Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

Το ξεπούλημα των ορυχείων Κασσάνδρας στον Μπόμπολα, το τεράστιο κρυμμένο σκάνδαλο του ΠΑΣΟΚ

Η εταιρία «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ» Α.Ε. συμφερόντων Μπόμπολα απέκτησε το 2003 από την κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ τα ορυχεία Κασσάνδρας με 11 εκ. ευρώ ενώ άξιζαν 408 εκ. ευρώ. 
Το Δεκέμβριο του 2008 μάλιστα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αποφάσισε να κινήσει έρευνα σε βάθος καθώς η Επιτροπή έλαβε καταγγελία για το ξεπούλημα.
Η Κομισιόν κατέληξε στο προκαταρκτικό συμπέρασμα ότι η Ελλάδα πούλησε τα Μεταλλεία Κασσάνδρας χωρίς ανοιχτή, διαφανή και άνευ όρων διαδικασία υποβολής προσφορών σε τιμή πολύ κατώτερη της αγοραίας.
Τον Ιούνιο του 2004, 6 μόλις μήνες μετά τη συναλλαγή αυτή, μια διεθνής εταιρεία παροχής συμβουλών στον μεταλλευτικό κλάδο υπολόγισε την αγοραία αξία των Μεταλλείων Κασσάνδρας σε 408 εκατ. ευρώ , δηλαδή πάνω από 35 φορές μεγαλύτερη της τιμής πώλησης των μεταλλείων. Επιπλέον, η σύμβαση πώλησης περιλάμβανε φοροαπαλλαγή και μείωση των διαφόρων νομικών αμοιβών υπέρ της «Ελληνικός Χρυσός» Α.Ε.
Σχολιάζοντας την απόφαση η αρμόδια για τον ανταγωνισμό, Επίτροπος Νέλι Κρος δήλωσε: ....

Εδώ τα καλά κουπόνια!

Φαίνεται ότι το Σώμα Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης που ερευνά υποθέσεις του υπουργείου Τουρισμού ανακάλυψε ότι τουλάχιστον 20.000 κουπόνια κοινωνικού τουρισμού μοιράστηκαν από πρώην υπουργό στην περιφέρεια που εκλέγεται. Υποψιάζονται ψηφοθηρική εκμετάλλευση των κουπονιών. Και δεν κόστισαν λίγα; Πάνω από 1,5 εκατομμύρια ευρώ! Είναι να τον λυπάσαι μερικές φορές τον Λόρδο. Τα τσιράκια της «Νέας Άνοιξης» ψάχνουν να βρουν ευκαιρία να τον πετάξουν στον λάκκο των λεόντων και φαίνεται ότι σύντομα τελειώνουν οριστικά μαζί του!

Γιατί θέλει η Ντόρα να καταθέσει στην Εξεταστική για τη Siemens;

Είναι γνωστό ότι ο Λαλιώτης «παρακολουθεί» και καταγράφει τις κινήσεις της Ντόρας με ευλαβική προσήλωση. Δεν αφήνει απολύτως τίποτα χωρίς έλεγχο και διερεύνηση. Ο Λαλιώτης έχει πάθει «κάτι» με τον Μητσοτάκη και τη Ντόρα, από τότε που αποκαλύφθηκε ο βρώμικος πόλεμος που οργάνωσε και κατασκεύασε με τις μυστικές υπηρεσίες της Ανατολικής Γερμανίας. Με τις ψεύτικες και κατασκευασμένες «γερμανικές» αφίσες. Αφίσες που πάρα πολλοί πίστεψαν ότι ήταν αληθινές. Τόσο βρώμικα παιχνίδια παίζει ο Λαλιώτης. Και όμως εάν είχε βρει κάτι για τη Ντόρα θα είχε γίνει προ πολλού «Αποκάλυψη-ΣΟΚ» σε πλήθος διαπλεκομένων εντύπων.
Η Ντόρα Μπακογιάννη θέλει να μιλήσει στην Εξεταστική για να σταματήσει τη λασπολογία που δέχεται για μια απλή κοινωνική σχέση που είχε με τον Χριστοφοράκο. Ποτέ δεν έκρυψε αυτή τη σχέση. Οι πάντες το γνώριζαν και όμως τώρα παρουσιάζεται ως «αποκλειστικότητα».

