Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

Γιατί θέλει η Ντόρα να καταθέσει στην Εξεταστική για τη Siemens;

Είναι γνωστό ότι ο Λαλιώτης «παρακολουθεί» και καταγράφει τις κινήσεις της Ντόρας με ευλαβική προσήλωση. Δεν αφήνει απολύτως τίποτα χωρίς έλεγχο και διερεύνηση. Ο Λαλιώτης έχει πάθει «κάτι» με τον Μητσοτάκη και τη Ντόρα, από τότε που αποκαλύφθηκε ο βρώμικος πόλεμος που οργάνωσε και κατασκεύασε με τις μυστικές υπηρεσίες της Ανατολικής Γερμανίας. Με τις ψεύτικες και κατασκευασμένες «γερμανικές» αφίσες. Αφίσες που πάρα πολλοί πίστεψαν ότι ήταν αληθινές. Τόσο βρώμικα παιχνίδια παίζει ο Λαλιώτης. Και όμως εάν είχε βρει κάτι για τη Ντόρα θα είχε γίνει προ πολλού «Αποκάλυψη-ΣΟΚ» σε πλήθος διαπλεκομένων εντύπων.
Η Ντόρα Μπακογιάννη θέλει να μιλήσει στην Εξεταστική για να σταματήσει τη λασπολογία που δέχεται για μια απλή κοινωνική σχέση που είχε με τον Χριστοφοράκο. Ποτέ δεν έκρυψε αυτή τη σχέση. Οι πάντες το γνώριζαν και όμως τώρα παρουσιάζεται ως «αποκλειστικότητα».

Ο κυριότερος λόγος πάντως που θέλει να καταθέσει είναι ότι πράγματι ζητά απαντήσεις για τα μαύρα ταμεία της Siemens και που ακριβώς κατάληξε το περιεχόμενό τους. Ερωτήματα που απασχολούν και ολόκληρη την ελληνική κοινωνία. Το σίγουρο είναι ότι τα μαύρα κεφάλαια δεν κατέληξαν μόνο σε κομματικούς παραλήπτες. Βρίσκονται και αλλού οι άκρες του νήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :