Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Η κουτοπονηρια της Ρηγιλλης

Aν πάρουμε τοις μετρητοίς την τρέχουσα ρητορική των στελεχών της Ν.Δ., στις εκλογές του Νοεμβρίου δεν θα κριθεί ποιος είναι ικανός να διοικήσει τα δημαρχεία και τις περιφέρειες, αλλά το Μνημόνιο. Ας δούμε πού οδηγεί αυτή η στρατηγική με βάση τα ενδεχόμενα σενάρια της κάλπης.

Το πρώτο είναι να ..συγκλονιστεί το εκλογικό σώμα από το αντιμνημονιακό πάθος της Ν.Δ. και να γίνει μπλε ο χάρτης των εκλογικών αποτελεσμάτων. Την επομένη τι θα συμβεί; Θα πάψει να ισχύει το Μνημόνιο; Χλωμό. Για να τεθεί θέμα Μνημονίου πρέπει να τεθεί πρώτα θέμα εκλογών και αλλαγής κυβέρνησης από τη Ν.Δ. Ακόμη πιο χλωμό για ένα κόμμα που κάνει πάρτι όταν τα .........

Η Αφροδίτη Αλ Σαλέχ αρνήθηκε να παρουσιάσει την εκπομπή:«Φυλές της Αθήνας»

Η Ακροδεξιά έκανε και πάλι το θλιβερό "θαύμα" της.
Εδώ και έντεκα ολόκληρους μήνες υφίσταμαι μια συστηματική και επίμονη επίθεση από ορισμένα ηλεκτρονικά και έντυπα ΜΜΕ και blogs για ένα και μόνο (φαινομενικό) λόγο: γιατί προ δέκα ετών και οπωσδήποτε στο πλαίσιο των επαγγελματικών μου κινήσεων ως ηθοποιός έκανα μια φωτογράφηση, αντίστοιχη με φωτογραφήσεις που κάνουν και άλλες γυναίκες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, και όχι μόνο από το χώρο του θεάματος.
Επιπλέον ταυτίστηκε, εκ του πονηρού φυσικά, η εργασία μου ως παρουσιάστρια της εκπομπής με την ίδια την .............

Ολοκληρώθηκε η συμφωνία για τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά

Η κυβέρνηση κατέληξε σε συμφωνία με την ThyssenKrupp για τη μεταβίβαση του 75,1% των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά στην Abu Dhabi Mar, ανακοίνωσε το υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Την Παρασκευή θα συνεδριάσουν το ΚΥΣΕΑ και η Διυπουργική Επιτροπή Αποκρατικοποιήσεων και μετά το κυρωτικό νομοσχέδιο θα κατατεθεί στη Βουλή.

Ο Μιχαλολιάκος μνημείο παγκόσμιου πολιτισμού:Για τη φουκαριάρα τη μάνα μου!

Πέτρα την πέτρα, πιθαμή προς πιθαμή, βράχο το βράχο.
Πειραιώτισσες και Πειραιώτες
Γεννήθηκα πριν από 58 χρόνια πάνω σε ένα βράχο
στο άκρο του Ταινάρου,
στα Κορογονιάνικα της Λάγιας.
Σε μια μανιάτικη οικογένεια με 11 παιδιά. Το Γιώργο, τον Τάκη………….
Ο Πατέρας μου ο Γιάννης Μιχαλολιάκος και η μάνα μου η Θεοδώρα, το γένος Γιατράκου.
δούλευαν από το πρωί ασταμάτητα
για να μη λείψουν τα απαραίτητα από την οικογένεια.
Και η δουλειά τους ήταν αγώνας τιτάνιος.
Να περπατήσουν ώρες στο λιοπύρι
ή στον παγωμένο άνεμο του Ταινάρου
-που δεν αντέχει τίποτα μπροστά του-
..............

Αγκαλίτσα με τα… σκάνδαλα του νεοκαραμανλισμού ο Αντωνάκης στη ΔΕΘ!

Την ώρα που οι καταθέσεις των μαρτύρων στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής για το Βατοπαίδι «καίνε» τον πρώην καταλληλότερο και ο κλοιός της δικαιοσύνης σφίγγει γύρω από την αμαρτωλή αυλή του νεοκαραμανλισμού, ο Σαμαράς επιλέγει τη συγκάλυψη της διαφθοράς και ανεβαίνει αγκαλιά με τον Ολετήρα στη Θεσσαλονίκη…
Ο ίδιος που κραύγαζε, ότι «έλαβε εντολή από τους 800.000» να έλθει σε ρήξη με το σκανδαλώδες χθες του προκατόχου του και όσους «πλήγωσαν την παράταξη», σήμερα -δέσμιος και όμηρος του Καραμανλή- παρέχει πλήρη «αμνηστία» στα πρωτόγνωρα σκάνδαλα και κυρίως στην οικονομική καταστροφή που επέφερε η νεοκαραμανλική «σεμνή και ταπεινή νέα διακυβέρνηση» στον τόπο.
Πρόκειται για συνειδητή αυτοκτονία ή πραγματικά πιστεύουν, ότι ο λαός θα ξεχάσει τόσο γρήγορα γιατί καταδίκασε τον Κωστάκη με το ατιμωτικό 33% στις εκλογές του περασμένου Οκτώβρη…;

Κατω από τα όρια της φτώχειας ένας στους επτά Αμερικανούς


DETROIT - DECEMBER 18:  People wait in a several block line to receive gifts of food, personal care, household items and toys at the A Miracle in Motown event, part of the nationwide  program to help working poor and disadvantaged families December 18, 2008 in Detroit, Michigan.  About 5,000 families are expected to receive enough food at the event to supplement meals for a family of four for a week. A Miracle in Motown is sponsored by The National Basketball Players Association (NBPA) along with Feed The Children, Great Redeemer Christian Church and The Bing Group. An estimated one in three Detroiters lives in poverty, making the city the poorest large city in America.  (Photo by Spencer Platt/Getty Images)Περίπου σαράντα τέσσερα εκατομμύρια άνθρωποι, ή ένας στους επτά κατοίκους, έζησαν κάτω από τα όρια της φτώχειας στις Ηνωμένες Πολιτείες το 2009. Σε σχέση με το 2008, οι άποροι αυξήθηκαν κατά τέσσερα εκατομμύρια, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το Γραφείο Απογραφής της χώρας (Census Bureau).

Έκθεση ελληνικών δίσκων βινυλίου των δεκαετιών ’60 και ’70

Αναδρομή στα πάρτι της δεκαετίας του ΄60 και του ΄70 αποτελεί η έκθεση ελληνικών δίσκων βινυλίου με μουσική επένδυση ελληνικών ταινιών της εποχής, που διοργανώνει το Μουσείο Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης .
«Θοδωρή φέρε και τους δίσκους σου…» τιτλοφορείται η έκθεση που θα εγκαινιασθεί στις 2 Οκτωβρίου και αποτελεί μιας μορφής διαδρομή στο ελληνικό σινεμά μέσα από την πλούσια συλλογή δίσκων του δημοσιογράφου Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου, που παραχώρησε το αρχείο του στο Μουσείο.

Σκληρή αντιπαράθεση Σαρκοζί και Μπαρόζο για τους Ρομά

France's President Nicolas Sarkozy speaks at a news conference after an EU leaders summit in Brussels, September 16, 2010. The European Union agreed to sign a free-trade pact with South Korea and grant Pakistan trade concessions after floods, but a row over France's deportation of Roma migrants marred a one-day summit. REUTERS/Philippe Wojazer (Belgium - Tags: POLITICS BUSINESS)

Ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί και ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο συγκρούστηκαν σήμερα στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ για το θέμα των απελάσεων των Ρομά από τη Γαλλία, όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ.

Oι λαθρανασκαφείς κατέστρεψαν το σπήλαιο της Λαβυρίνθου

Αυτοψία στη Λαβύρινθο πραγματοποίησε σήμερα ο Εισαγγελέας Ηρακλείου μαζί με μέλη της Ελληνικής Σπηλαιολογικής Εταρίας μετά και τα πρόσφατα κρούσματα λαθρανασκαφών που έχουν προκαλέσει μεγάλη αίσθηση και προβληματισμό. Ο κ. Μαρκάκης επισήμανε ότι θα πρέπει να ληφθούν άμεσα μέτρα από τη δημοτική αρχή της Γόρτυνας ενώ είχε συνομιλία, και σε καποιες περιπτώσεις σε έντονο ύψος, με κατοίκους της περιοχής. Χαρακτηριστικό ήταν το παράδειγμα με την συζήτηση που είχε με έναν κάτοικο χωριού της Μεσαράς, στον οποίο είπε ότι "δεν είναι δυνατόν να εγκαταλείπουν διάφοροι επιτήδειοι μέχρι και γεννήτριες στο σπήλαιο, η τοπική κοινωνία να το γνωρίζει και να μη μιλάει. Αυτό οι υπεύθυνοι το γνωρίζουν γι' αυτό και δρουν αναξέλεγκτα", πρόσθεσε.

Ας πρόσεχε!

Τον έπεισαν οι μέτριοι που έχει γύρω του ότι με μια λαϊκιστή μπούρδα του τύπου "Δεν απολογούμαι για συμπεριφορές Βουλγαράκη/Ρουσόπουλου", θα ξεμπέρδευε με το Βατοπαίδι.
Όταν δεν του βγήκε, αποχώρησε από την Προανακριτική Επιτροπή υπερασπιζόμενος τα πεπραγμένα μιας κυβέρνησης που ο .........

Κυρ. Μητσοτάκης: Δεν έπρεπε να αποχωρήσουμε από την επιτροπή για το Βατοπέδι

H Νέα Δημοκρατία δεν έπρεπε να αποχωρήσει από την προανακριτική επιτροπή για το Βατοπέδι δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 9,84».
"Ενδεχομένως να μη μάθουμε ποτέ όλη την αλήθεια, αλλά θα μάθουμε περισσότερα από αυτά τα οποία θα γνωρίζαμε, εάν αυτές οι επιτροπές δεν είχαν συσταθεί. Και θεωρώ πάντα χρήσιμο να .........

Στο Ρέθυμνο αύριο η Ντόρα

Στο Ρέθυμνο θα βρεθεί αύριο η ανεξάρτητη βουλευτής Ντόρα Μπακογιάννη. Σύμφωνα με το πρόγραμμά της, θα συναντηθεί στις 14.00 με τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Μαρινάκη στο δημοτικό μέγαρο και στη συνέχεια θα μεταβεί στη Νομαρχία, όπου θα συναντηθεί με το Νομάρχη κ. Γιώργο Παπαδάκη. Νωρίτερα θα έχει συναντήσεις με τοπικούς φορείς του νομού.

Στο σκοτάδι παραμένει η διαδρομή του μαύρου χρήματος της Siemens

Ούτε η δεύτερη ενδιάμεση έκθεση αξιολόγησης των συναλλαγών 22 προσώπων που εμπλέκονται στην υπόθεση της Siemens έριξε φως στη διαδρομή του μαύρου χρήματος από τα ταμεία της γερμανικής εταιρείας.
Η Τράπεζα της Ελλάδος αναφέρει στην έκθεση ότι "δεν καταλήγει σε πλήρη συμπεράσματα, ως προς την αρχική προέλευση και την ..........

Ντόρα Μπακογιάννη: Ο Σαμαράς απομονώνει τη ΝΔ από την Ευρωπαϊκή Κεντροδεξιά και βλάπτει τα συμφέροντα της Ελλάδας!

Η ανεξάρτητη βουλευτής Ντόρα Μπακογιάννη, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για την απουσία της ΝΔ από τη σύνοδο κορυφής του ΕΛΚ έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η επένδυση στη χρεοκοπία της χώρας και οι αριστερόστροφες κορώνες της ηγετικής ομάδας της ΝΔ οδηγούν στην απομόνωσή της από την ευρωπαϊκή κεντροδεξιά. Από μια κρίσιμη σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος η Ελλάδα απουσίαζε εντελώς, απόδειξη ότι οι μικροπολιτικές και κοντόφθαλμες προσεγγίσεις της δύσκολης οικονομικής θέσης της χώρας δεν μπορούν να σταθούν και να υποστηριχθούν μπροστά στα ευρωπαϊκά κόμματα και στους ευρωπαίους ηγέτες. Το μέλλον της Ελλάδας είναι μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Η απουσία των ελληνικών θέσεων από ουσιαστικές συζητήσεις για το μέλλον της Ευρώπης δεν υπονομεύει μόνο τη θέση της κεντροδεξιάς, βλάπτει τα συμφέροντα της Ελλάδας.»

Παραμένουν δέκα βασικά ρίσκα

Οι αναλυτές του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου σημειώνουν ότι η κυβέρνηση πρέπει να είναι έτοιμη να λάβει έκτακτα μέτρα στο σκέλος των δαπανών για το 2011, εάν προκύψει κάποιο πρόβλημα, ενώ υποστηρίζουν ότι οι ελληνικές αρχές δεν σχεδιάζουν να εκδώσουν ομόλογα στο άμεσο μέλλον. Παράλληλα, εντοπίζουν 10 βασικά ρίσκα:
1. Εσοδα: Το ΔΝΤ θεωρεί ότι όσο η οικονομία θα βρίσκεται σε ύφεση, τα έσοδα θα αποτελούν ρίσκο, ενώ κάνει λόγο και για ........

Τόμσεν προς αγορές: Αν η Ελλάδα τηρήσει το Μνημόνιο δεν θα την εγκαταλείψουμε

Ανοικτό το ενδεχόμενο να παραταθεί η στήριξη της Ελλάδας και μετά το 2013 άφησαν χθες οι εκπρόσωποι της τρόικας, μιλώντας σε θεσμικούς επενδυτές του Λονδίνου.
Ο κ. Πολ Τόμσεν, στέλεχος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, που μαζί με τον κ. Σερβάας Ντερόζ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής συνοδεύουν τον υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου στις συναντήσεις με ξένους επενδυτές στην Ευρώπη, είπε ότι εάν η Ελλάδα ........

Πώς «την έστησαν» στη Ντόρα με τη φυγή Καραβέλα…

Η δραπέτευση στο εξωτερικό του πάλαι ποτέ «ταμία» του μαύρου χρήματος της Siemens, Καραβέλα, παραμονές των Ευρωεκλογών του 2009 και ο πόλεμος λάσπης που δέχθηκε έκτοτε η Ντόρα Μπακογιάννη αποκαλύπτουν το βάθος και την έκταση του νεοκαραμανλικού παρακράτους της εποχής εκείνης… Ενός παρακράτους που είχε ως στόχο να παγιδεύσει την τότε Υπουργό Εξωτερικών και να της χρεώσει ακόμη και την… ήττα της ΝΔ στις Ευρωεκλογές!!! Όλα τα πώς και τα γιατί αποκαλύφθηκαν λίγους μήνες αργότερα, όταν τέθηκε ζήτημα διαδοχής του Κωστάκη Καραμανλή. Τότε βγήκαν από τις ντουλάπες του παρακράτους οι σκελετοί της σκευωρίας με τον Καραβέλα και όλα όσα είχαν επιμελώς οργανωθεί για να πλήξουν τη Ντόρα Μπακογιάννη.
Ποια ήταν όμως η αλήθεια και πού εντοπίζονται οι πραγματικές ευθύνες της φυγής; Η Ντόρα απάντησε ξεκάθαρα και με ντοκουμέντα στη χθεσινή της κατάθεση στην Εξεταστική για τη Siemens, δείχνοντας τους πραγματικούς υπαίτιους: την.....

Διαστημικός… τουρισμός

H Boeing σε συνεργασία με την εταιρεία Space Adventures, σχεδιάζει μια διαστημική κάψουλα η οποία θα μπορεί να μεταφέρει επτά τουρίστες σε τροχιά ή μέχρι τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. ...............

Ο Μιχαλολιάκος απαγγέλει λαϊκή ποίηση ... Δεν ανήκει στον εαυτό του, ανήκει στην ανθρωπότητα!

Κλάψτε μαζί μας!
Μιλάμε για τρελά γέλια...Αυτή την ομιλία πρέπει να τη διαβάσετε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! Ακόμα και αν δεν διαβάζεται ομιλίες ποτέ, για αυτή πρέπει να κάνετε μια εξαίρεση! Την εκφωνησε ο Βασίλης Μιχαλολιάκος στην χθεσινή του παρουσία στον ΟΛΠ, όπου και ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητα του για υποψηφιος δήμαρχος Πειραιά. Προφανώς και αργήσαμε να το καταλάβουμε αλλά εδώ πέρα έχουμε βρει τον αντικαταστάτη του Βύρων Πολύδωρα! ... αν και λίγο κακέκτυπο μιας και μπορεί κανεις να οσμηστεί και επιρροές από ... trashy Ξανθόπουλο

Τη πολιτική τη βίωσα ως ανάγκη προσφοράς. Από μικρό παιδί ένοιωσα, ότι δεν ανήκω μόνο στον ........

Κέρινα ομοιώματα....

Άλλα είναι πολύ επιτυχημένα κι άλλα πάλι καθόλου
ΔΕΙΤΕ ΤΑ.....

Γιατί δεν καλούν τον Αρχηγό Αντώνη στις συσκέψεις του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος;

Τί τους έκανες βρε μπαγάσα Αντώνη και σε έχουν στην απέξω από τις συσκέψεις του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος; Λες και δεν υπάρχει πλέον αυτό το Κόμμα! Εσύ που είσαι μεγάλος οικονομολόγος και γενναίος Σαλαμινομάχος πώς και σε φτύνουν έτσι στας Ευρώπας; Μήπως δεν κατάλαβαν καλά τον κυκλικό πληθωρισμό που ευθύνεται για την ύφεση; Μήπως πρέπει να επιμείνεις στην ποίηση; Να δούνε ότι το έχεις το γονίδιο του Πίνδαρου βρε παιδάκι μου! μήπως πάλι κατάλαβαν ότι δεν πας καλά και σε κάνουν τζους; Μήπως κατάλαβαν ότι είσαι ψευτομεσσίας και μάγος της κακιάς ώρας και γι’ αυτό δεν θέλουν να σε βλέπουν καθόλου;
Στο θέμα θα επανέλθουμε γιατί υπάρχει πράγματι θέμα! Ο Αντώνης και το επιτελείο του δεν καλούνται καθόλου στην Ευρώπη. Βρίσκονται στην απομόνωση! Γιατί άραγε;

Παίξτε από τώρα δωρεάν το Pro Evolution Soccer 2011!

Όσοι έχουν PlayStation 3 συνδεδεμένο στο Internet μπορούν από τώρα να κατεβάσουν το Demo του πολυαναμενόμενου ποδοσφαιρικού simulation δωρεάν. ...............

H Megan Fox στη διαφήμιση του Armani - "the Tip" (Full Video)

Ησυχία! Ενοχλήθηκε ο βασιλεύς Κωστάκης! .....

...... από την συμβολαιογράφο Πελέκη!
Τι λε ρε μεγάλε! Ενοχλήθηκες κιόλας; Εδώ βουίζει ο τόπος για πάρτη σου και σένα σε ενόχλησαν οι δηλώσεις, προφανώς ορθές, μιας συμβολαιογράφου, στην Εξεταστική; Τα όσα λέγονται για σένα τόσο καιρό για την οικονομία, για την κατάρρευση της χώρας και για το πλοίο που βούλιαξες, αλήθεια δε σε ταρακούνησαν καθόλου και τώρα απειλείς μέσω κύκλων που διαψεύδουν ή εκφράζουν δυσαρέσκειά; Σιγά ρε μην ταράξεις το κάρμα σου!
Αλήθεια σε ποιό ακριβώς σημείο ενοχλήθηκε ο Κωστάκης; Εκεί που καταγγέλεται η εμπλοκή του πρωθυπουργικού γραφείου στις ανταλλαγές(εντάξει ο πρώην δεν άκουσε τίποτα!) ή μήπως εκεί που αναφέρεται στα παντελόνια και στην ανάληψη ευθυνών;(τελικά έχει αναλάβει ποτέ του ευθύνες αυτός ο άνθρωπος; Α ναι! έκανε κάποτε το καρφί στους Αμερικάνους!) .....