Ο κυριότερος λόγος πάντως που θέλει να καταθέσει είναι ότι πράγματι ζητά απαντήσεις για τα μαύρα ταμεία της Siemens και που ακριβώς κατάληξε το περιεχόμενό τους. Ερωτήματα που απασχολούν και ολόκληρη την ελληνική κοινωνία. Το σίγουρο είναι ότι τα μαύρα κεφάλαια δεν κατέληξαν μόνο σε κομματικούς παραλήπτες. Βρίσκονται και αλλού οι άκρες του νήματος.

Για τα μαύρα ταμεία του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ θα μας πείτε τίποτα;

Και αφήστε τα σημειωματάρια, τα προσωπικά ημερολόγια, τα ταξιδάκια και τα κομπιούτερς…..
Νομίζετε ότι οι διαρροές για το σκάνδαλο Siemens γίνονται τυχαία; Μάλλον θα πρέπει να επιστρέφουμε διαρκώς στα μαύρα ταμεία των δύο κομμάτων εξουσίας, του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας.
Στον Τσουκάτο και τον Βαρθολομαίο. Αυτά προσπαθούν να κρύψουν αγωνιωδώς οι διαπλεκόμενες επιχειρήσεις των ΜΜΕ. Δεν τους συμφέρει να θίγονται και να καταγγέλλονται τα πειθήνια πολιτικά όργανα των μεγαλοσυμφερόντων.
Γι’ αυτό προσπαθούν με εντυπώσεις και επικοινωνιακά τρικ να μετακινήσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών σε απίστευτα ανεδαφικές και καλοστημένες παγίδες παραπληροφόρησης. Προσπαθούν να πείσουν το αναγνωστικό τους κοινό ότι δεν ήταν σκάνδαλο το ένα εκατομμύριο που πήγε στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ ο Τσουκάτος, αλλά ήταν σκάνδαλο το κομπιούτερ που αγόρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης....!...!

"Ο μητσοτακισμός είναι πώρωση!" (επιστολή αναγνώστη)

Εδώ Κρήτη! Εδώ η ηρωική Μεγαλόνησος, η μπροστάρισσα σε όλους τους μείζονες Εθνικούς Αγώνες! Εδώ η κοιτίδα και το λίκνο μεγάλων Νεοελλήνων, όπως ο Εθνάρχης Ελευθέριος Βενιζέλος και ο πολιτικός του επίγονος, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης!
Υποδεχόμαστε αυτές τις μέρες τη Ντόρα μας! Το καμάρι και την ομορφιά του νησιού μας! Όλη η Κρήτη σκιρτά σαν πατά τα ιερά της χώματα η Ψηλή, όπως ασφαλώς και με τον πατέρα της, τον Πρόεδρό μας Κώστα Μητσοτάκη.
Οι Κρητικοί έχουν στη μεγάλη τους πλειοψηφία αντιληφθεί τους τόνους λάσπης και συκοφαντιών που έχει υποστεί ο αδικημένος αυτός Μεγάλος Ηγέτης. Ακόμη και εκείνοι που δεν έχουν το θάρρος και τα κότσια να το παραδεχτούν και να το μολοήσουν, κατά βάθος νιώθουν ένα περίεργο κράμα ντροπής και περηφάνειας. Ντροπή, γιατί...

Θα μιλήσει ο Μητσοτάκης για την Siemens.

Προκαλείται από όλες τις «ενδιαφερόμενες» πλευρές ο Μητσοτάκης. Και φυσικά πρέπει και θα πάει να μιλήσει. Και ως συνήθως θα πει την αλήθεια και θα μιλήσει για όλα.
Προσέξτε πόσο έντεχνα το σαμαρικό σύστημα ΠΑΣΟΚ παραποίησε δηλώσεις του πρώην υπουργού Γιάννη Κεφαλογιάννη στην Ελευθεροτυπία, ο οποίος κατηγόρησε την οικουμενική κυβέρνηση Ζολώτα για «εμπλοκή» της στο σκάνδαλο Siemens εξαιτίας της απόφασης των πολιτικών αρχηγών τότε για απευθείας ανάθεση -χωρίς διαγωνισμό- ενός εκατομμυρίου ψηφιακών παροχών στη Siemens και την Intracom.
Προσέξτε τι έκαμε το σαμαρικό σύστημα ΠΑΣΟΚ. Απομόνωσε από την κυβέρνηση Ζολώτα όλους τους άλλους ....

Και όμως η σκέψη μετακινεί αντικείμενα!


Με τη βοήθεια και της τεχνολογίας!

Η καλύτερη διαφήμιση...

Οι πιο ψηλοί Πύργοι του κόσμου!

Χαστούκι Ιερώνυμου σε Άνθιμο για τους μετανάστες

Μέτρο και υπευθυνότητα χαρακτηρίζουν κάθε δημόσια παρέμβαση του αρχιεπισκόπου! Πώς ήταν ο Χριστόδουλος; Ε, καμμία σχέση. Ευτυχώς! Για την Εκκλησία, για την Πολιτεία, για τους πολίτες. Χθες μίλησε για το μεταναστευτικό, στέλνοντας στο πυρ το εξώτερον τους ακραίους (Ανθιμο κλπ). "Αλλο να κρίνεις από τον καναπέ του σπιτιού σου και άλλο όταν είσαι στα συσίτια δίπλα στους μετανάστες". Αλλά και η Ιερά Σύνοδος σε ανακοινωθέν αποδίδει "τα του Καίσαρος τω Καίσαρι και τα του Θεού...
τω Θεώ. Το μεταναστευτικό πρέπει να αντιμετωπιστεί με σοβαρότητα, βάσει της ευρωπαϊκής νομοθεσίας, της ιδιαιτερότητας ορισμένων περιοχών της χώρας και των ενδεχόμενων κοινωνικών επιπτώσεων". Μετρημένες κουβέντες, χωρίς διάθεση παρέμβασης σε ένα θέμα αποκλειστικής αρμοδιότητας της Πολιτείας.
/ VETO 300 /

Ο κομματικός ερασιτεχνισμός του Σαμαρά


Συνεχίζονται οι αντιδράσεις στο εσωτερικό της Ν.Δ. με αφορμή την στελέχωση της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου. Παραδοσιακά στελέχη κατηγορούν τον Σαμαρά, ότι μη γνωρίζοντας το κόμμα, κάνει το ένα μετά το άλλο λάθος. Για παράδειγμα έχει προκαλέσει εντύπωση το γεγονός ότι σε μια κρίσιμη χρονιά για την Αυτοδιοίκηση, δεν μετέχει κανένας από τους εκλεγμένους εκπροσώπους στην Επιτροπή. Προφανώς, δεν ήθελαν να εντάξουν στην ομάδα τον Κακλαμάνη. Στην Οργανωτική δεν εκπροσωπείται ούτε και η ΔΑΚΕ.  Προφανώς, ο Σαμαράς θεώρησε ότι ο Μανώλης, πέραν από την γραμματεία Συνδικαλιστικού, ότι μπορεί να εκπροσωπήσει και την ΔΑΚΕ. Η προχειρότητα με την οποία χειρίζονται οι επιτελείς της Ρηγίλλης την προετοιμασία του επικείμενου Συνεδρίου, μπορεί να οδηγήσει σε περίεργους ατραπούς την Ν.Δ. «Είναι εντελώς διαφορετικό να οργανώνεις συνέδριο της Πολιτικής Άνοιξης, και άλλο της Ν.Δ.» έλεγαν άσπονδοι εσωκομματικοί αντίπαλοι του Σαμαρά. 

Πλήρης στήριξη Σαμαρά (με κάποια ίσως) στην Κυβέρνηση του "φίλου" Γιώργου

=== Πολύ καλά περνά η συγκυβέρνηση ===

Γιατί ο Καραμανλής παρέδωσε την εξουσία...

Του Στάθη Σαραφόπουλου
πρ. Βουλευτή

Γράφαμε προχθές στο άρθρο μας: Καραμανλής και "αντιπολίτευση", μακάρι ο Καραμανλής να είχε την αντιπολίτευση που έχει σήμερα ο Παπανδρέου!
Η κατάσταση στην πατρίδα μας θα ήταν τελείως διαφορετική και πιθανόν να μην αντιμετωπίζαμε τα σημερινά αδιέξοδα της οικονομίας μας, δημιουργώντας έναν ασφυκτικό κλοιό γύρο της!
Προσωπικά πιστεύω ότι ο Καραμανλής ενημέρωσε τον τότε αρχηγό της αξ. αντιπολίτευσης γι' αυτά που έβλεπε ότι έρχονται.
Δηλαδή την επίθεση των "Διεθνών κερδοσκόπων" εναντίον του ισχυρότερου νομίσματος του πλανήτη, του ευρώ!
Και ότι η επίθεση αυτή θα γίνει σε χώρες της "Ευρωζώνης" των οποίων η οικονομία τους είναι διαχρονικά προβληματική!
Δηλαδή των οικονομιών του Νότου (Ελλάδα, Πορτογαλία, Ισπανία κλπ).
Του ζήτησε συναίνεση και ο Παπανδρέου του απήντησε...

Ο λα'ι'κισμός έχει διαλύσει τα πάντα

Το πολιτικό σύστημα είναι δέσμιο του λα'ι'κισμού που καλλιεργείται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και ιδιαίτερα της τηλεόρασης.
Εδώ και 2 μέρες παλεύουν να μας πείσουν πως υπάρχει δρόμος διαφορετικός από αυτόν των επώδυνων μέτρων.Πως αν πληρώσουν οι "λίγοι" όλα μπορούν να αποφευχθούν.Πως οι διεθνείς κερδοσκόποι μας έχουν βάλει στο μάτι και εμείς τους αποκρούουμε με συνεχείς συνεντεύξεις και διαρροές στην Ευρώπη.Πως οι Γερμανοί θα μας ρουφήξουν το άιμα και ο Τρισέ είναι ο παιδονόμος του Ελληνα πρωθυπουργού (χαρακτηριστικό videάκι της δημοφιλέστερης ελληνικής εκπομπής).
Σε αυτό το υγιές πολιτικό περιβάλλον καλούνται οι Έλληνες πολίτες να διαμορφώνουν πολιτική άποψη και κρίση σε σχέση με ότι αφορά τα δημόσια πρόσωπα και τις αποφάσεις τους.Σε αυτό το περιβάλλον της απόλυτης υπερβολής, από την απόλυτη αποθέωση στην απόλυτη απόρριψη (βλέπε Κώστα Καραμανλή) , οι Έλληνες πολίτες εκλέγουν κυβερνήσεις και αρχηγούς κομμάτων.
Το πολιτικό σύστημα μοιάζει με αρένα τηλεοπτικού reality που ....

Η δεξιά επανίδρυση του κράτους

ΣΑΣ θυμίζω ποια ήταν η κύρια επαγγελία της Νέας Δημοκρατίας και ως αντιπολίτευση και ως κυβέρνηση:
"Η επανίδρυση του κράτους"... ...Αυτού του διαλυμένου, σπάταλου και παρασιτικού κράτους.
ΑΥΤΟΥ του κράτους με τους 1,3 εκατομμύρια κρατικοδίαιτους δημοσίους υπαλλήλους!..
ΜΕ τριπλάσιους συνταξιούχους απ' όσους δικαιούνται σύνταξης!..
ΜΕ 800 περίπου Υπηρεσίες, οι περισσότερες άχρηστες!..
ΜΕ 57.000 κρατικές λιμουζίνες.
ΜΕ δεκάδες απίστευτα επιδόματα σε «ημετέρους»...
ΜΕ αναρίθμητα «γκόλντεν μπόις»...
...Ενα κράτος με τέτοια σπατάλη που δεν θα συναντήσει κανείς σε κανένα άλλο ευρωπαϊκό ή μη κράτος!..

