Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Νικητή από τον πρώτο γύρο τον Π. Τατούλη...

...προβλέπει για την Πελοπόννησο ο Γ. Τραγάκης

Από τον Πάνο Παπαδόπουλο

Με στρογγυλές πολιτικές δηλώσεις, στις οποίες εντρύφησε τα χρόνια που διατέλεσε "βοσκός" του "μαντριού" της ΝΔ (Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας δηλαδή), ο Γιάννης Τραγάκης, προέβλεψε στην Μεσσηνία ξεκάθαρη νίκη του Πέτρου Τατούλη από τον πρώτο κιόλας γύρο, αν και ο ίδιος "εύχεται, ελπίζει και πιστεύει" (μόνο τάμα δεν κάνει) ότι... αν πάνε στο δεύτερο γύρο, ο Δράκος έχει καλύτερες ελπίδες να νικήσει αυτός (;).
Βέβαια ως εγγυητής της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας των 151 βουλευτών του Κώστα Καραμανλή, με ό,τι αυτό σημαίνει σε παρασκηνιακές διαδικασίες (θυμηθείτε την κοινοβουλευτική ψηφοθηρία και τα ψηφοδέλτια του Αγοραστού και της Φεβρωνίας), δεν έχασε την ευκαιρία να χτυπήσει ύπουλα τον Γιώργο Μπουλούκο, υπεύθυνο του Τομέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας του ανεξάρτητου συνδυασμού «Νέα Πελοπόννησος», λέγοντας ότι προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ, παρότι ήταν υποψήφιος με την ΝΔ και το 2007 και το 2004.
Βέβαια με αυτή την φοβερή πολιτική ευελιξία του, ο αίλουρος Γιάννης Τραγάκης απέφυγε την διαγραφή του Γιώργου Μπουλούκου, φοβούμενος βέβαια ότι κάτι τέτοιο θα υποχρέωνε τη ΝΔ σε σφαγιασμό του μισού μηχανισμού του κόμματος που στηρίζει τον Πέτρο Τατούλη. Η λάσπη βέβαια που έριξε, στον γιό του βουλευτή και επιφανούς στελέχους της ΝΔ Αριστείδη Μπουλούκου, δεν έγινε τυχαία μια που από ό,τι φαίνεται ο κ. Τραγάκης εκτελεί συμβόλαιο εκκαθάρισης και περαιτέρω συρρίκνωσης της ΝΔ στην Μεσσηνία για την ανάδειξη "ανοιξιάτικων" νέων στελεχών.
Και με την ευκαιρία, ο Ανδρέας Λυκουρέντζος, Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, που και αυτός βρέθηκε στην Μεσσηνία (πόσοι ακόμα θα κατέβουν;) είπε -λίγες ημέρες μετά την προσωπική επίθεση της βουλευτή της ΝΔ Φωτεινής Πιπιλή στον Πέτρο Τατούλη- μια φράση με νόημα: "Με ξέρετε τόσα χρόνια, δεν έχω προχωρήσει ποτέ σε προσωπικές επιθέσεις, στην πολιτική μιλάμε πολιτικά", (Μήπως, πριν αλέκτωρ λαλήσαι τρις, η Ρηγίλλης "άδειασε" την Φωτεινή;)

Δεν υπάρχουν σχόλια :