Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

Ο Στιβ Τάιλερ των Aerosmith σε κλινική αποτοξίνωσης

Ο τραγουδιστής των Aerosmith, Στίβ Τάιλερ εισήχθη σε κλινική αποτοξίνωσης λόγω του εθισμού του στα παυσίπονα, που λαμβάνει την τελευταία δεκαετία για τους επί σκηνής τραυματισμούς του.

  Ο Τάιλερ υπογράμμισε επίσης στα περιοδικά Rolling Stone και People ότι δεν είχε πρόθεση να εγκαταλείψει το συγκρότημα και ότι είναι πρόθυμος να επιστρέψει.

Η ΔΡΑΚΟΥΝΑ γράφει... "Το Κυπριακό είναι όπως τη θρησκεία. Πίστευε και μη ερεύνα"

Η μάχη της ενημέρωσης συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα. Ποιος θα ενημερώσει τους Κύπριους καλύτερα για το τι εστί ομοσπονδία; Η απόφαση της κυβέρνησης να τυπώσει και να διανείμει ενημερωτικά φυλλάδια (ως ήταν αναμενόμενο) προκάλεσε άγχος, στρες και αγωνία σε όλους εκείνους που θεωρούν ότι όλοι οι Κύπριοι κρύβουν ένα συνταγματολόγο μέσα τους, επομένως τα ξέρουν όλα και έχουν δει και το DVD.
Φαντάστηκες τώρα οι Κύπριοι να αποφασίσουν από μόνοι τους τι πραγματικά θέλουν; Θα είναι ίσως η πρώτη φορά στα χρονικά που θα συμβεί (αν συμβεί) αυτό το γεγονός. Οι αρχαίοι Πελασγοί δεν αποφάσισαν ότι ήθελαν ήρωες του Τρωικού Πολέμου να τους εξελληνίσουν. Οι Βυζαντινοί Κύπριοι δεν αποφάσισαν να λανσάρουν τη Φραγκοκρατία. Ούτε αργότερα να γίνουν μέρος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Η ιστορία απλώς συνέβαινε στους Κύπριους. Δεν είχαν ιδιαίτερο ρόλο. Μέχρι πρόσφατα. Δεν ζούμε σε συναρπαστικούς καιρούς;
Ο πραγματικός φόβος των κομμάτων που αντιτίθενται στην κρατική ενημέρωση είναι ότι ...

Θρίλερ με τον θάνατο του μεγαλοβιομήχανου Κ.Καρέλια

Νεκρός βρέθηκε το πρωί στην θάλασσα της Καλαμάτας ο γνωστός βιομήχανος Κώστας Καρέλιας.
Στοιχεία που συνέλεξαν οι αστυνομικοί από το αυτοκίνητο, αλλά και την καμπίνα της θαλαμηγού «Ιωάννα» όπου διέμενε, αναμένεται να δώσουν φως στο μυστηριώδη θάνατο του Κώστα Καρέλια, μεγαλομέτοχου της ομώνυμης καπνοβιομηχανίας.
Ενώ, το ανακριτικό τμήμα της Λιμενικής Αρχής της Καλαμάτας ήδη εξετάζει τις τελευταίες κλήσεις του κινητού του άτυχου 62χρονο, αφού και αυτές αναμένεται να δώσουν απαντήσεις για το πώς βρέθηκε το άψυχο πτώμα του να πλέει σήμερα το πρωί στο λιμάνι της Καλαμάτας.
Ο θάνατος του τελευταίου εγγονού του Γεώργιου Καρέλια, ιδρυτή της γνωστής εταιρίας, έχει προκαλέσει πολλούς ψιθύρους στην Καλαμάτα. Και αυτό γιατί ο άτυχος ...

Ε όχι και σταύρωση! Σκούπα ναι!!


μεγέθυνση

Στο πλευρό του Οικουμενικού Πατριάρχη τάσσονται οι μεγαλύτερες εφημερίδες της Τουρκίας μετά τη συνέντευξη που έδωσε ο Βαρθολομαίος παρομοιάζοντας με σταύρωση τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ελληνισμός στην Κωνσταντινούπολη. Ο κύριος αρθρογράφος της Hurriyet, Οκτάι Εκσί, γράφει ότι ....

Το σύστημα Ρουσόπουλου ξανά στη Ρηγίλλης

Ο κος. Δασκαλάκης παραμένει Γενικός Διευθυντής της ΝΔ και όσα λέγονται περί εκκαθάρισής του οσονούπω, είναι απλές προφάσεις εν αμαρτίαις.
Ο κος. Ζακυνθινός, δεν κάνει άλλη δουλειά ολημερίς και ολονυχτίς από το να μπαινοβγαίνει στο νεοκλασικό της Ρηγίλλης, πιέζοντας για να αναλάβει ρόλο, αν και είναι τοις πάσι γνωστό πως ειδικεύεται στη διαχείριση υποθέσεων του πολιτικού παρασκηνίου.
Ο κος. Χατζηεμμανουήλ δεν διεκδικεί συγκεκριμένο ρόλο προς το παρόν, καθώς ο κος. Γιώργος Παπανδρέου (καρδιακός φίλος, συγκάτοικος και συμφοιτητής του κου. Σαμαρά) τον αφήνει να αναπαύεται ακόμη και σήμερα πάνω στην προεδρία και τη διεύθυνση του ΟΠΑΠ με τους πλουσιοπάροχους μισθούς, τα μπόνους, τη διαχείριση πακτωλού κονδυλίων κ.ο.κ.
Ο κος. Ανδριανός είναι ήδη βουλευτής Αργολίδας, κάτι που δε θα φανταζόταν ούτε στα πιο παράλογα όνειρά του, δέκα χρόνια πριν.
Ο κος. Σταϊκούρας, κατόρθωσε να διασφαλίσει για όφελος του γιου του Χρήστου, όχι απλά την πρώτη βουλευτική έδρα στη Φθιώτιδα, αλλά και μία θέση «σκιώδους υπουργού».
Ο κος. Ζαγορίτης, ενώ θα ήταν λογικό να έχει ήδη επιστρέψει στο δικηγορικό του γραφείο στην οδό Κοδριγκτώνος, παραμένει γραμματέας Κεντρικής Επιτροπής.
Και τέλος ο κος Λειβαδάς ανέλαβε αναπληρωτής γραμματέας του πολιτικού σχεδιασμού στη Νέα Δημοκρατία
[απόσπασμα από ανάρτηση στο Poleatics]

Το «σύστημα» Ρουσόπουλου


Το παρακάτω άρθρο γράφτηκε από τον Γιώργο Κύρτσο, στις 17-09-2008, όταν η ελληνική κοινωνία συγκλονίζoνταν από το σκάνδαλο του Βατοπεδίου.
Ένα από τα βασικά προβλήματα της κυβέρνησης είναι η αυτονόμηση του επικοινωνιακού συστήματος, το οποίο ελέγχει ο υπουργός Επικρατείας κ. Ρουσόπουλος. Με τον τρόπο που κινείται σπέρνει το διχασμό στους κόλπους της κυβέρνησης.
Αντιπερισπασμός
Στην προσπάθειά του να καλύψει τις ευθύνες του για το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου, ο υπουργός Επικρατείας κ. Ρουσόπουλος καταφεύγει σε ένα πολιτικό αντιπερισπασμό διαρκείας. Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγουν άλλα κυβερνητικά στελέχη που .....

Οι προκλητικοί μισθοί της ΕΡΤ_Τα απομεινάρια της πολιτικής Ρουσόπολου


Οι μισθοί στην ΕΡΤ, που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας είναι προκλητικότατοι. Κυκλοφόρησαν διάφορες λίστες και καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας ανανεώνονταν με νέα ονόματα και στοιχεία. Τα λεφτά είναι πολλά είτε μιλάμε για μικτά είτε για καθαρά. Κάποιοι μάλιστα δεν δικαιολογούνται με τίποτα να παίρνουν τόσα πολλά και μάλιστα σε δημόσιο οργανισμό και σε περίοδο κρίσης.
Πρόκειται για άλλο ένα σκάνδαλο που έχει τις ρίζες του στο περίφημο σύστημα Ρουσόπουλου.

Ακολουθεί η λίστα ….

Το τραγούδι της ημέρας: Sharon Jones_'No Chimneys In The Projects'


Όταν η Sharon ήταν μικρό κορίτσι σκέφτονταν πως θα βάλει ο Άγιος Βασίλης δώρα κάτω από το δέντρο τους εφόσον "ain't no chimneys in the projects."
Τώρα, η μεγάλη τραγουδίστρια της soul «θρηνεί» σε ένα εποχιακό τραγούδι με τον ίδιο ακριβώς τίτλο.

Με τέτοιους «τύπους» η ΝΔ αυτοκτονεί! Μήπως ηθελημένα…;

Αγαπητό περιοδικό,

Είμαι ένας πονεμένος και προδομένος Νεοδημοκράτης. Ένας Νεοδημοκράτης που βλέπει σήμερα ως «αρχηγό» του τον άνθρωπο εκείνο που πριν από 16 χρόνια μας πλήγωσε, μας πρόδωσε, μας πούλησε… Που έκτοτε στάθηκε με μανία απέναντί μας, συνεργαζόμενος σε όλα τα επίπεδα με το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου και του Κώστα Σημίτη προκειμένου να πλήξει και να καταστρέψει τη ΝΔ! Ποτέ δεν πίστεψα, ότι ο άνθρωπος αυτός επέστρεψε στην παράταξή μας για καλό… Φοβάμαι πως είναι κάτι σαν «δούρειος ίππος» που έχει αναλάβει την αποστολή να απαξιώσει οριστικά και αμετάκλητα την κεντροδεξιά στα μάτια της κοινωνίας…

Δεν εξηγούνται αλλιώς τόσο οι επιλογές σε πρόσωπα όσο και οι προκλητικές κινήσεις και συμπεριφορές αυτών των προσώπων που αποτελούν το στρατηγικό επιτελείο του κ. Σαμαρά.

Τρανταχτό παράδειγμα το «πρωτοπαλίκαρό» του, ο...

Τι λέει ο κ. Κοφίνης για τον «πρωϊνό» κ. Μαρκόπουλο;

Ο κ. Ιωάννης Κοφίνης παραμένει πρόεδρος του ΕΟΤ και πρόεδρος του ΕΚΕΜ, παρά την αλλαγή της κυβέρνησης.
Είναι παντός καιρού ενώ διετέλεσε και διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του πρώην Υφυπουργού Εξωτερικών κ. Ιωάννη Βαληνάκη.
Άρα θα ήταν πολύ ενδιαφέρουσα η άποψή του για την κατάσταση που έχει παραλάβει και καταγγέλει  η νυν προϊσταμένη του στον Οργανισμό που διοικεί από την περίοδο του   πρώην «αφεντικού» του.
Η κ. Γκερέκου αναφέρθηκε στις οφειλές του ΕΟΤ και στα χρέη άνω των 120 εκατομμυρίων ευρώ προς τρίτους. Ο Οργανισμός οφείλει σχεδόν εξολοκλήρου την διαφημιστική προβολή για το διάστημα 2006-2009. Μόνο για το 2008 ο ΕΟΤ χρωστά 34 εκατ. Ευρώ.
Εκτός όλων των άλλων ο ΕΟΤ χρωστά και σε ξένα τηλεοπτικά δίκτυα … γι’ αυτό και πολλά δίκτυα διακινούν αρνητικές ειδήσεις για την Ελλάδα. Έχουμε φεσώσει CNN, BBC, Travel Channel, EuroNews και άλλα πολλά κανάλια και εφημερίδες με 50 εκατ. Ευρώ. Κατήγγειλε επίσης ότι η διαφημιστική προβολή της χώρας σχετιζόταν άμεσα με την εκάστοτε προσωπική προβολή της ηγεσίας του υπουργείου.
Ποια είναι η άποψη του κ. Κοφίνη για όλα αυτά μια και μετείχε στη διοίκηση του ΕΟΤ την περίοδο που η κ. Γκερέκου αναφέρεται;

Το τελευταίο αντίο στον Χρήστο Λαμπράκη


Νεογέννητο ελεφαντάκι και στο Μόναχο


Λέγεται Jamuna Toni και είναι μόλις τριών ημερών. Ζει στο Hellabrunn zoo του Μονάχου και ζυγίζει 112 κιλά. Το έβγαλαν σήμερα πρώτη μέρα να το δει ο κόσμος. Είναι πολύ ευδιάθετο και υγιέστατο. Να σας ζήσει…..

Δολοφονία Ρώσου ιερέα στη Μόσχα

Τα Ρώσικα μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν πριν από λίγο τη δολοφονία έξω απ’ το σπίτι του, του ορθόδοξου ιερέα Alexander Filippov που εικονίζεται στη φωτογραφία.
Μέχρι στιγμής θεωρείται δολοφονία θρησκευτικού φανατισμού.

To trailer του "Sex & the City 2"


Ο ΕΟΤ φέσωσε ακόμα και το CNN


Χρέη δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, κυρίως από...έξοδα διαφημιστικής προβολής, βρήκε στα συρτάρια του ΕΟΤ η υφυπουργός Τουρισμού.
Η κυρία Γκερέκου άφησε αιχμές και για τον τρόπο που επιλέγονταν τα έντυπα στα οποία προβάλλονταν ο ελληνικός Τουρισμός.
Στην εκπομπή παρενέβη ο πρώην υπουργός Τουρισμού Κ.Μαρκόπουλος, όπου παραδέχθηκε ότι οι όποιες οφειλές αφορούν το 2009 και ένα τμήμα του 2008, ενώ τα υπόλοιπα τελούν υπό αμφισβήτηση.

Καλά Χριστούγεννα από τη Μόσχα



Την αγορά του LA επισκέφθηκε σήμερα ο Άρνι



Ο Arnold Schwarzenegger επισκέφθηκε σήμερα την αγορά του Los Angeles. Συνομίλησε με κόσμο και έκανε λίγα ψώνια μια και το μυαλό του βρίσκεται στο τεράστιο έλλειμμα της Καλιφόρνιας.

76 ετών ο αυτοκράτορας Ακιχίτο


Ο αυτοκράτορας της Ιαπωνίας Akihito και η αυτοκράτειρα Michiko γιόρτασαν σήμερα τα 76α γενέθλια του αυτοκράτορα με εκδηλώσεις σε ολόκληρη τη χώρα. Ο Ακιχίτο είναι αυτοκράτορας από την 7η Ιανουαρίου του 1989

Τα πρώτα Χριστούγεννα του Luk Chai


Ο Luk Chai είναι ένας νεογέννητος ελέφαντας (μόσχο τον αποκαλούν στις εφημερίδες) και γιορτάζει τα πρώτα του Χριστούγεννα στο Taronga Zoo του Σύδνεϋ της Αυστραλίας. Του προσέφεραν πολλά πακέτα από λιχουδιές, μόνο που τα περισσότερα ήταν κατεψυγμένα. Η μητέρα του έσπαζε τα πακέτα και ο μικρός τους έδινε και καταλάβαιναν. Στο φαγοπότι βοήθησε ολόκληρη η οικογένεια.

Οι Αγιοβασίληδες μοιράζουν σήμερα δώρα, στη …



…. Νότια Κορέα.
 Αρκετούς μήνες προετοιμάζονται εκατοντάδες εθελοντές για τη σημερινή μέρα. Τελείωσε το τύλιγμα των δώρων στο "εργοστάσιο του Santa"  και έχουν ήδη ξεκινήσει να μοιράζουν δώρα στους φτωχούς συμπολίτες τους, σε όλη τη χώρα.

«Ο γιος μας είναι αγγελιοφόρος του Θεού»,


Αυστραλοί γονείς ζητούν την αγιοποίηση του 17χρονου νεκρού γιου τους
Μετά την αγιοποίηση της Μαίρης Μακίλοπ, της πρώτης Αγίας στην ιστορία της Αυστραλίας, οι γονείς ενός 17χρονου παιδιού που πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στη Ν. Ν. Ουαλία, πριν από τρία χρόνια, πιστεύουν ότι ο γιος τους έχει κάνει πολλά θαύματα μετά τον θάνατό του, είναι αγγελιοφόρος του Θεού και πρέπει να χρηστεί ως ο πρώτος άνδρας Άγιος της Αυστραλίας.
Ο Μάικ Τάνους έφυγε στα 17 του χρόνια και από τότε ....

Show time. Υπουργικό σε απευθείας μετάδοση


Νομίζω ότι η ιδέα της κυβέρνησης να λειτουργεί το Υπουργικό Συμβούλιο με διαδικασίες τηλεοπτικής εκπομπής είναι και πρωτότυπη και ενδιαφέρουσα. Με ορισμένες τροποποιήσεις είναι ενδεχόμενο να δώσει νέα διάσταση, όχι μόνο στις κυβερνητικές διαδικασίες αλλά και στα τηλεοπτικά προγράμματα, τα οποία χρειάζονται ισχυρή δόση ανανέωσης.
Ας μου επιτραπεί, επειδή συμβαίνει να είμαι περισσότερο εξοικειωμένος με το αντικείμενο, να διατυπώσω ορισμένες παρατηρήσεις οι οποίες μπορεί να βοηθήσουν στο τελικό αποτέλεσμα.

Πρώτον, ο ρόλος του παρουσιαστή είναι εξαιρετικά σημαντικός. Θα πρέπει να γίνει πιο ζωντανός, να μην είναι τόσο ανεκτικός με το πάνελ και, κυρίως, ....

Η Mariah Carey σας παρουσιάζει το νέο φίλο της

Το νέο μέλος στην οικογένεια της παρουσίασε χθες η δημοφιλής τραγουδίστρια. Ένα συμπαθέστατο σκυλάκι, χριστουγεννιάτικο δώρο από τον άντρα της Nick Cannon. Ο Nick δηλώνει ότι δεν ενοχλείται καθόλου από την αγάπη και το χρόνο που αφιερώνει η Mariah στο νέο φίλο της.

Ματάκιες και βρωμόστομοι, the κόπανοι, μανούλια και ματάκιες στη "Σχολή Πασόκ"

Θυμάστε όλο το χλευασμό και την ειρωνεία που είχαν εισπράξει από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ και τους πολυπράγμονες opinion leaders η Νέα Δημοκρατία και ο Κώστας Καραμανλής για την επιλογή τους να εντάξουν στο Ευρωψηφοδέλτιο του 2004, σε μη εκλόγιμη θέση, τον σκηνοθέτη κο. Γιώργο Μυλωνά; Το πρόβλημα των διάσημων επαϊόντων που έχουν στον έλεγχό τους το μέτρο σοβαρότητας που επιτρέπει σε έναν καλλιτέχνη ή επαγγελματία να συμμετάσχει στον εκλογικό συνδυασμό ενός συστημικού κόμματος (αλλά και το αντίστροφο), είχαν αντίρρηση για τον κο. Μυλωνά, διότι είχε σκηνοθετήσει τις ταινίες .....

Δέντρο αρχαίας γνώσης. Γριά βελανιδιά 13.000 ετών

Το δέντρο-μαθουσάλας, ανήκει στο είδος Quercus palmeria και βρίσκεται στους ανεμοδαρμένους λόφους Τζουρούπα της νότιας Καλιφόρνιας των ΗΠΑ
Όταν το δέντρο αυτό γεννήθηκε, στον πλανήτη επικρατούσε η τελευταία εποχή των παγετώνων και οι άνθρωποι δεν είχαν ακόμα ανακαλύψει τη γεωργία, ούτε είχαν χτίσει τις πρώτες πόλεις στη Μεσοποταμία. Σήμερα, είναι περίπου 13.000 ετών και έχει ακόμα πολλά χρόνια μπροστά της.
Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι είναι ο γηραιότερος γνωστός οργανισμός που ζει πάνω στη Γη.
Το δέντρο αυτό κατάφερε να επιβιώσει από ...

Οι τιμές στα καύσιμα

Τις δύσκολες μέρες που περνάμε και έρχονται χειρότερες, καλό θα ήταν να αρχίσετε να υπολογίζετε πως θα εξοικονομήσετε κάποια χρήματα.
Το ΥΠΑΝ συνεχίζει να ερευνά τις τιμές στα καύσιμα αν και καθυστερεί να ανανεώνει τις φόρμες για δυο-τρεις μέρες.
Καλό θα ήταν πάντως να ρίχνατε μια ματιά πριν πάτε σε βενζινάδικο για να βλέπατε που περίπου κινούνται οι τιμές το τελευταίο διάστημα.
Κάνετε μια μικρή διασταύρωση, στη διεύθυνση

http://www.ypan.gr/323_cms.htm 

Κατήφορος Μαρκόπουλου το πρωί στο Mega

Μπίλιες γίνανε το πρωί στο Mega. Ο γνωστός κύριος Μαρκόπουλος με την συμπαθέστατη κυρία Γκερέκου. Γνωστός και μη εξαιρετέος ο Μαρκόπουλος, για το ρόλο του ως πρωτοπαλίκαρο και αρχιστράτηγος του Σαμαρά. Είναι πολύ δύσκολο αυτή η αποκλίνουσα συμπεριφορά να μην τυγχάνει της έγκρισης του προέδρου Αντώνη. Διαφορετικά κανένας δεν γνωρίζει που θα φτάσει ο κατήφορος του κυρίου.
Επειδή η Γκερέκου παραπονέθηκε το πρωί για τα χάλια που παρέλαβε στον ΕΟΤ, ο κύριος αυτός αντί να σιωπήσει και να μη δώσει λαβές για σχόλια, τόλμησε και πήρε τηλέφωνο στο Mega για να αντιπαρατεθεί στις βολές της νέας υφυπουργού πολιτισμού & τουρισμού. Ουσιαστικά ο ΕΟΤ χρωστά παντού εξαιτίας της ανευθυνότητας Μαρκόπουλου. Χρωστά διαφημίσεις, δεν έχουν πληρωθεί γραφεία, μέχρι και τα κινητά έμειναν απλήρωτα. Ουσιαστικά θέλησε να βγάλει γλώσσα. Να δείξει το χαρακτήρα του. Χωρίς ίχνος αυτοκριτικής επετέθη στους πάντες και δεν άφησε τίποτα όρθιο.
Εντύπωση πάντως προκάλεσαν οι κατηγορίες που εκτόξευσε εναντίον του πρώην πρωθυπουργού. Δικαιολογήθηκε ότι είχε αποσπάσει υποσχέσεις για ενίσχυση 50 εκατομμυρίων αλλά ο πρώην υπουργός οικονομικών «δεν τα έδωσε». Η προηγούμενη κυβέρνηση είχε αξιολογήσει διαφορετικά τις προτεραιότητές της και δεν είχε εντάξει τον ΕΟΤ στους βασικούς σχεδιασμούς της. Ουσιαστικά ο Μαρκόπουλος έχει φορέσει περικεφαλαία και τα έχει βάλει με όλους τους πρώην πρωθυπουργούς. Όλοι του φταίνε. Ο Μητσοτάκης, ο Καραμανλής, σε λίγο θα του φταίει και ο αείμνηστος Παπανδρέου. Τόσο ανώριμος είναι. Μόνο ο Μαρκόπουλος είναι αλάνθαστος. Αντωνάκη με την κατηφόρα που έχει πάρει ο κύριος αυτός, σε λίγο δεν θα προλαβαίνεις τις γκάφες του. Λίγη σεμνότητα δεν θα έβλαπτε εκτός και αν η ταπεινότητα ανήκει στο παρελθόν. Εκτός και αν τώρα έχει δοθεί εντολή για θεατρινιλίκια και τσαμπουκάδες στις πρωινές ζώνες των καναλιών!...! Μαζέψτε τον πριν είναι αργά. Λίγη αυτοκριτική δεν βλάπτει…

Ο μετανάστης δεν είναι εχθρός


Τη δυνατότητα να αποκτούν ελληνική ιθαγένεια οι μετανάστες δεύτερης γενιάς που έχουν γεννηθεί ή έχουν φοιτήσει σε σχολεία της χώρας μας, δίνει νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών.

  Ο κ. Παπανδρέου πρόσθεσε πως ο μετανάστης δεν είναι εχθρός και πως η δημιουργία προϋποθέσεων αρμονικής συμβίωσης αποτελείς το καλύτερο αντίδοτο για το φόβο και την ανασφάλεια:"H κυβέρνηση εγκαινιάζει μια νέα μεταναστευτική πολιτική, με στόχο μια κοινωνία ασφάλειας, ειρήνης και ανθρωπιάς".


Εμβολιάστηκε και ο Ομπάμα


"Οι άνθρωποι πρέπει να καταλάβουν ότι αυτό το εμβόλιο είναι ασφαλές" σημείωσε ο αμερικανός πρόεδρος. "Η Μισέλ και εγώ μόλις εμβολιαστήκαμε. Θέλαμε τα παιδιά σε ολόκληρη τη χώρα να εμβολιαστούν πριν από τους ενήλικους" πρόσθεσε ο Μπαράκ Ομπάμα.

Περίπου 1.100 παιδιά και 7.500 ενήλικοι έχουν χάσει τη ζωή τους εξαιτίας της ....

Είναι πραγματικότητα. Μαύρη Κινέζα


Προκλητική κοτο-σαλάτα