Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Focus για την περίεργη ψυχοσύνθεση, τις φοβίες και τα ξεσπάσματα του αρχηγού

Όταν ο Σαμαράς ψάχνει τον Λαζαρίδη

«ΒΡΕΙΤΕ μου τον Λαζαρίδη, βρείτε μου τον Λαζαρίδη», φώναζε στους διαδρόμους της Ρηγίλλης στις αρχές της βδομάδας ο Σαμαράς.
Όσοι τον είδαν, έκαναν λόγο περί «ενός ανθρώπου που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα». Και δεν ήταν οι μόνοι που κάνουν τη συγκεκριμένη διαπίστωση.
Εσχάτως, συγκροτείται ένα ολόκληρο μέτωπο που κάνει focus στην περίεργη ψυχοσύνθεση του αρχηγού.

Ποια σχέση έχουν Αβραμόπουλος, Αγγελάκας και «φάρμακο»;

Ο Αβραμόπουλος είναι γνωστό ότι τα πηγαίνει πολύ καλά με τον χώρο που λέγεται «φάρμακο».
Φάνηκε κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Υπουργείο Υγείας. Δεν τους χάλασε και πολλά χατίρια!
Ο Αγγελάκας θεωρείται άνθρωπος του Αβραμόπουλου στο εσωτερικό της Ρηγίλλης. περίεργα τρίγωνα θα μου πείτε!
Όχι εάν αληθεύουν οι πληροφορίες που θέλουν τον Αγγελάκα να προωθεί συγκεκριμένα συμφέροντα «φαρμάκου» στην κορυφή της Νέας Ρηγίλλης!...!

Ο Καραμανλής παρακαλά τον Σαμαρά για «κάλυψη» και «προστασία»!

Οι έμπιστοι του Καραμανλή δείχνουν να ανησυχούν ιδιαίτερα με τα μηνύματα που λαμβάνουν για εξεταστικές, σκάνδαλα και αξιολογήσεις. Ιδίως με την συμπεριφορά του Αντώνη! Του έδωσαν την αρχηγία και τώρα δαγκώνει το χέρι που τον ευεργέτησε. Ακούνε και για κάποιους κολλητούς συμβούλους που προτείνουν στον Αντώνη, όχι απλά να απομακρυνθεί από την πενταετία Καραμανλή, αλλά και να ζητήσει από τον πρώην πρωθυπουργό να αποσυρθεί «εκουσίως» από το κόμμα με αντάλλαγμα να προταθεί για την Προεδρία της Δημοκρατίας σε πέντε χρόνια!...! Ουσιαστικά δηλαδή ζητάνε την αποπομπή του από το κόμμα. Μακριά κι’ αγαπημένοι. Τα μηνύματα μεταφέρουν εκατέρωθεν κυρίως ο Ζαγορίτης και ο Δασκαλάκης. Ο Καραμανλής υπόσχεται μελλοντική στήριξη στον Αντώνη με αντάλλαγμα την ασυλία του. Ο μεγαλύτερος πάντως φόβος του Καραμανλή ακούει στην εξεταστική για την οικονομία. Εδώ οι ευθύνες του Καραμανλή είναι αυτονόητες. Τι θα πράξει ο Σαμαράς σε αυτή την Εξεταστική; Θα ταυτιστεί με τον Καραμανλή στα περί άγνοιας, όπως συμβαίνει και στο Βατοπαίδι;

Το στρατηγικό αδιέξοδο της ΝΔ...

Ο δεξιός λαϊκισμός λοιπόν, οδηγεί τη ΝΔ σε πλήρες στρατηγικό αδιέξοδο. Με τη σημερινή της στρατηγική, η ΝΔ ζημιώνει και τον τόπο και τον εαυτό της. Και το χειρότερο είναι πως το πικρό αυτό ποτήρι μοιάζει έτοιμη να το εξαντλήσει μέχρι τελευταίας σταγόνας. Και τελικής πτώσης. 
Είναι θετικό ότι η Ε.Ε. επιτέλους αποφάσισε να προασπίσει το νόμισμά της. Είναι επίσης θετικό ότι στη χώρα μας, η κυβέρνηση, παρά τα όποια λάθη ήσσονος σημασίας, επιδεικνύει την αναγκαία υπευθυνότητα. Αντίθετα είναι αρνητικό ότι η Αριστερά ακολουθεί ένα τόσο συγκρουσιακό δρόμο. Πιο ανησυχητικό απ’ όλα όμως είναι ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε ένα μαξιμαλισμό ανευθυνότητας καταψήφισε το πλαίσιο στήριξης της οικονομίας, που αποτελεί τη μόνη προσφερόμενη επιλογή για την αποτροπή της χρεοκοπίας. Και τούτο όταν το 71,5% της κοινής γνώμης προτρέπει το σύνολο της αντιπολίτευσης να λειτουργήσει συναινετικά, με μόνο το 22.2% να ζητά δυναμική αντιπαράθεση.
Είναι βεβαίως ευτύχημα για τη χώρα, σε τούτες τις πολύ δύσκολες συγκυρίες, ότι....

Παραιτήθηκε από τη Νέα Δημοκρατία και ο Λευτέρης Μωυσιάδης

"... τα άκρα μπορούν να σε οδηγήσουν με σιγουριά σ’ έναν μόνο δρόμο. Στο αδιέξοδο".
Με την πολιτική, σε πρώτο χρόνο, έρχεται κανείς αντιμέτωπος όταν αντιλαμβάνεται τον διαφορετικό τρόπο προσέγγισης της καθημερινότητας μέσα στο ίδιο του το σπίτι. Διάλογοι, γκρίνιες, κόντρες, κρίσεις και αποφάσεις. Όλες οι εκφάνσεις ωστόσο έχουν τον ελάχιστο κοινό παρανομαστή που λέγεται “συμβίωση”.
Κομματικά συμβιώνεις με τη Νέα Δημοκρατία είτε από συνειδητή επιλογή, είτε από οικογενειακή παράδοση, είτε από αντίδραση. Για μένα ισχύουν και οι τρεις περιπτώσεις. Σ’ ένα οικογενειακό περιβάλλον που .....

Ο κανιβαλισμός των ημερών πολτοποιεί ιδέες, ήθη, .... και ανθρώπους.

Η ζωή τραβάει την ανηφόρα- και η πολιτική ζωή την κατηφόρα. Κυριολεκτικά! Ο πολιτικός κόσμος βρίσκεται στο έλεος ενός τέρατος που ο ίδιος κατασκεύασε: της ανομίας. Το εξέθρεψε σε κάθε τομέα του δημόσιου βίου. Το ανέχθηκε στους θεσμούς. Το περιέθαλψε σαν ατομική και συλλογική πρακτική. Και τώρα τον καταπίνει σαν κρεατομηχανή. Το αίσθημα του ζόφου εδραιώνεται στην πολιτική σκηνή και κατακυριεύει τη δημόσια δραστηριότητα. Η πολιτική δράση εκσφενδονίζεται σ΄ έναν Καιάδα που δεν τροφοδοτείται μόνο με σκελετούς από παλιά ντουλάπια. Ο καθένας μπορεί να στήσει οποιονδήποτε πολιτικό στον τοίχο. Απλώς επειδή είναι πολιτικός. Μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά. Η ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα νομιμοποιεί όποιον επιχειρεί να .....

Ιράν, μια τεράστια φυλακή.

Μετά τον Τζαφάρ Παναχί, και δεύτερος σκηνοθέτης άρχισε απεργία πείνας στο Ιράν. Μπορεί να µην ακούµε πια πολλά για το «πράσινο κίνηµα», αλλά αυτό δεν σηµαίνει ότι έχει εξατµιστεί.

Ο σκηνοθέτης λέγεται Μοχάµαντ Νουριζάντ και συνελήφθη στα τέλη του περασµένου χρόνου επειδή δηµοσίευσε στο µπλογκ του τρεις ανοιχτές επιστολές που κρίθηκαν ασεβείς προς τον θρησκευτικό ηγέτη της χώρας, τον Αγιατολάχ Αλί Χαµενεΐ. Καταδικάστηκε σε φυλάκιση τριάµισι ετών και 50 βουρδουλιές, κλείστηκε στις .....
 

Ανοίγει το σπίτι του Χέντριξ στο Λονδίνο

Το σπίτι του Τζίµι Χέντριξ στο κεντρικό Λονδίνο θα ανοίξει για το κοινό κατά την επέτειο των 40 χρόνων από τον θάνατο του ροκ σταρ. Εκεί ο επισκέπτης µπορεί να δει χειρόγραφα µε στίχους, σηµειώσεις και ρούχα του Χέντριξ ανάµεσα στα πολλά άλλα αντικείµενα της έκθεσης που παρουσιάζει το Ηandel Ηouse Μuseum. Ο Τζίµι Χέντριξ έµενε στο νούµερο 23 της Μπρουκ Στριτ, το οποίο σήµερα ανήκει στον ιδιοκτήτη της οικίας στον αριθµό 25 - όπου έζησε για πολλά χρόνια ο συνθέτης Τζορτζ Χέιντελ. Ο Χέντριξ, τότε, είχε µετακοµίσει στον επάνω όροφο µαζί µε την αγγλίδα φίλη του, Κάθι Ετσινγκαµ. Το Ηandel Ηouse Μuseum χρησιµοποιούσε αυτόν τον χώρο ως γραφεία και επέτρεπε µόνο περιστασιακά επισκέψεις των θαυµαστών του σταρ.

Με τη συµπλήρωση όµως των 40 χρόνων από τις 18 Σεπτεµβρίου του 1970, έτος που πέθανε ο Χέντριξ σε .....

Θέλετε να σκοτώσετε τον Οµπάµα; Μάθετε γεωµετρία!

ΣΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΛΑΜΠΑΜΑ ΑΠΟ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ
ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ τέθηκε καθηγητής στην Αλαµπάµα των ΗΠΑ επειδή χρησιµοποίησε το σενάριο µιας πιθανής δολοφονίας του προέδρου Μπαράκ Οµπάµα για να εξηγήσει ένα γεωµετρικό πρόβληµα στους µαθητές του. Ο Γκρέγκορι Χάρισον, καθηγητής στο γυµνάσιο Κόρνερ, προκάλεσε εκτενή έρευνα των µυστικών υπηρεσιών µετά τη συζήτηση που είχε µε τους µαθητές στην τάξη του για τις πιθανές γωνίες που θα έπρεπε να χρησιµοποιήσει κάποιος εάν ήθελε να δολοφονήσει τον πρόεδρο της χώρας. Οµως έπειτα από τις έντονες αντιδράσεις γονέων και πολιτών για το «κακόγουστο παράδειγµα» που χρησιµοποίησε ο Χάρισον, ο καθηγητής τέθηκε σε διαθεσιµότητα. Οπως περιέγραψαν µαθητές του, ο Χάρισον δίδασκε γεωµετρία και αναφερόταν σε παράλληλες γραµµές και γωνίες. Για παράδειγµα, συζήτησε µε τα παιδιά σε ποια γωνία και σε ποια απόσταση θα έπρεπε να σταθούν αν ήθελαν να σκοτώσουν τον Οµπάµα. «Μιλούσε για γωνίες και εφαπτόµενες», περιγράφει ένας µαθητής, «και είπε: εάν ήσασταν σε αυτό το κτίριο θα έπρεπε να σταθείτε σε αυτήν τη γωνία για να τον πετύχετε». «Δεν υπάρχει καµία δικαιολογία για αυτά τα σχόλια», είπε ο επιθεωρητής των σχολείων της περιοχής, µια µαθήτρια όµως υπερασπίστηκε τον Χάµιλτον: «Το σχόλιο δεν ήταν ό,τι καλύτερο, αλλά ποιος στην Αµερική δεν έχει κάνει ένα αστείο για τον Οµπάµα; Το κάνουν να ακούγεται σαν να σχεδίαζε τη δολοφονία του, κάτι που σίγουρα δεν συνέβη». 

Βράβευση του Εθνικού Κήρυκα Νέας Υόρκης

Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Φίλιππος Πετσάλνικος, υλοποιώντας απόφαση που έλαβε το 2009 το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος της Βουλής για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία, βράβευσε την εφημερίδα «Εθνικός Κήρυξ» της Νέας Υόρκης ως το αρχαιότερο ημερήσιο ελληνόφωνο έντυπο του Ελληνισμού της Διασποράς. Το βραβείο παρέλαβε ο εκδότης της εφημερίδας κ. Αντώνης Διαματάρης.

Το θράσος και η απουσία σοβαρών κομμάτων

Κάποιοι έχουν χάσει το μέτρο. Ο πρώτος τουλάχιστον τιμωρήθηκε. Όχι μόνο αυτός . Αλλά και η σύζυγός του. Και καλώς τιμωρήθηκαν . Σε μια εποχή που αναζητούμε παραδείγματα προς μίμηση , η συμπεριφορά των δημοσίων προσώπων δεν πρέπει να είναι άψογη για λόγους ηθικολαγνείας, αλλά καθαρά για λόγους δημοκρατίας.
Μέσα σε αυτό το κλίμα επέλεξε ο κ.Παναγιωτόπουλος να δηλώσει ότι '' η Κυβέρνηση άργησε''. Eίτε μας θεωρούν ηλίθιους, είτε .....

Μετά τον Σημίτη και άλλος... "Κινέζος"!

Ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Αντ. Σαμαράς τηλεφώνησε χθες στον πρώην πρόεδρο της ΝΔ κ. Κ. Καραμανλή για να του ευχηθεί για την ονομαστική του εορτή. Παρά την αγωνία του κ. Καραμανλή, ο κ. Σαμαράς δεν του αποκάλυψε το αποτέλεσμα της «αξιολόγησης» στην οποία τον έχει υποβάλει. Προφανώς θα του το στείλει ταχυδρομικώς.
Το καλό νέο είναι ότι ο κ. Καραμανλής έχει ακόμη οπαδούς. Το κακό νέο είναι ότι αυτοί βρίσκονται στην...

Ντόρα Μπακογιάννη: «Μεταξύ της Ελλάδας και του Κόμματος επέλεξα την Ελλάδα» - Όλη η συνέντευξη στο «Ράδιο Κρήτη» (video)

Αναζωογονημένη σαν τον μυθικό Ανταίο από τα αιματοβαμμένα χώματα της λεβεντογέννας Κρήτης -όπου βρίσκεται για το Τριήμερο του Αγ. Πνεύματος- η Ανεξάρτητη Βουλευτής κυρία Ντόρα Μπακογιάννη μίλησε σήμερα το πρωί στο ηρακλειώτικο «Ράδιο Κρήτη».