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του περιοδικού «ΔΙΑΒΑΖΩ»

Κυκλοφόρησε το Σεπτεμβριανό τεύχος του περιοδικού «Διαβάζω» . Με θέματα, σχόλια, κριτικές, παρουσιάσεις, αριθμούς και ρεπορτάζ από τον κόσμο του βιβλίου.
Σε αυτό, το 510ο, τεύχος προβάλλονται στο εξώφυλλο το «Ιστορικό μυθιστόρημα του Κώστα Δ. Κυριαζίδη», «Η φωτογραφία στην ποίηση της Κικής Δημουλά», «Η τέχνη ως παιδαγωγικό εργαλείο» .
Ανθολογώντας τις 102 σελίδες του ξεχωρίζουν:
«Μία αιρετική άποψη για τον Καραγκιόζη» από τον Φαίδωνα Θεοφίλου, ο οποίος, μεταξύ άλλων, γράφει:

Ζώνες...

pac-man belt

Ντόρα Μπακογιάννη:"Η ΝΔ απομονώνεται από την ευρωπαϊκή κεντροδεξιά"

Λόγω της στάσης της απέναντι στο μνημόνιο.
Για απομόνωση της ΝΔ από την ευρωπαϊκή κεντροδεξιά λόγω και της στάσης της απέναντι στο μνημόνιο κάνει λόγο η Ντόρα Μπακογιάννη. Η ανεξάρτητη βουλευτής, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για την απουσία της ΝΔ από τη Σύνοδο Κορυφής του ΕΛΚ, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωσή της, τόνισε: «Η επένδυση στη χρεοκοπία της χώρας και οι αριστερόστροφες κορώνες της ηγετικής ομάδας της ΝΔ οδηγούν στην απομόνωσή της από την ευρωπαϊκή κεντροδεξιά.
Από μια κρίσιμη σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος η Ελλάδα απουσίαζε εντελώς, απόδειξη ότι οι μικροπολιτικές και ..........

Ποιοι φοβούνται τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη…;

Καταθέτοντας χθες στην Εξεταστική για τη Siemens η πρώην ΥΠΕΞ, Ντόρα Μπακογιάννη πέταξε το γάντι σε όσους διατυπώνουν ερωτήματα για το πώς ανετράπη η Κυβέρνηση Μητσοτάκη το 1993: «Ο κ. Μητσοτάκης δεν είναι ένας άνθρωπος που κρύβει λόγια. Αν υπάρχουν πράγματα που δεν έχει πει δημοσίως, εδώ είναι ο άνθρωπος, δόξα τω Θεώ καλά είναι, μπορείτε να τον καλέσετε να σας τα καταθέσει»…
Το ότι ο Ψηλός είναι καλά στην υγεία του και έχει πλήρη διαύγεια όλοι το γνωρίζουν, φυσικά… Το ζήτημα είναι εάν τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και η ΝΔ του Σαμαρά επιθυμούν την παρουσία του πρώην Πρωθυπουργού στην Εξεταστική και την αναμόχλευση των σκοτεινών και δραματικών παρασκηνίων που οδήγησαν στη βίαιη πτώση της Κυβέρνησης της ΝΔ το Σεπτέμβρη του 1993. Και η απάντηση προκύπτει αβίαστα από την...

Αρνητικά βλέπουν το ευρώ οι Βούλγαροι πολίτες

Γυρίζουν την… «πλάτη» στο ευρώ, οι Βούλγαροι πολίτες, καθώς το 42% πιστεύει ότι η εισαγωγή του ευρώ θα είναι αρνητική για την οικονομία, υπογραμμίστηκε, στη διάρκεια της παρουσίασης των ευρημάτων της έρευνας Transatlantic Trends 2010, που παρουσιάστηκε σήμερα, στη Σόφια.
Το 83% των Βρετανών και το 53% των Πολωνών πιστεύουν, επίσης, πως η χρήση του ευρώ θα έχει αρνητικές επιπτώσεις στις οικονομίες των δύο χωρών.

