Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

Ο Λάλας ... ψυχίατρος! Πάει ... γίναμε Τρε-Λαλάς!

Hello Folks.
Οι "πλειοψηφίες" του Κολωνακίου είναι πράγματι κράτος εν κράτει. Αυτές αποφασίζουν για το μέλλον μας. Πώς να μην τα καταφέρουν όταν έχουν μέχρι και ψυχίατρους στη δούλεψή τους. Τι ψυχίατρους; Ζοχαδιασμένα παλικάρια με εντολές να στέλνουν ψυχιατρείο όποιον δε γουστάρουν. Πολύ δημοκρατικό. Δεν σε πάω, είσαι τρελός. …. Την κατάρα μου να έχεις! Πήγαινε τώρα για καμιά λοβοτομή!
Κάπως έτσι λειτουργεί και το ντιβάνι του Λάλα. Εάν αντέξει το βάρος του ψυχαναλυτή, φυσικά! Έτερος ψυχίατρος που τον ανταγωνίζεται στο κέντρο της Αθήνας με διαβεβαίωσε ότι ο Λάλας, όντως νομίζει ότι είναι σωτήρας ψυχίατρος, όπως κάποιοι νομίζουν ότι είναι εκπρόσωποι των Ολύμπιων θεών. Έρμη χώρα. Επειδή έχεις τόσους σωτήρες, γι’ αυτό βουλιάζεις.
Ο Λάλας ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που νομίζουν ότι τους έχουν παραδοθεί τα κλειδιά και τα ηνία του φρενοκομείου «Η ωραία Ελλάς». Τουλάχιστον έτσι νομίζουν. Το παίζουν κλειδοκράτορες κι' εμείς δεν μπορούμε να τους χαλάσουμε το χατίρι. Να τους λέμε πάντα ναι. Μην τους εκνευρίζουμε.
Εάν νομίζουν ότι είναι σωτήρες και πρέπει να κλείσουν τους υπόλοιπους στο ψυχιατρείο, χρήζουν ιδιαίτερης συμπεριφοράς. Εάν ακούνε και φωνές τότε βρισκόμαστε στο δεύτερο στάδιο. Το τρίτο στάδιο οδηγεί κατευθείαν στην πόρτα του πραγματικού τρελλάδικου. Οι αποστάσεις πάντως είναι πολύ μικρές και οι διαφορές λεπτές. Εξάλλου στην Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσεις. Γι’ αυτό είμαστε ένα τεράστιο φρενοκομείο.
Τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα όταν ψυχαναλυτής του φρενοκομείου δηλώνει ο ….. Λάλας, ο λαλάς.
Πάει … γίναμε Τρελαλάς....

Δεν υπάρχουν σχόλια :