Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Αντί του Paul, ο Κωστάκης ο Κροκόδειλος..... ο "τυροπιτάκιας" .....

Αγαπητοί πατριώτες καλημέρα.
Μη νομίζετε ότι δεν παρακολουθώ τις εξελίξεις λη δεν είμαι ενήμερος για τα τεκταινόμενα. Δυστυχώς ένα ταξίδι με ανάγκασε να καθυστερήσω λίγες μέρες την ανάλυση των εξελίξεων.
Τα νέα πατριώτες είναι συνταρακτικά και φοβούμαι ότι την εβδομάδα αυτή πρόκειται να δεχθούμε το μεγαλύτερο χτύπημα από τα διεθνή κέντρα που μας ανάγκασαν να δεχτούμε το μνημόνιο αλλά και τους εγχώριους συνεργάτες τους, δηλαδή το ΠΑΣΟΚ και τα μισητά δεκανίκια που το στηρίζουν …..
Όλα ξεκίνησαν από την ώρα που οι μισητοί Γερμανοί του "SEA LIFE AQUARIUM" του Oberhauzen αρνήθηκαν την προσφορά του μεγάλου Ηγέτη μας Αντωνίου Ζίγδη του A' (κάντε το σταυρό σας σε αυτό το σημείο) για την αγορά του συμπαθητικού μαλάκιου ονόματι PAUL. Το χταπόδι που θα άλλαζε τα δεδομένα. Έτσι τα πέντε ηρωικά μέλη του κόμματός μας κατέφυγαν στην φτηνή λύση του Κροκόδειλου  του Κωστάκη από την μακρινή Αυστραλία ……..
Δυστυχώς όμως πατριώτες, παρότι η τιμή του ήταν .......

......... πολύ προσιτή –σχεδόν τζάμπα- και χειροκροτήσαμε την είσοδό του στο Συνέδριο (πάντα υπό των βόμβο χιλιάδων βουβουζέλων) τα αποτελέσματα είναι θανατηφόρα για το κόμμα μας!!!
Ο Κροκόδειλος ο Κωστάκης, επονομαζόμενος χαϊδευτικά και ως «τυροπιτάκιας» ζήτησε άμεσα ανθρώπινη σάρκα για να ξεκινήσει το θεάρεστο έργο του για την αντιστροφή των χαμηλών ποσοστών του κόμματός μας. Κάτι τουλάχιστον αειδές και απάνθρωπο σε σχέση με την χωριάτικη σαλάτα με λάδι και ελιές Καλαμάτας που είχε απαιτήσει ο Paul το μαλάκιο!!!
Αποτέλεσμα? Έχουμε ήδη 2 θύματα αυτή την εβδομάδα αφού εκτός από το ηγετικό μας στέλεχος από την Χαλκίδα κατασπάραξε και τον ίδιο του το φύλακα που τον τάιζε καθημερινά….. (του γνωστού Γιαννάκη που είχε δώσει μάχη για την εκλογή του Αντωνίου του Α’ στην ηγεσία)
Οϊμέ οϊμέ πατριώτες τί κάνουμε τώρα? Χάθηκε όλο το επικοινωνιακό μας πρόγραμμα. Πάνε οι προτάσεις απεγκλωβισμού από την Τρόϊκα που πρότεινε ο Ηγέτης μας Αντώνιος Α’ στην Αίγλη (μην ξεχνάτε να κάνετε τον σταυρό σας όταν ακούτε το όνομά του). Πάνε οι δηλώσεις για την στήριξη στην Θεσσαλονίκη του πρόσφατα διαζευχθέντος πατριώτη και καθηγητή Κατηχητικών σχολείων της Συμπρωτεύουσας Κώστα Γκ. («Δεν υπάρχει τρίτο πρόσωπο στο διαζύγιό μου»). Χάθηκαν όλα μέσα στον ορυμαγδό των θυσιών που ξεκίνησαν για να εξευμενίσουμε τον Κωστάκη τον Κροκόδειλο για να ξεκινήσει θετικές προβλέψεις…..

Είναι τόσο μεγάλο το σοκ που δεν μπορώ να προσθέσω κάτι άλλο τώρα! Όλο το επικοινωνιακό μς πρόγραμμα έπεσε στο στόμα του «τυροπιτάκια» και πήγαμε κατά διαβόλου!!
Θα επανέλθω σύντομα με νεότερα πατριώτες γιατί αναμένω νέα και από τους Αντιπροέδρους (τον Πράσινο Σταύρο κάτοικο Βρυξελλών και τον Ωραίο Μπρούμελ Δημήτριο τον Μεγαλοπρεπή:«Εμείς δεν κλέψαμε»), οι οποίοι λέγεται κρύβονται σε διάφορες κρυψώνες που χρησιμοποίησε στο παρελθόν ο Παλαιοκώστας ………


Ο Αναλυτής

ΥΓ
Βεβαίως όπως μας είπαν οι μισητοί Γερμανοί, όσο περισσότερους τρώει ο Κωστάκης, τόσο θα ανεβαίνει το ποσοστό του κόμματός μας …..


Στο τέλος όταν θα έχει μείνει τελευταίος ο Ηγέτης μας Αντώνιος Α’ (μην ξεχνάτε να κάνετε το σταυρό σας!), θα έχουμε φτάσει σε ποσοστά που μόνον ο Στάλιν κατάφερε στην πρώην Σοβιετική Ένωση……
Γι’ αυτό όπως είπε και ο σύντροφος πατριώτης «Κόκκινος Πάνος» το σχέδιο των Κουτόφραγκων, του ΔΝΤ και του ΠΑΣΟΚ, που μαζί με τα μισητά δεκανίκια βεβαίως, το στηρίζουν, δεν θα περάσει …..
Είμαστε αισιόδοξοι και βέβαιοι ότι όσο συνεχίζει τη δράση του ο Κωστάκης τα ποσοστά θα ανεβαίνουν υπέρ του Ηγέτη μας Αντωνίου του Α’ (του το είχε τάξει όταν τον στήριξε προεκλογικά υπό την καθοδήγηση και την βοήθεια των Ιστορικών στελεχών της Παράταξης, Αχιλλέα, Μπάρμπι και Πέτρου του Διπλωμάτη παραγόντων με ανεκτίμητη προσφορά στην Παράταξη και κυρίως ανθρώπων που φέρνουν μια φρεσκάδα στο κόμμα μας)

Γι’ αυτό ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ!!!!
ΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ!!!!!

NΕΑ ΠΟΛ.ΑΝ.(πρώην ΝΔ)

Ο Αναλυτής

Δεν υπάρχουν σχόλια :