Παρακολουθήστε παρακάτω σε βίντεο τη σημαντική αυτή κατάθεση ψυχής και οράματος προς τους Κρητικούς αλλά και όλους τους Έλληνες

Ο Βασιλιάς της Κοινοτοπίας

Είναι γεγονός ότι οι πολιτικοί και οι κοινοτοπίες πάνε χέρι χέρι. Στο βαθμό που ο στόχος κάθε πολιτικού δεν είναι τόσο να διερευνήσει νέες οδούς της γνώσης όσο να εξασφαλίσει τον μέγιστο αριθμό ψήφων είναι κατανοητό ότι προσφεύγει σε λύσεις και ερμηνευτικά σχήματα τα οποία εκφράζουν τις ακατέργαστες προκαταλήψεις της πλατείας μάζας των ψηφοφόρων. Φυσικά το γεγονός ότι κάποια πρόταση αποτελεί κοινοτοπία δεν σημαίνει ότι είναι κατ’ ανάγκη λανθασμένη. Μια κοινοτοπία μπορεί να εκφράζει μια αλήθεια –όπως π.χ. ότι η γη είναι στρογγυλή. Από την άλλη πλευρά όμως μπορεί να μην αληθεύει-όπως συμβαίνει στην περίπτωση της εμπεδωμένης στην γλώσσα μας αντίληψης ότι ο ήλιος «ανατέλλει» και «δύει» -κάτι που φυσικά από την σκοπιά της αστροφυσικής δεν ισχύει.
Ο ηγέτης της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αντώνης Σαμαράς αναδεικνύεται σιγά σιγά σε...

"Δίπλα στη Ντόρα σε ό,τι αποφασίσει να κάνει"...

Ετοιμοι να ακολουθήσουν την Ντόρα Μπακογιάννη

Υπ' ατμόν βρίσκονται τώρα τα περισσότερα στελέχη της Ν.Δ. από την Κρήτη που είναι έτοιμα να ακολουθήσουν την Ντόρα Μπακογιάννη σε όποιο δρόμο κι αν διαλέξει μετά και τη διαγραφή της από την Κ.Ο. της Ν.Δ. από τον πρόεδρο του κόμματος Αντώνη Σαμαρά με φόντο το «ναι» που δήλωσε στην ψηφοφορία επί της αρχής για τα οικονομικά μέτρα, που αφορούν στην ενεργοποίηση του μηχανισμού στήριξης από την τρόικα. Ταυτόχρονη, ωστόσο, ήταν και η διαγραφή των τριών βουλευτών από το ΠΑΣΟΚ που δεν ψήφισαν τα μέτρα (δήλωσαν παρών). Πρόκειται για το Γιάννη Δημαρά, τη Σοφία Σακοράφα και τον Βασίλη Οικονόμου, των οποίων ζητήθηκαν και οι βουλευτικές έδρες από τη γενική διευθύντρια της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Ρεγγίνα Βάρτζελη, ενώ ο πρωθυπουργός δήλωσε για τις διαγραφές ότι «στη μάχη υπάρχουν και απώλειες». Οι διαγραφές των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ ήταν μεν έκπληξη αφού δεν τις περίμενες κανένας, όμως αξιολογούνται μικρότερης πολιτικής σημασίας σε σχέση με την απομάκρυνση της Ντόρας Μπακογιάννη, που αν και αναμενόμενη, σηματοδοτεί...

Η Ντόρα ζωντανά στο Ράδιο Κρήτη-101,5 FM


Σε μισή ώρα περίπου (11:15 π.μ.) η Ανεξάρτητη Βουλευτής κυρία Ντόρα Μπακογιάννη θα μιλήσει ζωντανά για όλους και για όλα στο "Ράδιο Κρήτη-101,5".
Για να παρακολουθήσετε online τη συνέντευξη πατήστε εδώ

Πολύνεκρο αεροπορικό δυστύχημα στη νότια Ινδία

Rescue personnel work at the scene of a plane crash in MangaloreA frame grab shows the bodies of charred passengers while firefighters spray the wreckage of the Air India Express plane that crashed outside the Mangalore airportWreckage of a crashed Air India Express passenger plane is seen in Mangalore

