Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

Ουαί υμίν, γραμματείς και φαρισαίοι υποκριταί! Πού λούφαξαν οι… «οργισμένοι 16άρηδες» του Δεκέμβρη 2008…;

Ουαί υμίν, γραμματείς και φαρισαίοι υποκριταί! Γιατί το Δεκέμβρη του 2008 σχεδόν καταλύσατε το πολίτευμα της χώρας, καταστρέψατε την Αθήνα και άλλες ελληνικές μεγαλουπόλεις με το πρόσχημα της «δολοφονίας του Αλέξη»! Σεβαστή η μνήμη του άτυχου 16χρονου. Όχι όμως και τα εφιαλτικά σας έκτροπα με τα οποία πληγώσατε την πατρίδα μας!
Ουαί υμίν, γραμματείς και φαρισαίοι υποκριταί! Γιατί πριν από λίγες μέρες... ένας ακόμη έφηβος, ο 15χρονος πρόσφυγας από το μαρτυρικό Αφγανιστάν, διαμελίστηκε από την άνανδρη βόμβα των «συγγενών» σας τρομοκρατών! Και εσείς, δεν βρήκατε να πείτε ούτε μια λέξη διαμαρτυρίας! Ούτε ένα σιωπηλό συλλαλητήριο με αναμμένα κεριά ως εναντίωση στην «ιδεολογία του τρόμου» των μαϊμουδιέρηδων «επαναστατών» της ακροαριστεράς!
Ουαί υμίν, γραμματείς και φαρισαίοι υποκριταί! Γιατί δίνετε την θλιβερή και απάνθρωπη εντύπωση, ότι ζυγίζετε με άλλα μέτρα και σταθμά τον θάνατο των συνανθρώπων μας… Ο Γρηγορόπουλος «έπεσε» από σφαίρα ασυνείδητου αστυνομικού και σπεύσατε να διαλύσετε τη χώρα, για να εκφράσετε δήθεν την οργή σας. Ο 15χρονος Αφγανός υπήρξε όμως τραγικό θύμα των δήθεν «αντιεξουσιαστών», με τους οποίους δεν φαίνεται να σας χωρίζουν και πολλά… Θα ‘λεγε κανείς, ότι θεωρήσατε το πρωτόγνωρο, σκληρό και αποτροπιαστικό συμβάν ως μια… αναγκαία «παράπλευρη απώλεια» στο «τραινάκι του τρόμου» και στα παιχνίδια με τη φωτιά που επιδίδεσθε!
Ουαί και αλίμονο, σε μια κοινωνία που στέκεται τόσο απαθής απέναντι στην πραγματική βαρβαρότητα και υποτάσσει ακόμη και την οργή της στα μικροπολιτικά παιχνίδια των γραικύλων…

Δεν υπάρχουν σχόλια :