Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Εικόνες από την Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων

July 23, 2010 - 06213133 date 23 07 2010 Copyright imago Ane Edition Singapore 2010 Youth Olympic Games Torch Lighting Ceremony in Ancient Olympia Greece High Player Ino during The Flame Lighting Ceremony for The Singapore 2010 Youth Olympic Games in Ancient Olympia Greece July 23 2010 Singapore 2010 Olympic Games the Youth Inflammation ceremony the Olympic Flame in Olympia Actress Ino with the Flame in ancient Stadium from Olympia Singapore 2010 Youth Olympic Games PUBLICATIONxNOTxINxGRE Olympia Youth Games 2010 Singapore Ceremony Inflammation Fire Flame Priest Single Vdig 2010 vertical Highlight premiumd.July 23, 2010 - 06213144 date 23 07 2010 Copyright imago Ane Edition Singapore 2010 Youth Olympic Games Torch Lighting Ceremony in Ancient Olympia Greece High Player Oni Front l Hands Over The Flame to Greek torchbearer Apostolos during The Flame Lighting Ceremony for The Singapore 2010 Youth Olympic Games in Ancient Olympia Greece July 23 2010 Singapore 2010 Olympic Games the Youth Inflammation ceremony the Olympic Flame in Olympia Handover ceremony the Olympic Fire through Actress Oni left to the first Runners Apostolos Singapore 2010 Youth Olympic Games PUBLICATIONxNOTxINxGRE Olympia Youth Games 2010 Singapore Ceremony Inflammation Fire Flame Priest Vdig 2010 vertical Highlight premiumd.

Πραγματοποιήθηκε λίγο πριν το μεσημέρι χθες, στην Αρχαία Ολυμπία η τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, η οποία ήδη ξεκίνησε το μακρινό ταξίδι της για τη Σιγκαπούρη, όπου θα διεξαχθεί από τις 14 έως τις 26 Αυγούστου η πρώτη διοργάνωση Ολυμπιακών Αγώνων Νέων.
Η αφή της Ολυμπιακής Φλόγας Νέων πραγματοποιήθηκε στον Ναό της Ήρας χρησιμοποιώντας ένα παραβολικό κάτοπτρο και μεταφέρθηκε από την Πρωθιέρεια στο Αρχαίο Στάδιο, για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων Σιγκαπούρη 2010.

Αντί του Paul, ο Κωστάκης ο Κροκόδειλος..... ο "τυροπιτάκιας" .....

Αγαπητοί πατριώτες καλημέρα.
Μη νομίζετε ότι δεν παρακολουθώ τις εξελίξεις λη δεν είμαι ενήμερος για τα τεκταινόμενα. Δυστυχώς ένα ταξίδι με ανάγκασε να καθυστερήσω λίγες μέρες την ανάλυση των εξελίξεων.
Τα νέα πατριώτες είναι συνταρακτικά και φοβούμαι ότι την εβδομάδα αυτή πρόκειται να δεχθούμε το μεγαλύτερο χτύπημα από τα διεθνή κέντρα που μας ανάγκασαν να δεχτούμε το μνημόνιο αλλά και τους εγχώριους συνεργάτες τους, δηλαδή το ΠΑΣΟΚ και τα μισητά δεκανίκια που το στηρίζουν …..
Όλα ξεκίνησαν από την ώρα που οι μισητοί Γερμανοί του "SEA LIFE AQUARIUM" του Oberhauzen αρνήθηκαν την προσφορά του μεγάλου Ηγέτη μας Αντωνίου Ζίγδη του A' (κάντε το σταυρό σας σε αυτό το σημείο) για την αγορά του συμπαθητικού μαλάκιου ονόματι PAUL. Το χταπόδι που θα άλλαζε τα δεδομένα. Έτσι τα πέντε ηρωικά μέλη του κόμματός μας κατέφυγαν στην φτηνή λύση του Κροκόδειλου  του Κωστάκη από την μακρινή Αυστραλία ……..
Δυστυχώς όμως πατριώτες, παρότι η τιμή του ήταν .......

Ένορκη διοικητική εξέταση για τον ΕΟΤ

Στη Βουλή η δικογραφία αν εντοπιστούν πολιτικές ευθύνες, ενώ έντονη ήταν η αντίδραση του υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού, Γ. Νικητιάδη.