Αεροπορικό δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στην Ινδία με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 161 άτομα. Υπάρχουν όμως και 8 επιζώντες. Το αεροσκάφος τύπου Boeing 737 της Air India, προερχόμενο από το Ντουμπάι, συνετρίβη κατά την προσγείωσή του στη Μανγκαλόρ της Νότιας Ινδίας.
REUTERS/ZEETV via REUTERS TV (INDIA - Tags: TRANSPORT DISASTER) NO SALES. NO ARCHIVES. FOR EDITORIAL USE ONLY. NOT FOR SALE FOR MARKETING OR ADVERTISING CAMPAIGNS. INDIA OUT. NO COMMERCIAL OR EDITORIAL SALES IN INDIA - Content © 2010 Reuters All rights reserved. REUTERS TV (INDIA - Tags: DISASTER TRANSPORT) TEMPLATE OUT - Content © 2010 Reuters All rights reserved.

Ο Γιώργος Παπανδρέου διαδηλώνει κατά του Ασφαλιστικού Νομοσχεδίου!!!

Και όμως δεν πρόκειται για φωτομοντάζ. Η φωτογραφία του Γιώργου του Παπανδρέου με την γροθιά ψηλά στην διαδήλωση της ΓΣΕΕ κατά του ασφαλιστικού νομοσχεδίου είναι πέρα για πέρα αληθινή. Μόνο που δεν πρόκειται για τον Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, αλλά για τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης ο οποίος διαδηλώνει κατά του ασφαλιστικού νομοσχεδίου της κυβέρνησης της ΝΔ !!!. Και για να θυμηθούμε επρόκειτο για ένα νομοσχέδιο που ήταν χάρμα οφθαλμών μπροστά σε αυτό που θέλει να μας αμπώξει ο...

Αδικαιολόγητη επίθεση ΠΑΣΠιτών σε ΟΝΝΕΔίτες στη Νομική

Πέρα από κάθε όριο και λογική ήταν η επίθεση που δέχτηκαν οι φοιτητές της Νομικής Σχολής Αθηνών σήμερα το απόγευμα από οργανωμένους «μισθοφόρους» τραμπούκους της ΠΑΣΠ.
Πιο συγκεκριμένα, ενώ ολοκληρωνόταν η καταμέτρηση της κάλπης του Γ΄ έτους και η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ είχε εξασφαλίσει μια πολύ μεγάλη διαφορά από τη δεύτερη ΠΑΣΠ, οργανωμένες ομάδες εξωπανεπιστημιακών μελών της ΠΑΣΠ έκαναν την εμφάνιση τους στο Αμφιθέατρο 1 της Νομικής.
Αφού επιδόθηκαν αρχικά σε ύβρεις και σε λεκτικές επιθέσεις προς τα μέλη της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ, στη συνέχεια εκτόξευσαν γυάλινα μπουκάλια και σιδερένιους λοστούς στο χώρο όπου βρίσκονταν όχι μόνο τα μέλη της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ, αλλά και απλοί φοιτητές που παρακολουθούσαν την καταμέτρηση. Στην προσπάθεια τους οι φοιτητές να περιφρουρήσουν τη διαδικασία και να προφυλάξουν τους εαυτούς τους από τις δολοφονικές διαθέσεις των μελών της ΠΑΣΠ, τους απώθησαν εκτός αμφιθεάτρου.
Τότε, η επίθεση της ΠΑΣΠ έλαβε μορφή οργανωμένης δολοφονικής ενέργειας. Μπράβοι με σιδερογροθιές, λοστούς και πτυσσόμενα κλομπ εξαπέλυσαν άνανδρη επίθεση σε μέλη της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ, τραυματίζοντας τέσσερεις εκ των φοιτητών – μελών της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ. Σε όλη τη διάρκεια της .....

