Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Οι νέοι στο Ρέθυμνο ψηφίζουν Λυκούργο

Τζαγκαράκης Λυκούργος.
Είναι νέος δραστηριοποιείται έντονα στα πολιτιστικά του Δήμου Ρεθύμνου, είναι 31 ετών από την Κάλυβο, ενεργός ερασιτέχνης και καλός ποδοσφαιριστής, αλλά και προπονητής.
Πάνω απ’ όλα συμμετέχει στην «Μάχη της Κρήτης»

Οι υποψήφιοι της "Μάχης για την Κρήτη" στο Ρέθυμνο

Οι υποψήφιοι του συνδυασμού «Μάχη για την Κρήτη» όπως παρουσιάστηκαν σήμερα στην κατάμεστη από Ρεθεμνιώτες αίθουσα του Ωδείου.
Ονόματα δυνατά και με μεγάλη απήχηση στην τοπική κοινωνία.
Οι υποψήφιοι είναι οι εξής:

Μεγάλη επιτυχία η παρουσίαση των υποψηφίων της «Μάχης για την Κρήτη» στο Ρέθυμνο

Μετά το Λασίθι και τα Χανιά ο επικεφαλής του συνδυασμού «Μάχη για την Κρήτη» Δημήτρης Γιαννουλάκης, παρουσίασε το ψηφοδέλτιο στο Ρέθυμνο.
Η αίθουσα του Ωδείου που επελέγη για να γίνει η παρουσίαση δεν χώρεσε τον κόσμο που ήθελε να δει από κοντά τη Ντόρα αλλά και τους υποψηφίους του συνδυασμού.
Οι εκδηλώσεις του κόσμου προς το πρόσωπο της Υπουργού ήταν πολύ θερμές από την στιγμή που έφτασε στο Ωδείο μέχρι την ώρα της αναχώρησής της.
Αύριο ο κύκλος των παρουσιάσεων θα ολοκληρωθεί με την ανακοίνωση των υποψηφίων του νομού Ηρακλείου που θα γίνει στις 20.00 στον κινηματογράφο «Αστόρια», όπου θα μιλήσει και η πρώην υπουργός κ. Ντόρα Μπακογιάννη.
Παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες από την στιγμή που έφτασε η Ντόρα στην εκδήλωση μέχρι τη λήξη της:

Ο κύριος Τίποτα στο… Αμέρικα!

Εδώ και μια βδομάδα απουσιάζει ο Νο 1,5 της ΝΝΔ, κύριος Τα Πάντα Όλα ή Τίποτα, monsieur Avramó… Πάνω στον αχό της μάχης του αρχηγού του -μάχη για την… επιβίωσή του δηλαδή!- ο κύριος Τίποτα επέλεξε τον γνώριμο σ’ εκείνον δρόμο της φυγής
Δεν τον αδικούμε! Τι να βγει και να πει στον κόσμο; Ότι...

Η περίπτωση του γραφικού σαμαρικού .... Μανώλη

Τον Κ. Μητσοτάκη ανέλαβε να αποστομώσει ο ...Γιάννης Μανώλης. Οταν η ΝΔ ...καληνυχτίζει (!) τον πρώην Πρωθυπουργό κι αναλαμβάνει να επιχειρηματολογήσει εναντίον του ο πρώην συνδικαλιστής του ΟΤΕ, δεν είναι δσυκολο να καταλάβει κανείς το αδιέξοδο της πολιτικής μας ζωής. Αποδεχόμενοι τέτοιας ποιότητας ηγεσίες δεν είναι παράδοξο πως αποφασίζουν τελεσίδικα για το μέλλον μας μεσαίας στάθμης υπάλληλοι διεθνών οργανισμών.
(Από το site του Ανδρέα Ανδριανόπουλου)

Η κορύφωση του Σαμαρισμού.



Η πανοπλία δικαιολογείται
λόγω της ψυχωτικής ανασφάλειας
και της παθολογικής φοβίας
που διακατέχει
την ηγετική ομάδα της ΝΝΔ21
/ / kifinasblog / /

ξε-Χαρβαλωμένη Νέα ΝΔ

Η Νέα ΝΔ δεν χάνει μόνο την σοβαρότητα και τους
ψηφοφόρους της, χάνει την ίδια της την ψυχή.
Ο Χαρβαλιάς επιτέλους στα έγκατα της Νέας ΝΔ. Στο βαθύ γαλάζιο κατεστημένο. Αυτό που μέχρι πρότινος πολεμούσε λυσσαλέα με σκοπό να αναδείξει η διαπλοκή τον εκλεκτό της Αντώνη, στην ηγεσία της ΝΔ. Αυτόν τον Αντώνη που ακόμη και ο φύσει αρλεκίνος Λαζόπουλος, θαυμάζει και στηρίζει! Τι κατάντια να αυτοπροβάλλεται ως καθοδηγητής της Ελλάδας, ένας παλιάτσος της διαπλοκής ….
Τα στελέχη όμως της ΝΔ γνωρίζουν τον πόλεμο που βίωσαν από τα έντυπα που καθοδηγούσε ο Χαρβαλιάς! Με πόλεμο κάτω από τη μέση, ανήθικο και ανελέητο. Ο Καραμανλής έπρεπε να ηττηθεί για να οδηγηθεί ο «εκλεκτός μεσσίας» Αντώνης, στην ηγεσία της ΝΔ!
Μια μικρή ματιά στα πρωτοσέλιδα του ΕΘΝΟΥΣ, ενόσω διεύθυνε την εφημερίδα ο σαμαρικός Χαρβαλιάς θα σας πείσει.
Και όμως αυτόν επέλεξε ο Αντώνης για τις «δύσκολες αποστολές» όπως λέγετε! Να συνδιαλέγεται με τους περίεργους μυστικοσυμβούλους και να μετέχει της ηγετικής ομάδας της Νέας ΝΔ.
Τελικά το παρεάκι του Αντώνη έχει υπερισχύσει των εσωκομματικών διαδικασιών. Ο Αντώνης κοιτάζει στην μετά των εκλογών εποχή. Όπου ενδέχεται το κόμμα να δεχτεί ισχυρούς κλυδωνισμούς από την Καραμανλική πτέρυγα. Ενισχύει τον αυστηρά προσωπικό του μηχανισμό. Κατοχυρώνουν θέσεις ισχύος τα αντικαραμανλικά στοιχεία, ώστε να είναι ικανά(όπως πιστεύουν οι Αντώνηδες) να απορροφήσουν τους εσωτερικούς κραδασμούς αμφισβήτησης.

«Δεν δικαιούσθε διά να ομιλείτε, κύριε Μητσοτάκη!...!» (video)

Τα παραληρήματα μιας Χορεύτριας κι ενός Κουρτίνα…
Σε έκδοση ελαφρολαϊκή και mambo…
Τελικά, μήπως πρέπει να μετονομαστεί η «Νέα» Νέα Δημοκρατία σε… «Παλαιό ΠΑΣΟΚ»…;
Όλο προς τα κει το πάνε…
Αντιμητσοτακισμός, Λαϊκισμός, Δημαγωγία, Κρατισμός, Ανευθυνότητα, Γκεμπελισμός, Χαρβαλιάς (παλικάρι του Μπόμπολα που μετακόμισε από το «ΕΘΝΟΣ» στο επικοινωνιακό επιτελείο του Αρχηγαντώνη…), Θέμος, Μάκης και όλο το… κακό συναπάντημα!!!
Και το… πνεύμα του αξέχαστου Μένιου που έχει στοιχειώσει τα νεορηγιλλικά καταγώγια…

Δείτε το βίντεο…

Ποιοι... έφαγαν τις πίτσες του Πάνου;

Ο Κόκκινος Πάνος τώρα δικαιώνεται! Επιτέλους, μπορεί να βγαίνει στην TV με τη μπριγιαντίνη και την καρά μπογιά στο μαλλί και να δίνει ρεσιτάλ… αντίστασης κατά του Μνημονίου, των ΗΠΑ, της Νέας Τάξης, του Ιμπεριαλισμού και γενικώς όλων εκείνων των αθλίων που «πίνουν το αίμα του λαού»!!!
Αμηχανία στον Περισσό και την Κουμουνδούρου… Η Αλέκα και ο Αλέξης αναζητούν...

Δεν μας έφερε κανένας τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό και το ΔΝΤ!

Εμείς μόνοι μας το φέραμε εξαιτίας της αδυναμίας της κυβέρνησης να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της. Πως θα πληρώνονταν οι συντάξεις εάν δεν έρχονταν η βοήθεια; Μόνοι μας την ζητήσαμε και τώρα η Νέα Λαϊκίστικη ΝΔ προσπαθεί να πατήσει επί πτωμάτων. Μόνο που για το πτώμα της Ελλάδας έχει τεράστιες ευθύνες και η ΝΔ και ο Σαμαράς προσωπικά! Μην ξεχνιόμαστε για τον βρώμικο ρόλο του έτσι; Όσα Νέα Δίκτυα 21 και να φτιάξει, η κατάσταση με τα μαγικά μείγματά του, δεν σώζεται!

«Γαλάζιοι» βουλευτές σε λευκή απεργία

Η Ρηγίλλης ετοιμάζεται να στείλει αυστηρές εντολές για ενεργοποίηση και συνδρομή των υποψηφίων που έχει επιλέξει
«Λευκή πετσέτα» στην Αττική ρίχνουν οι βουλευτές της ΝΔ όλων των εκλογικών περιφερειών (Α' και Β' Αθηνών και Α' και Β' Πειραιά), ενώ οι συνάδελφοί τους στην επαρχία πραγματοποιούν «λευκή απεργία», αδιαφορώντας να ενισχύσουν τους υποψηφίους της ΝΔ.
Στη Ρηγίλλης επικρατεί οργή για την αδιαφορία των «γαλάζιων» βουλευτών στην Αττική να ........

Πρώτοι μέχρι το τέλος


Ο Ραούλ Μπράβο επισημαίνει στο blog του στο gazzetta.gr πως ο Ολυμπιακός βλέπει κάθε ματς σαν να είναι τελικός και προσθέτει ότι οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να παραμείνουν στη κορυφή μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. ..........

Τί κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια του …. Χαρβαλιά;

 
Ο Μπόμπολας!

Και δίπλα από τον Χαρβαλιά ....
ο Αντώνης!

Η πινακίδα...


Ο κάτοχος του αυτοκινήτου της φωτογραφίας φρόντισε να τα' χει καλά τόσο με τους "πάνω" όσο και με τους "κάτω"...


Νέος Ρουσόπουλος ο … Χαρβαλιάς, του Μπόμπολα!

Το νέο Ρουσόπουλο στο πρόσωπο του Χαρβαλιά βρήκαν στη Νέα Ρηγίλλης. Tο μακρύ χέρι της διαπλοκής στο πλευρό του Αντώνη να τον συμβουλεύει τί άραγε; Τι ακριβώς επιθυμούν τα διαπλεκόμενα κέντρα ανάλογα με την περίσταση! Ποιός άλλος θα μπορούσε να είναι ο ρόλος ενός Χαρβαλιά, διαχρονικού πολέμιου της Νέας Δημοκρατίας, στα έγκατα της Νέας ΝΔ;

Nail Art!!!


Αποπνικτικό κοκτέιλ στην ατμόσφαιρα .....

..... με ζέστη, νοτιάδες και σκόνη Σαχάρας!
Αποπνικτικό κοκτέιλ δημιουργούν τα αυξημένα επίπεδα υγρασίας που επικρατούν στην ατμόσφαιρα τις τελευταίες ημέρες, σε συνδυασμό με τη σκόνη από τη Σαχάρα, την περιορισμένη ορατότητα και τη ζέστη.
Για σήμερα\ αναμένονται βροχές με σκόνη από την Αφρική.
Ο καιρός θα παραμείνει βροχερός στις .............

Διάφανα ζώα...!

Σας παρουσιάζουμε κάποια από τα πιο περίεργα ζώα του κόσμου. Είναι σπάνια αλλά πραγματικά.

Ο διάφανος βάτραχος

Ο γυάλινος βάτραχος όπως ονομάζεται, ανήκει στην οικογένεια Centrolenidae. Το πάνω μέρος του σώματός του είναι χρωματισμένο πράσινο, όπως και των πιο πολλών βατράχων. Στο κοιλιακό του μέρος ωστόσο, το δέρμα είναι διάφανο, με αποτέλεσμα η καρδιά, το συκώτι και τα άλλα εσωτερικά όργανα να είναι ορατά.

Συνέντευξη της Ντόρας Μπακογιάννη στο ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΡΕΘΥΜΝΟ (video)

Ντόρα Μπακογιάννη: «Ο κόσμος ζητάει να του πουν επιτέλους την αλήθεια»

Και... "καρφιά" για Όλγα Κεφαλογιάννη...

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στα παρακάτω βίντεο...

Η "Μάχη της Κρήτης" σήμερα στο Ρέθυμνο

Τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου κ. Νίκο Μαλλιαρό και τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους θα παρουσιάσει, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Μάχη για την Κρήτη» κ. Δημήτρης Γιαννουλάκης , την ερχόμενη Πέμπτη 14 Οκτωβρίου στις 8.30 μ.μ., στο Ρέθυμνο.
Η παρουσίαση θα γίνει στο Ωδείο Ρεθύμνου.
Στην εκδήλωση θα μιλήσουν, .........

Συνέντευξη της Ντόρας Μπακογιάννη στο ΣΚΑΪ ΚΡΗΤΗΣ (video)

Ντόρα Μπακογιάννη: Στο νέο πολιτικό φορέα θα έλθουν άνθρωποι και από τη ΝΔ και από το ΠΑΣΟΚ και καινούρια πρόσωπα που σήμερα βρίσκονται εκτός πολιτικής…

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στα παρακάτω βίντεο...

Εξαντλούνται οι ενεργειακοί πόροι του πλανήτη

Οι αυξανόμενες ενεργειακές ανάγκες του ανθρώπου ξεπερνούν τις δυνατότητες του πλανήτη σύμφωνα με μελέτη της περιβαλλοντικής οργάνωσης WWF. ....................

Επιτυχής ο απεγκλωβισμός στη Χιλή

 REUTERS/Mariana Bazo (CHILE - Tags: DISASTER BUSINESS IMAGES OF THE DAY)

Ολοκληρώθηκε ο απεγκλωβισμός των 33 μεταλλωρύχων που ήταν παγιδευμένοι για πάνω από δύο μήνες σε ορυχείο χρυσού και χαλκού στην έρημο Ατακάμα.

Θέλετε να χάσετε κιλά; Κλείστε το φως!

Το μυστικό για μία υγιή σιλουέτα θα μπορούσε να είναι τόσο απλό όσο το κλείσιμο του διακόπτη του φωτός αποκαλύπτει νέα έρευνα. ...............

Ποιός λέει ότι:"Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος είναι το μέλλον του Πειραιά"?

Ο Αντώνης ..... λέει πάλι ανέκδοτα!
Κάνοντας βόλτα σήμερα στην αγορά του Πειραιά και προσπαθώντας να "φέρει στη ζωή" την υποψηφιότητα Μιχαλολιάκου, ο Σαμαράς είπε το εξής instant cult :
"Ο Βασιλής Μιχαλολιάκος είναι το μέλλον του Πειραιά"!
Τα γελάκια των παρευρισκομένων πίσω αλλά και ........

