Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Πράκτορες της Συγγρού εναντίον Ψωμιάδη

Οι ψυχρές σχέσεις μεταξύ Πανίκα και συστήματος Σαμαρά επιβεβαιώθηκαν πανηγυρικά. Ούτε καν τα προσχήματα μπορούν να κρατήσουν οι σκληροί Πολανίτες και τα αγόρια της Νεοδεξιάς, που το παίζουν ΝουΔουκράτες!
Να πω την αλήθεια δεν γνωρίζω ακριβώς το σκεπτικό της καταδίκης. Αλλά τι ακριβώς παρανομία έκανε ο 

Λουκέτα στα γραφεία της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Το τελευταίο διάστημα έβαλαν λουκέτο τρεις τοπικές επιτροπές της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη και δη στο κέντρο της πόλης, λόγω οικονομικών προβλημάτων, ενώ …αγνοείται η τύχη ακόμη δύο.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του kentrinews.gr, οι υπεύθυνοι των οργανώσεων μετά το λουκέτο που 

Οι ανταρσίες στο ΠΑΣΟΚ είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο!

Δεν κρατιούνται στο ΠΑΣΟΚ. Κάθε μέρα πρέπει κάποιος να δηλώνει …. ανυπακοή. Στο παραμικρό θέμα.
Μέχρι και ο …. παλιός Κακλαμάνης ξεσηκώθηκε. Και παρά την εμπειρία του στην πολιτική συμπεριφορά, δεν έκρυψε την οργή του, μιλώντας στην ολομέλεια όπου συζητείται το νομοσχέδιο του Υπουργείου Ανάπτυξης για τον ανταγωνισμό:
«Μη θεωρείτε την ψήφο μου δεδομένη στο 

«Θα Ξαναπάθουμε Εθνικό Δυστύχημα»

«Παρέμβαση της Εβδομάδας» του Ευρωβουλευτή του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και μέλους της Δημοκρατικής Συμμαχίας Θόδωρου Σκυλακάκη
Η κοινή γνώμη, οι πολίτες, είναι σήμερα οργισμένοι, απογοητευμένοι και εντελώς αποπροσανατολισμένοι.
Τι έχει συμβεί. Θα χρησιμοποιήσω μια μεταφορά. Μας έχει συμβεί στην πραγματικότητα ένα εθνικό δυστύχημα. Είναι σαν να μας 

Προβληματισμός στην ομογένεια της Νέας Υόρκης



Στους κόλπους της Ελληνικής κοινότητας στις ΗΠΑ με επίκεντρο την Νέα Υόρκη και την Ουάσιγκτον,  υπάρχει προβληματισμός,  αναβρασμός και ανησυχία για όσα είπε στις δηλώσεις του ο κ. Τσεκερίδης την Πέμπτη στο Σταθάκειο κέντρο στην Αστόρια της Νέας Υόρκης στο πλαίσιο του απολογισμού των εορταστικών εκδηλώσεων για την απόοδοση τιμών στην 190η επέτειο από την εθνική παλιγγενεσία εναντίον της Οθωμανικής αυτοκρατορίας το 1821.  
Δηλώσεις που αν μη τι άλλο εξέθεσαν τον ομογενειακό οργανισμό ξεσηκώνοντας 

Παγκόσμια Ημέρα Υγείας 7/4/11

ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ
Έρευνα για το κάπνισμα πραγματοποίησε η μη κερδοσκοπική οργάνωση Nosmoke.gr ανάμεσα σε 220 φοιτητές από 4 πανεπιστήμια της χώρας. Τα κύρια ευρήματα ήταν:
1) Αποδοχή της απαγόρευσης του καπνίσματος σε 

Σκληρή γλώσσα και από τον Ψωμιάδη

Γυμνές αλήθειες και από τον Παναγιώτη Ψωμιάδη!
Στην προσπάθειά του ο Παναγιώτης Ψωμιάδης να προσδιορίσει το επίπεδο των σχέσεων με την Συγγρού, παίζει με τις λέξεις και ρίχνει τις μπηχτές του. Έτσι έγινε και χθες στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στο Alter. Όσο για την επιστροφή της Νέας Δημοκρατίας στην εξουσία, ήταν