Ηρθαν τ’άγρια να διώξουν τα ήμερα στην Πρέβεζα

Καταστάσεις απείρου κάλους διαδραματίζονται το τελευταίο χρονικό διάστημα στην Νέα Δημοκρατία της Πρέβεζας, στα πλαίσια των εκλογών για την ανάδειξη προέδρου ΝΟ.Δ.Ε και τοπικών συμβουλίων. Υπεύθυνος των πρωτοφανών γεγονότων για τα δεδομένα του νομού Πρεβέζης, είναι ο διορισμένος πρόεδρος Ν.ΕΦ.Ε Ξενοφών Καραγεωργίου. Ο Βυρωνιώτης «φώντας» για τους γνωρίζοντες, είναι αχυράνθρωπος του «συμπροέδρου» της Ν.Δ Δημήτρη Αβραμόπουλου. Έχοντας διατελέσει επί τρία χρόνια διοικητής στο νοσοκομείο της Θήβας, από ιδιωτικός υπάλληλος βρέθηκε εν μια νυκτί να «διαχειρίζεται» αρκετά εκκατομύρια ευρώ σε προμήθειες φαρμακευτικού και ιατρικού υλικού. Βρισκόμενος προφανώς σε εντεταλμένη υπηρεσία, παρουσιάστηκε στην Πρέβεζα ως διορισμένος σερίφης και αντί να βοηθήσει στην ομαλοποίηση των συνθηκών εκλογής, κατάφερε να δυναμιτίσει μια ήρεμη κατά τ’ άλλα διαδικασία, το αποτέλεσμα της οποίας είναι καθορισμένο προ πολλού. Ο συγκεκριμένος «κύριος», είχε βλέπετε το θράσος να ζητήσει την αλλαγή της κλειδαριάς των γραφείων της ΝΟ.Δ.Ε για να μην μπορούν να ......

Μασάει η... καμήλα ταραμά...;

Παραίτηση λόγω ομοφυλοφιλίας.....

Τι είναι αυτά που διαβάζω στην ιστοσελίδα μας; Παραιτήθηκε υπουργός στην Αυστραλία λόγω ομοφυλοφιλίας; Προς Θεού, μην έρθει η μόδα των παραιτήσεων γι’ αυτόν το λόγο και προς εμάς, διότι θα αδειάσει ένα μέρος της Βουλής και θα μείνουμε με λίγες εκπομπές στην τηλεόραση.

Η Ελλάδα δεν θα φτιάξει ποτέ...

Υποστηρίζουμε πως θέλουμε να φτιάξουμε μια μοντέρνα Ελλάδα. Αλλά όσο συμπεριφερόμαστε σαν εγωιστές και εαυτούληδες αυτό δεν θα γίνει ποτέ.

Αφιερώνω λοιπόν αυτό το μήνυμα στον αγενέστατο που μαζί με άλλους 2 μπήκε από το πλάι στο φανάρι πίσω από το Πεντάγωνο στο δρόμο για την Κηφισίας, καθυστερώντας όσους ανόητους περίμεναν τη σειρά τους.

Αυτός μπορεί να έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του. Εμείς τα κορόιδα δεν συμφωνούμε.

Δύο κομμμουνιστές μιλάνε στην "Ελευθεροτυπία"

Η κατρακύλα του Σαμαρά δεν έχει τελειωμό. Την Κυριακή δίνει συνέντευξη στην «Ελευθεροτυπία». Ο άνθρωπος πιστεύει ότι μέσα από τις συνεντεύξεις θα καταφέρει να καλύψει το κενό που έχει δημιουργήσει με τις απανωτές γκάφες του. Ο πρόεδρος της Ν.Δ., για άλλη μια φορά πέφτει σε τοίχο! Στο ίδιο φύλλο που θα δώσει συνέντευξη, φιλοξενείται ακόμη μια. Πρόκειται για συνέντευξη που έχει παραχωρήσει στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία» η Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα. Μιλάμε για τον απόλυτο διασυρμό του Σαμαρά. Κάποιοι, λένε, ότι γι' αυτό έχει βάλει το δακτυλάκι του και ο Βαρδής Βαρδινογιάννης, που τα έχει πάρει στο κρανίο με τον πρόεδρο Αντώνη.