Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Ο Αντώνης δεν ξεχνά ποτέ!

Ο Αντώνης είναι ο Big Boss της Ρηγίλλης. Οι παλιές οικογένειες ας το πάρουν είδηση και να μην τον θεωρούν αναλώσιμο και ευκαιριακό. Στήνει σκληρό μηχανισμό ακροδεξιών και λαϊκίστικων νεοδεξιών στοιχείων στο ανώτερο κλιμάκιο της Νέας Ρηγίλλης. Αδύνατον να απεγκλωβιστεί στο άμεσο μέλλον το κόμμα. Ειδικά οι Ανοιξιάτες απειλούν τους πάντες και παίρνουν σε ολόκληρη την Ελλάδα τις καίριες θέσεις. Ο πρώτος στόχος του Αντώνη και των συμβούλων του είναι να κατοχυρώσουν θέσεις ισχύος, τα δοκιμασμένα σε πίστη και υπακοή στελέχη της ΠΟΛΑΝ. Αργότερα θα πέσει και ολόκληρο το κόμμα της Ρηγίλλης. Αμέσως μετά τις Αυτοδιοικητικές εκλογές αναμένεται και ανασχηματισμός των τομεαρχών αν και δεν πρόκειται να δείξει ακόμη ο Αντώνης τα γαμψά του νύχια και τα κοφτερά του δόντια (θηρίο γαρ). Πάντως οι απρόθυμοι και οι μη συμμετέχοντες ενεργά στον αγώνα κατά του μνημονίου θα είναι οι πρώτοι που α τιμωρηθούν και δεν θα έχουν στον ήλιο μοίρα!...!

Σφόδρα ενοχλημένοι με Καραμανλή οι μυστικοσύμβουλοι

Τα έχουν πάρει οι Μυστικοσύμβουλοι με Καραμανλή αν και αδυνατούν να το δείξουν. Έχουν κατσικωθεί γύρω από τον Αντώνη οι άνθρωποί του και δεν τους αφήνουν να ξετυλίξουν το σχέδιο σωτηρίας της χώρας που δεν επιδέχεται καμιάς αμφισβήτησης. Οι Μυστικοσύμβουλοι έχουν θητεύσει ως ρουφιάνοι στις τάξεις άλλων κομμάτων και οργανώσεων, οπότε δεν ανέχονται δίπλα τους ανάλογες συμπεριφορές. Η αλήθεια είναι ότι δεν χωνεύουν καθόλου τον Κωστάκη και δεν χώνεψαν ποτέ τους τον Καραμανλισμό. Απλά τον ανέχονται όπως τόσα χρόνια η Λαϊκίστικη Δεξιά ανέχονταν τους αποτυχημένους καραμανλικούς πειραματισμούς με τα κέντρα, τις μεσαίες τάξεις και τους φιλελευθερισμούς. Θεωρούν ότι η ετικέτα «μεγάλη κεντρώα φιλελεύθερη παράταξη» έβλαψε την Δεξιά και αυτό αναγκάζει τους Συμβούλους να χάνουν χρόνο με την ταυτότητα της καθαρής κομματικής ιδεολογίας όταν θα έπρεπε να αναζητούν εναλλακτικές λύσεις στα καθημερινά προβλήματα των Ελλήνων. Και έχουν τις λύσεις αλλά συνήθως δέχονται εσωτερική αμφισβήτηση από την καραμανλική πλευρά, εκ του ασφαλούς φυσικά. Πολύ σύντομα οι Καραμανλικοί θα τεθούν προ των ευθυνών τους. Όπως μέχρι τώρα οι Λαϊκιστές της Δεξιάς ανέχονταν τους καραμανλισμούς έτσι και τώρα οι καραμανλιστές πρέπει να ανεχτούν την καθαρότητα του κόμματος και την απεξάρτηση από τις καραμανλικές αποτυχίες!...! Γι΄ αυτό και στην πρόσφατη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής έβαλαν τον Μεγάλο Κωστάκη ανάμεσα σε δυό τιτάνες της νέας πολιτικής σκηνής. Τον Βασιλάκη Κικίλια και την φτωχομάνα με γούνες Ελίζα Βόζεμπεργκ. Έστειλαν προσωπικό μήνυμα στον Κωστάκη για να βλέπει τη θέση που του αξίζει! Μεταξύ αποτυχημένων …..

Γιατί ενεργοποίησαν στη Θεσσαλονίκη τον Άνθιμο;

Μαζί με το αντίδωρο μοιράζει λένε τα ψηφοδέλτια Γκιουλέκα και  Ψωμιάδη. Θα μου πείτε, που είναι το κακό; Άνθρωπος είναι και ο Άνθιμος και μάλιστα του Σαμαρά και όλων των ακραίων κύκλων που έχουν εμφανιστεί στην πρόσφατη ελληνική ιστορία. Δικαίωμά του να μπερδεύει την θρησκεία με τις συγκρούσεις της πολιτικής. Εξάλλου και ο Αντώνης για θρησκεία προορίζεται ..
Το κακό είναι όταν η γιαγιούλα που δεν βλέπει καλά μπερδεύει το αντίδωρο με το ψηφοδέλτιο και αντί για το ευλογημένο ψωμάκι τρώει το ψηφοδέλτιο του Γκιουλέκα. Που είναι και πολύ άνοστο και μαυρίζει τη γλώσσα!

Δημοσκόπηση σοκ για την Κρήτη!...!

Κόλαφος η τελευταία δημοσκόπηση για Παπανδρέου, Μπακογιάννη στην Κρήτη. Παίζει μόνος του ο Σαμαράς στην μεγαλόνησο.
Στα Χανιά Παπανδρέου και Ντόρα, συμπληρώνουν, δε συμπληρώνουν ένα 25% !...! Το 70% καρπώνεται ο Σαμαράς και ο αγώνας του κατά του μνημονίου και υπέρ της χρεοκοπίας των Ελλήνων. Ήρθε το τέλος της ελληνικής ιστορίας, τουλάχιστον έτσι όπως την ξέραμε. Τα βενιζελικά Χανιά παραδίδουν τα κλειδιά της Ιστορίας τους στον Γιγαντώνη και μάλιστα αμαχητί. Για ποιό τέλος της Μεταπολίτευσης μας λένε; Τα Χανιά, από όπου ξεκίνησαν σημαντικά κινήματα βλέπουν μακριά. Βλέπουν το μεγαλείο του ηγέτη και υποχωρούν άτακτα μπροστά του!
Στο Ρέθυμνο όλοι οι Μητσοτακικοί έχουν προσχωρήσει στις γραμμές της Ρηγίλλης. Ο Αντώνης εδώ .................

Η καμπάνα για τις παράνομες αγροτικές ενισχύσεις, ποιόν ακριβώς αφορά;

Ήθελε να το παίξει και ο Χατζηγάκης φιλάνθρωπος με ξένα κόλυβα και παράνομες ενισχύσεις. Μόνο που το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Κάποτε ξεσκεπάζεται. Το κακό είναι όταν ξεσκεπάζεται με πρόστιμα και καμπάνες που επιβάλλονται για την αποπληρωμή τους σε ολόκληρο τον ελληνικό λαό. Θα μου πείτε έσκασαν οι ιθύνοντες. Εδώ φούνταραν ολόκληρο κράτος, για ένα πρόστιμο θα σκάσουν!
Στην Ρηγίλλης δεν το άκουσαν, δεν το είδαν, το εν λόγω πρόστιμο. Το ΠΑΣΟΚ και τα δεκανίκια του φταίνε.

«Πώς ακριβώς διασύρθηκε η χώρα;»

Σε αυτό το ερώτημα προσπαθούν να απαντήσουν τα αντωνάκια. Είναι σίγουροι ότι η χώρα διασύρθηκε από την κυβέρνηση Παπανδρέου τους τελευταίους 12 μήνες.
Δε ρωτάνε και τον Κωστάκη; Υιοθετημένο τον έχουν. Άσε που τον κρύβουν και τον βγάζουν για βόλτα μόνο σε κάτι ασφαλείς κομματικές φιέστες. Ας τον πάρουν στην άκρη φιλικά φιλικά και να τον ρωτήσουν:
«Βρε Κώστα πως φτάσαμε ως εδώ; Πώς ακριβώς διεσύρθη η χώρα» και ας αφήσουν τα γύφτικα!

Τα έχει πάρει ακούγεται ο Χρύσανθος με τον Κωστή Χατζηδάκη

Σας ενημερώσαμε ότι ο Χρύσανθος είναι έτοιμος να κυβερνήσει την χώρα, παρέα με τους Μουρούτηδες και τους Φαήλους. Αμφιβάλει για την ετοιμότητα του κόμματος ο Κωστής ο Χατζηδάκης, ως περισσότερο προσγειωμένος και λιγότερο ονειροπαρμένος. Και το σφύριξαν στους μυστικοσυμβούλους. «Δεν ξέρει ο Κωστής ότι την «κυβερνητική συνταγή» την έχουμε κλειδώσει καλά ……». Έστειλαν μάλιστα μηνύματα στον Κώστα για να ακολουθήσει την γραμμή τους και να μην αμφιβάλει για το σχέδιό τους. Μάλιστα δεν θα περιμένουν να πέσει μόνο του το ΠΑΣΟΚ (υπονοούν ότι ήταν λάθος η θεωρία του ώριμου φρούτου που ακολουθούσε ο Καραμανλής) αλλά σύντομα, μάλλον αμέσως μετά τις «νικηφόρες» αυτοδιοικητικές εκλογές, ο Αντώνης θα ζητήσει εθνικές εκλογές, τις οποίες δεν θα μπορέσει να αρνηθεί το ΠΑΣΟΚ και να παραδώσει την εξουσία στον πραγματικό ηγέτη …. Αντώνη. Σημειωτέον, η ιδέα άρεσε πάρα πολύ στον ίδιο τον Αντώνη!

The T-Mobile Welcome Back at Heathrow Terminal 5

Πότε ακριβώς γίνεται ο Αντώνιος, πρωθυπουργός;

Κατά τον Μάρτη πιστεύουν στη Ρηγίλλης. οι μυστικοσύμβουλοι, με πρώτους και καλύτερους τον Χρύσανθο και τον Μουρούτη! Τα καλά παιδιά των ακραίων εθνικιστικών κύκλων που το παίζουν αφεντικά της ΝΔ… μάλιστα ο γκόμενος Χρύσανθος προετοιμάζεται για ανάληψη κυβερνητικών καθηκόντων. Αν και για πολλά χρόνια ήταν έτοιμος και έχει έτοιμα και τα σχέδια για τον μηδενισμό του ελλείμματος. Το συγκεκριμένο σχέδιο έχει σφραγιστεί στο χρηματοκιβώτιο της Ρηγίλλης και πολλοί λίγοι γνωρίζουν τον κωδικό για να το ανοίξουν. Επτασφράγιστο το μυστικό που θα σώσει την χώρα.

Επιτέλους τον Δεκέμβρη ο Αντώνης πρωθυπουργός!

Οι γραφές εγράφησαν και δεν ξεγράφονται. Ο Μάγιστρος Χρύσανθος ετοιμάζει τον επινίκιο λόγο του Ηγέτη που θα ξαναγράψει την ιστορία της Ελλάδος. Οι Αλχημιστές Κρανιδιώτες ετοιμάζουν τα νέα ξόρκια και μαγικά φίλτρα που θα μηδενίσουν τα ελλείμματα της χώρας διαπαντός και χωρίς νέους φόρους. Οι δε πρακτορίσκοι και υποπρακτορίσκοι της Νέας Ρηγίλλης βαράνε τα μυαλά στα κάγκελα και ετοιμάζονται για έφοδο στα Σκόπια και στα σπίτια των εχθρών του Αντώνη. Κάθε αντισαμαρικός θα υποχρεούται να φορά κίτρινο περιβραχιόνιο με την φράση:«είμαι προδότης» …..
Όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι το κλίμα ανεστράφη επιτέλους. Ο γουρσούζης Αντώνης έγινε επιτέλους Πορθητής και ζήλεψε του Μωάμεθ. Σύντομα θα αντιληφθεί ο ελληνικός λαός ότι ..............

Η επιστροφή του Ρονάλντο στο «Σαν Σίρο»

Στις 2 Μαΐου 2007 ήταν η τελευταία επίσκεψη του Κριστιάνο Ρονάλντο στο «Σαν Σίρο». Τότε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε αποκλειστεί στους «4» από τη Μίλαν, όμως ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός δεν είχε αγωνιστεί σε εκείνο τον αγώνα. ...........

Ο Αντώνης-σφυρί καλεί δρεπάνι-Αλέκα

Στα πολιτικά βήματα του... Περισσού κινείται τους τελευταίους μήνες εντός της ελληνικής επικράτειας ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Αντ. Σαμαράς , ασκώντας δριμεία αντιπολίτευση στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης, ενώ θα εντείνει τις επιθέσεις του στον Πρωθυπουργό. Με υψωμένη την αντιμνημονιακή σημαία στις προεκλογικές περιοδείες του ανά την επικράτεια, επιχειρεί να κερδίσει εκλογικούς πόντους με ιδιαίτερα επιθετικές αναφορές στο μνημόνιο, το οποίο, όπως λέει, «έχει δέσει χειροπόδαρα τη χώρα». Η «εξωσυμβατική»- για κεντροδεξιό κόμμα- στάση και ρητορική τον φέρνει στο ίδιο πολιτικό μετερίζι με τις... δυνάμεις του ΚΚΕ, και κυρίως του ΠΑΜΕ, του ΣΥΡΙΖΑ και των λοιπών .................

Test φαντασίας..

Ποιό είναι το αποτέλεσμα … αν πάρουμε ένα αγγούρι και προσθέσουμε δύο αυγά ? Θέλει λίγη φαντασία για να το βρείτε .. αλλά ξέρω πολύ καλά , που πρωτοπάει η φαντασία σας !


Το 99% από εσάς .. βλέποντας αυτήν την εικόνα σκέφτεται........

Από το 2001 η οικονομία έβγαινε από την... τροχιά

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος ναυαγίου και οι πρωταγωνιστές του
Το καλοκαίρι του 2009, ο δημοσιονομικός εκτροχιασμός της ελληνικής οικονομίας ήταν προφανής και -ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας- γνωστός σε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς. Δέκα μήνες αργότερα, η χώρα ετέθη υπό την κηδεμονία της τρόικας. Η πορεία αυτή, δύσκολα αναστρέψιμη, όχι όμως νομοτελειακή. Τέτοια έγινε ως αποτέλεσμα πολιτικών αποφάσεων και εσφαλμένων εκτιμήσεων που δεν περιορίζονται στο συγκεκριμένο διάστημα και έχουν την αφετηρία τους πολύ νωρίτερα.

Από την ένταξή της στην ΟΝΕ, το 2001, η ελληνική οικονομία εμφάνιζε .............

Τα ασχημότερα μοντέλα της Βρετανίας...

Δεν είναι όλα τα μοντέλα όμορφα…
Μερικές φορές χρειάζονται άσχημοι και αστείοι άνθρωποι για να....
πρωταγωνιστήσουν σε κάποιες διαφημίσεις.
Δείτε λοιπόν τα ασχημότερα μοντέλα της Βρετανίας, που βγάζουν πολλά λεφτά απλώς για να δείχνουν άσχημοι!

ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ........

Coyote εναντίον Bip Bip (2010 HD)

Πρόβλημα με τον εκτυπωτή...

Πελάτης: Καλημέρα, ο εκτυπωτής μου δεν δουλεύει.

Τεχνικός: Ποιό είναι το πρόβλημα?

Πελάτης: Κόλλησε το ποντίκι...............

Κανόνια, τράπεζες και μίντια

Η επόμενη φάση της κρίσης που διανύουμε έχει μια ουσιαστική διαφορά από εκείνες που προηγήθηκαν. Να θυμίσω ότι σε μια πρώτη φάση, με την πτώση της Lehman Brothers τον Σεπτέμβριο 2008, χρειάστηκε να αντιμετωπιστεί η εξαφάνιση της διατραπεζικής αγοράς και να εγγυηθεί το κράτος τη ρευστότητα των τραπεζών. Το σχέδιο Αλογοσκούφη έδωσε ανάσα 28 δισεκατομμυρίων, εναρμονισμένο με ανάλογες αποφάσεις της Ευρώπης και της Ομάδας των 20.

Στη δεύτερη περίοδο της κρίσης, στην οποία μπήκαμε με δεδομένο τον απότομο περιορισμό νέων δανείων, η ύφεση προκάλεσε αυξανόμενες δυσκολίες στις επιχειρήσεις, λόγω μείωσης του κύκλου εργασιών και αυστηρότατου των πιστωτικών διευκολύνσεων. Το κράτος χαλάρωσε κι άλλο τα λουριά του προϋπολογισμού, προσέφερε εγγυήσεις πιστώσεων για τις ......................

