Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

Θα μιλήσει ο Μητσοτάκης για την Siemens.

Προκαλείται από όλες τις «ενδιαφερόμενες» πλευρές ο Μητσοτάκης. Και φυσικά πρέπει και θα πάει να μιλήσει. Και ως συνήθως θα πει την αλήθεια και θα μιλήσει για όλα.
Προσέξτε πόσο έντεχνα το σαμαρικό σύστημα ΠΑΣΟΚ παραποίησε δηλώσεις του πρώην υπουργού Γιάννη Κεφαλογιάννη στην Ελευθεροτυπία, ο οποίος κατηγόρησε την οικουμενική κυβέρνηση Ζολώτα για «εμπλοκή» της στο σκάνδαλο Siemens εξαιτίας της απόφασης των πολιτικών αρχηγών τότε για απευθείας ανάθεση -χωρίς διαγωνισμό- ενός εκατομμυρίου ψηφιακών παροχών στη Siemens και την Intracom.
Προσέξτε τι έκαμε το σαμαρικό σύστημα ΠΑΣΟΚ. Απομόνωσε από την κυβέρνηση Ζολώτα όλους τους άλλους ....
... πολιτικούς αρχηγούς (Παπανδρέου, Φλωράκη) και στοχοποίησε ξανά τον Μητσοτάκη ως υπεύθυνο, ενώ ο Κεφαλογιάννης κατηγόρησε και τους τρεις πολιτικούς αρχηγούς. Ο Μητσοτάκης έγινε πηχυαίος τίτλος και διασύρθηκε σήμερα στο διαδίκτυο και σε έντυπα σα να ήταν αυτός πρωθυπουργός της Οικουμενικής ενώ απλά συμμετείχε και είχε φυσικά τις ευθύνες που του αναλογούν και όχι όσες έντεχνα του προσάπτουν! Τη στιγμή μάλιστα που η μετέπειτα κυβέρνηση Μητσοτάκη έπεσε θύμα της διαπλοκής που έστησε η Siemens στην Ελλάδα. Η Siemens πλήρωσε για να πέσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Φυσικά όσοι ενοχλούνται από την αλήθεια απομονώνουν από την καταγγελία Κεφαλογιάννη μόνο τον Μητσοτάκη για να προκαλέσουν εντυπώσεις και για να εκβιάσουν τον πρώην πρωθυπουργό να μην μιλήσει. Να μην πει ποιος πλήρωσε για να πέσει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας το 1993.
Ξεχνάνε όμως ότι ο Μητσοτάκης είναι ο μόνος που δεν έχει τίποτα να φοβηθεί και τίποτα να χάσει. Είναι υποχρεωμένος να μιλήσει και να αποκαταστήσει την αλήθεια, σε ό,τι αφορά την περίοδο 1990 – 1993, όσο σκληρή και αν είναι. Όσο για την περίοδο της οικουμενικής κυβέρνησης είναι ο μόνος εν ζωή πολιτικός αρχηγός, οπότε και για αυτή την περίοδο πρέπει να πάρει θέση και να υπερασπιστεί την τιμή την δική του και των υπολοίπων αρχηγών. Του Ανδρέα Παπανδρέου και του Χαρίλαου Φλωράκη.
Το σύστημα της «Νέας Άνοιξης» υπενθυμίζει το κομπιούτερ που πήρε από τη Siemens ο Κυριάκος (μάλλον τους διαφεύγει ότι είναι πληρωμένο) και το τηλεφωνικό κέντρο της Ντόρας (το οποίο κόστισε 8000 ευρώ και είναι επίσης πληρωμένο). Δηλαδή ζητούν να συμψηφιστούν τα μαύρα ταμεία του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ με το κομπιούτερ και το τηλεφωνικό κέντρο τα οποία πληρώθηκαν! Προσπαθούν να δημιουργήσουν βλακώδες αντιπερισπασμό για να εμποδίσουν τον Μητσοτάκη να μιλήσει. 
Θα μείνουν σίγουρα με τα παίγνια στο χέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια :