Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

Κατήφορος Μαρκόπουλου το πρωί στο Mega

Μπίλιες γίνανε το πρωί στο Mega. Ο γνωστός κύριος Μαρκόπουλος με την συμπαθέστατη κυρία Γκερέκου. Γνωστός και μη εξαιρετέος ο Μαρκόπουλος, για το ρόλο του ως πρωτοπαλίκαρο και αρχιστράτηγος του Σαμαρά. Είναι πολύ δύσκολο αυτή η αποκλίνουσα συμπεριφορά να μην τυγχάνει της έγκρισης του προέδρου Αντώνη. Διαφορετικά κανένας δεν γνωρίζει που θα φτάσει ο κατήφορος του κυρίου.
Επειδή η Γκερέκου παραπονέθηκε το πρωί για τα χάλια που παρέλαβε στον ΕΟΤ, ο κύριος αυτός αντί να σιωπήσει και να μη δώσει λαβές για σχόλια, τόλμησε και πήρε τηλέφωνο στο Mega για να αντιπαρατεθεί στις βολές της νέας υφυπουργού πολιτισμού & τουρισμού. Ουσιαστικά ο ΕΟΤ χρωστά παντού εξαιτίας της ανευθυνότητας Μαρκόπουλου. Χρωστά διαφημίσεις, δεν έχουν πληρωθεί γραφεία, μέχρι και τα κινητά έμειναν απλήρωτα. Ουσιαστικά θέλησε να βγάλει γλώσσα. Να δείξει το χαρακτήρα του. Χωρίς ίχνος αυτοκριτικής επετέθη στους πάντες και δεν άφησε τίποτα όρθιο.
Εντύπωση πάντως προκάλεσαν οι κατηγορίες που εκτόξευσε εναντίον του πρώην πρωθυπουργού. Δικαιολογήθηκε ότι είχε αποσπάσει υποσχέσεις για ενίσχυση 50 εκατομμυρίων αλλά ο πρώην υπουργός οικονομικών «δεν τα έδωσε». Η προηγούμενη κυβέρνηση είχε αξιολογήσει διαφορετικά τις προτεραιότητές της και δεν είχε εντάξει τον ΕΟΤ στους βασικούς σχεδιασμούς της. Ουσιαστικά ο Μαρκόπουλος έχει φορέσει περικεφαλαία και τα έχει βάλει με όλους τους πρώην πρωθυπουργούς. Όλοι του φταίνε. Ο Μητσοτάκης, ο Καραμανλής, σε λίγο θα του φταίει και ο αείμνηστος Παπανδρέου. Τόσο ανώριμος είναι. Μόνο ο Μαρκόπουλος είναι αλάνθαστος. Αντωνάκη με την κατηφόρα που έχει πάρει ο κύριος αυτός, σε λίγο δεν θα προλαβαίνεις τις γκάφες του. Λίγη σεμνότητα δεν θα έβλαπτε εκτός και αν η ταπεινότητα ανήκει στο παρελθόν. Εκτός και αν τώρα έχει δοθεί εντολή για θεατρινιλίκια και τσαμπουκάδες στις πρωινές ζώνες των καναλιών!...! Μαζέψτε τον πριν είναι αργά. Λίγη αυτοκριτική δεν βλάπτει…

Δεν υπάρχουν σχόλια :