Ντόρα Μπακογιάννη: Ζορμπάς και Δικαιοσύνη υπεύθυνοι για τη διαφυγή Καραβέλα!

Βολές επεφύλαξε η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη κατά της ηγεσίας της Δικαιοσύνης επί των ημερών της ΝΔ καθώς, ενώ γνώριζε οκτώ μήνες πριν από τη διαφυγή του εμπλεκομένου στο σκάνδαλο της Siemens Χρ.Καραβέλα στο εξωτερικό τις ύποπτες κινήσεις του, δεν αντέδρασε. Παράλληλα η πρώην υπουργός Εξωτερικών εμφανίστηκε ως θύμα «επιθέσεων λάσπης» όσον αφορά τις σχέσεις της με τον άλλοτε ισχυρό άνδρα της Siemens Ηellas Μ. Χριστοφοράκο ενώ, όπως δήλωσε ενώπιον των μελών της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής, «ουδέποτε διαχειρίστηκα από καμία θέση, θεσμική ή άλλη, θέματα συμβάσεωνμεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και της Siemens».
Οσον αφορά τα δώρα που φέρεται να ελάμβανε από τον Χριστοφοράκο, δήλωσε κατηγορηματικά ότι «ουδέποτε πήρα τίποτα δωρεάν από τη Siemens», ενώ διέψευσε ότι τα έξοδα του γάμου του υιού της Κώστα έγιναν με χορηγία της εταιρείας, όπως έχει γραφτεί, λέγοντας με έμφαση ότι κάτι τέτοιο θα ήταν ντροπή και προσβολή για έναν Κρητικό! «Μεγαλύτερη ύβρις στην Κρήτη δεν μπορεί να υπάρξει από το να σου πουν ότι κάποιοςσου πλήρωσε, σου έκανε χορηγία,τον γάμο του παιδιού σου» τόνισε χαρακτηριστικά.
Σχετικά με τη γνωριμία της με τον Μ. Χριστοφοράκο η μάρτυς κατέθεσε ότι ήταν σε κοινωνικό επίπεδο και ότι τον γνώριζε διότι ήταν...

H λίστα με τα Ι.Χ. που καταναλώνουν τη λιγότερη βενζίνη

Το αυξημένο κόστος της αμόλυβδης τους τελευταίους μήνες, στρέφει τους οδηγούς, ειδικά όσους μετακινούνται κυρίως μέσα στην πόλη, στα μικρότερα σε μέγεθος αλλά και οικονομικότερα σε κατανάλωση αυτοκίνητα. Στο αφιέρωμα που ακολουθεί, θα βρείτε τα ΙΧ με τη μικρότερη κατανάλωση αλλά και τις τιμές στις οποίες διατίθενται αυτή τη στιγμή στην ελληνική αγορά. .....................

Η επανάσταση του ακατανόητου

Εχοντας πλήρη επίγνωση ότι κάποιοι θα μου καταλογίσουν λαϊκισμό, θέτω στο κυβερνών κόμμα το εξής ερώτημα: Πόσο, αλήθεια, κόστισε η σύγκληση του προχθεσινού Εθνικού Συμβουλίου; Χρειαζόταν να ενοικιασθεί η μεγάλη αίθουσα του Divani Caravel για να εκλεγεί νέος γραμματέας του ΠΑΣΟΚ ο (μοναδικός υποψήφιος) κ. Μιχ. Καρχιμάκης;
Καθώς η πλειονότητα των αναγνωστών δεν έχει μετάσχει σε ανάλογη «φιέστα», χρειάζονται κάποιες διευκρινίσεις. Στο Caravel, από νωρίς το πρωί έπιασαν δουλειά δεκάδες υπάλληλοι για να τοποθετήσουν τις 412 καρέκλες των «συμβούλων», να ντύσουν πράσινα τα τραπέζια του προεδρείου, να κατασκευάσουν το φόντο («πρώτα ο πολίτης»), να κουβαλήσουν ηχεία, να δημιουργήσουν εκ του μηδενός αίθουσα Τύπου με υπολογιστές, τηλέφωνα, εκτυπωτές, οθόνες κ. λπ. Από κοντά, βέβαια, και η δημόσια τηλεόραση, η οποία –θέλοντας και μη– υποχρεώνεται να καλύπτει όλα τα αντίστοιχα «γεγονότα» με φορτηγά-στούντιο, τεχνικούς, κεραίες, κάμερες, μικρόφωνα, γερανούς και πάει λέγοντας για τα ελάχιστα, έστω, λεπτά τηλεμετάδοσης.
Θα αναρωτιέστε, ίσως, γιατί ζητώ να μάθω πόσο στοίχισε ειδικώς το προχθεσινό Εθνικό Συμβούλιο. Μα, γιατί ο ίδιος ο πρωθυπουργός δηλώνει ότι...