Σχολή Γονέων από την ακαδημία ΟΦΗ

Η Ακαδημία ποδοσφαίρου του Ο.Φ.Η. και η παιδοψυχολόγος της, Ελένη Καρτσωνάκη, διοργανώνουν την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010 και ώρα 17:30, την 1η Συνάντηση για τη σεζόν 2010-2011 της ΣΧΟΛΗΣ ΓΟΝΕΩΝ με θέμα : ...................

Στις κάλπες την Τρίτη οι Αμερικανοί για τις κρίσιμες ενδιάμεσες εκλογές

U.S. President Barack Obama (R) waves at a campaign fund raiser for Democratic Senator Barbara Boxer in Los Angeles, California in this October 22, 2010 file photograph. With Obama still fairly popular in the state despite the beating his approval rating has taken elsewhere, Democrats say turning out the young California voters who helped him win in 2008 election is essential to carrying the midterm U.S. Senate and governor's races. Photo taken October 22, 2010. REUTERS/Kevin Lamarque/Files (UNITED STATES - Tags: POLITICS ELECTIONS)

Κορυφώνεται στις Ηνωμένες Πολιτείες η μάχη για τις ενδιάμεσες εκλογές της 2ας Νοεμβρίου, με τους Δημοκρατικούς και τους Ρεπουμπλικανούς να προβλέπουν νικηφόρα αποτελέσματα και τον αμερικανό πρόεδρο, Μπαράκ Ομπάμα, να καλεί τους ψηφοφόρους να επιλέξουν ανάμεσα στο παλιό και στο νέο.

Κινητό εμφανίζεται σε ασπρόμαυρη ταινία του 1928;;;

Φυσικά και δεν υπήρχαν κινητά το 1928, όμως σε αυτό το απόσπασμα από ταινία του αγαπημένου ηθοποιού Charlie Chaplin εμφανίζεται μια γυναίκα να περπατάει στο δρόμο κρατώντας… κάτι στο κεφάλι της. Είναι κουτό να υποστηρίξει κάποιος ότι κρατάει κινητό, όμως πραγματικά, όσες φορές και αν το δεις είναι σαν να μιλάει στο κινητό και έχει πλάκα!
Δείτε το βίντεο. ................

Δημοσκόπηση για την Περιφέρεια Αττικής

Κανείς δεν ξέρει ποιος και ποιά επιδόματα παίρνουν στις ΔΕΚΟ

Στο Γενικό Λογιστήριο παραδέχονται ότι συνεχίζουν να αγνοούν βασικά θέματα για τις ΔΕΚΟ
Ενα όργιο σπατάλης, κακοδιαχείρισης, εξυπηρέτησης πελατειακών σχέσεων και ικανοποίησης συντεχνιακών διεκδικήσεων σε συνθήκες αδιαφάνειας αποκαλύπτουν τα στοιχεία για τις ΔΕΚΟ, τα ελλείμματα και τα χρέη των οποίων προσετέθησαν πλέον στο έλλειμμα και το χρέος του Δημοσίου, απειλώντας την επίτευξη των στόχων του Μνημονίου.

Θεωρητικώς το έλλειμμα των ΔΕΚΟ πρέπει να είναι φέτος μικρότερο, καθώς, αν μη τι άλλο, μειώθηκαν οι αμοιβές των εργαζομένων. Ωστόσο, στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους κανένας δεν είναι ..................

Κάθε πότε θα αλλάζει νούμερο στα παπούτσια;

Τα ποδαράκια του παιδιού μεγαλώνουν γρήγορα, γι’ αυτό να προγραμματίσετε χρόνο και χρήμα για τα κατάλληλα, άνετα παπούτσια. Ο οδηγός μας θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε με το θέμα της αγοράς παπουτσιών. ..................

Η αληθινή δράση της CIA πέρα από τον μύθο

Της Ντορας Mακρη
Κατατοπιστική μελέτη καταγράφει την πολυτάραχη πορεία της οργάνωσης από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας της έως σήμερα.

Η ελληνική μεταπολεμική ιστορία σημαδεύτηκε από αρκετές επιχειρήσεις της CIA, σε σημείο που οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες να ευθύνονται κατά πολύ για την αντιαμερικανική διάθεση που διαμορφώθηκε μετά την αποκατάσταση της δημοκρατίας (1974). Ο μύθος της παντοδύναμης CIA που κληροδότησε η συλλογική μνήμη στις επόμενες δεκαετίες αναζωπυρώνεται με κάθε νέα αποκάλυψη για τις μυστικές δραστηριότητές της, όπως φαίνεται από τις αντιαμερικανικές αντιδράσεις της ελληνικής κοινωνίας στον πόλεμο σε Κόσοβο, Αφγανιστάν, Ιράκ και τον πόλεμο εναντίον της τρομοκρατίας.

Ο κατάλογος των ανεξάρτητων κρατών στις εσωτερικές υποθέσεις των οποίων έχει ...............

Παπανδρέου και Σαμαράς μας θεωρούν παντελώς ηλιθίους;

Δύο τινά μπορούν να συμβαίνουν. Είτε εμείς πράγματι αδυνατούμε να κατανοήσουμε τις πολιτικές θέσεις των δύο κομμάτων εξουσίας ή αμφότερα μας θεωρούν παντελώς ηλιθίους. Ο κ. Σαμαράς έθεσε το πολιτικό «διακύβευμα» των εκλογών για την τοπική αυτοδιοίκηση, ζητώντας από τους ψηφοφόρους να αποδοκιμάσουν με την ψήφο τους το «επάρατο» Μνημόνιο. Ταυτόχρονα αρνήθηκε ότι θα ζητήσει βουλευτικές εκλογές σε περίπτωση νίκης των...

Έβαλαν… γλώσσα!

Στο Εθνικό πρόγραμμα Διδασκαλίας της Αυστραλίας θα συμπεριλαμβάνεται και η ελληνική γλώσσα. ..................

Νικητή από τον πρώτο γύρο τον Π. Τατούλη...

...προβλέπει για την Πελοπόννησο ο Γ. Τραγάκης

Από τον Πάνο Παπαδόπουλο

Με στρογγυλές πολιτικές δηλώσεις, στις οποίες εντρύφησε τα χρόνια που διατέλεσε "βοσκός" του "μαντριού" της ΝΔ (Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας δηλαδή), ο Γιάννης Τραγάκης, προέβλεψε στην Μεσσηνία ξεκάθαρη νίκη του Πέτρου Τατούλη από τον πρώτο κιόλας γύρο, αν και ο ίδιος "εύχεται, ελπίζει και πιστεύει" (μόνο τάμα δεν κάνει) ότι...

Ο πόλεμος του φωτορεπόρτερ

Ο Γιάννης Μπεχράκης και ο Γιάννης Κόντος περιγράφουν τη μάχη επιβίωσης που δίνουν οι ελεύθεροι φωτοειδησεογράφοι.

Το 2004, μετά την αποκάλυψη της θηριωδίας του Αμπού Γκραΐμπ από τις φωτογραφίες των ίδιων των στρατιωτών, η θεωρητικός της φωτογραφίας Σούζαν Σόνταγκ είχε προφητεύσει τον θάνατο του φωτορεπορτάζ. Σήμερα, ένας από τους πιο μπαρουτοκαπνισμένους Ελληνες φωτορεπόρτερ, ο διεθνούς φήμης Γιάννης Μπεχράκης, διατείνεται ότι το ελεύθερο φωτορεπορτάζ, το freelancing, έχει πεθάνει. ................

Θαυμάστε επίπεδο υποψηφίων του σαμαρικού Πλακιωτάκη στην Κρήτη! ("κουτσοί, στραβοί στον άγιο Παντελεήμονα...")

Κάντε κλικ στην πλαϊνή φωτογραφία (σάρωση από την τοπική εφημερίδα «Ρέθεμνος») και διαβάστε με προσοχή την «ενημέρωση» του εν λόγω υποψηφίου περιφερειακού συμβούλου με το συνδυασμό του σαμαρικού Γιάννη Πλακιωτάκη στο Ρέθυμνο...
Πρόκειται για γνωστό παλαιό «μητσοτακικό» του Ρεθύμνου που -όπως και ο ίδιος ομολογεί- πήγε την τελευταία στιγμή με το ψηφοδέλτιο της ΝΝΔ, από...

Κακό στα τραύματα κάνει ο πάγος

Κακό κάνει ο πάγος στα τραύματα ισχυρίζονται Αμερικανοί επιστήμονες ανατρέποντας την άποψη που είχε το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού για τις ιδιότητες του πάγου στα χτυπήματα, ότι δηλαδή κάνει καλό. ...........