«Η ελληνική δικαιοσύνη θα εντοπίσει τις ευθύνες εκεί που αναλογούν, δήλωσε σήμερα ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Γιώργος Νικητιάδης, με αφορμή τη διαβίβαση στον εισαγγελέα του πορίσματος του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης για την εκτέλεση του διαφημιστικού προγράμματος του ΕΟΤ τη διετία 2008-9.

Παράλληλα υπογράμμισε ότι αν εντοπιστούν ευθύνες σε πολιτικά πρόσωπα θα ........

Στο φουλ οι μηχανές της Νέας Ρηγίλλης για την επιστροφή Καραμανλή

Τέρμα τα γκάζια στη Νέα Ρηγίλλης για την μεθόδευση της επιστροφής Καραμανλή. Τα παίγνια ήδη άρχισαν. Ο πρώην καταλληλότερος βαρέθηκε να τρώει τυρόπιτες και μπουγάτσες στην Μαβίλλης και σε πλήρη σύμπνοια με τους μυστικοσύμβουλους του Αρχηγού Αντώνη αλλά και τα πρώην στελέχη του που έχουν βρει στέγη στη νέα ηγεσία, επεξεργάζονται σενάρια επιστροφής του «δυνατού χαρτιού» της Νέας και Παλαιάς ΝΔ. 
Έχουν πειστεί πλέον ότι όντως ο Καραμανλής ο junior αποτελεί το δυνατότερο χαρτί στο κόμμα και τώρα αλλά και στο μέλλον σε περίπτωση αποτυχίας του Αντώνη να πείσει τον ελληνικό λαό να πάει «δεξιότερα»!...! Από το γραφείο του Νεότερου Καραμανλή έχει παρελάσει η αφρόκρεμα της Νέας και Παλαιάς Δεξιάς αλλά και της Λαϊκής Δεξιάς. Όλοι καταλήγουν στο συμπέρασμα της πλήρους ενεργοποίησης του πρώην, στο πλευρό του νυν. "Μαζί Αντώνης και Κωστάκης θα ξανακάμουν πολύ γρήγορα τη ΝΔ κυβέρνηση και θα ξαναφέρουν το κόμμα στην εξουσία". 
Είναι αποδεδειγμένο πλέον και ιστορικά πόσο μικρός ήταν και παραμένει ο Κώστας ο Βου και πόσο άτυχη Ελλάδα μας που την συγκεκριμένη στιγμή την κυβέρνησε ένας τόσο μικρός και δειλός πολιτικός.
Οι πραγματικοί Έλληνες εύχονται, ποτέ ξανά μην ξαναπέσει η χώρα σε τόσο άσχημη ηγεσία ……Τα σενάρια επιστροφής του Κωστάκη μόνο τρόμο κα φρίκη προκαλούν στους περισσότερους Έλληνες!...!

«Εκτελούσε εντολές Καραμανλή» ο Αγγέλου .....

Βαριές σκιές στον Κώστα Καραμανλή... ρίχνει το κατηγορητήριο για την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου εις βάρος του Γιάννη Αγγέλου, ο οποίος- κατά την ανακρίτρια- είχε αναλάβει να διαβιβάζει πρωθυπουργικές εντολές και οδηγίες στους αρμόδιους υπουργούς.
Το «κατηγορώ» για τον κ. Αγγέλου αγγίζει την «καρδιά» του Μεγάρου Μαξίμου και «καίει» τον τότε Πρωθυπουργό, παρά τις προσπάθειες του εξ απορρήτων συμβούλου του, ο οποίος απολογούμενος προσέφερε απόλυτη κάλυψη στον πολιτικό του προϊστάμενο. Ο Κ. Καραμανλής εμφανίζεται σε ρόλο καθοδηγητή του διευθυντή του γραφείου του Γ. Αγγέλου, ο οποίος με τη σειρά του κατηγορείται ως ηθικός αυτουργός σε κακουργηματική απιστία που φέρεται να έχει διαπραχθεί από τον .........

Στα χρέη του ΠΑΣΟΚ, υπεκφεύγει ο Αβραμόπουλος …..

….. για να γλυτώσει την Εξεταστική.
Να μην ακουμπήσει κανένας το σκάνδαλο της Υγείας. Ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στην ιστορία των σκανδάλων. Με υπερτιμολογήσεις, παράνομες συμφωνίες και χορό δισεκατομμυρίων.
Και όμως οι λαλίστατοι μυστικοσύμβουλοι προστατεύουν απόλυτα όλα τα βαρίδια και όλα τα σκάνδαλα της πενταετίας Καραμανλή. Της πενταετίας που κατέστρεψε την Ελλάδα. Στην διάρκεια της οποίας η δειλία, η ατολμία και το «πολιτικό κόστος» δεν άφηναν τίποτα να προχωρήσει. Μια ομάδα «κλειστών συμφερόντων» στο Μαξίμου κανόνιζε τις λεπτομέρειες της ολικής καταστροφής. Και ο πρώην πρωθυπουργός, απ’ ό,τι φαίνεται, δεν γνώριζε τίποτα! Κοίταζε τρελούς, άσχετους, άρρωστους και τύπους που πέφτουν από μπαλκόνια, να περνούν από μπροστά του. Ο ίδιος συνέχιζε να παίζει playstation. Βρε δε βαριέσαι;
Από την πλευρά Αβραμόπουλου διαδίδεται τελευταία ότι το ΠΑΣΟΚ δεν έχει αποδείξεις για τις προμήθειες (δηλαδή τις έκρυψε καλά ο Δημητράκης;) και ότι τα χρέη της διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ υπερβαίνουν τα 1,8 δις ευρώ. Δηλαδή Δημητράκη τα δικά σου χρέη περνάνε στο απυρόβλητο; Ωραίοι είστε; Ψάχνετε μήπως για ηλίθιους;
Κανένας Εισαγγελέας για τα σκάνδαλα στο χώρο της Υγείας, θα κάμει τίποτα;

"Ο Ζορμπάς Δεσμώτης"

...........................................................
Εδώ ο αδιάφθορος Ζορµπάς κάνει σχεδόν δεκαπέντε χρόνια καριέρα και επί Ν.Δ. και επί ΠΑΣΟΚ καταγγέλλοντας πάντα κάποιους που τον εµποδίζουν να αποκαλύψει τα τέρατα που προτίθεται να αποκαλύψει αλλά δεν αποκαλύπτονται ποτέ!
ΕΠΙ ΑΝΔΡΕΑ Παπανδρέου είχε λύσει το σκάνδαλο του ΟΤΕ και την τροµοκρατία. Επί Σηµίτη είχε εξιχνιάσει το σκάνδαλο των εξοπλισµών στέλνοντας ανώνυµες επιστολές στον εαυτό του. Επί Καραµανλή πρώτα ανέλαβε να αποκαλύψει το σκάνδαλο των εξοπλισµών του ΠΑΣΟΚ που είχε ήδη εξιχνιάσει (είναι γνωστή η κατάληξη της σχετικής Εξεταστικής Επιτροπής...), µετά το σκάνδαλο των οµολόγων της Ν.Δ., το Βατοπέδιο και γενικώς ό,τι πετούσε και ό,τι κολυµπούσε.
ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ θεοί και δαίµονες τον εµποδίζουν να φτάσει στο ζουµί. Οι ένοχοι µένουν ατιµώρητοι. Ο Ζορµπάς δεσµώτης. Κι εγώ να αναρωτιέµαι: αν κάποιος είναι τόσο αδιάφθορος, γιατί χρειάζεται να το διατυµπανίζει τόσο;

Η απελπισία του «γαλάζιου» ..... (ψηφοφόρου)

Ισως περισσότερο απ’ όλους τους ψηφοφόρους των ελληνικών κομμάτων και, κυρίως, των κοινοβουλευτικών, οι πιο απογοητευμένοι, προδομένοι, απελπισμένοι (;), να είναι αυτή της Νέας Δημοκρατίας.
Από τη μια ζουν σε μια χώρα που καίγεται μεταφορικά και κυριολεκτικά, με την κρίση να ψαλιδίζει τα όνειρα και τα εισοδήματά τους, την τρομοκρατία και τον υπόκοσμο να κάνουν πάρτι, την ανεργία να γονατίζει τους νέους και από την άλλη παρακολουθούν σαστισμένοι, προβεβλημένα μέλη του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας να κάνουν ζιγκ ζαγκ στις ευθύνες.
Ανθρωποι με σημαντικούς ρόλους και σε θέσεις–κλειδιά την περίοδο που ........

Εχω και μπλογκ, πάμε μια βόλτα;

Έχω κι εγώ μπλογκ. Να κάτι που δεν ξέρουν ακόμα και πολύ κοντινοί μου άνθρωποι. Σε αυτό γράφω πάνω-κάτω ό,τι μου κατεβαίνει, από τα εστιατόρια που πήγα να φάω μέχρι τα τραγούδια που μ’ αρέσουν και από τις ταινίες που είδα στο σινεμά μέχρι τις ανασφάλειες και τις γκρίνιες μου, τις μικρές μου τραγωδίες και τις προσωπικές μου κωμωδίες.
Αλλά αντίθετα με τα ρεπορτάζ που έχουν την τύχη να δημοσιεύονται στην «Καθημερινή», τα κείμενα αυτά «ανεβαίνουν» ανυπόγραφα.
Και βέβαια η ερώτηση στα χείλη όλων είναι... «ε, και;». Ακριβώς. Το να περηφανεύεται κάποιος επειδή έχει μπλογκ είναι σαν να ........

Και επισήμως στον Ολυμπιακό ο Ριέρα

July 23, 2010 - Athens, GRC - epa02258974 Spanish soccer player Albert Riera (L) shows his shirt next to Olympiacos' new majority owner Vangelis Marinakis (R) during his presentation by Olympiacos Piraeus soccer team, on 23 July 2010. Former Liverpool's player Riera who arrived in Greece on Thursday after signing a four-year contract with Olympiacos, was greeted by thousands of Olympiacos fans at the airport. He will be the one of the most expensive purchases in the history of Greek football.July 23, 2010 - Athens, GRC - epa02258975 Spanish Albert Riera speaks during his presentation by Olympiacos Piraeus soccer team, on 23 July 2010. Former Liverpool's player Riera who arrived in Greece on Thursday after signing a four-year contract with Olympiacos, was greeted by thousands of Olympiacos fans at the airport. He will be the one of the most expensive purchases in the history of Greek football.
«Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση, από την Λίβερπουλ, του διεθνούς Ισπανού μεσοεπιθετικού Αλμπερτ Ριέρα. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας», αναφέρει η σύντομη ανάρτηση στο site των «ερυθρόλευκων.

Ο ίδιος ο Ισπανός σε συνέντευξη Τύπου για την παρουσίασή του δήλωσε έτοιμος για τη νέα .........

Η μαύρη τρύπα καταπίνει τις ΔΕΚΟ

Η τρόϊκα ζητεί από την κυβέρνηση να κλείσει τις μεγάλες αυτές πληγές αιμορραγίας.
ΟΣΕ, νοσοκομεία, Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης και άλλες μεγάλες ζημιογόνες ΔΕΚΟ, όπως οι συγκοινωνίες, βρίσκονται τώρα στο στόχαστρο της τρόικας που καταφθάνει τη Δευτέρα αποφασισμένη να επιβάλει στην κυβέρνηση να κλείσει τις μεγάλες αυτές πληγές αιμορραγίας του προϋπολογισμού.
Τα στελέχη της τρόικας, με επικεφαλής τους γνωστούς μας πλέον κ.κ. Π. Τόμσεν από το ΔΝΤ, Σ. Ντερόουζ από την Ευρωπαϊκή Ενωση, αρχίζουν τη ......

Πόρισμα – φωτιά για τις πρακτικές του ΕΟΤ

- Αδιαφάνεια και πλήθος παρανομιών που επιβάρυναν οικονομικά τον ΕΟΤ καταδεικνύει ο έλεγχος του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, για τη διετία 2008-2009.
- Υπερβάσεις των διαφημιστικών πιστώσεων κατά 76 εκ. ευρώ στην τελευταία 3ετία.
Παραδόθηκε χθες το πόρισμα του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης με τα αποτελέσματα του ελέγχου που διενήργησε στον ΕΟΤ, κατόπιν εντολής του ..........