Επιταχύνονται από την εισαγγελλία 70 υποθέσεις διαφθοράς στο δημόσιο.

Να πληροφορηθεί τη δικαστική εξέλιξη των υποθέσεων διαφθοράς δημοσίων λειτουργών και υπαλλήλων που απασχολούν τις κατά τόπους εισαγγελίες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ζήτησε με έγγραφό του ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Θεσσαλονίκης, Παναγής Γιαννάκης. .......................

Η μανία του ΠΑΣΟΚ με τις μετονομασίες ...

Μα γιατί δεν έφτιαξαν κι ένα υπουργείο Μετονομασίας; 
Αυτό αναρωτήθηκα μόλις ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έπαψε να διαβάζει τον κατάλογο με τα ονόματα των νέων υπουργών και τους τίτλους των υπουργείων τους. Και δεν δίστασα να αναρωτηθώ φωναχτά. 
Δύο ώρες μετά τα μεσάνυχτα, ακόμα και στον ευλογημένο τόπο μας, όπου πίνουμε απογευματινό καφέ γύρω στις εννιά το βράδυ και ψάχνουμε για τσιπουράδικο μεσανυχτιάτικα, ένιωθα ότι μου επιτρεπόταν να ........

Twitter με νέο look και λειτουργίες

Σε ολικό «λίφτινγκ» προχωρά το Twitter, η δημοφιλής ιστοσελίδα microblogging, που αριθμεί σήμερα περισσότερους από 160 εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο. ...............

Αικατερίνα Πελέκη: «Οταν οι άνδρες φοράνε παντελόνια αναλαµβάνουν την ευθύνη και λένε: εγώ έδωσα εντολή!»

Αικ. Πελέκη: «Κεντρική πολιτική απόφαση το Βατοπέδι»

Καταπέλτης κατά του Κώστα Καραµανλή, του Θόδωρου Ρουσόπουλου και του Γιάννη Αγγέλου ήταν χθες στην Προκαταρκτική Επιτροπή της Βουλής, που διερευνά το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου, η σύζυγος του Γιώργου Βουλγαράκη και συµβολαιογράφος για τις επίµαχες ανταλλαγές της Μονής µε το Δηµόσιο, Αικατερίνη Πελέκη.

«Πρόκειται για κυβερνητική απόφαση που ελήφθη από τον πρωθυπουργό και υλοποιήθηκε από τους υπουργούς», είπε χαρακτηριστικά για τις ανταλλαγές των εκτάσεων του Δηµοσίου µε τη Μονή. Οταν ρωτήθηκε από τα µέλη της Προκαταρκτικής να διευκρινίσει την άποψή της συνέχισε: «Είναι προφανές ότι υπήρξε κεντρική πολιτική απόφαση που ελήφθη εκείνη την περίοδο από τον...

Τοπία από λαχανικά


Κάντε κλίκ εδώ για να κατεβάσετε την παρουσίαση. (Μέγεθος αρχείου: 2,07MB)
 

Σκέτη κούκλα ο... Ομπάμα

ΔΕΙΤΕ τι κάνουν για να πουλήσουν .............