Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Η επιστροφή του Ρονάλντο στο «Σαν Σίρο»

Στις 2 Μαΐου 2007 ήταν η τελευταία επίσκεψη του Κριστιάνο Ρονάλντο στο «Σαν Σίρο». Τότε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε αποκλειστεί στους «4» από τη Μίλαν, όμως ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός δεν είχε αγωνιστεί σε εκείνο τον αγώνα. ...........

...............Οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν νικήσει (3-2) στο «Ολντ Τράφορντ», αλλά μία εβδομάδα αργότερα ηττήθηκαν με σκορ 3-0 στην Ιταλία. Πέρυσι ο 25χρονος παίκτης δεν μπόρεσε να παίξει κόντρα στους «ροσονέρι», αφού ήταν τραυματίας και δεν μπορούσε να πάρει μια άτυπη ρεβάνς για την προηγούμενη ομάδα του.

Ενόψει του μεθαυριανού αγώνα στο Μιλάνο, ο Ρονάλντο τόνισε: «Η ηλικία δεν μετράει στο ποδόσφαιρο. Αυτό που μετράει είναι η εμπειρία και η εμπειρία δεν εξαρτάται από την ηλικία. Κάποιος μπορεί να είναι 20 ετών, έμπειρος και να μην έχει φτάσει τα 35. Βλέπω ότι οι παίκτες της Μίλαν είναι έμπειροι. Ίσως η μεταξύ μας διαφορά στην ηλικία να ήταν ένας από τους λόγους για τους οποίους πήραμε τη νίκη στο Μπερναμπέου. Αυτό είναι για μένα το πιο σημαντικό».

Στη συνέχεια, ο «CR7» εξήγησε τους λόγους για τους οποίους πρέπει οι Μαδριλένοι να πάρουν τη νίκη στην έδρα της Μίλαν: «Στο Μπερναμπέου κάναμε ένα φανταστικό παιχνίδι. Ωστόσο, στο “Σαν Σίρο” θα είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Αν θέλουμε να κερδίσουμε εκεί, πρέπει να παίξουμε καλά και να δώσουμε τα πάντα για την πρωτιά στον όμιλο. Αντίθετα, τα πράγματα θα γίνουν δύσκολα…».

Καταλήγοντας, ο Πορτογάλος ανέφερε: «Σεβόμαστε τη Μίλαν, επειδή είναι μια πολύ καλή ομάδα. Ωστόσο, έχουμε τη μοναδική ευκαιρία να κερδίσουμε στο “Σαν Σίρο”». 

Δεν υπάρχουν σχόλια :