Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

«Ζοφερή» χαρακτηρίζουν την κατάσταση στη χώρα μας στελέχη της τρόικας

Την ίδια στιγμή τα μηνύματα από το Βερολίνο και την τρόικα δείχνουν ότι οι δανειστές κάθε άλλο παρά ελαστική στάση θα τηρήσουν. Σύμφωνα με τη ...



γερμανική εφημερίδα Rheinische Post η Αγκελα Μέρκελ δίνει περιθώριο δύο και πλέον εβδομάδων στην Αθήνα για να επαναφέρει το πρόγραμμα σε τροχιά.
Η επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ ζήτησε από την Ελλάδα «έργα και όχι λόγια». «Ζοφερή» χαρακτηρίζουν εξάλλου την κατάσταση στη χώρα μας στελέχη της τρόικας, που αναμένεται να τηρήσει σκληρή στάση κατά τον επερχόμενο έλεγχό της, που θα αρχίσει στις 24 Ιουλίου.
Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, στην περίπτωση που διαπιστώσει ότι το πρόγραμμα δεν έχει αρχίσει να υλοποιείται, προτίθεται να αποχωρήσει ξανά από την Αθήνα.
Σύμφωνα με την έκθεση η ελληνική κυβέρνηση δεν έχει εκπληρώσει 210 από τους 300 περίπου στόχους που είχαν τεθεί, αναφέρει η εφημερίδα επικαλούμενη κυβερνητικούς κύκλους.
Στον μέτωπο των ιδιωτικοποιήσεων θα γίνουν φέτος μόλις δυο κινήσεις που θα αποφέρουν χαμηλό διψήφιο αριθμό εκατομμυρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια :