Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

«Επίθεση» σε Καραμανλή και Βαληνάκη στο Μόναχο!

Έντονα αποδοκιμάστηκε ο Καραμανλής από ομογενείς που πήγαιναν στο Λονδίνο. Το επεισόδιο συνέβη στο αεροδρόμιο του Μονάχου όπου έκανε στάση η πτήση της Aegean απο την Aθήνα.
Όταν έγιναν αντιληπτοί στην παραλαβή των αποσκευών τα ζεύγη Καραμανλή και Βαληνάκη τα άκουσαν! Τα κοσμητικά επίθετα έπεφταν σαν βροχή. Από «λαμόγια» τους αποκαλούσαν μέχρι «απατεώνες»!
Ο Καραμανλής και ο Βαληνάκης προσπάθησαν να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους, τα πνεύματα όμως άρχισαν να ................
.......................
οξύνονται και η γερμανική αστυνομία που αντελήφθη το γεγονός, αναγκάστηκε να φυγαδεύσει τα δύο ζεύγη, απομακρύνοντάς τους από τους οργισμένους πολίτες.
Να γιατί δε βγαίνει να μιλήσει ο πρώην πρωθυπουργός. Ακόμα και η απλή παρουσία του εξοργίζει τον κόσμο. Να βγει και να πει τί;  Πώς μας έφερε σε αυτό το χάλι.;Πώς ξεκίνησε η χρεοκοπία; Πώς από Επιτήρηση οδηγηθήκαμε στο Μνημόνιο; Ότι δεν φταίει; Ότι εγκατέλειψε το σκάφος ακυβέρνητο; Και το χειρότερο! Πώς θα βγει να πει ότι δικαιώθηκε, όπως μαθαίνουμε από "διαρροές προσκείμενων κύκλων";
Σεμνότητα και ταπεινότητα Πρόεδρε! Και λίγα τα ταξίδια. Προκαλούν .....

Δεν υπάρχουν σχόλια :