Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Καραμανλικοί διαδίδουν ότι ο «Σαμαράς δεν τραβάει» …

Κανένας δεν έχει πιστέψει ότι ο Καραμανλής το έχει βάλει κάτω και έχει αποσυρθεί από την ενεργό πολιτική. Σκέφτεται πάντοτε πως και πότε θα επιστρέψει. Γι’ αυτό υποστήριξε αρχηγό Αντώνη. Οι συμφωνίες ξεκινούν από πολύ παλιά. Δεν είναι πρόσφατες όπως θέλει ο ίδιος ο Καραμανλής να νομίζουμε. Αν και βλέπει τελευταία τον Αντώνη να του κάνει κορδελάκια. Μάλλον δεν έχει καταλάβει ο κύριος 20% ποιος κάνει κουμάντο στο μαγαζί.
Στο παρασκήνιο πιστοί καραμανλικοί διαδίδουν ότι θα έρθει η μέρα που θα τον παρακαλάνε να γυρίσει. Τότε θα γυρίσει θριαμβευτής. Έχει ζηλέψει του εθνάρχη θείου, που γύρισε από το Παρίσι με τυμπανοκρουσίες και θριάμβους.
Δεν είναι τυχαίο ότι καραμανλικοί, κατ’ ιδίαν διαδίδουν ότι «ο Σαμαράς δεν τραβάει». Ούτε οι περίεργοι σύμβουλοί του κάνουν για τη δουλειά. «Αυτοί δεν ξέρουν τι τους γίνεται»! Οι πρώτες επαφές με ορίζοντα την επιστροφή του πρώην πρωθυπουργού έχουν ήδη ξεκινήσει! «Πρέπει να σκεφτούμε την επόμενη μέρα». …. «Ο Καραμανλής θα δικαιωθεί από τις εξελίξεις» ….. «Ο Αντώνης έχει αποφασίσει να διαγράψει τη Ντόρα και δεν υπάρχει εναλλακτική λύση για την επόμενη μέρα». …
Στη σαμαρική πλευρά ακούνε τους ψιθύρους, μια και έχουν μάθει να λειτουργούν συνωμοτικά και στο παρασκήνιο. Καταλαβαίνουν ότι η καραμανλική φρουρά θεωρεί το σαμαρικό επιτελείο, ως αναλώσιμο και πιέζονται να επιδείξουν γρήγορα την «ανοιξιάτικη» πυγμή τους πριν οι φήμες πάρουν μεγάλες διαστάσεις στο εσωτερικό του κόμματος που με τόσο κόπο άλωσαν.

Το «ΒΗΜΑ» … γίνεται σαμαρικό;

Παπαγαλάκια της Ρηγίλλης, κυρίως κοντά στον κατακόκκινο Πάνο, διαδίδουν ότι επίκειται μεγάλη στροφή στην εφημερίδα «ΒΗΜΑ». Διαχρονικά τοποθετημένη στην κεντροαριστερά. «Μάλιστα η τεράστια επιτυχία ανήκει αποκλειστικά στον Πάνο»!
Ενδέχεται η αλλαγή να είναι ορατή από την επόμενη Κυριακή και μάλιστα στο πρωτοσέλιδο. Τους ενδιαφέρει περισσότερο η εφημερίδα να αρχίσει να χτυπά τη Ντόρα και όχι τόσο να υμνεί τον αρχηγό Αντώνη. Γι' αυτή τη δοελειά έχουν τα δορυφορικά blogs! Δεν τους ενδιαφέρει καθόλου η στάση της εφημερίδας προς την κυβέρνηση. Σημασία έχει να προστατευθεί ο αρχηγός σε εσωκομματικό επίπεδο! Σε αντάλλαγμα η εφημερίδα θα εξασφαλίσει την επόμενη συνέντευξη που θα δώσει ο αρχηγός Αντώνης. Δεν είναι λίγο; Αν και θα κοστίσει στην εφημερίδα ολόκληρη στροφή προς τα δεξιά!
Να δούμε το «ΒΗΜΑ» να βαράει ενέσεις ακραίας νεοδεξιάς και ό,τι άλλο! Θα έχει πολύ γέλιο!

Θρίαμβος για την ΠΟΛΑΝ



Έφτασε το 20%
και οι χρυσανθοτέτοιοι αναζητούν
τρόπους να περάσει στη ζώνη του 25%. 

Ανοιξιάτικα μεγαλεία!

Η «ομάδα του 20%» ζητά άμεση διαγραφή της Ντόρας

Οι μυστικοσύμβουλοι της Ρηγίλλης το έχουν πάρει απόφαση. Θεωρούν ότι η διαγραφή της Ντόρας θα ενδυναμώσει το αρχηγικό προφίλ του προέδρου Αντώνη. Του κυρίου 20%! Αν δε φάνε τη Ντόρα δεν ξεκολλάνε από το 19-22%. Μόλις τη φάνε θα τριανταρίσουν. Με τη Ντόρα εκτός, χτυπάνε αμέσως για limit up! Ξέρει ο Χρύσανθος. Έχει συμμετάσχει στο προεδρείο του «κόμματος του χρηματιστηρίου». Όταν έμπαινε όλος ο κόσμος. Για να μη φύγει ποτέ! Ο Χρύσανθος είναι από τους πρώτους που ζητάνε τη διαγραφή της Ντόρας. εξάλλου είναι η ψυχώ του προέδρου. Μαζί με τον Μουρούτη και τον Παναγιωτόπουλο! Υπέρ της διαγραφής τίθενται σήμερα και οι Δασκαλάκης, Αρβανιτόπουλος (η φωνή του πρώην Μαξίμου στη Νέα Ρηγίλλης), ο Μπαλτάκος, ο Βάρδας, ο Χαρακόπουλος, ο Γκιουλέκας, ο Μαρκόπουλος (φυσικά) αλλά και ο Λευτεράκης ο Ζαγορίτης. ‘Όλα τάχε η Μαργιορή! Απαιτούν διαγραφή «τώρα»! Άλλο που δεν θέλει ο κύριος 20%!!!
Μάλιστα παραγγέλνουν το ένα γκάλοπ μετά το άλλο που ερευνά ακριβώς αυτό. Τις συνέπειες από τη διαγραφή της Ντόρας. Έτσι διαδίδουν τα παπαγαλάκια των ανοιξιάτικων blogs! Σύμφωνα με τελευταία δημοσκόπηση διαδίδουν ότι «η Ντόρα είναι τελειωμένη». Η διαγραφή της θα την εξαφανίσει απ΄το πολιτικό προσκήνιο και θα ευνοήσει το κόμμα. Θα δώσει καθαρό χαρακτήρα στην παράταξη και ισχυρό πλεονέκτημα στον αρχηγό. Το κυριότερο είναι ότι θα ελέγξουν ολοκληρωτικά το κόμμα και αμέσως αυτό θα φανεί στις δημοσκοπήσεις. Οι πεινασμένοι, καρβέλια ονειρεύονται!

Ομπάμα και Ομάμα μαγειρεύουν ΔΝΤ

Ωραίες οι επισκέψεις καλή και η κατάργηση της βίζας. Το ζουμί πάντως βρίσκεται στις πιέσεις που δέχτηκε ο πρωθυπουργός και η ελληνική αντιπροσωπεία. Είναι γεγονός ότι από τη συνάντηση Ομπάμα-Παπανδρέου, ο Γιωργάκης βγήκε μούσκεμα. Τράβηξε μεγάλο ζόρι.
Το πραγματικό περιεχόμενο πάντως των πιέσεων τέθηκε στο ΤΡΙΩΡΟ ραντεβού του Γ. Παπακωνσταντίνου στα κεντρικά γραφεία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.
Εδώ παίχτηκε το παιχνίδι και όχι στο οβάλ γραφείο με τα γλυκανάλατα μπισκοτάκια και τις παρατεταμένες χειραψίες για τα φλας!
Πάντως ο Παπακωνσταντίνου ζήτησε «βοήθεια» από τους υπευθύνους του ΔΝΤ σε επίπεδο «τεχνοκρατικό». Έτσι λένε τη ...

Ποιός ζητά από τον πρόεδρο Αντώνη ….



… να βγει η Δεξιά στο αντάρτικο με την Αριστερά; 
Πλάι πλάι.
Είναι η κατάλληλη ευκαιρία η γνήσια λαϊκή Δεξιά να δείξει το πραγματικά φιλολαϊκό της πρόσωπο!

Είναι σκληρός λαϊκός δεξιός και νυν ανένδοτος σαμαρικός νεοδεξιός.
Ακούει "Καραμανλής" και "Ντόρα" και κάνει το σταυρό του!

Ρώτησε την Αριστερά αν τον θέλουν δίπλα τους ή πλάκα μας κάνει;

Είναι αλήθεια;

Ότι ο πρώην πρωθυπουργός σε πρόσφατη έξοδο με φίλους σε ταβέρνα της Γλυφάδας, χτύπησε 32 μπιφτέκια και 3 μερίδες χωριάτικα λουκάνικα; Πέραν των διαφόρων συνοδευτικών ...

Έλεος!
Πρόεδρε δίαιτα γιατί τα αναψυκτικά λάϊτ είναι για τις διαφημίσεις!
Εμείς δεν θέλουμε το κακό σου!
Εξάλλου βρισκόμαστε σε περίοδο κρίσης.
Λίγη εγκράτεια και ….. οικονομία δεν βλάπτει!

Μεγάλη δυσαρέσκεια στη Ρηγίλλης για το οικονομικό επιτελείο τους.

Οι διαφορές και οι αμφισβητήσεις μεταξύ των επιτελείων στη Νέα Ρηγίλλης βρίσκονται ακόμα σε αρχικό στάδιο. Δε βγαίνουν ακόμα προς τα έξω. Είναι πολύ νωρίς.
Υπάρχουν π.χ. μεγάλες κόντρες μεταξύ του επιτελείου του κατακόκκινου Πάνου και του επιτελείου των Λαζαρίδη-Μουρούτη. Οι μεν λαϊκοί δεξιοί και οι δε ακραίοι "παιχνιδιάρηδες" νεοδεξιοί. Τα όργανα θα αρχίσουν όταν η ακραία νεοδεξιά θα θελήσει, ελέω αρχηγού Αντώνη, να επιβάλλει στην κεντροδεξιά φυσιογνωμία της ΝΔ, τις αξέχαστες ιδεολογικές ακροβασίες της Πολιτικής Άνοιξης, εμπλουτισμένες εν τω μεταξύ με ρεβανσισμό και μικροψυχία.

Προς το παρόν, στο επιτελείο του αρχηγού υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια για το οικονομικό επιτελείο. Καράογλου και Σταϊκούρας …. δεν τραβάνε. Είναι μικροί και λίγοι. Δεν ξέρουν τι τους γίνεται! Προκαλούν έντονες διαφοροποιήσεις στην οικονομική πολιτική της ανοιξιάτικης Νέας Δημοκρατίας.
Η ΝΔ θέλει μέτρα ή δεν θέλει; Εάν θέλει τότε γιατί αντιδρά στα μέτρα που ανακοινώνει η κυβέρνηση; Εάν δεν θέλει τι ακριβώς ζητά; Και οι ίδιοι δεν ξέρουν. Μην το ψάχνετε. Τελούν εν συγχύσει!

H ανακοίνωση της αστυνομίας για το gamato.info

Η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας για τη σύλληψη των διαχειριστών του gamato.info:
"Από το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Αθήνας σε συνεργασία με το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Θεσσαλονίκης, στα πλαίσια του γενικότερου σχεδιασμού για την πάταξη του φαινομένου της «πειρατείας μέσω Διαδικτύου», διενεργήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε Αθήνα, Λάρισα, Πέλλα και Θεσσαλονίκη όπου σχηματίστηκαν δικογραφίες για ένδεκα (11) ημεδαπούς εκ των οποίων συνελήφθησαν οι έξι (6) κατηγορούμενοι για τον Νόμο περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας.

Στο Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αθηνών προσήλθε εκπρόσωπος της εταιρίας προστασίας οπτικοακουστικών έργων «Ε.Π.Ο.E.» και υπέβαλλε μήνυση, κατά των ...

Full making of "katsikes"

"Πρόεδρε Αντώνη, έχεις γράμμα..."

Αγαπητέ Πρόεδρε,
οι 800.000 των πολιτών -αριθμός που συνεχώς επαναλαμβάνεται από το δικό σου το στόμα, άρα κάτι θα ξέρεις παραπάνω, γιατί σε μας μήτε κουπόνια, μήτε αποδείξεις έδωσες και μόνο εσύ γνωρίζεις τον ακριβή αριθμό κι οι έμπιστοι συμμαχητές σου, προσωπικοί φίλοι που σε πλαισιώνουν- σε έταξαν να ηγηθείς το κόμμα. Το κόμμα που κάποτε εγκατέλειψες και πολέμησες με πάθος, εκείνοι οι πολλοί όπως λες σου ανέθεσαν να το αναγεννήσεις, για να αυξήσεις τις δυνάμεις του, για να δυναμώσεις την φωνή του, για να το κάνεις πιο δημοκρατικό, πιο ανοιχτό, πιο σύγχρονο, σε λόγο, σε προτάσεις, σε διαδικασίες, σε οράματα, όμοιο με τα αδελφά του ευρωπαϊκά κόμματα. Aντί αυτού εσύ έχασες την αντιπροεδρία στο ευρωκοινοβούλιο..
Δεν είναι η πρόθεσή μου, να αναλύσω τους λόγους που σε αμφισβητώ, τουλάχιστον προς στιγμήν (!!). Δεν θ' αναφέρω πως το στελεχιακό δυναμικό που επιλέγεις μυρίζει...

Επιστολή του Προέδρου της Βουλής στον Πρόεδρο της Ομοσπονδιακής Βουλής της Γερμανίας

Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Φίλιππος Πετσάλνικος απέστειλε επιστολή στον Πρόεδρο Ομοσπονδιακής Βουλής της Γερμανίας Prof. Dr. Norbert Lammert στην οποία επισημαίνει:

«Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε, αγαπητέ συνάδελφε Lammert,
Διάβασα με μεγάλο ενδιαφέρον την από 7 Μαρτίου επιστολή σας. Χαίρομαι γιατί κι εσείς εκτιμάτε τις προσπάθειες που με αποφασιστικότητα αναλαμβάνουμε στην Ελλάδα προκειμένου να λύσουμε χρονίζοντα προβλήματα, να βγει η χώρα από την κρίση και να ενισχυθεί η ευρωπαϊκή συνοχή.
Εκτιμώ επίσης, ιδιαίτερα, το ότι καταδικάσατε ρητά δηλώσεις και δημοσιεύματα που ...

