Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Δημοσκόπηση σοκ για την Κρήτη!...!

Κόλαφος η τελευταία δημοσκόπηση για Παπανδρέου, Μπακογιάννη στην Κρήτη. Παίζει μόνος του ο Σαμαράς στην μεγαλόνησο.
Στα Χανιά Παπανδρέου και Ντόρα, συμπληρώνουν, δε συμπληρώνουν ένα 25% !...! Το 70% καρπώνεται ο Σαμαράς και ο αγώνας του κατά του μνημονίου και υπέρ της χρεοκοπίας των Ελλήνων. Ήρθε το τέλος της ελληνικής ιστορίας, τουλάχιστον έτσι όπως την ξέραμε. Τα βενιζελικά Χανιά παραδίδουν τα κλειδιά της Ιστορίας τους στον Γιγαντώνη και μάλιστα αμαχητί. Για ποιό τέλος της Μεταπολίτευσης μας λένε; Τα Χανιά, από όπου ξεκίνησαν σημαντικά κινήματα βλέπουν μακριά. Βλέπουν το μεγαλείο του ηγέτη και υποχωρούν άτακτα μπροστά του!
Στο Ρέθυμνο όλοι οι Μητσοτακικοί έχουν προσχωρήσει στις γραμμές της Ρηγίλλης. Ο Αντώνης εδώ .................
.....................
κερδίζει άνετα ένα 80%. Στην κορφή του Ψηλορείτη μάλιστα αποφασίστηκε να χτιστεί ειδικός πολιτικός ναΐσκος, αφιερωμένος στον Αντώνη για να θυμούνται οι επόμενες γενιές την οριστική παράδοση του Νομού Ρεθύμνης στις ορέξεις του Αντώνη και όλων των Αντωνάκηδων.
Στο Ηράκλειο δυστυχώς ο Αντώνης μόλις που ξεπερνά το 60%. Εδώ αντιστέκεται ο Παπανδρέου στην επέλαση των Λαϊκίστικων δυνάμεων της Νεοδεξιάς, αλλά μέχρι τις εκλογές πιστεύεται ότι ο Πορθητής Αντώνιος Μωάμεθ θα έχει επικρατήσει ολοκληρωτικά και αμετάκλητα. Εκλήθη ο ίδιος ο Γιώργος να αναλάβει την αντεπίθεση στις Δυνάμεις του Κακού αλλά το μέλλον έχει πραγματικά γραφτεί και θεωρείται απαράγραπτο.
Στον δε Άγιο Νικόλαο η επικράτηση του Μεγάλου Ηγέτη είναι αδιαμφισβήτητη. Όλα τα κόμματα μαζί παίρνουν 10% και ο Αντώνης, 90. Μέχρι τις εκλογές ενδέχεται να το ξεπεράσει. Εδώ παίζει ιδιαίτερο ρόλο η εντοπιότητα Πλακιωτάκη που είναι λαμπρός νέος, εργατικός και με πολλά κομματικά παράσημα. Αρκεί για τον απλό Κρητικό που ακούει Νέα Δημοκρατία και δακρύζει. Οι Αγιονικολιώτες είδαν το φως του Αντώνη και αμέσως προσκύνησαν το μεγαλείο του Πορθητή του Β’!

Δεν υπάρχουν σχόλια :