Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Πράκτορες, σκελετοί και φαντάσματα στην ντουλάπα της Πεφωτισμένης Δεξιάς

Όλοι πλέον γνωρίζουμε ότι γύρω από τον Σαμαρά, αναπτύχθηκε το φαινόμενο του σκοτεινού περιβάλλοντος και του αγοραφοβικού συμβουλίου. 
Από χθες, μαζί με τη θολούρα στο περιβάλλον εμφανίστηκαν και περίεργες σχέσεις διαπλοκής με μυστικές υπηρεσίες και Πρεσβείες άλλων χωρών. Πρακτοριλίκι στο φουλ.
Ο Σαμαράς έχει απόλυτη ανάγκη να επιβάλει μια ψευδή εικόνα για τον εαυτό του και 

Το τελευταίο χαρτί του Σαρκοζί

Πολλά στελέχη στον στενό κύκλο του Νικολά Σαρκοζί αναρωτιούνται σήμερα εάν η επιχείρηση στη Λιβύη μπορεί να κάνει για τον Γάλλο πρόεδρο όσα έκανε ο Πόλεμος των Φόκλαντς για τη Μάργκαρετ Θάτσερ, να χρίσει δηλαδή έναν πολεμικό ηγέτη άξιο για επανεκλογή. 
«Μία καλή κρίση είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται ο Σαρκοζί», έλεγε πρόσφατα

Η Ντόρα Μπακογιάννη δηλώνει ότι θα μιλήσει με το πρώτο κόμμα σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας ....

...... όποιο και αν είναι αυτό.
Υποστήριξε πως σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας «θα μιλήσει» με το πρώτο κόμμα, όποιο και εάν είναι αυτό.
Η Ντόρα Μπακογιάννη δήλωσε σε συνέντευξή της στον 97,8 ότι διατηρεί ίσες αποστάσεις από 

Τι δουλειά έκανε η τσαχπίνα η Τζότζολα στην Ολυμπιακή;

Όλοι όσοι εμπλέκονται στον εθνοαπελευθερωτικό αγώνα της σαμαρικής νεοδεξιάς αποδεικνύεται ότι είχαν και δυό, και τρείς και τέσσερις δουλειές. Αγωνιστές εκ της ασφαλούς πολυμισθίας. Κολοκοτρώνηδες και Μπουμπουλίνες με παχυλούς μισθούς κάτι που αποτελεί αντίφαση. Δε γίνεσαι επαναστάτισσα Τζοτζόλα μου τρώγοντας από 

Οταν δεν είμαστε όλοι Λίβυοι

Επί εβδομάδες ο Μουαμάρ Καντάφι έσφαζε τον λαό του. Στα καρυοφύλλια των εξεγερμένων, ο Λίβυος δικτάτωρ απαντούσε με αεροπορικούς βομβαρδισμούς, επιθέσεις τεθωρακισμένων και μισθοφόρους που σκότωναν αδιάκριτα.
 Ο αναπληρωτής καθηγητής του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης ( και χρόνια ταγμένος στην Αριστερά) Νικόλας Σεβαστάκης απορούσε: «Εδώ και εβδομάδες προσδοκούσα κάτι 

Η Δημοκρατική Συμμαχία προτείνει 38 θέσεις για την οικονομία

1. Νομοθετική και, αργότερα, συνταγματική κατοχύρωση των ισοσκελισμένων προϋπολογισμών.
2. Υποχρεωτική δημιουργία πλεονασμάτων στις καλές περιόδους.
3. Πρόσθετος δανεισμός μόνο με πλειοψηφία 180 βουλευτών.
4. Μέσα στην επόμενη δεκαετία το δημόσιο να λειτουργεί με τα 2/3 του σημερινού ανθρώπινου δυναμικού του και

Έλλειμμα σοβαρότητας από τον Π. Μολυβιάτη.

Αντί να βγει και να απαντήσει στις κατηγορίες που του προσάπτουν τα WikiLeaks κρύβεται ο Π. Μολυβιάτης και απαντά με σαχλοειρωνείες και αχαχά τραγουδάκια, μέσω "κύκλων"! 
Τόση είναι η σοβαρότητά του! «Καταγγέλλεται» ότι έκανε συνωμοσίες στην Πρεσβεία, για την διαδοχή στη Νέα Δημοκρατία, δύο χρόνια πριν 

Κινούμενοι ουρανοξύστες /video/

Τον Π. Μολυβιάτη κατονόμασε η Ντόρα Μπακογιάννη ως το «πρόσωπο» που ανεφέρεται στα WikiLeaks

Τον πρώην υπουργό Εξωτερικών Πέτρο Μολυβιάτη κατονόμασε η Ντόρα Μπακογιάννη ως κεντρικό πρόσωπο των «καραμανλικών» στελεχών που, σύμφωνα με τηλεγράφημα των wikileaks,συζητούσαν με την αμερικανική πρεσβεία δύο χρόνια πριν τη διαδοχή στη ΝΔ, για το διάδοχο του Κώστα Καραμανλή.
Σε ερώτηση αν θεωρεί πως όλα αυτά ήταν εν γνώσει του πρώην πρωθυπουργού η 

«Η εναλλακτική κυβερνητική προοπτική της Ν.Δ., προκαλεί, κυριολεκτικά, τρόμο»

Η «Εσωτερική Πρόκληση» είναι το στοίχημα της χώρας. Η κυβέρνηση πορεύεται δυστυχώς ολομόναχη. Χείρα βοηθείας δεν πρόκειται να έχει από τους αριστερο-δεξιούς λαϊκιστές. Εμπόδια και δυσκαμψίες δημιουργούν και οι κρατιστές του «παλαιού ΠΑΣΟΚ».
Για μια ακόμη φορά επιβεβαιώθηκε το χάσμα ανάμεσα στην ιδιαίτερα αποτελεσματική δράση του 

Big Picture: 33 φωτογραφίες από την Λιβύη που έκαμαν το γύρο του κόσμου

Η κόρη του Καντάφι, Aisha Khadafy, το Σάββατο που πέρασε, κρατά την Λιβυκή σημαία του πατέρα της και ηγείται της ανθρώπινης αλυσίδας που περιφρουρεί το στρατηγείο του Καντάφι.
Πατήστε παρακάτω για να δείτε ολόκληρο το συγκλονιστικό άλμπουμ. Προσοχή! Μερικές φωτογραφίες περιέχουν ακατάλληλο περιεχόμενο και σκηνές βίας.

Ποιές άλλες υπηρεσίες έχει προσφέρει ο Αντώνης στην Πρεσβεία;

Όταν οι Αμερικάνοι χρειάζονται κάποια άτομα για να καθαρίσουν κάποιες «υποθέσεις» ή για να διεκπεραιώσουν κάποια «ζητήματα», ξέρουμε ότι τα βρίσκουν. Οι δουλειές γίνονται παρασκηνιακά, εν κρυπτώ, με το αζημίωτο (είτε σε cash, είτε με προώθηση σε θέσεις εξουσίας) και οπωσδήποτε με βάση την αυστηρή αξιολόγηση και 

Στην επέλασή του ο Καντάφι κατάστρεψε και ναούς.

Δορυφορικές εικόνες δείχνουν ότι κατά την επέλασή τους οι δυνάμεις του Καντάφι κατάστρεφαν ό,τι θεωρούσαν ύποπτο και «επικίνδυνο»!
Στην φωτογραφία βλέπουμε δύο εικόνες από το κέντρο της Zawiya, δυτικά της Τρίπολης, όπου 

Τα έχει δώσει όλα ο Αντώνης στην μαμά Αμέρικα!

Τον Γιωργάκη περιμέναμε και ο υπερπατριώτης Αντώνης προέκυψε! Και μάλιστα ο Αντώνης προσφέρει τις υπηρεσίες του στην «μαμά» ακόμα και εκεί που δεν τον σπέρνουν! Τόση σπουδή για να αποδείξει την υπακοή του! 
 Έκανε το ρουφιάνο ακόμα και στην περίφημη ελληνορωσική προσέγγιση που 

ΗΠΑ: Τελικός στόχος ο Καντάφι

«Η θέση των ΗΠΑ είναι ότι ο Λίβυος ηγέτης Μουάμαρ Καντάφι πρέπει να αποχωρήσει», δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα στο Σαντιάγο της Χιλής, προσθέτοντας ότι οι ΗΠΑ θα τηρήσουν την εντολή του ψηφίσματος 1973 των Ηνωμένων Εθνών στη

Στις Βρυξέλες ο Αντώνης. Θα μιλήσει επιτέλους για τα Σκόπια ή για την ελληνική κρίση;

Στις Βρυξέλλες από χθες Δευτέρα ο Αντώνης για να συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Στο περιθώριο της Συνόδου θα έχει τη δυνατότητα να συνομιλήσει με αξιωματούχους του ΕΛΚ, ενώ λέγεται ότι ενδέχεται επιτέλους να βγει και να πει κάτι! 

Συνεχίζονται οι εργασίες για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στη Φουκουσίμα

Επαναλαμβάνονται από σήμερα οι εργασίες για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης και την επαναλειτουργία των συστημάτων ψύξης στους αντιδραστήρες 1 ώς 4 στο πυρηνικό εργοστάσιο της Φουκουσίμα, καθώς μία ημέρα μετά την