Πρόταση ΔΗ.ΣΥ. για εξυγίανση του ασφαλιστικού

Επιδότηση της εθνικής σύνταξης από τον προϋπολογισμό και ενοποίηση όλων των φορέων σε έναν οργανισμό.
Η πρόταση της Συμμαχίας, για την οποία, μεταξύ άλλων, εργάστηκαν ο ευρωβουλευτής Θ. Σκυλακάκης, ο βουλευτής Γ. Κοντογιάννης, η δικηγόρος Ελευθερία Καλαϊτζή, ο καθηγητής Τρύφων Κολλίντζας, προβλέπει ένα κοινό για 

Παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη στην "Καθημερινή"

Απορίες που ζητούν πειστική απάντηση
Η Ελλάδα παρουσίασε συνεχές πρωτογενές πλεόνασμα μόνο κατά την οκταετία 1994 - 2002 και το υψηλότερο ποσοστό ήταν μόνο 4,3% του ΑΕΠ, αριθμός που απέχει από το 6% που είναι ο στόχος από το 2014 και μετά . 
Η αγορά ελληνικών ομολόγων από τον υπάρχοντα ή τον μελλοντικό μηχανισμό στήριξης θα είναι

Και όμως, υπάρχει ακυβερνησία

Δεν προχωρούν οι αναγκαίες μεταρρυθμίσεις !
Και όμως η κυβέρνηση δεν περπατά. Βουλευτές και υπουργοί βγάζουν τα μάτια τους δημόσια και δεν συμφωνούν σε βασικά σημεία το υ σχεδίου διάσωσης της ελληνικής οικονομίας. Λες και δεν πρέπει τίποτα να αλλάξει!
Άρχισαν να εμφανίζονται και τα πρώτα μεγάλα ρήγματα σε ένα κόμμα που είναι 

Ο ανατέλλων ήλιος της Αμερικής!

Εντάξει, ο Γιώργος λέει πότε πότε ότι η Ελλάδα έχει πλέον ανακτήσει την αξιοπιστία της και σπάμε πλάκα. (Με την κακομοιριά μας...) 
Διαπιστώνω όμως ότι, για την προεκλογική εκστρατεία του 2012, ο Ομπάμα έχει υιοθετήσει ένα 

Και η κόρη του Μιχαλολιάκου έτοιμη να κατέβει στον Πειραιά!

Τελικά οι γνωστοί «αγωνιστές» κατά της οικογενειοκρατίας και των φέουδων αποδείχτηκε ότι άλλα είχαν στο μυαλό τους. Έλεγαν ψέματα και μας κορόιδευαν. Μέχρι και την κόρη του Μιχαλολιάκου ετοιμάζουν για εκλογές. Να μην μείνει κενή η θέση στο Κοινοβούλιο; 
Η γνήσια δεξιά χρειάζεται τα σόγια και τα βιλαέτια, όσο ποτέ άλλοτε. Ο μηχανισμός του 

Portugal, Ireland, Greece… who’s next?

One by one, the PIG economies - first Greece, then Ireland, now Portugal - have gone to the EU and IMF trough to bail out their debt-ridden economies.
The European Monetary Union is desperate to make sure that the acronym of troubled economies doesn’t turn into PIGS. So far, Spain has been spared.
And EU finance officials hope the request Wednesday by the Portuguese government for a

Και η Πορτογαλία στον ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης

Η Πορτογαλία θα υποβάλει αίτημα στην Κομισιόν για οικονομική στήριξη, ανακοίνωσε ο Πορτογάλος πρωθυπουργός Ζοζέ Σόκρατες σε διάγγελμά του στον πορτογαλικό λαό, καθιστώντας έτσι τη χώρα το τρίτο μέλος της Ευρωζώνης που ζητά τη

Η Ντόρα Μπακογιάννη στο ALTER