KAI στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις που είχαμε με τον τότε πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, διέβλεπε κανείς το πάθος του ν' αντιμετωπίσει αυτό το τεράστιο πρόβλημα (του σπάταλου και παρασιτικού κράτους δηλαδή). Από το οποίο ξεκινούν όλα τα άλλα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η ελληνική κοινωνία...
Ανεξήγητο όμως παραμένει γιατί δεν ....

Κ. Χατζηδάκης: Η εξαγγελία αύξησης φόρου ενίσχυσε την κερδοσκοπία στα καύσιμα

Ενίσχυσε την κερδοσκοπία στην αγορά, τις τελευταίες μέρες η προαναγγελία της αύξησης του φόρου στα καύσιμα, όπως υποστηρίζει σε δήλωσή του ο υπεύθυνος του τομέα πολιτικής ευθύνης ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας της ΝΔ κ. Κ. Χατζηδάκης.

Στη δήλωσή του για το θέμα ο Κωστής  Χατζηδάκης σημειώνει ότι...
«πάντοτε στο παρελθόν η αναγγελία τέτοιου είδους μέτρων είχε άμεση εφαρμογή, ακριβώς για να αποφευχθεί αποθεματοποίηση καυσίμων από κερδοσκόπους, οι οποίοι αγοράζουν τα καύσιμα με τις σημερινές τιμές και τα μεταπωλούν στη συνέχεια μετά την επιβολή των νέων αυξημένων τελών. Τις τελευταίες μέρες έχουν ενταθεί οι καταγγελίες ότι σε εγκαταστάσεις που δεν υπάρχει ο αντίστοιχος τελωνειακός έλεγχος, έχει αυξηθεί μια τέτοιου είδους αποθεματοποίηση υγρών καυσίμων. Η απλή προαναγγελία του μέτρου χωρίς αντίστοιχη εφαρμοστική διάταξη ευνοεί τους κερδοσκόπους, ενώ αποστερεί από το δημόσιο έσοδα τα οποία προσδοκά με την αύξηση τελών. Είναι ένα ακόμα, δυστυχώς, παράδειγμα ερασιτεχνισμού της κυβέρνησης. Μια ακόμα απόδειξη πως η απλή περιγραφή μέτρων δεν αρκεί για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα. Η Ελλάδα δεν χρειάζεται σήμερα λόγια, χρειάζεται συγκεκριμένη και συγκροτημένη πολιτική».

Ενθουσιώδης υποδοχή στη Ντόρα με μαντινάδες

Δήλωσε «βουλευτής Κρήτης» κατά την άφιξή της η Ν. Μπακογιάννη
Υποδοχή με μαντινάδες, χαμόγελα και αγκαλιές επεφύλαξαν οι Ηρακλειώτες στην πρώην υπουργό Εξωτερικών κ. Ντόρα Μπακογιάννη που επισκέφθηκε χθες τη Μεσαρά και την πόλη του Ηρακλείου αρχίζοντας την τριήμερη περιοδεία της στο νησί. Η κ. Μπακογιάννη ευχαριστώντας τους πολίτες για τη θερμή υποδοχή δήλωσε ότι νιώθει «βουλευτής Κρήτης» και πως με το αίσθημα αυτό θα στηρίξει με όλες τις δυνάμεις της το νησί. «Νιώθω χαρά και συγκίνηση στην πατρίδα μου. Συναντώ τους φίλους μου με τους οποίους έχουμε δώσει κοινούς αγώνες» είπε η κ. Μπακογιάννη και δημόσια ευχαρίστησε όλους τους Κρητικούς που τη στήριξαν με το συντριπτικό ποσοστό του 88% στη διαδικασία εκλογής προέδρου στις 29 Νοεμβρίου. Η κ. Μπακογιάννη περιοδεύει από χθες στο νησί όχι με την κομματική ιδιότητα ή την εκπροσώπηση της ΝΔ αλλά στα πλαίσια ενός ταξιδιού που είχε προγραμματίσει για να εκφράσει τις ευχαριστίες της για τη στήριξη που της έδωσε το νησί στις εσωκομματικές εκλογές. Η κ. Μπακογιάννη δεν θέλησε να αναφερθεί καθόλου σε κομματικά ζητήματα ούτε να σχολιάσει πληροφορίες που την ήθελαν ενοχλημένη με τη σύνθεση της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου της ΝΔ στην οποία από τα 21 μέλη συμμετέχουν μόνο δύο υποστηρικτές της. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αν και η κ. Μπακογιάννη δεν έλεγε κουβέντα για τα εσωκομματικά, οι πολιτικοί φίλοι αλλά και ο απλός κόσμος που τη συναντούσε αναφερόταν με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο σε αυτά. Πολλοί σχολίαζαν ότι η εμφάνισή της στο Ηράκλειο ήταν ηγετική ενώ οι μαντινάδες που της αφιέρωναν έκρυβαν το νόημα αυτό. Μάλιστα κάποιος την αποκάλεσε χρησιμοποιώντας τον έμμετρο λόγο «στρατάρχη»!
/ εφημερίδα ΤΟΛΜΗ /

Μεγάλη αηδία από τα τσιράκια της «Νέας Άνοιξης»

[απάντηση προς την φτηνή χυδαιολογία και διαστρέβλωση του «ixnos» … εδώ]
Τρόμαξε τα τσιράκια της «Νέας Άνοιξης» η υποδοχή που επεφύλαξαν στη Ντόρα φίλοι της στην Κρήτη
Έχουν χάσει παντελώς τον έλεγχο τα τσιράκια του «Ελλάς να γελάς Σαμαράς». Έχουν πιστέψει οι καημένοι στο μεγαλείο του προέδρου Αντώνη (μπρρρρ!) και έχουν ξεχάσει να κοιτάξουν το μαύρο παρελθόν του. Αυτό είναι το μοναδικό στοιχείο που θα έπρεπε να λάβουν σοβαρά υπόψιν τους. Κατηγορούν το Μητσοτάκη ως αποστάτη και τη Ντόρα ως «κόρη του αποστάτη» και δεν βλέπουν τα μαύρα χάλια του αρχηγού τους και τον ρόλο του ως τσιράκι των Αμερικανών στην πρόσφατη ιστορία της Ελλάδας. Τυχαία νομίζουν ότι έριξε ολόκληρη κυβέρνηση! Κούνια που τους κούναγε!
Έχουν ξεκινήσει διαδικτυακές εκστρατείες κατά της Ντόρας συμμαχώντας με πράκτορες και εισπράκτορες της παραπληροφόρησης και της «ευγενούς» προβοκάτσιας. Σάμπως υπάρχει τέτοια; Ανενόχλητοι καθυβρίζουν τη Ντόρα και τον πατέρα της "χωρίς ίχνος" γνώσεων της ιστορίας και υιοθετώντας άκριτα και επακριβώς την αντιπολιτευτική μεθοδολογία του Πασόκ κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 80. Αναρωτιέμαι, γιατί άραγε δεν ξέθαψαν και πάλι τις φωτογραφίες του Λαλιώτη με τους Γερμανούς; Μάλλον επειδή καταδικάστηκε ο Λαλιώτης και του συμπαραστέκονται ηθικά και ψυχικά.
Αποτελεί σίγουρα τιμή, ακροδεξιά κατάλοιπα και νοσταλγοί εθνοκαθάρσεων να ασχολούνται με τη Ντόρα κατ’ αυτόν τον τρόπο. Ο πανικός τους και η αβάστακτη ελαφρότητα του μίσους και της χολής που διαχέουν στο διαδίκτυο αποτελεί την καλύτερη απόδειξη της κατάστασης που επικρατεί στην ακροδεξιά σκοτεινή πλευρά του internet. Αυτήν που έχει πιστέψει ότι ο “Ελλάς-Σαμαράς” έχει εκτόπισμα Ελευθερίου Βενιζέλου και βάλε. Μερικοί δεν ντρέπονται να εκθέτουν και τέτοιου είδους ανεκδιήγητες απόψεις που χρήζουν μάλλον επιδεικτικής αδιαφορίας αλλά μερικές φορές προκαλούν .. αηδία σε νοήμονες και κεντρώους πολίτες.
Καληνύχτα σας κ. Ixnos.
Γυρίστε τώρα απ’ το άλλο πλευρό! Αναπαυθείτε ήσυχα εσείς και οι ομοϊδεάτες σας, στα πολεμικά εμβατήρια που διαλαλείτε και στα κηρύγματα μίσους που απερίσκεπτα υιοθετείτε !...!
Πολύ καλό κάνετε και στο Kέντρο και στη Ντόρα …Σας ευχαριστούμε ....

