρίς αυτή την έντιμη και ειλικρινή εξήγηση, «τα επώδυνα μέτρα -που ούτως ή άλλως υπό την πίεση της ανάγκης θα ληφθούν- θα.....

Η πρώτη κόντρα Σαμαρά-Αβραμόπουλου πέρασε απαρατήρητη

leftΣτο συνέδριο του Λαϊκού Ευρωπαϊκού Κόμματος σχολιάστηκε πολύ αρνητικά η συνεχής παρουσία Αβραμόπουλου δίπλα στο Σαμαρά. Ο Δημήτρης δεν άφηνε καθόλου από τα μάτια του τον Αντώνη. Ήταν κολλητούληδες! Σε κάθε κουβέντα του Αντώνη χασκογελούσε ο Δημήτρης λες και του καθάριζαν αβγά! Σε όλες τις εμφανίσεις του Αντώνη μέσα και ο Δημήτρης, μη χαλάσει η μανέστρα. Έγνεφε πάντα καταφατικά το κεφάλι συμφωνώντας σε όλα…
Η νέα ΝΔ έχει αρχηγό που νεκρανάστησε την ΠΟΛΑΝ και υπαρχηγό που συμφωνεί σε όλα. «Βλάχος είμαι για βλαχίτσα, συγγενεύω με Τοσίτσα»! Στο ρόλο της Βλαχίτσας ο Αβραμόπουλος. Έπρεπε να αποδείξει εμπράκτως την πλήρη υποταγή του στο αφεντικό μια και είχαμε ήδη την πρώτη κόντρα. Αφορούσε τις εκλογές για την ανάδειξη των συνέδρων. Ο Σαμαράς πιστεύει ότι πρέπει να έχουν δικαίωμα ψήφου μόνο όσοι συμμετείχαν στις εκλογές της 29ης Νοεμβρίου. Ο Αβραμόπουλος πρότεινε να ψηφίσουν και οι φίλοι της ΝΔ για να αποκτήσει το συνέδριο ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα. Επικράτησε όπως ήταν φυσικό η άποψη των προεδρικών. Οι σύμβουλοι του Σαμαρά ζήτησαν να μείνει η διαφωνία εντός των «τειχών» της Ρηγίλλης. Από τούδε και στο εξής ο Δημήτρης θα είναι καλό παιδί! Εξάλλου η ιδέα «των φίλων» … σε όλα, βρίσκεται στο μυαλό του Δημήτρη, πολλά χρόνια τώρα. Από την εποχή του αποτυχημένου ΚΕΠ!...!
Και γιατί δηλαδή να γίνεται μόνο της ΠΟΛΑΝ στη ΝΔ; Δεν έχει ψυχή το ΚΕΠ;

Η απόλυση της Σοφίας Βούλτεψη από τον Αnt1 και τα μυστικά κονδύλια

Στο προσκήνιο επανέρχεται η απόλυση της Σοφίας Βούλτεψη από τον Ant1 με αφορμή την κουβέντα για τη διαχείριση των μυστικών κονδυλίων του Υπουργείου Εξωτερικών από τον Σαμαρά το 90-93.Η απόλυση της έγινε πριν καλά-καλά τελειώσει την εκπομπή της στο ραδιόφωνο του Ant1, όταν αναφέρθηκε στη διαχείριση των μυστικών κονδυλίων την περίοδο Σαμαρά.Να τονίσουμε πως η Σοφία Βούλτεψη είναι κόρη του Γιάννη Βούλτεψη που εκείνη την εποχή ήταν διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας και εν ενεργεία μέλος του Δευτεροβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ.Ο Γιάννης Βούλτεψης γνώριζε πολλές και σημαντικές λεπτομέρειες για το σκάνδαλο των μυστικών κονδυλίων και σίγουρα στη κόρη του έχουν περιέλθει όλα τα στοιχεία.Η απόλυση υποθέτουμε είχε στόχο τη φίμωση και τον εκφοβισμό κάθε παράγοντα που θα ήθελε να ανοίξει το στόμα του μετά από τόσα χρόνια και να αποκαλύψει λεπτομέρειες που θα μπορούσαν να βλάψουν την υποψηφιότητα Σαμαρά για την προεδρεία της Νέας Δημοκρατίας.Τώρα που έγινε πρόεδρος αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη σημασία τα στοιχεία εκείνης της εποχής.

Το παράδειγμα Βενιζέλου και το λάθος Σαμαρά με Ντόρα...

Της ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Όταν ο Παπανδρέου νίκησε τον Βενιζέλο, του πήρε 6 μήνες να καταλάβει ότι με τον μεγάλο αντίπαλό του στο περιθώριο, αποκλείεται να δει άσπρη μέρα. Προσπάθησε να τον εκθέσει, να τον φοβίσει, ζυγίστηκε για τον αν έπρεπε ή όχι να τον διαγράψει, και αφού διεπίστωσε από τα γκάλοπ ότι το ΠΑΣΟΚ έπεφτε κάτω από 25%, κατάλαβε ότι κάνει λάθος. Άλλαξε άρδην στάση και επιχείρησε να τον ενσωματώσει: τον έχρισε πρώτο κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο και τον είχε επικεφαλής των κοινοβουλευτικών μαχών για τα σκάνδαλα. Του φέρθηκε με σεβασμό, με άλλα λόγια, εκείνος το αναγνώρισε και συνεισέφερε αποφασιστικά στην...

Τα «μυστικά κονδύλια» Σαμαρά...

Ας ξεκαθαρίσουν πρώτα κάποιοι τις δικές τους "ατασθαλίες" και μετά να μιλάνε για άλλους...

Τα περιβόητα κονδύλια Σαμαρά πυροδότησαν την πολιτική και προσωπική σύγκρουση ανάμεσα στον ίδιο και τον Κώστα Μητσοτάκη. Πρόκειται για τα «μυστικά κονδύλια» του υπουργείου Εξωτερικών, τα οποία εκτινάχτηκαν κατά την υπουργία του Αντώνη Σαμαρά. Ο ίδιος ο τότε πρωθυπουργός τον αντικατέστησε στο υπουργείο εξωτερικών. Στη συνέχεια άνοιξε το χορό των καταγγελιών χρεώνοντας στον πρώην υπουργό του ιδιοτελή χρήση των κονδυλίων για την προσωπική του προβολή. Παρά την έκταση που πήρε το ζήτημα ο φάκελος «μυστικά κονδύλια» παρέμεινε απόρρητος...

Διαβάστε περισσότερα στο www.tvxs.gr

Αλλάζουν ρότα για την Αγροφυλακή

«Αν τα ξέραμε αυτά νωρίτερα, δεν θα μιλούσαμε έτσι για εσάς»

Πλήρως αναμορφωμένο το τελικό σχέδιο της κυβέρνησης για την Αγροφυλακή. Η υπηρεσία θα καταργηθεί μόνο ως προς τη στρατιωτική της δομή και θα υπαχθεί στις οικείες νομαρχίες. Οι αγροφύλακες θα εξακολουθήσουν ασκούν εποπτικά αλλά και ανακριτικά καθήκοντα στις περιφέρειες τους , καθώς στο ενεργητικό τους καταγράφονται πάνω από 20.000 πταίσματα, 6.000 πλημμελήματα και περίπου 70.000 συμβιβασμοί. Αυτό σημαίνει ότι είναι χρήσιμοι στις τοπικές κοινωνίες και παρεμβαίνουν διευθετώντας σημαντικά ζητήματα αγροτικών διαφορών. «Αν τα ξέραμε αυτά νωρίτερα, δεν θα μιλούσαμε έτσι για εσάς» τους είπε πρόσφατα ο υφυπουργός Προστασίας Σπύρος Βούγιας. Οι αγροφύλακες τα έχουν βάλει κυρίως με την...

Σαν σήμερα... 14 Δεκεμβρίου

164 π.Χ: Ο Ιούδας Μακκαβαίος αναστηλώνει τον ναό του Σολομώντος στην Ιερουσαλήμ. Το γεγονός γιορτάζεται κάθε χρόνο από τους Εβραίους («Χανούκα»).

1900: Ο Γερμανός φυσικός Μαξ Πλανκ δημοσιεύει τη μελέτη του για την κβαντική θεωρία.

1911: Ο Νορβηγός εξερευνητής Ρόαλντ Αμούντσεν είναι ο πρώτος άνθρωπος που φτάνει στο Νότιο Πόλο.

1947: Η Ρεάλ Μαδρίτης εγκαινιάζει το νεόκτιστο γήπεδό της, 95 χιλιάδων θέσεων, που παίρνει το όνομα του προέδρου, αλλά και ποδοσφαιριστή της ομάδας, Σαντιάγο Μπερναμπέου.

1976: Η τρομοκρατική οργάνωση «17 Νοέμβρη» δολοφονεί στην Αθήνα τον χουντικό βασανιστή Ευάγγελο Μάλλιο.

1979: Οι Clash κυκλοφορούν το άλμπουμ τους «London Calling», ένα από τα σημαντικότερα της ροκ μουσικής.

Ο ιός της νέας γρίπης είναι απρόβλεπτος, προειδοποιούν οι ειδικοί του ΠΟΥ

Λιγότερο θανατηφόρα από ό,τι είχε αρχικά προβλεφθεί είναι η νέα γρίπη, εκτιμούν οι ειδικοί του ΠΟΥ, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε, καθώς ο ιός είναι απρόβλεπτος.«Είναι σαφές ότι ο ιός δεν είναι τόσο θανατηφόρος όσο αυτός της γρίπης των πτηνών», τονίζει η Δρ. Ιζαμπέλ Νιούταλ από τον ΠΟΥ. «Είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζουμε ένα τέτοιο πρόβλημα σε παγκόσμιο επίπεδο. Η κινητοποίηση αυτή επέτρεψε την παραγωγή εμβολίου σε χρόνο ρεκόρ», δήλωσε η Δρ. Σιλβί Μπριάν που διευθύνει την υπηρεσία κατά της γρίπης του ΠΟΥ. «Δεν πρόκειται για εκατόμβη. Όμως η πανδημία αυτή προκάλεσε...

«Η μπύρα κάνει τους άνδρες... ρομαντικούς»

Όταν οι άνδρες βγαίνουν «για μια μπύρα» με τους φίλους τους, κάνουν καλό στη σχέση που διατηρούν πιστεύουν οι περισσότερες γυναίκες στην Αυστραλία. Αυτό δείχνει νέα έρευνα σύμφωνα με την οποία, το 78%των γυναικών υποστηρίζει πως οι άνδρες που βγαίνουν για ποτά μόνο με τους φίλους τους βελτιώνουν ταυτόχρονα και τη σχέση τους. Μόνο το 8% των γυναικών, όμως, δήλωσε ότι...

Μπουνιά έφαγε ο Μπερλουσκόνι!

Ο Ιταλός πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι διακομίσθηκε χθες στο νοσοκομείο μετά τον τραυματισμό του από μικρό αντικείμενο, μια μινιατούρα του καθεδρικού του Μιλάνου, που πέταξε εναντίον του ένας άνδρας έπειτα από πολιτική συγκέντρωση στο Μιλάνο, στη βόρεια Ιταλία... Οι πρώτες ακτινογραφίες που έγιναν στον Μπερλουσκόνι δείχνουν...

Παντού και πάντα...