Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

Καλά Χριστούγεννα κύριε Bean!

Αν έχεις τύχη .... !

Τα μέτρα που φέρνει το 2011 - Νέοι φόροι και περικοπές

Μειώσεις σε μισθούς και κοινωνικά επιδόματα. Ελάχιστα προϊόντα με χαμηλό Φ.Π.Α. 13%. Νέες περικοπές σε ΔΕΚΟ και υγεία.

Η Τρόικα είναι σαφής. Σε κάθε έλεγχο των στοιχείων για την πορεία της Ελληνικής οικονομίας προκειμένου να δοθεί η επόμενη δόση του δανείου ίσως θα επιβάλλονται νέα μέτρα (θα αναθεωρείται το μνημόνιο). 
Έτσι όλα δείχνουν, αυτό άλλωστε προβλέπεται και στον προϋπολογισμό ότι ως το Μάρτη θα ..................

«Επίθεση» σε Καραμανλή και Βαληνάκη στο Μόναχο!

Έντονα αποδοκιμάστηκε ο Καραμανλής από ομογενείς που πήγαιναν στο Λονδίνο. Το επεισόδιο συνέβη στο αεροδρόμιο του Μονάχου όπου έκανε στάση η πτήση της Aegean απο την Aθήνα.
Όταν έγιναν αντιληπτοί στην παραλαβή των αποσκευών τα ζεύγη Καραμανλή και Βαληνάκη τα άκουσαν! Τα κοσμητικά επίθετα έπεφταν σαν βροχή. Από «λαμόγια» τους αποκαλούσαν μέχρι «απατεώνες»!
Ο Καραμανλής και ο Βαληνάκης προσπάθησαν να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους, τα πνεύματα όμως άρχισαν να ................

Όταν ο Πειραιώς απειλούσε την κυβέρνηση Καραμανλή:«Θα φάτε μαύρο δαγκωτό στις εκλογές» .... για ένα Χάμερ!

Για ένα Χάμερ τα κάνεις όλα!
Το φραστικό επεισόδιο συνέβη τον Σεπτέμβριο του 2009, πριν τις εκλογές! Όταν ο "Άγιος" Πειραιά απαιτούσε από την κυβέρνηση ένα Χάμερ!
Στήθηκε ολόκληρος καβγάς μεταξύ "Αγίου" και βουλευτή Λάρισας της ΝΔ και Υφυπουργό τότε Εσωτερικών, Χρ. Ζώη, κατά την επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στη Λάρισα. Στο αεροδρόμιο της πόλης περίμεναν τον Πατριάρχη πλήθος κόσμου, πολιτευτές και  Ιεράρχες.
Ο "Άγιος" Πειραιά απευθύνθηκε στον βουλευτή Χρ. Ζώη και ακολούθησε ένας σπαρταριστός διάλογος, παρουσία πολλών μαρτύρων που δείχνει το ύφος και ήθος του εν λόγω "Αγίου"!
Ο κ. Σεραφείμ μόλις είδε τον βουλευτή θυμήθηκε  ότι ο κ. Ζώης δεν ...................

Δεκάδες χριστιανοί πλήρωσαν με τη ζωή τους τον εορτασμό των Χριστουγέννων

Μια σειρά από βομβιστικές επιθέσεις, στη Νιγηρία την παραμονή των Χριστουγέννων, κόστισε τελικά τη ζωή περίπου 38 ανθρώπων, όπως ανέφεραν εγχώρια ΜΜΕ σήμερα το απόγευμα.
"Τουλάχιστον εννιά εκρήξεις έπληξαν διάφορες περιοχές της Πολιτείας Πλατό (σ.σ.: στο κεντρικό τμήμα της πολυπληθέστερης χώρας της Αφρικής) --με διαφορά μιας ώρας η μία από την άλλη-- τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής", γράφει σήμερα η ................

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για το κήρυγμα μίσους του Πειραιώς Σεραφείμ

Σειρά είχε η Ελληνορθόδοξη Αρχιεπισκοπή Αμερικής και η ΑΧΕΠΑ.
Αντιδράσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις του Μητροπολίτη Πειραιά κ. Σεραφείμ και στην ελληνοαμερικανική κοινότητα. Σε ανακοίνωση της Ελληνορθόδοξης Αρχιεπισκοπής Αμερικής τονίζεται ότι :
"σε απάντηση των προσφάτων αντισημιτικών δηλώσεων που ατυχώς παρουσιάστηκαν δημόσια από Ιεράρχη της Εκκλησίας της Ελλάδος, η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αμερικής καταδικάζει κάθε παρόμοια δήλωση και εκφράζει τη λύπη της για τις ..................