Οργή στους εθνικιστές για την κοροιδία που τους πούλησε ο Σαμαράς

Διαβάζω τις τελευταίες μέρες πολλά σχόλια ανθρώπων που ιδεολογικά τοποθετούνται στο λεγόμενο δεξιό εθνικιστικό φάσμα σχετικά με τα ανθελληνικά μέτρα που έχει σκοπό να περάσει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και την στάση του Σαμαρά απέναντι τους. Παντού παρατηρώ διάχυτη αγανάκτιση για την συνεναιτική στάση του κυρίου Σαμαρά και οργή για την χαμένη ψήφο που του έδωσαν όλοι στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας. Όπως έχω ξαναπεί επανειλλημένα όλοι οι ψηφοφόροι του ΛΑΟΣ σε ποσοστό σχεδόν απόλυτο έτρεξαν πρώτοι στις κάλπες να ψηφίσουν Σαμαρά με την ελπίδα οτι με την εθνικιστική του στροφή θα δώσει κίνητρα και στους ίδιους να επιστρέψουν στην Νέα Δημοκρατία. Τώρα οι ίδιοι λένε οτι όχι μονάχα δέν θα επιστρέψουν αλλά οι διαρροές στις επόμενες εκλογές προς το ΛΑΟΣ θα είναι ακόμα μεγαλύτερες. Έτσι εξηγείται επιπλέον το άνοιγμα της ....

Τα οπισθόφυλλα των αθλητικών εφημερίδων [6-2-2010]

Τα υπόλοιπα οπισθόφυλλα των αθλητικών εφημερίδων, παρακάτω

Τα οπισθόφυλλα των οικονομικών εφημερίδων [06-02-2010]

Παρακάτω τα υπόλοιπα οπισθόφυλλα των οικονομικών εφημερίδων

Τα οπισθόφυλλα των πολιτικών εφημερίδων [06-02-2010]

Παρακάτω τα υπόλοιπα οπισθόφυλλα των πολιτικών εφημερίδων

Τι παθαίνουν οι δάσκαλοι στην Καλαμάτα...

Σε κάποιο δημοτικό σχολείο της Καλαμάτας ρωτάει ο δάσκαλος τους μαθητές:
- Ποια παιδάκια είναι οπαδοί του Σαμαρά;
Όλα τα παιδιά σηκώνουν τα χεράκια τους, εκτός από το Γιωργάκη.
- Εσύ, Γιωργάκη, δεν είσαι οπαδός του Σαμαρά; ρωτά ο δάσκαλος με έκπληξη!
- Όχι, κύριε! Είμαι οπαδός της Ντόρας! Γιατί η μαμά είναι οπαδός της Ντόρας και ο μπαμπάς είναι οπαδός της Ντόρας! απαντά ο Γιωργάκης.
- Κι αν η μαμά σου ήταν ηλίθια και ο μπαμπάς σου βλάκας, εσύ τι θα ήσουν; ρωτάει περιπαιχτικά ο εκνευρισμένος δάσκαλος.
- Οπαδός του Σαμαρά! απαντάει ο Γιωργάκης…