Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

Για το μικρό κόμμα που τα πήρε θα μας πείτε τίποτα;

Στα μυαλά ορισμένων φωτισμένων ανοιξιάτικων στελεχών και συμβούλων, όποια πέτρα σκανδάλου και αν σηκώσουν στην Ελλάδα, θα βρουν το Μητσοτάκη…… Εκπληκτικό έτσι; Ξεμπερδεύουν αμέσως. Δεν σκοτίζονται!
Με το κλισέ:
«Έχει βάλει παντού το χεράκι του ο Μητσοτάκης», τέρμα και τελείωσαν.
Γι’ αυτό οι παρα-φωτισμένοι σύμβουλοι προτείνουν στον ήλιο ήλιο αρχηγό Αντώνη να διαγράψει το Μητσοτάκη και τη Ντόρα για να σωθεί ο τόπος.

Μετά την διαγραφή τους θα λυθούν όλα τα προβλήματά μας. Οι Έλληνες θα επιστρέψουν στην Ελλάδα και θα πάρουμε την Πόλη. Εάν δεν το ξέρετε η Ντόρα δεν τους αφήνει να μπουκάρουν στην ανατολική «Θράκη» για την πρακτική εφαρμογή της ελληνικότητάς τους!

Εξάλλου η Ντόρα είναι μελαχρινή. Ύποπτο! Άρα δεν ανήκει στην ξανθιά φυλή τους και δεν έχει «ελληνικότητα»! Αυτοί ξέρετε, τα σαμαρούλια και οι σαμαρούλες, κρατάνε το ελληνικόμετρο και μετράνε όλους εμάς εάν μπορούμε να σταθούμε δίπλα στον μεγάλο αρχηγό Αντώνη! (Μη σώσουμε δηλαδή!)

Το ερώτημα του τίτλου παραμένει.
Εντάξει η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ τα πήραν από το Χριστοφοράκο. Θα μας πουν για εκείνο το μικρό κόμμα που επίσης τα πήρε; Γιατί κωφεύουν σε τόσο σοβαρή καταγγελία; Είναι τόσο σίγουροι ότι δεν τα πήρε η Πολιτική Άνοιξη που είχε και έχει αναλάβει να μας σώσει από τους Μητσοτάκηδες;

Δεν υπάρχουν σχόλια :