Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Tον άνθρωπο της Goldman Sachs Π. Χριστοδούλου διόρισε ο Παπανδρέου στον Οργανισμό Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ)

Το Βήμα της προηγούμενης Κυριακής έκανε μια αποκάλυψη, που ωστόσο δεν είχε συνέχεια...

Π. Χριστοδούλου
«Ο άνθρωπος της Goldman Sachs
στην Ευρώπη»
Πονοκέφαλος για την κυβέρνηση το παρελθόν του νέου προέδρου του ΟΔΔΗΧ, όπως το περιγράφει η γαλλική «Le Μonde»

Ενας νέος πονοκέφαλος προέκυψε χθες για τους επικεφαλής του υπουργείου Οικονομικών με την αποκάλυψη της γαλλικής εφημερίδας «Le Μonde», σύμφωνα με την οποία η αμερικανική Fed ερευνά τον ρόλο του κ. Π. Χριστοδούλου, προσφάτως διορισθέντος προέδρου του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ), στις υποθέσεις κατά τις οποίες το ελληνικό Δημόσιο συνεργάστηκε με την Goldman Sachs για τη διαχείριση του χρέους.

Ο κ. Χριστοδούλου περιγράφεται από τη γαλλική εφημερίδα, η οποία επικαλείται πηγές από τη Fed, ως «μεσάζων της Goldman Sachs στην Ευρώπη» και υπό τις παρούσες συνθήκες η αναφορά και ο χαρακτηρισμός σήμαναν συναγερμό σε κάποια γραφεία συνεργατών του πρωθυπουργού κ. Γ. Παπανδρέου.

Όλο το άρθρο εδώ:
ΒΗΜΑ

Σε ένα πρώην στέλεχος της Goldman Sachs που έκανε την γνωστή κομπίνα με το χρέος και σπεκουλάρει με τα spreads εμπιστεύθηκε ο κ. Παπανδρέου την προεδρία του ΟΔΔΗΧ!!!
Προσλαμβάνεις ως στενο συνεργάτη ένα στέλεχος των οίκων που κατηγορείς ως κερδοσκόπους... Ενδιαφέρουσα Παπανδρεϊκή πολιτική δεν νομίζετε;
Bρωμάει πολύ η υπόθεση, θα ασχοληθεί άραγε κανείς;

Δεν υπάρχουν σχόλια :