Ένα πολύ γρήγορο τεστ για να διαπιστώσετε εάν έχετε κανονική όραση!

Ποιούς αριθμούς βλέπετε στα παρακάτω σχέδια ?

Μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα στα μάτια σας, σε ότι αφορά τα χρώματα ή να έχετε ένα μικρό ποσοστό τύφλωσης. Υπολογίζεται ότι περίπου το 12 - 20 τοις εκατό του λευκού ανδρικού πληθυσμού και ενός μικρότερου ποσοστού του γυναικείου πληθυσμού, έχει μια πάθηση στα μάτια. Μια ιδέα για το αν έχετε κάποια πάθηση στα μάτια μπορείτε να αποκτήσετε από το test αυτό. Παρακάτω είναι οι σωστές απαντήσεις ή μάλλον αυτό που βλέπει η κανονική όραση. Εάν δεν βλέπετε τους κανονικούς αριθμούς τότε έχετε κάποια μορφή αχρωματοψίας ή δυσχρωματοψίας.

Το κανονικό μάτι

Αχρωματοψία

ΑριστεράΔεξιάΑριστεράΔεξιά
Πάνω2529Πάνω25Spots
Mέσση4556MέσσηSpots56
Κάτω68ΚάτωSpotsSpots

Άλλο ένα ενδιαφέρον test

To τεστ αυτό είναι απλούστερο. Το άτομο με κανονική όραση χρωμάτων θα δει τον αριθμό 5. Εάν έχετε αχρωματοψία θα δείτε τον αριθμό 2.

Στο παρακάτω link υπάρχει ένα ακόμα πολύ ενδιαφέρον test :

Word Lens. Εκπληκτική μηχανή μετάφρασης για το i-Phone!

Extreme Skiing + Paragliding

Πετώντας πάνω από τη Νέα Υόρκη. Spectacular!

Ο τοίχος της ημέρας ..............

Τεράστια συλλογή από loaders.

Τεράστια συλλογή από loaders. 

Στη διεύθυνση:

http://www.prettyloaded.com/ 

Μεταμεσονύκτιοι καλαντάρηδες ... Damned punks!

Get out of my property now!

Καλοκαιρινά Χριστούγεννα στην Αυστραλία

SYDNEY, AUSTRALIA - DECEMBER 25: Life guards from North Bondi attend to a giant Christmas tree they had erected at Bondi Beach on December 25, 2010 in Sydney, Australia. (Photo by Don Arnold/Getty Images)

Χριστουγεννιάτικες Συγχορδίες

Αποτελεί πια κοινή διαπίστωση ότι η ζωή μας αλλάζει. Τίποτα δεν θα είναι το ίδιο όπως παλιά. Η κόπρος ξεχείλισε στους στάβλους του Αυγείου. Και όσοι πίστευαν ότι η κόπρος ήταν χρυσός καλούνται να αναθεωρήσουν τις απόψεις τους. Ή να αλλάξουν επάγγελμα…

Έχουμε ήδη ξεκινήσει μια νέα πορεία. Πολίτες τούτου του τόπου. Αγκομαχώντας, ασθμαίνοντας, βαρυγκωμώντας… Είναι αλήθεια, η μεταμόρφωση είναι επίπονη, όμως το σκουλήκι έχει ήδη αρχίσει να φουσκώνει μέσα στο κουκούλι…

…Και η άνοιξη είναι κοντά!

Δεν υπάρχουν πια περιθώρια για χαμένες ελπίδες. Αυτά τα Χριστούγεννα θα ....................

Καλά Χριστούγεννα!

Καλά Χριστούγεννα!

Το Τροπάριο των Χριστουγέννων από το Νίκο Ξυλούρη

Η Παρθένος σήμερον, τον υπερούσιον τίκτει,
και η γη το Σπήλαιον, τω απροσίτω προσάγει.
Άγγελοι μετά Ποιμένων δοξολογούσι.
Μάγοι δε μετά αστέρος οδοιπορούσι.
Δι ημάς γάρ εγεννήθη, Παιδίον νέον, ο προ αιώνων Θεός.