Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

Τι παίζεται με αυτή τη συναίνεση, τέλος πάντων;


Τη μια μέρα συναινούν.
Την επομένη αποσύρουν 
τη συναίνεση 
και την μεθεπομένη 
συναινούν κατά το ήμισυ!
Μήπως της γειτόνισσας τ’ αβγά
πάντα είναι πιο καλά; 
Μας έχουν ολότελα μπερδέψει !
Ή μήπως, όπως ισχύει πάντα,
«σκύλος που γαβγίζει, 
ποτέ δε σε δαγκώνει» ….;
Ας αποφασίσουν επιτέλους 
να ξέρουμε και μεις,
πού πάμε και τι να γράφουμε.
Τουλάχιστον ας αγριέψουμε στο Γιωργάκη, όλοι μαζί.

Πρετεντέρης θεός. Να ξεκινήσει η έρευνα από το 1824!

Είναι χθεσινό. Ανεβάσαμε το σχετικό video χθες αλλά το συγκεκριμένο σημείο είναι bang!
Όλο δικό σας! Δίνει πολλά λεφτά. Ένας στους τέσσερις κερδίζει.
Ο κόσμος καίγεται κι εμείς θα πρέπει να ασχολούμαστε με την ιστορία του χρέους της Ελλάδας.
Με μια απλή φράση αποδομεί ολόκληρο το σκεπτικό του προέδρου Αντώνη:
«Να ξεκινήσει η έρευνα από το 1824»…..
Για τα πλαστά στοιχεία που έδινε η κυβέρνηση Καραμανλή στην Ευρώπη, ας αρχίσουμε να ψάχνουμε τα αίτια του κακού στο 1824! Ας μην ξεχνάμε ότι το χρέος του Κολοκοτρώνη ξεπληρώθηκε το 1988 (όπως "κατήγγειλε" πρόσφατα η Κανέλλη). Προχθές δηλαδή. Άρα στις μπαγαποντιές της σύγχρονης Ελλάδας φέρει τεράστιες ευθύνες ο Κολοκοτρώνης, ο Καραϊσκάκης και ο Ανδρούτσος Οδυσσέας.
Το βάθος της ελληνικότητας και ολόκληρο το μεγαλείο της σαμαρειάδας, περνάνε από τη θεωρία στην πράξη. Και είμαστε ακόμη στην αρχή! Δεν έπιασαν οι ζέστες.
Να δω τον Κολοκοτρώνη στο σκαμνί του Σαμαρά και ό,τι άλλο!

Για το μικρό κόμμα που τα πήρε θα μας πείτε τίποτα;

Στα μυαλά ορισμένων φωτισμένων ανοιξιάτικων στελεχών και συμβούλων, όποια πέτρα σκανδάλου και αν σηκώσουν στην Ελλάδα, θα βρουν το Μητσοτάκη…… Εκπληκτικό έτσι; Ξεμπερδεύουν αμέσως. Δεν σκοτίζονται!
Με το κλισέ:
«Έχει βάλει παντού το χεράκι του ο Μητσοτάκης», τέρμα και τελείωσαν.
Γι’ αυτό οι παρα-φωτισμένοι σύμβουλοι προτείνουν στον ήλιο ήλιο αρχηγό Αντώνη να διαγράψει το Μητσοτάκη και τη Ντόρα για να σωθεί ο τόπος.

Μετά την διαγραφή τους θα λυθούν όλα τα προβλήματά μας. Οι Έλληνες θα επιστρέψουν στην Ελλάδα και θα πάρουμε την Πόλη. Εάν δεν το ξέρετε η Ντόρα δεν τους αφήνει να μπουκάρουν στην ανατολική «Θράκη» για την πρακτική εφαρμογή της ελληνικότητάς τους!

Εξάλλου η Ντόρα είναι μελαχρινή. Ύποπτο! Άρα δεν ανήκει στην ξανθιά φυλή τους και δεν έχει «ελληνικότητα»! Αυτοί ξέρετε, τα σαμαρούλια και οι σαμαρούλες, κρατάνε το ελληνικόμετρο και μετράνε όλους εμάς εάν μπορούμε να σταθούμε δίπλα στον μεγάλο αρχηγό Αντώνη! (Μη σώσουμε δηλαδή!)

Το ερώτημα του τίτλου παραμένει.
Εντάξει η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ τα πήραν από το Χριστοφοράκο. Θα μας πουν για εκείνο το μικρό κόμμα που επίσης τα πήρε; Γιατί κωφεύουν σε τόσο σοβαρή καταγγελία; Είναι τόσο σίγουροι ότι δεν τα πήρε η Πολιτική Άνοιξη που είχε και έχει αναλάβει να μας σώσει από τους Μητσοτάκηδες;

Ο Λάλας ... ψυχίατρος! Πάει ... γίναμε Τρε-Λαλάς!

Hello Folks.
Οι "πλειοψηφίες" του Κολωνακίου είναι πράγματι κράτος εν κράτει. Αυτές αποφασίζουν για το μέλλον μας. Πώς να μην τα καταφέρουν όταν έχουν μέχρι και ψυχίατρους στη δούλεψή τους. Τι ψυχίατρους; Ζοχαδιασμένα παλικάρια με εντολές να στέλνουν ψυχιατρείο όποιον δε γουστάρουν. Πολύ δημοκρατικό. Δεν σε πάω, είσαι τρελός. …. Την κατάρα μου να έχεις! Πήγαινε τώρα για καμιά λοβοτομή!
Κάπως έτσι λειτουργεί και το ντιβάνι του Λάλα. Εάν αντέξει το βάρος του ψυχαναλυτή, φυσικά! Έτερος ψυχίατρος που τον ανταγωνίζεται στο κέντρο της Αθήνας με διαβεβαίωσε ότι ο Λάλας, όντως νομίζει ότι είναι σωτήρας ψυχίατρος, όπως κάποιοι νομίζουν ότι είναι εκπρόσωποι των Ολύμπιων θεών. Έρμη χώρα. Επειδή έχεις τόσους σωτήρες, γι’ αυτό βουλιάζεις.
Ο Λάλας ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που νομίζουν ότι τους έχουν παραδοθεί τα κλειδιά και τα ηνία του φρενοκομείου «Η ωραία Ελλάς». Τουλάχιστον έτσι νομίζουν. Το παίζουν κλειδοκράτορες κι' εμείς δεν μπορούμε να τους χαλάσουμε το χατίρι. Να τους λέμε πάντα ναι. Μην τους εκνευρίζουμε.
Εάν νομίζουν ότι είναι σωτήρες και πρέπει να κλείσουν τους υπόλοιπους στο ψυχιατρείο, χρήζουν ιδιαίτερης συμπεριφοράς. Εάν ακούνε και φωνές τότε βρισκόμαστε στο δεύτερο στάδιο. Το τρίτο στάδιο οδηγεί κατευθείαν στην πόρτα του πραγματικού τρελλάδικου. Οι αποστάσεις πάντως είναι πολύ μικρές και οι διαφορές λεπτές. Εξάλλου στην Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσεις. Γι’ αυτό είμαστε ένα τεράστιο φρενοκομείο.
Τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα όταν ψυχαναλυτής του φρενοκομείου δηλώνει ο ….. Λάλας, ο λαλάς.
Πάει … γίναμε Τρελαλάς....

Α, ρε Καρατζαφέρη, αντροχωρίστρα!...!


Αχ αυτός ο Καρατζαφέρης! Σωστή «αντροχωρίστρα»… Μετά την παλιά εκείνη ιστορία με τη… «Σαλώμη» βάλθηκε τώρα να χαλάσει και το δακρύβρεχτο «λαβ στόρυ» της «συναίνεσης»… Δεν με πιστεύετε; Δείτε το παραπάνω βίντεο και θα το διαπιστώσετε και μόνοι σας! Ναι, λοιπόν. Αφού χθες μας παραμύθιασαν κανονικότατα τα ΜΜΕ της διαπλοκής, ότι ο Αντωνάκης «θύμωσε» με το Γιωργάκη λόγω Εξεταστικής για την οικονομία, σήμερα τα γυρίζουν! Δεν φταίει, λένε, τόσο η Εξεταστική, αλλά ο… Καρατζαφέρης που μπήκε «σφήνα» στο ραντεβουδάκι των συγκατοίκων και τους… «έκοψε» πάνω στην καλύτερη στιγμή!...! Τι να προλάβουν να πουν τα «πιτσουνάκια» μας μέσα σε μισή ώρα… Ο Αντώνης ήθελε όλο το απόγευμα δικό του, να χαριεντίζεται με το φίλο Γιώργο και να καταστρώνουν τα επόμενα βήματα της συγκυβέρνησης… Και εκεί που είχε δέσει το «γλυκό», νά σου και εμφανίζεται αυτός ο… χοντρός από το υπόγειο της «πολυκατοικίας»… Τα πήρε άγρια ο πρόεδρος Αντώνης! «Καρατζαφέρης ante portas»! Σήμανε συναγερμός. Άρχισαν οι… ζηλοτυπίες και οι ψύλλοι να μπαίνουν στ’ αυτιά του Σφουγγάρη, όπως θα ‘λεγε και ο αοιδός Βοσκόπουλος… Πάντως, μην ανησυχείτε. Δεν πάνε τα «παιδιά» για «διαζύγιο»… Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος… Όχι σαν το Λάτσιο με τη Μενεγάκη… Νάζια κάνει ο Αντώνης στο Γιώργο… Αλλά θα του περάσει…

Το πιο ακριβές ρολόι του κόσμου

«Χάνει» μόλις ένα δευτερόλεπτο ανά 3,7 δισεκατομμύρια χρόνια
Ένα οπτικό ρολόι το οποίο αν είχε αρχίσει να χτυπάει κατά τη γέννηση του σύμπαντος πριν από 13,7 δισεκατομμύρια χρόνια, θα είχε χάσει μέχρι σήμερα γύρω στα τέσσερα δευτερόλεπτα, δημιούργησαν αμερικανοί επιστήμονες.

Το ρολόι, που είναι αναμφισβήτητα πλέον το πιο ακριβές στον κόσμο, χάνει μόλις ένα δευτερόλεπτο ανά 3,7 δισ. χρόνια. Αποτελεί δημιούργημα των φυσικών του Εθνικού Ινστιτούτου Προτύπων και Τεχνολογίας (NIST) των ΗΠΑ. Το προηγούμενο ρεκόρ ανήκε επίσης στο ίδιο Ινστιτούτο και το ρολόι εκείνο έχανε 1,7 δευτερόλεπτα κάθε 1,7 δισ. χρόνια.

Έπεσε η θάλασσα στο κεφάλι μου!

Μήνυση στην Google για το Buzz. Για παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

"Πρόκειται για μία σημαντική παραβίαση της ιδιωτικής ζωής των χρηστών"

Μήνυση κατά της διαδικτυακής εταιρείας Google κατέθεσε η EPIC, μια αμερικανική οργάνωση υπεράσπισης των ελευθεριών του κοινού, εξαιτίας της υπηρεσίας κοινωνικής δικτύωσης "Buzz" που ο αμερικανικός διαδικτυακός κολοσσός πρόσθεσε πρόσφατα στην υπηρεσία ηλεκτρονικού του ταχυδρομείου και για την οποία έχει δεχθεί πολλές επικρίσεις.

Όπως αναφέρει η EPIC στον ιστότοπό της, "ζήτησε από την Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου (FTC) να ανοίξει έρευνα για το Google Buzz".

Χαιρετίσματα από την πιο παγωμένη πόλη του κόσμου

Από το Norilsk της Σιβηρίας. Την παγκόσμια πρωτεύουσα του χιονιού
''Ήλθες δε επί θησαυρούς χιόνος, θησαυρούς δε χαλάζης εώρακας'' … Ιώβ 38,22''

Άϊντε, και του χρόνου σοσιαλιστές!


O μοναδικός –the one and only– υπουργός που πήγε στην κοπή της πίτας του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους ήταν ο Γιάννης Ραγκούσης. 
Εγκυρες πηγές στο ΠΑΣΟΚ μού λένε ότι είναι και ο μόνος υπουργός που δεν έχει σηκώσει τη μύτη του τόσο ψηλά ώστε να μη βλέπει πια το κόμμα. 
Η πιο ωραία ατάκα, πάντως, στην κοπή της πίτας ήταν αυτή που είπε εκπρόσωπος του «βαθέος ΠΑΣΟΚ» στον πρόεδρο την ώρα που του έδινε το κομμάτι του: 
«Χρόνια μας πολλά και του χρόνου... σοσιαλιστές»! 

Η "γκαρνταρόμπα" του Προέδρου...

Τον κούρασε η επιτήρηση...


Ο Γιώργος ο Επιτηρούμενος, δεν άντεξε.
Κουράστηκε με τη διακυβέρνηση του τόπου, και τα προβλήματα που ισχυρίζεται ότι κληρονόμησε από τον προκάτοχό του.
Και έσπευσε, με εύσχημο τρόπο, να εκχωρήσει τη διακυβέρνηση του τόπου στις Βρυξέλλες και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.
Ο Καραμανλής, τον οποίο λοιδορούσαν οι «προοδευτικοί» ως... κουρασμένο, παρέδωσε τη διακυβέρνηση στο ΠαΣοΚ.
Τα προβλήματα των πολιτών λοιπόν είναι σε καλά χέρια, θ' ασχολούνται οι Ευρωπαίοι!
Ενώ ο πρωθυπουργός της επιτήρησης και η κυβέρνηση του, θ' ασχοληθεί με σοβαρότερα θέματα.
Αυτά της...

Εξεταστική… Σιγά παιδιά μην σκίσετε καμιά κάλτσα.


Η σύσταση εξεταστικής για την οικονομία υποτίθεται έφερε πόλωση και άρση της συναίνεσης που είχε επιτευχθεί για κάποιες εβδομάδες. Σήμερα (σ.σ. χθες) ο Αντωνάκης βγήκε και μίλησε για τέλος της συναίνεσης και είπε κάτι για κόκκινες γραμμές και ο Γιώργος εμφανίστηκε σε χαμηλούς τόνους και δήλωσε ότι δεν υπάρχει καμία δόση ρεβανσισμού στην εξεταστική.
Πριν λίγες ημέρες βεβαίως ο Γιώργος επιτέθηκε με οξύτητα στην ΝΔ και τότε ο Αντωνάκης ήταν συναινετικός. Ενώ παλιότερα αντάλλασσαν προτάσεις μεταξύ τους για να μας φορολογήσουν και τέλος, εάν θυμάμαι καλώς, έκαναν πρωτοχρονιά παρέα.
Τελικά όμως επειδή κανείς δε μπορεί να με πείσει ότι αυτή η εξεταστική -αντίθετα με όλες τις άλλες- θα φτάσει σε ειδικό δικαστήριο, δεν μένει παρά να ειπωθεί αυτό που αρμόζει σε τετοιες περιπτώσεις δηλαδή το:...

Στην ψηφιακή εποχή η Βιβλιοθήκη της Βουλής των Ελλήνων

Ιστορία δύο αιώνων
στην οθόνη του υπολογιστή

Πρόσβαση στην ιστορία της Ελλάδας, με μία μόνο κίνηση στον υπολογιστή τους, από το σπίτι ή το γραφείο τους, αποκτούν όλοι οι πολίτες μέσω της νέας Ψηφιακής Βιβλιοθήκης της Βουλής των Ελλήνων.
Η Βιβλιοθήκη της Βουλής, που περιλαμβάνει μια από τις μεγαλύτερες συλλογές έντυπου υλικού στη χώρα μας, εκσυγχρονίζεται και υιοθετεί τη σύγχρονη τεχνολογία.
Μέσα από την ηλεκτρονική διεύθυνση http://catalog.parliament.gr, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να κάνουν απλές και συνδυαστικές αναζητήσεις στις ...

Τα οπισθόφυλλα των αθλητικών εφημερίδων [18-02-2010]


Τα υπόλοιπα οπισθόφυλλα παρακάτω...

Τα οπισθόφυλλα πολιτικών και οικονομικών εφημερίδων [18-02-10]


Τα υπόλοιπα οπισθόφυλλα παρακάτω...

Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Νίκος Καζαντζάκης

Ο Νίκος Καζαντζάκης (18 Φεβρουαρίου 1883 - 26 Οκτωβρίου 1957) υπήρξε διεθνούς φήμης μυθιστοριογράφος, ποιητής και θεατρικός συγγραφέας. Ένας απ' τους πιο σημαντικούς Έλληνες συγγραφείς του 20ου αιώνα, γνωστότερος για τα έργα του Ο Χριστός Ξανασταυρώνεται, Βίος και Πολιτεία του Αλέξη Ζορμπά και Ο Τελευταίος Πειρασμός που έχουν γίνει και ταινίες. Είναι ο περισσότερο μεταφρασμένος σύγχρονος Έλληνας συγγραφέας.
Στην χώρα μας φυσικά που έχει μάθει να επιβραβεύει τους άθλιους και να αποστρέφεται τους σπουδαίους, ο Νίκος Καζαντζάκης αγνοήθηκε και λοιδορήθηκε.
Το 1945 ο Νίκος Καζαντζάκης προσπάθησε να πάρει μια θέση στην Ακαδημία της Αθήνας, αλλά απέτυχε για δυο ψήφους.
Μετά τον θάνατο του η Εκκλησία της Ελλάδος αρνήθηκε να τεθεί η  σορός του σε λαϊκό προσκύνημα
Ενώ και ο Αρχιεπισκόπος Κρήτης Ευγενίος απηγόρευσε στους ιερείς να πάρουν μέρος στην ταφήν του Καζαντζάκη, που έγινε στην Τάπια Μαρτινέγκο, πάνω στα Βενετσάνικα τείχη. Στον τάφο του Καζαντζάκη χαράχθηκε η επιγραφή: Δεν ελπίζω τίποτα, δε φοβάμαι [φοβούμαι] τίποτα, είμαι λέφτερος [ελεύθερος].
Στην Ελλάδα αναγνωρίστηκε μόνο όταν συνειδητοποιήσαμε την διεθνή ακτινοβολία του έργου του, μόνο τότε τρέξαμε να αισθανθούμε ''υπερήφανοι'' για ένα έργο που υπήρξαμε ανίκανοι να εκτιμήσουμε.

Τα πέτρινα χρόνια της Δεξιάς...

Όνειρο ήταν και πάει...

Λίγους μόνο μήνες κράτησε η καινούρια "φούσκα" της Κεντροδεξιάς η οποία δυστυχώς έχει και πάλι στο τιμόνι της έναν άνθρωπο που επιλέγει το κομματικό συμφέρον έναντι του εθνικού.
Χωρίς κανένα προφανή λόγο, ο Αντώνης Σαμαράς αποφάσισε σήμερα ότι σταματάει να στηρίζει την οικονομική πολιτικής της κυβέρνησης, λίγες μόνο ώρες μετά την ανακοίνωση της πρόθεσης του ΠΑΣΟΚ να προχωρήσει στη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την Οικονομία.
Ο Σαμαράς αποδεικνύεται ήδη λίγος , πιθανότητα πιο λίγος κι από τον ανεκδιήγητο προκάτοχο του για τον οποίο φαίνεται διατεθειμένος να υποθηκεύσει ακόμα και το δικό του πολιτικό μέλλον.
Θα πρέπει λοιπόν κάποιος να ενημερώσει τον κ.Σαμαρά ότι η συναίνεση δεν αποτελεί ανταλλάξιμο προϊόν. Δεν μπορεί η συναίνεση να προσφερθεί σαν μια κρυφή αίτηση για κουκούλωμα των ανομιών της Νέας Δημοκρατίας.
Οποιαδήποτε σημερινή υπεύθυνη απόφαση της Νέας Δημοκρατίας δεν αποτελεί συγχωροχάρτι για τα...

Το εφεύρημα του "βαθέος ΠΑΣΟΚ"

Πάντα, σε κάθε είδους διαδραματική ιστορία, είναι απαραίτητος ο ρόλος του "κακού".
Αν μάλιστα αυτός ο "κακός" χαρακτήρας έχει και στοιχεία διαστροφής στον λόγο ή στο βλέμμα, καθίσταται ιδιαίτερα ερωτικός και ελκυστικός, κυρίως για τις γυναίκες που τον παρακολουθούν ή ακούν γι' αυτόν.
Πολλοί είναι οι ηθοποιοί που έκαναν μεγάλη καριέρα σε ρόλο "κακού" στην κινηματογραφική οθόνη και κόσμησαν ερωτικές φαντασιώσεις ώριμων -κυρίως- γυναικών. Ακόμα, και η Αλκμήνη, που δεν έφτασε καν τα πρώτα "άντα", κάθε φορά που ξεμένουμε στην τηλεόραση και παρακολουθούμε "Κόκκινο κύκλο" ή "Δεκάτη Εντολή", παθιάζεται με τους άντρες πρωταγωνιστές που αμαρτάνουν κολάσιμα.
(Όχι, πονηρέ εγώ δεν παθιάζομαι με την εγκληματική πράξη και προς Θεού δεν εκμεταλλεύομαι το ηδονικό κλίμα. Όχι γιατί δεν μπορώ, αλλά γιατί δεν μ' αρέσει να μετέχω σε καταστάσεις που δεν έχω προκαλέσει εγώ.)
Ο ρόλος του "κακού" όμως, απ' ότι φαίνεται, έχει ρόλο και στην πολιτική σκηνή. Γι' αυτό και θα σου γράψω εδώ, για ένα καβαφικό βαρβαρικό δημιούργημα.
Το "βαθύ ΠΑΣΟΚ". Το κομμάτι εκείνο δηλαδή των φίλων και των συμμετεχόντων στην εξουσία και στα κέντρα αποφάσεων του κυβερνώντος κόμματος, που...

Η ανυπαρξία της ΝΔ…!

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, με επικεφαλής τον Γιώργο Παπανδρέου, έχει καταφέρει να ανοίξει τα σημαντικότερα θέματα της χώρας, οικονομία, μεταναστευτικό, οργάνωση τοπικής αυτοδιοίκησης, εκλογικό νόμο!! Βρίσκονται τόσα θέματα, λοιπόν, στην ατζέντα και η ΝΔ, ευρισκόμενη σε μία παραζάλη δεν έχει καταφέρει όχι μόνο να αρθρώσει αντιπολιτευτικό λόγο αλλά και να εκμεταλλευτεί τα λάθη της κυβέρνησης.
Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν την αξιωματική αντιπολίτευση 16 μονάδες πίσω. Ο Σαμαράς δεν έχει καταφέρει ακόμα να εκφράσει τον κόσμο της ΝΔ. Δεν έχει καταφέρει να εκφράσει όλα αυτά που έδειχνε ότι εκπροσωπεί. Η απουσία της ΝΔ γίνεται φανερή και στις τηλεοπτικές εκπομπές. Δεν υπάρχουν...

Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων [18-02-2010]


Τα υπόλοιπα πρωτοσέλιδα παρακάτω...

Τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών και οικονομικών εφημερίδων [18-02-10]


Τα υπόλοιπα πρωτοσέλιδα παρακάτω...

Οι Δημοσκοπήσεις και τα μυαλά (του Αντώνη…) στα κάγκελα!

Πρώτο θέμα απόψε στα δελτία «ειδήσεων» ο «ερωτικός καβγάς» ανάμεσα στους «συγκυβερνήτες» Γιωργάκη και Αντωνάκη… Κάποιοι αφελείς ίσως πίστεψαν, ότι άρχισε ο «πρόεδρος Αντώνης» να κάνει… σκληρή αντιπολίτευση! Αμ δε! Η αλήθεια δεν βρίσκεται στην ουσία της οικονομικής πολιτικής Παπανδρέου, αλλά στους τύπους και τις… δημοσκοπήσεις! Ο αρχηγός της «Νέας Άνοιξης», και να θέλει, δεν μπορεί να διαφωνήσει επί της ουσίας μιας πολιτικής που επιβάλλουν οι Βρυξέλλες, ως συνέπεια της τραγικής αβελτηρίας του προκατόχου του… Γι’ αυτό άλλωστε και οι πολίτες εμφανίζονταν στις δημοσκοπήσεις να «εγκρίνουν» τη συναίνεση του Σαμαρά. Σαν να του έλεγαν: «δεν σε παίρνει να κάνεις κι αλλιώς, έτσι που τα κατάφερε ο νεοκαραμανλισμός…»
Ο Αντώνης παρεξήγησε αυτή τη θετική κρίση των πολιτών. Πίστεψε, ότι θα εξαργυρωνόταν άμεσα και σε πρόθεση ψήφου στις δημοσκοπήσεις… Βλέποντας όμως ότι η κατρακύλα της «νέας» ΝΔ δεν έχει φρένο, αποφάσισε να μεταβάλει στάση… Να το παίξει «σκληρός», να τη βγει σχεδόν από… αριστερά στο φίλο Γιώργο, προσποιούμενος τον «κοινωνικά ευαίσθητο» που νοιάζεται για τους «φτωχούς»… Πεπατημένη η οδός και επικίνδυνη: ακραίος νεοδεξιός λαϊκισμός. Εξίσου νοσηρός και καταστροφικός για την Ελλάδα με τη «σοσιαλιστική» δημαγωγία του Γιώργου μέχρι τις 4 Οκτωβρίου 2009. Οι «φίλοι» αντιγράφουν ο ....