Έσπασαν τον αλγόριθμο της Google

Έσπασαν τον αλγόριθμο της Google. Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει Χακερ κατάφεραν και έσπασαν τον αλγόριθμο της γνωστής μηχανής αναζήτησης Google με αποτέλεσμα να έχουν προωθήσει στις πρώτες θέσεις διαφόρων αναζητήσεων δικές τους πλαστές σελίδες οι οποίες και μεταφορτώνουν ιους που υποκλέπτουν ευαίσθητα δεδομένα των χρηστών που μολύνονται οι υπολογιστές τους

Η Google ακόμα δεν έχει κάνει κάποια ανακοίνωση σχετικά με το θέμα αυτό.
Όλοι θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί στο ποιο λινκ πατούν και τι ακριβώς επισκέπτονται καθώς δεν είναι δύσκολο να ξεγελαστεί κάποιος άπειρος χρήστης


Αν τυχόν διαπιστώσετε ότι πέσατε ...

... θύμα αυτές τις μέρες, μια από τις καλύτερες λύσεις είναι το Antimalware Bytes το οποίο μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ δωρεάν:http://fileforum.betanews.com/

Ολόκληρη η χώρα έχει υπνωτιστεί από τις χαζομάρες που λέει η πολιτική ηγεσία!

Τα καραγκιοζιλίκια περί κερδοσκόπων συνεχίζονται.
Μάλιστα μου κάνει εντύπωση πως όλοι αυτοί λένε αυτά που λένε, χωρίς να έχουν ιδέα τι λένε!
Ξέρουν άραγε το σημαίνει CDS;
Ξέρουν άραγε τι σημαίνει καν ομόλογο;
Πως τιμολογείται και τι σχέση έχουν οι οίκοι αξιολόγησης σε όλη αυτή την εξίσωση;
Αδυνατώ να καταλάβω γιατί όλοι αυτοί δεν μπορούν να χωνέψουν ότι το πρόβλημα της Ελλάδος είναι το χρέος (και όλα τα άλλα που μας χαρακτηρίζουν) και όχι το τι κάνει η αγορά!
Τι να πω.
Έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό και δεν μπορώ να το πιστέψω.
Ολόκληρη η χώρα έχει υπνωτιστεί από τις χαζομάρες που λέει η πολιτική ηγεσία!

Σαμαράς. Όλα για τα συμφέροντα του κεφαλαίου

Ο Α. Σαμαράς επιχαίρει που η κυβέρνηση υιοθετεί μέρος των προτάσεών του και πιέζει για την ταχύτερη υλοποίηση των ανατροπών.
Μάχη για τα συμφέροντα των «φορέων της αγοράς», δηλαδή των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, δίνει καθημερινά η ηγεσία της ΝΔ, προβάλλοντας την ικανοποίηση των αιτημάτων τους ως μονόδρομο για την έξοδο από την κρίση.
Η Ρηγίλλης εξέφρασε την ικανοποίησή της επειδή η κυβέρνηση ικανοποίησε ένα από «τα 23 μέτρα - ανάσες» για το κεφάλαιο που έχει προτείνει η ΝΔ και αφορά το σκανδαλώδες πρόγραμμα του ΤΕΜΠΜΕ, ύψους 2 δισ. ευρώ, για τη δανειοδότηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, ενώ στην πραγματικότητα δημιουργούν νέα πελατεία στις τράπεζες. Ταυτόχρονα, κλιμακώνει τις πιέσεις για γρήγορη υλοποίηση και των υπόλοιπων μέτρων.
Καθόλου συμπτωματικά, ο Α. Σαμαράς ξεκίνησε από χτες έναν ...

Νέος αέρας στις ελληνο-αμερικανικές σχέσεις λόγω Ντόρας!

"Δύο συμφωνίες που οδηγούν στην κατάργηση των θεωρήσεων εισόδου στις Ηνωμένες Πολιτείες για τους έλληνες πολίτες υπέγραψε στην Κέρκυρα η Ντόρα Μπακογιάννη με τον αμερικανό αναπληρωτή Εξωτερικών Τζέιμς Στάινμπεργκ, στο περιθώριο της άτυπης συνόδου του ΟΑΣΕ.
Πρόκειται για ένα μνημόνιο κατανόησης και μία συμφωνία, που έρχονται να προστεθούν σε μια ακόμη συμφωνία που υπεγράφη πριν από λίγες ημέρες στην Αθήνα με την Ελληνική Αστυνομία. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η Ντόρα Μπακογιάννη στις κοινές δηλώσεις που έκανε με τον αμερικανό υπουργό, «Ελλάδα και Ηνωμένες Πολιτείες, θα εργαστούν με ταχείς ρυθμούς για την ολοκλήρωση των διαδικασιών στο αμέσως προσεχές διάστημα, προσβλέποντας στη θετική επίδραση που θα έχει η συμμετοχή στο πρόγραμμα αυτό για την οικονομική συνεργασία, τον τουρισμό και τις επαφές μεταξύ των δύο λαών». Οι συμφωνίες αυτές θα κατατεθούν στη Βουλή των Ελλήνων προς κύρωση.
Η ελληνοαμερικανική συμφωνία που υπεγράφη στην Κέρκυρα αφορά στην...

Δήλωση της Ντόρας Μπακογιάννη για την κατάργηση της βίζας

Η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη, με αφορμή την ανακοίνωση της κατάργησης της βίζας για τις ΗΠΑ έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Χαίρομαι γιατί με την απόφαση του Προέδρου Ομπάμα κατέληξε επιτυχώς μια σημαντική εθνική προσπάθεια που ξεκίνησε το Μάρτιο του 2006 με την επίσκεψη που πραγματοποίησα στις ΗΠΑ και ολοκληρώθηκε με την υπογραφή των σχετικών συμφωνιών από την κυβέρνηση της ΝΔ, τον Ιούνιο του 2009 στην Κέρκυρα. Με αυτή τη θετική εξέλιξη οι Έλληνες πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδεύουν στις ΗΠΑ χωρίς να υπόκεινται σε διαδικασίες που στην ουσία δυσκολεύουν τα ταξίδια, τον τουρισμό και την επιχειρηματική δραστηριότητα. Όταν υπάρχει συνέχεια στην άσκηση της πολιτικής, ιδίως στον ευαίσθητο τομέα της εξωτερικής πολιτικής, εξυπηρετούνται με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο τα εθνικά συμφέροντα.»
Σχετικά στο dorabak:

Αμερικανικό δώρο στον Παπανδρέου η βίζα ( η προεργασία είχε γίνει όλη επί ΝΔ).

Γιά ιθαγενείς τα περί κερδοσκόπων....
Εάν υπάρχει κάποιος στόν πλανήτη με τον οποίο ο Γιώργος συνεννοείται με τα μάτια αυτός δέν μπορεί παρά να είναι η διοίκηση Ομπάμα...
Μέ αυτούς τούς ανθρώπους ο Γιώργος αισθάνεται πραγματικά άνετα και σάν στό σπίτι του (το αντίθετο δηλαδή από αυτό πού αισθάνεται μέσα στό ΠΑΣΟΚ)..
Για να μήν υπάρξει παρεξήγηση αυτό είναι στα σύν τού Γιώργου , εννοείται αυτό..
Ο Γιώργος δέν μπορούσε να φύγει από τόν Λευκό Οίκο χωρίς να πάρει κάτι...
Πήρε το λιγότερο, τη βίζα (άνθρωποι πού γνωρίζουν, λένε ότι ο φάκελος ήταν έτοιμος εδώ και καιρό απο τήν Ντόρα η οποία είχε κάνει όλη την πολύμηνη προεργασία και η βίζα έτοιμη να δοθεί απο τον Σεπτέμβριο, όμως οι ...

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Tον άνθρωπο της Goldman Sachs Π. Χριστοδούλου διόρισε ο Παπανδρέου στον Οργανισμό Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ)

Το Βήμα της προηγούμενης Κυριακής έκανε μια αποκάλυψη, που ωστόσο δεν είχε συνέχεια...

Π. Χριστοδούλου
«Ο άνθρωπος της Goldman Sachs
στην Ευρώπη»
Πονοκέφαλος για την κυβέρνηση το παρελθόν του νέου προέδρου του ΟΔΔΗΧ, όπως το περιγράφει η γαλλική «Le Μonde»

Ενας νέος πονοκέφαλος προέκυψε χθες για τους επικεφαλής του υπουργείου Οικονομικών με την αποκάλυψη της γαλλικής εφημερίδας «Le Μonde», σύμφωνα με την οποία η αμερικανική Fed ερευνά τον ρόλο του κ. Π. Χριστοδούλου, προσφάτως διορισθέντος προέδρου του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ), στις υποθέσεις κατά τις οποίες το ελληνικό Δημόσιο συνεργάστηκε με την Goldman Sachs για τη διαχείριση του χρέους.

Ο κ. Χριστοδούλου περιγράφεται από τη γαλλική εφημερίδα, η οποία επικαλείται πηγές από τη Fed, ως «μεσάζων της Goldman Sachs στην Ευρώπη» και υπό τις παρούσες συνθήκες η αναφορά και ο χαρακτηρισμός σήμαναν συναγερμό σε κάποια γραφεία συνεργατών του πρωθυπουργού κ. Γ. Παπανδρέου.

Όλο το άρθρο εδώ:
ΒΗΜΑ

Σε ένα πρώην στέλεχος της Goldman Sachs που έκανε την γνωστή κομπίνα με το χρέος και σπεκουλάρει με τα spreads εμπιστεύθηκε ο κ. Παπανδρέου την προεδρία του ΟΔΔΗΧ!!!
Προσλαμβάνεις ως στενο συνεργάτη ένα στέλεχος των οίκων που κατηγορείς ως κερδοσκόπους... Ενδιαφέρουσα Παπανδρεϊκή πολιτική δεν νομίζετε;
Bρωμάει πολύ η υπόθεση, θα ασχοληθεί άραγε κανείς;

Με… «ξένα κόλλυβα», κ. Παπανδρέου…;


Ως «μέγα κατόρθωμα» του… περιπλανώμενου ανά την υφήλιο Παπανδρέου πασχίζουν να εμφανίσουν την απόφαση των ΗΠΑ για κατάργηση της βίζας τα ΜΜΕ του συστήματος ΠΑΣΟΚ! Δηλαδή, μόλις ο Ομπάμα συνάντησε τον… «Ομάμα» θαμπώθηκε από την… ομορφιά του και του είπε: «να, ρε Τζωρτζ, πάρε μια βίζα να ‘χεις…»
Και θα κοντεύαμε να το χάψουμε όλοι το παραμύθι για τον «ωραίο ταξιδευτή», αν δεν υπήρχαν τα αδιάψευστα ντοκουμέντα, οι συμφωνίες και τα βίντεο, που αποδεικνύουν, ότι η χθεσινή θετική εξέλιξη υπήρξε καρπός μακράς προεργασίας και άοκνων προσπαθειών εκ μέρους της ελληνικής διπλωματίας. Των οποίων το αποκορύφωμα και επιστέγασμα έγινε επί των ημερών της Ντόρας Μπακογιάννη στο Υπουργείο των Εξωτερικών. Το σχετικό «μνημόνιο», που έθεσε την όλη υπόθεση στην τελική τροχιά, υπεγράφη τον Ιούνιο του 2009 στην Κέρκυρα, ανάμεσα στην Ελληνίδα ΥΠΕΞ και τον Αμερικανό Αναπληρωτή ομόλογό της Τζέιμς Στάινμπεργκ. Τότε, το κορυφαίο στέλεχος του State Department προανήγγειλε ουσιαστικά την κατάργηση της βίζας μέχρι το τέλος του 2009…
Προφανώς, ο Γιωργάκης ζήτησε να καθυστερήσει η σχετική αναγγελία των ΗΠΑ, ώστε να συμπέσει με την επίσκεψή του στο Λευκό Οίκο… Για προφανείς «επικοινωνιακούς» λόγους… Όμως, η αλήθεια είναι διαφορετική και δείτε την στο βίντεο που ακολουθεί…

How to Improve Alexa Rank III



Hang Out in Webmaster Forums to Attract Webmaster Visitors (Will work)

Posting in forums that attract webmasters and including links to your site is a good idea anyway, with possible increased Alexa Rank a nice benefit. More traffic equals better Rank, but on 

Ξεκινήσαμε τα φαγητά τώρα...


ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ 20%...


Τι να σου κάνει και ο Ψυχάρης! Άλλωστε ο κόσμος τα βλέπει και καταλαβαίνει τι του γίνεται, οπότε μάλλον αρνητική διαφήμιση ήταν αυτό που βγήκε σήμερα στη δημοσιότητα. Ο απελπισμένος Αντώνης Σαμαράς αντί να αγκαλιάσει όλη τη Νέα Δημοκρατία και να γίνουμε μια γροθιά, προσπαθεί να κερδίσει την ελληνική κοινωνία με τα πρωτοσέλιδα του ΔΟΛ...


Δεξί Xαφ


Πανικός στη Ρηγίλλης αυτήν την ώρα λόγω… βίζας!

Συμβαίνει τώρα!

Έκτακτη σύσκεψη «διαχείρισης κρίσεων» πραγματοποιείται, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «περιοδικού», αυτήν την ώρα στη Ρηγίλλης. Τη σύσκεψη συγκάλεσε άρον-άρον ο Αντώνης Σαμαράς μετά τις χθεσινοβραδινές δηλώσεις του Μπαράκ Ομπάμα για την κατάργηση της βίζας… Όλοι γνωρίζουν, ότι η θετική αυτή εξέλιξη, που αναβαθμίζει τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις, οφείλεται στις σκληρές και επίμονες προσπάθειες την πρώην Υπουργού Εξωτερικών κ. Ντόρας Μπακογιάννη. Οι σχετικές συμφωνίες είχαν υπογραφεί στην Κέρκυρα τον περασμένο Ιούνιο του 2009, στα πλαίσια της διάσκεψης του ΟΑΣΕ, ανάμεσα στην κ. Μπακογιάννη και τον αναπληρωτή ΥΠΕΞ των ΗΠΑ Τζέιμς Στάινμπεργκ.
Η Ρηγίλλης σήμερα αναζητά τρόπο αντίδρασης στην ιστορική αυτή εξέλιξη που θα… παρακάμπτει το έργο της Ντόρας! Οι «γκουρού» του Σαμαρά, μάλιστα, εισηγούνται μέχρι και… διαγραφή της κ. Μπακογιάννη, εάν αυτή προβεί σε δηλώσεις για το θέμα, αγνοώντας την όποια «επίσημη γραμμή» του κόμματος…
Πάντως, εάν η Ντόρα προτίθεται να υποβάλει… «αίτηση δήλωσης», της προτείνουμε και το κατάλληλο… «χαρτόσημο» (το οποίο θα βρει εδώ)…

Το μήνυμα της συνέντευξης της Ντόρας Μπακογιάννη.

Η Ντόρα στην συνέντευξη που έδωσε στο Νίκο Χατζηνικολάου, απευθύνθηκε στους ανθρώπους που δεν έχουν τη δική τους πολιτική «φωνή». Αυτή τη στιγμή είναι απογοητευμένοι από την πολιτική συγκυρία και δεν τους εκφράζει μια από τις καθεστωτικές αντιλήψεις των κομματικών επιτελείων. Απευθύνθηκε σε ανθρώπους που έχουν κουραστεί από τα ίδια και τα ίδια. Έχουν χορτάσει από αλήθειες που γίνονται ψέματα και υποσχέσεις που καταλήγουν στάχτες στα μετεκλογικά πεδία της «καμένης γης»! Με το ψέμα και την υποκρισία να κυριαρχεί στα ...

Καταργήθηκε η βίζα στην Αμερική

Με «βίζα» του Μπαράκ Ομπάμα στις αποσκευές του έφυγε από τον Λευκό Οίκο ο Γιώργος Παπανδρέου. Με την κατάργηση της βίζας, είχε εργαστεί εξαντλητικά και η πρώην ΥΠΕΞ Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία ουσιατικά άνοιξε το δρόμο για την οριστική κατάργησή της.
Από κυβερνητικής πλευράς ερμηνεύτηκε η κίνηση της αμερικανικής κυβέρνησης ως "θεαματική επίδειξη στήριξης από πλευράς των Ηνωμένων Πολιτειών". Ο Γ. Παπανδρέου την χαρακτήρισε  στο προαύλιο του Λευκού Οίκου (από όπου και οι φωτογραφίες), ως «ψήφο εμπιστοσύνης στην Ελλάδα και την ελληνική οικονομία».

Και όμως δεν έκλεψαν χθες την παράσταση ούτε ο Barack, ούτε ο George!

Greek mezethaki go Cat Cora. Go Cat go! Η «γάτα» της αμερικάνικης κουζίνας
Την παράσταση έκλεψε η διάσημη ελληνοαμερικανίδα σεφ Κατερίνα Κόρα. Έχει κάμει μόδα, και πάλι, την ελληνική κουζίνα στην Αμερική. Γεννήθηκε το 1967 στο Jackson, Mississippi, όπου η οικογένειά της έχει δική της αλυσίδα εστιατορίων. Παρά του ότι ο παππούς της και οι γονείς της δεν ήθελαν να ασχοληθεί με τα εστιατόρια και σπούδασε Βιολογία, τελικά το γονίδιο νίκησε. Έκαμε τέχνη την ελληνική κουζίνα στην Αμερική επηρεασμένη από τη γιαγιά της Άλμα και την Barbara Tropp, μια άλλη διάσημη σεφ η οποία νικήθηκε πριν λίγα χρόνια από τη μάχη με τον καρκίνο και πριν πεθάνει ζήτησε να μην της στείλουν λουλούδια:"I won't be there to smell them".
Ουσιαστικά η Cat Cora ένωσε τις νότιες γεύσεις με την ελληνική κουζίνα και κατέληξε να είναι σήμερα, 42 ετών, μια από τις πιο διάσημες σεφ της Αμερικής. Έχει δημιουργήσει και το δικό της στυλ ελληνοασιατικής κουζίνας, το "Hellasian". Το αγαπημένο της πιάτο είναι το kota kapama . Είναι διάσημη για το Garlic Couscous , αλλά και το αρνάκι με feta salsa verde.
Σήμερα είναι η μόνη γυναίκα σεφ στο Iron Chef America, όπου πάντα στο τέλος των εκπομπών κερνά ouzo στους υπόλοιπους σεφ. Συμμετέχει ενεργά στο «Chefs For Humanity» αλλά και σε δραστηριότητες της UNICEF και του Napa Valley. Το 2008, της απενεμήθη το βραβείο της Hero Visibility από την Human Rights Campaign.
Σήμερα έχει το δικό της σόου στην αμερικανική τηλεόραση "The Cat Cora Show", συνεργάζεται με πάρα πολλά αμερικάνικα περιοδικά μαγειρικής, όπως το “Bon Appétit” . Και από τον Αύγουστο του 2009 διευθύνει και ένα από τα μεγαλύτερα εστιατόρια του Walt Disney World Resort, στο Orlando της Florida. .... Η ελληνική μαγειρική μας κάνει περήφανους!

Τα οπισθόφυλλα των αθλητικών εφημερίδων [10-03-10]


Τα υπόλοιπα οπισθόφυλλα παρακάτω...

Τα οπισθόφυλλα πολιτικών και οικονομικών εφημερίδων [10-03-10]



Τα υπόλοιπα οπισθόφυλλα παρακάτω...

Από τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου στον Λευκό Οίκο

Με τη συμμετοχή πολλών προσωπικοτήτων από την δραστήρια ελληνοαμερικάνικη κοινότητα εορτάστηκε χθες στην Ανατολική Αίθουσα του Λευκού Οίκου η εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου. 2 βδομάδες νωρίτερα, επί τη ευκαιρία της επίσημης επίσκεψης του Έλληνα πρωθυπουργού στην αμερικάνικη πρωτεύουσα. Στην εκδήλωση έλαβαν το λόγο ο πρόεδρος Ομπάμα, ο πρωθυπουργός της Ελλάδας και ο προκαθήμενος της ελληνορθόδοξης εκκλησίας στην Αμερική, Δημήτριος.

Tέλος εποχής για Κυριακού!

Θυμόμαστε όλοι την σφοδρή επίθεση του Κυριακού κατά της Ντόρας Μπακογιάννη αλλά και κατά της Κυβέρνησης της Ν.Δ. εδώ και πάνω από 1 χρόνο καθώς την θεωρούσε υπεύθυνη για το γεγονός ότι ο σύζυγός της Σ. Κούβελος δεν τον στήριζε για Πρόεδρο της Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων. Ακούγαμε τότε από τον ΑΝΤ1 ιδιοκτησίας Κυριακού περίεργα πράγματα για κάτι οικόπεδα στον Βόλο, επίθεση χωρίς στοιχεία για την Siemens και φυσικά απόλυτη στήριξη στον Α. Σαμαρά στην εσωκομματική διαδικασία της Ν.Δ. Τελικά όπως φαίνεται τώρα για άλλον έβγαζε το όνομα ο κ. Κυριακού αλλά ο ίδιος είχε την χάρη! Άλλη μία δικαίωση για την Ντόρα;
Διαβάζουμε λοιπόν στο site της Sportday:
Την παραίτηση του από μέλος της Ολομέλειας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής υπέβαλε ο Μίνως Κυριακού, όπως αποκαλύπτει το sday.gr. O πρώην Πρόεδρος της ΕΟΕ και καναλάρχης ουσιαστικά οδηγήθηκε στη συγκεκριμένη ενέργεια μετά τη νέα...

Ανάποδη τούμπα με περιστροφή...

Χθες (σ.σ. προχθές) το βράδυ η Νέα Δημοκρατία εξέδωσε ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ του Δελτίου τύπου που όριζε τον Βασίλη Κικίλια, γραμματέα νέας γενιάς και τον όριζε πλέον γραμματέα αθλητισμού. Αναμφισβήτητα αυτή η υπαναχώρηση του Αντώνη Σαμαρά δείχνει πως η οργανωμένη αντίδραση της ΟΝΝΕΔ πέτυχε τον στόχο της. Οδήγησε τον Αντώνη Σαμαρά σε μία καθόλου τιμητική οπίσθια κυβίστηση όταν αντιλήφθηκε πως η ΟΝΝΕΔ όταν κάποιοι θίξουν την ανεξαρτησία της δεν παίζει.
Η διαδικασία που οδήγησε σε αυτή την απόφαση πέρα από το όποιο παρασκήνιο σημαδεύτηκε από την άμεση συσπείρωση ανθρώπων κάτω από ένα κοινό στόχο. Εν μία νυκτί ένα group στο facebook έγινε σελίδα διαλόγου και συντονισμού για το θέμα. Απόντες από την διαδικασία ήταν οι τρεις από τους τέσσερις υποψηφίους προέδρους της ΟΝΝΕΔ που μάλλον δεν είχαν τα κότσια να αμφισβητήσουν δημόσια την απόφαση του Αντώνη Σαμαρά. Όταν πλέον έγινε γνωστό πως θα αλλάξει την απόφαση ο Αντώνης Σαμαράς βγήκαν μπροστά να δηλώσουν την στήριξη τους στον αγώνα.
Δεν θα τους κρίνω γιατί δεν με ενδιαφέρει. Εγώ προσωπικά αισθάνομαι περήφανος γιατί οι ΟΝΝΕΔιτες απέδειξαν σε πολλούς από εμάς που περάσαμε από τις τάξεις της πως η ψυχή του ΟΝΝΕΔιτη όσα χρόνια και αν περάσουν παραμένει ζωντανή. Οι όποιες διαφορές όταν θίγεται η ανεξαρτησία της και η αξιοπρέπεια της περνάνε στο περιθώριο και συστρατεύονται γύρω της όλοι παλιοί και νέοι. Αυτό εμένα μου αρκεί γιατί με κάνει αισιόδοξο για το μέλλον της ίδιας της ΟΝΝΕΔ και της Νέας Δημοκρατίας.