Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

Ουαί υμίν, γραμματείς και φαρισαίοι υποκριταί! Πού λούφαξαν οι… «οργισμένοι 16άρηδες» του Δεκέμβρη 2008…;

Ουαί υμίν, γραμματείς και φαρισαίοι υποκριταί! Γιατί το Δεκέμβρη του 2008 σχεδόν καταλύσατε το πολίτευμα της χώρας, καταστρέψατε την Αθήνα και άλλες ελληνικές μεγαλουπόλεις με το πρόσχημα της «δολοφονίας του Αλέξη»! Σεβαστή η μνήμη του άτυχου 16χρονου. Όχι όμως και τα εφιαλτικά σας έκτροπα με τα οποία πληγώσατε την πατρίδα μας!
Ουαί υμίν, γραμματείς και φαρισαίοι υποκριταί! Γιατί πριν από λίγες μέρες...

Οι νέες απαιτήσεις του Αβράμ!

Το νέο «Πολιτικό Συμβούλιο» της Νέας Δημοκρατίας θα λέγεται «Εκτελεστική Γραμματεία». Σε αυτήν οι μισοί θα εκλέγονται και οι υπόλοιποι θα διορίζονται από τον αρχηγό. Μιλάμε για έκρηξη κομματικής δημοκρατίας.
Οι πιστοί συνοδοιπόροι του αρχηγού, σε αυτόν τον πολικό κατήφορο, δηλώνουν ότι είναι φυσικό να θέλει ο αρχηγός να ελέγξει απόλυτα το κόμμα. Εκεί φτάνει η δημοκρατική τους ευαισθησία. Μέχρι την τυφλή εξυπηρέτηση των αρχηγικών συμφερόντων. Οτιδήποτε άλλο αποτελεί ανταρσία και πρέπει να διαγραφεί!
Σε αυτή την αρχηγοκεντρική στροφή που έχει πάρει η ΝΔ, ο Αβράμ θέλει το κομμάτι του! Για να διαπιστώσει και πόσο μετρά η γνώμη του στο εσωκομματικό σκηνικό. Άραγε τζάμπα πήγε τόσος κόπος να υποστηρίξει τον αρχηγό;

Άρα στους διορισμένους πρέπει οπωσδήποτε να μετέχουν και δικοί του. Του ΚΕΠ εννοείται! Δεν θα ήταν σωστό να πάρουν όλες τις θέσεις τα στελέχη της ΠΟΛΑΝ !...!

Το πρωταπριλιάτικο «νέο κόμμα» της Ντόρας!

Μόνο σαν πρωταπριλιάτικο ψέμα βλέπουμε τις φήμες που εκπορεύονται από τους γνωστούς κύκλους της Νέας Ρηγίλλης, ότι η Ντόρα ετοιμάζει δικό της κόμμα. Το σκέφτονταν πολλές μέρες άραγε το πρωταπριλιάτικό τους αστείο; Ήταν πολύ αναμενόμενο τελικά! Οι γνωστοί κονδυλοφόροι θα έπρεπε να διαγράψουν και πάλι τη Ντόρα μια και αυτό απαιτούν από τον «Αντώνη»! Το «μοναστήρι» χλώμιασε. Θα έπρεπε σήμερα να κυκλοφορήσει εκείνο το κοινότατο λογότυπο με ένα «Θέλω ο Αντώνης να διαγράψει τη Ντόρα» ή «Δεν θα ησυχάσουμε εάν ο Αντώνης δεν διαγράψει τη Ντόρα», «Τώρα, λευτεριά στη Νεοδεξιά»… και άλλα πολλά γραφικά συνθηματάκια, αντίστοιχα με κάποια άλλα που κυκλοφορούν στην λαΐκοδεξιά και νεοακροδεξιά μπλογκόσφαιρα!
Περιέργως της χρέωσαν μόνο τη δημιουργία νέου κόμματος. Αυτό φοβούνται! Η λανθάνουσα γλώσσα σε ολόκληρο το μεγαλείο της! Γιατί άραγε δεν ασχολούνται με την κρίση που βιώνει ο ελληνικός λαός, με την κυβέρνηση που αδυνατεί να ανταπεξέλθει των ευθυνών της και τις μικρές επιχειρήσεις που κλείνουν η μια μετά την άλλη, προοιωνίζοντας μια αύξηση της ανεργίας άνευ προηγουμένου! Το «νέο κόμμα» που βρίσκεται στη φαντασία τους, τους μάρανε!

Τα έκαμαν μπάχαλο και στην Θεσσαλονίκη


Καίγεται ο Γκιουλέκας να κατέβει στις εκλογές για το Δήμο Θεσσαλονίκης. Έχει αποσπάσει το ΟΚ από τον ίδιο τον αρχηγό Αντώνη .
Στο Δήμο θέλει να παραμείνει και ο νυν Δήμαρχος Παπαγεωργόπουλος. Έσπευσε να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του γιατί καταλαβαίνει ότι του στήνει παγίδα ο μηχανισμός της σαμαρικής Ρηγίλλης. Τουλάχιστον να τον ενημέρωναν! Έβαλε λοιπόν, φτερά στα πόδια του. Τί «φτερωτός» θα ήταν διαφορετικά;
Οι μυστικοσύμβουλοι διαρρέουν ότι μόνο, ο Γκιουλέκας, κερδίζει το Δήμο, σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπήσεις! Τα καλά και συμφέροντα!Κι΄εδώ μπάχαλο τα έκαμαν!

Νέα από το Δήμο Νέας Μάκρης

Οι σύμβουλοι του αρχηγού παρακαλάνε γονατιστοί τον γνωστό «αντικαραμανλικό» δημοσιογράφο Γιάννη Σαραντάκο. Να κατέβει υποψήφιος Δήμαρχος της Νέας Ρηγίλλης στη Νέα Μάκρη!
Ένας εκ των τριών φανατικών αντι-νεοδημοκρατών στο πρωινό του Mega Chanel. Αυτό που ενδιαφέρει τους συμβούλους του Αντώνη είναι ο θετικός ρόλος που έπαιξε ο Γιάννης στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ. Υπέρ του Αρχηγαντώνη φυσικά. Τους αρκεί. Δεν δίνουν δεκάρα για τον γνωστό σε όλους μας αντικαραμανλισμό και φανατισμό που έχει κατά της ΝΔ.
Στον ίδιο δήμο επιθυμεί διακαώς να αποσπάσει το χρίσμα και ο Νίκος Καραχάλιος, πρώην Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ.
Να δούμε τον Καραχάλιο αντάρτη και ό,τι άλλο!

Κόντρα Πάνου και Αβράμ για το «ονοματεπώνυμο»!



Κατακόκκινος έγινε ο Πάνος όταν άκουσε τον «ωραίο» Αβράμ να «ανακοινώνει» αλλαγή ονόματος και συμβόλων της Νέας Δημοκρατίας. Βγήκε επιτόπου και διέψευδε τον υπαρχηγό. Ο  Αβράμ ως «νούμερο 2» που είναι, έχει σίγουρες» προσβάσεις σε εταιρείες δημοσκοπήσεων και πηγές πληροφόρησης δίπλα στον αρχηγό. Όσα είπε δεν του κατέβηκαν από την κουρούπα. Τον διαβεβαίωσαν για κυλιόμενες έρευνες με θέμα την αλλαγή του ονόματος της Νέας Δημοκρατίας. Δηλαδή στην συγκεκριμένη περίπτωση, λέει την αλήθεια.  Αυτά, του μεταφέρουν ερευνητές και δημοσκόποι! Οι σκέψεις υπάρχουν.Οι μυστικοσύμβουλοι βλέπουν με καλό μάτι την μετατροπή της Νέας Δημοκρατίας σε μια Νέα Πολιτική Άνοιξη. Μια ολότελα δική τους μετάλλαξη. του προσωπικού κομματικού τους παρελθόντος. Κάτι που προσκρούει στους καραμανλικούς μηχανισμούς.
Το συμπέρασμα που εξάγεται από την όλη κατάσταση είναι ότι στο κόμμα επικρατεί σύγχυση, διπλή και τριπλή γραμμή, μπάχαλο και ανευθυνότητα! Το χειρότερο είναι τα στεγανά που έχουν αναπτυχθεί στην κορυφή της Ρηγίλλης. Ο ένας φοβάται τον άλλο και οι της Πολιτικής Άνοιξης δεν εμπιστεύονται με τίποτα τα στελέχη της ΝΔ, εκτός και αν έχουν δώσει γην και ύδωρ στος μυστικοσύμβουλους!

Τι τρέχει με το pay roll τηςΝέας Ρηγίλλης;

Πολλά ακούγονται τελευταία! Για όλους αυτούς που τα παίρνουν από τη Ρηγίλλης με το αζημίωτο φυσικά!

Ο αρχηγός έχει γνώσιν του συστήματος από την εποχή του υπουργείου Εξωτερικών. Όταν κανένας δεν ήξερε  που πήγαιναν τα κρατικά κονδύλια που χειρίζονταν στο υπουργείο! Βλέπετε τα επίσημα έγγραφα καταστρέφονταν! Έτσι κατασκεύασε ομάδες κρούσης για πάρτη του!

Με το ίδιο σκεπτικό επιδιώκει να κατασκευάσει νέους μηχανισμούς στήριξης, χρησιμοποιώντας τα κομματικά κονδύλια και χωρίς να δίνει λογαριασμό πουθενά.

Γιατί μαζεύονται στην Τήνο οι Καραμανλικοί;

Τάμα τόχουν; Όχι φυσικά. 
Οι σκληροπυρηνικοί του Καραμανλή πρόκειται να μαζευτούν και να συσκεφτούν στο σπίτι του Ζακυνθινού στην Τήνο. Τι ακριβώς θα συζητηθεί δεν ξέρουμε, μπορούμε όμως να φανταστούμε γιατί πρόκειται περί «σκληροπυρηνικού» συμποσίου! 

Άρα δεν μαζεύονται για να παίξουν τις κουμπάρες! Το μενού θα έχει οπωσδήποτε νέα Ρηγίλλης και νέα ΝΔ.
Δεν τους πολυαρέσει η αποκαραμανλοποίηση που επιχειρούν στο κόμμα οι σύμβουλοι του αρχηγού Αντώνη! Θα τους τσιγαρίσουν με τα κρεμμυδάκια!

Ποιόν φωνάζουν «Αντώνη Ζίγδη»;


Θα το πιάσατε φυσικά το υπονοούμενο!
Το ξέρω ότι είσαστε σαΐνια.
Προέρχεται απ’ την πτέρυγα των Καραμανλικών . Οι οποίοι βρήκαν καινούριο παρατσούκλι για να απαξιώσουν τον αρχηγό Αντώνη.
Τον φωνάζουν «Αντώνη Ζίγδη». Πολύ καλό και το υιοθετούμε!

Οι πολύ κακές γλώσσες αναρωτιούνται:
«Μήπως ο Αντώνης μας βγει χειρότερος από το Ζίγδη»?

Τα ψέματα του Χατζή

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΣΑΙ…
 
Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κώστας Χατζής μας ενημερώνει μέσω του  site του:
Βιογραφικό: 
«Ο Κώστας Χατζής γεννήθηκε το 1980 και μεγάλωσε στη Χαλκίδα. Σπούδασε στο Τμήμα Μεθοδολογίας, Ιστορίας και Θεωρίας των Επιστημών (Μ.Ι.Θ.Ε.) του Πανεπιστημίου Αθηνών, από όπου αποφοίτησε το 2005 με ειδίκευση στις πολιτικές επιστήμες. Καθ’ όλην τη διάρκεια των σπουδών του εργαζόταν στον τομέα του τουρισμού.»
Από το site του ΜΙΘΕ  (http://www.phs.uoa.gr/node.php?n=pregraduate&lang=el) σας παραθέτουμε:
« οι τρεις κατευθύνσεις που προσφέρει το Τμήμα είναι οι εξής:
(α) Ιστορία και Φιλοσοφία της Επιστήμης και της Τεχνολογίας
(β) Φιλοσοφία της Επιστήμης
(γ) Ιστορία της Επιστήμης»
Μάλλον δεν δούλευε στον τουρισμό άλλα ήταν τουρίστας στη σχολή του…
Η αγωνία του να αποδείξει ότι γνωρίζει από ...

ΔΤ Κίνηση Ανανέωσης - Αξιώτης

Ο νέος θάνατος ενός 15χρονου Αφγανού μετανάστη από την βόμβα αμετανόητων τρομοκρατών συγκλόνισε για ακόμα μια φορά το Πανελλήνιο.
Η Ελλάδα, μία από τις τελευταίες ανεπτυγμένες χώρες που εξακολουθεί να έχει ανοικτά ζητήματα με την τρομοκρατία, παρακολουθεί εδώ και πολλές δεκαετίες τις τρομοκρατικές οργανώσεις, με τους στόχους τους να πληθαίνουν, την παρουσία τους να επιτείνεται και την δράση τους να αναπτύσσεται.
Η ολοένα και διευρυνόμενη παρουσία τους οφείλεται στην πολιτική κάλυψη από συγκεκριμένους χώρους των τρομοκρατικών ενεργειών, την πρόσδοση ενός άλλοθι στην δήθεν ευγενή δράση τους, την αντιμετώπισή τους με ωχαδερφισμό και παθητικότητα.
Ήρθε η ώρα οι υγιείς πολιτικές δυνάμεις του τόπου να αντιδράσουν, να εκφράσουν την αντίθεσή τους σε κάθε μορφή βίας, από όπου και αυτή αν προέρχεται, είτε από σφαίρες αστυνομικών, είτε από βόμβες τρομοκρατών. Κύριο μέλημα της δημοκρατίας είναι η διασφάλιση της ...

Ο Σιούφας να ξεχάσει το Επικρατείας


Οι μυστικοσύμβουλοι στέλνουν μήνυμα στο Σιούφα να ξεχάσει το Επικρατείας.
Πάει Καρδίτσα, τέρμα και τελείωσε!
«Δωρεάν» είσοδο στη Βουλή θα έχουν μόνο οι πολλοί στενοί φίλοι του αρχηγού. Σε αυτούς που χρωστά ο Αντώνης.
Ο Σιούφας πιστεύει ότι ως πρώην πρόεδρος της Βουλής δικαιούται μια τιμητική θέση στο Επικρατείας!
Πάντως ούτε ο Αβράμ θέλει τον Σιούφα στο Επικρατείας και πατάει πόδι γιατί ζητά (ως υπαρχηγός που είναι) να περάσουν κάποιοι δικοί του και καλύτερα να αραιώνουν από τώρα οι θέσεις ...
Βράζει ο Σιούφας!

Πολύ ψηλά τα spreads!

Οι «γκρίζες ζώνες» γύρω από το «δίχτυ ασφαλείας» ΕΕ-ΔΝΤ διατηρούν σε υψηλά επίπεδα το κόστος κρατικού δανεισμού, εντείνοντας τις ανησυχίες για τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας, ενώ οι δανειακές ανάγκες του Ελληνικού Δημοσίου θα εξακολουθήσουν τα επόμενα χρόνια να είναι πολύ μεγάλες.
Τη Μ.Τετάρτη, η διαφορά απόδοσης (επιτοκίου) του 10ετούς κρατικού ομολόγου αναφοράς με τον αντίστοιχο γερμανικό τίτλο σκαρφάλωσε μέχρι τις 349 μονάδες βάσης, από 333 τη Μ.Τρίτη.
Τα επιτόκια κινήθηκαν ανοδικά σε όλες τις διάρκειες, με τα spreads στους 2ετείς και 3ετείς τίτλους να ξεπερνούν τις 400 μονάδες και στους 5ετείς και 7ετείς τις 350.
Σημειώνεται ότι το επιτόκιο του νέους 7ετούς ομολόγου, που εκδόθηκε τη Μ.Δευτέρα, ανήλθε στο 6,44% από 6% στις 29 Μαρτίου.
Σήμερα, Μ.Πέμπτη, το spread στην 10ετία ανήλθε μέχρι τις 352 μονάδες. Στις 14:30, διαμορφωνόταν στις 343 μονάδες.