Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Πράκτορες της Συγγρού εναντίον Ψωμιάδη

Οι ψυχρές σχέσεις μεταξύ Πανίκα και συστήματος Σαμαρά επιβεβαιώθηκαν πανηγυρικά. Ούτε καν τα προσχήματα μπορούν να κρατήσουν οι σκληροί Πολανίτες και τα αγόρια της Νεοδεξιάς, που το παίζουν ΝουΔουκράτες!
Να πω την αλήθεια δεν γνωρίζω ακριβώς το σκεπτικό της καταδίκης. Αλλά τι ακριβώς παρανομία έκανε ο 

Ψωμιάδης μειώνοντας ένα τεράστιο πρόστιμο; Σε όλες τις υπηρεσίες τα πρόστιμα μειώνονται κανονικά και με το νόμο. Δεν εγκαταλείπονται οι πολίτες στη δίνη της ασυδοσίας κάποιων υπαλλήλων που πολλές φορές επιδιώκουν ψηλά ποσοστά γιατί χτίζουν σπίτι ή έχουν προηγούμενα με κάποιους πολίτες, οπότε υπερβαίνουν τις εξουσίες τους!

Παρατηρούμε πάντως τον τρόπο που συμπεριφέρονται κάποιοι «πρίγκιπες» της Συγγρού κατά του Ψωμιάδη τις τελευταίες εβδομάδες. Λυσσομανούν και σήμερα αποδείχτηκε γιατί. Όποιον δεν γουστάρουν τον ξαποστέλνουν στην πυρά των ηλεκτρονικών πρακτόρων! Και ως συνήθως απαιτούν από τον διωκόμενο να παραμένει σιωπηλός και πιστός στρατιώτης της παράταξης. Παραίνεση που ακούγεται περισσότερο σαν απειλή παρά σαν συμβουλή! «Μην μιλάς, κινδυνεύει ο Σαμαράς»!

Το καλύτερο που έχει να κάμει ο Π. Ψωμιάδης είναι να προχωρήσει στην ίδρυση δικού του κόμματος. Έτσι θα εκδικηθεί με τον καλύτερο τρόπο ένα σύστημα που έχει ποδηγετήσει μια πρώην «μεγάλη φιλελεύθερη κεντροδεξιά παράταξη». 
Έτσι παραμένει πιστός οπαδός της άλλοτε μεγάλης Κεντροδεξιάς  …..

7 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Ο Ψωμιάδης πάει για κόμμα;
Ακούγεται πολύ ενδιαφέρον πολιτικά

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή περιμέναμε τόσο καιρό να τινάξει την μπάνκα ο Πανίκας;

Ανώνυμος είπε...

EIΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ! Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΑΣ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΜΑ Ο...ΨΩΜΙΑΔΗΣ!! Ο ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΩΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΙΣ ΓΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ! ΧΑΡΙΣΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΕ ΦΙΛΟ ΤΟΥ! ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ! ΤΕΤΟΙΟ ΗΘΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΤΟΡΟΚΟΜΜΑ!!. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ! ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ! ΟΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕ ΠΡΩΕΞΑΡΧΟΥΣΑ ΤΗ ΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤ. ΣΑΜΑΡΑ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.MRB: ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΣΟΚ - ΝΔ 1,8%. ΝΤΟΡΟΚΟΜΜΑ: 2%. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!

Ανώνυμος είπε...

Είστε απατεώνες.
Δεν καταλαβαίνετε το απλούστατο.
Ο Αντώνης νίκησε το σκότος. Είναι το φως της αλήθειας. Εσείς ηττηθήκατε για πάντα. Περάσατε οριστικά και αμετάκλητα στα ψιλά γράμματα της ιστορίας.
Και γι΄αυτό το λόγο χαιρόμαστε ιδιαιτέρως.
Επιτέλους σε λίγα χρόνια κανένας δεν θα θυμάται τον Μητσοτάκη και την θυγατέρα του.
Το μέλλον ανήκει σε μας και τον Ηγέτη μας Αντώνη Σαμαρά

Ανώνυμος είπε...

Είστε το ΤΕΛΟΣ και είμαστε Η ΑΡΧΗ.
Ζήτω η Ελλάς
Ζήτω ο Αντώνης Σαμαράς

michalis είπε...

ego ayto pou den katalavaino einai....afou den anevainoun tora ta pososta sas m ayti tin katrakila tou pasok pote perimenete na anevoun??

Ανώνυμος είπε...

Η ΝΤΟΡΑ ΕΙΠΕ : "ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ"!!!.Και μετά απορεί για το 1,8% που παίρνει δημοσκοπικά! Ακομη και οι ΠΑΣΟΚΟΙ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, ΤΑ ΜΜΕ (ΜΕΓΚΑ κ.λ.π) και σχεδόν ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ.Ακόμη και ο Κωλοτούμπας καιροσκόπος Καραντζαφερης πάει να αλλάξει γραμμή...!! Έμεινε αυτή και ο ΓΑΠ. Ίσα- ίσα που χωρούν στο... ελικόπτερο που ΘΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...