Δύο Έλληνες ''έβαλαν τα γυαλιά'' στη Google!

Στο επίκεντρο του τεχνολογικού ενδιαφέροντος, είναι δύο ξαδέλφια από την Ελλάδα, ο Κώστας Ελευθερίου και ο Πάνος Πετρόπουλος, καθώς η εταιρεία τους BlindType, εξαγοράστηκε από την Google, την πιο διάσημη εταιρία τεχνολογίας στον κόσμο. ..............

Μείωση ερωτικής επιθυμίας λόγω οικονομικής κρίσης

Το κραχ που βιώνουμε δεν είναι μόνο οικονομικό, αλλά και κραχ στο σεξ και τις επιδόσεις των Ελλήνων ανδρών. Η μείωση της ερωτικής επιθυμίας, αλλά και η συχνότητα των σεξουαλικών επαφών που καταγράφει μεγάλη μελέτη της εταιρίας Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας και του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών είναι μόνο η αρχή, καθώς οι διαπιστώσεις των επιστημόνων έχουν να κάνουν για πρώτη φορά και με την εμφάνιση δυσκολιών στο σεξ, οι οποίες στο παρελθόν ήταν σπάνιες. .............

Κανά πρόγραμμα χωρίς μαγικό ραβδάκι, σας βρίσκεται κύριε Πάνο;

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Πάνος Παναγιωτόπουλος για το θέμα της ανεργίας. 
Ο κος Παναγιωτόπουλος στην ανακοίνωσή του, κάλεσε τον κ. Παπανδρέου να εφαρμόσει τα απαραίτητα μέτρα για την τόνωση της οικονομικής δραστηριότητας, όπως αυτά που του προτείνει ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς.

Μόνο που ο κύριος Παναγιωτόπουλος ξέχασε να .......

Σκηνικό «κατάρρευσης» στην αγορά ακινήτων, απούλητα πάνω από 150.000 σπίτια


Σκηνικό «κατάρρευσης» εμφανίζουν η οικοδομή και η αγορά ακινήτων, μολονότι το φθινόπωρο παραδοσιακά γίνονται οι περισσότερες αγοραπωλησίες, ενώ όλα τα στοιχεία επιβεβαιώνουν το «κραχ» ή το σπάσιμο της «φούσκας» στην κτηματαγορά. ................

Τζίφος η περιοδεία Σαμαρά στην Πελοπόννησο

Δεν έπιασε τόπο όπως φαίνεται η περιοδεία Σαμαρά στην Πελοπόννησο, μιας και τα δημοσκοπικά στοιχεία που έφθασαν στη Ρηγίλλης κάθε άλλο ενθαρρυντικά δεν κρίνονται για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η ψαλίδα Δράκου - Τατούλη δε φαίνεται να κλείνει και ο πονοκέφαλος για τους ..........

Η θεά Ντούργκα


Εργο τέχνης αποτελεί ο αυτοσχέδιος ναός της θεάς Ντούργκα στο χωριό Μπαρσούλ, στην Ινδία στα πλαίσια του εορταστικού φεστιβάλ προς τιμήν της.


/ / Η Καθημερινή / /

Καλημέρα κ. Πινόκιο!

Η «Μάχη για την Κρήτη» στα Χανιά - Ολόκληρη η Ομιλία της Ντόρας Μπακογιάννη (video)

Με μεγάλη επιτυχία έγινε το βράδυ της Τετάρτης 13/10/10 η παρουσίαση του συνδυασμού Χανίων της «Μάχης για την Κρήτη». 
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν:
  1. Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης, Δημήτρης Γιαννουλάκης (Οικονομολόγος-Επιχειρηματίας, πρώην Πρόεδρος ΝΟΔΕ Ηρακλείου), ο υποψήφιος...