Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

Τι λέει ο κ. Κοφίνης για τον «πρωϊνό» κ. Μαρκόπουλο;

Ο κ. Ιωάννης Κοφίνης παραμένει πρόεδρος του ΕΟΤ και πρόεδρος του ΕΚΕΜ, παρά την αλλαγή της κυβέρνησης.
Είναι παντός καιρού ενώ διετέλεσε και διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του πρώην Υφυπουργού Εξωτερικών κ. Ιωάννη Βαληνάκη.
Άρα θα ήταν πολύ ενδιαφέρουσα η άποψή του για την κατάσταση που έχει παραλάβει και καταγγέλει  η νυν προϊσταμένη του στον Οργανισμό που διοικεί από την περίοδο του   πρώην «αφεντικού» του.
Η κ. Γκερέκου αναφέρθηκε στις οφειλές του ΕΟΤ και στα χρέη άνω των 120 εκατομμυρίων ευρώ προς τρίτους. Ο Οργανισμός οφείλει σχεδόν εξολοκλήρου την διαφημιστική προβολή για το διάστημα 2006-2009. Μόνο για το 2008 ο ΕΟΤ χρωστά 34 εκατ. Ευρώ.
Εκτός όλων των άλλων ο ΕΟΤ χρωστά και σε ξένα τηλεοπτικά δίκτυα … γι’ αυτό και πολλά δίκτυα διακινούν αρνητικές ειδήσεις για την Ελλάδα. Έχουμε φεσώσει CNN, BBC, Travel Channel, EuroNews και άλλα πολλά κανάλια και εφημερίδες με 50 εκατ. Ευρώ. Κατήγγειλε επίσης ότι η διαφημιστική προβολή της χώρας σχετιζόταν άμεσα με την εκάστοτε προσωπική προβολή της ηγεσίας του υπουργείου.
Ποια είναι η άποψη του κ. Κοφίνη για όλα αυτά μια και μετείχε στη διοίκηση του ΕΟΤ την περίοδο που η κ. Γκερέκου αναφέρεται;

Δεν υπάρχουν σχόλια :