Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Αδερφές ψυχές και Φαήλες μαγεμένες. Ξεσηκωθείτε οι πονεμένες!

Καλέ πάρτε τους δρόμους αδερφές και κουνιάδοι. Κουμπάρες αρπάξτε κουκουνάρες. Φωτιά στα μεσοδόκια. Μόσχος και κανέλα, ο Αντώνης είναι τρέλα, μπέλα μπέλα Μπαρμπαρέλα. Πλησιάζει η μέρα που θα τον πουν πρωθυπουργό, θένε δε θένε τον ηγέτη Αντώνη και όλα τα παιδάκια του. Δηλαδή εμάς! Άχι και πως τρελαίνομαι. Θα μας προσκυνήσουνε τα Τούρκα, τ’ Αλβανά κι όλα τα Σκοπιανά. Λίγο ακόμη και θα δούνε τι θα πάθουν. Για να μάθουν οι ζουμπάδες, οι ζουλάδες κι’ οι ζοχάδες. Όχι πως πάω τις Βουλγάρες, αλλά ήρθε η ώρα για μάς τις μουλάδες!
Αδέρφια πέτυχα τη τζαμαρία και ακούστηκε ένα ΜΠΑΜ! Ρε γράψανε με Π κεφαλαίο τη λέξη πατρίδα στο ............

Η Ντόρα μίλησε από το Ρέθυμνο για την πορεία της υγείας του Μανώλη Κονταρού (video)

Μια διαφωνία

Γράφετε ότι ο Ζιγδαντώνης δημιουργεί καθαρά δεξιό κόμμα, κάνετε λάθος καθαρά προσωποπαγές δημιουργεί μιας και δεν γουστάρουν κανένα άλλο πόλο στη ΝΔ, ούτε και τον Ψωμιάδη που αποτελεί πόλο στη Βόρειο Ελλάδα.
Αναγνώστης

Ο Λευτέρης Αυγενάκης με τα στελέχη της Συμμαχίας στο Ρέθυμνο

Πολύ θετικές εντυπώσεις άφησε στα στελέχη της Συμμαχίας στο Ρέθυμνο ο Λευτέρης Αυγενάκης. Μίλησε πολύ θερμά για τη Συμμαχία και τη Ντόρα Μπακογιάννη και φυσικά καταχειροκροτήθηκε από τα πολλά στελέχη που μαζεύτηκαν για να δουν από κοντά τη Ντόρα. Ξεκαθάρισε ότι τα στελέχη της Συμμαχίας δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν με τα στελέχη της Νέας ΝΔ:"Μας ενοχλεί η ηγεσία".....
Αναφέρθηκε στα δημοσκοπικά ποσοστά του κινήματος και στα μηνύματα που απαιτείται να στείλει στην κοινωνία το νέο κίνημα. Η δική του απόφαση να προσχωρήσει στη Συμμαχία ήταν αποτέλεσμα διαλόγου με τους ψηφοφόρους του. Σκοπός του κινήματος είναι η δημιουργία ατζέντας που θα θέσει προτάσεις αξιόπιστες και δουλεμένες.

«Κοροϊδία η ασφάλεια των τροφίμων» στη Γερμανία!

Απρόβλεπτες διαστάσεις παίρνει στη Γερμανία το σκάνδαλο διοξίνης στη γερμανική βιομηχανία παρασκευής ζωοτροφών.
Για τεράστιες ελλείψεις στο πεδίο του ελέγχου τροφίμων κάνει λόγο ο Σύνδεσμος των Γερμανών Επιθεωρητών. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία πάνω από 150 χιλιάδες τόνοι ζωοτροφής έχουν μολύνει με την καρκινογόνο διοξίνη τεράστιες ποσότητες χοιρινού κρέατος και πουλερικών.
Σε σχετικές έρευνες που έγιναν και στη Βαυαρία, σε 240 χιλιάδες αυγά επιβεβαιώθηκαν οι υποψίες για την ύπαρξη διοξίνης. Σε μερικές περιπτώσεις η ποσότητα της διοξίνης είναι ...............

"Ελλάδα - Γαλλία συμμαχία" και στα χρέη;

«Όχι καλύτερη από την Ελλάδα – σε αξιοθρήνητη κατάσταση η γαλλική οικονομία», είναι ο τίτλος ανάλυσης της ελβετικής Neue Zürcher Zeitung: «Ο Νικολά Σαρκοζί δηλώνει μεν υπέρμαχος της πολιτικής της σταθερότητας, αλλά τα γεγονότα και οι αριθμοί, αλλά και τα μέτρα που έλαβε στο παρελθόν και η εμπειρία λένε άλλα. 
Τα τελευταία στοιχεία της Γαλλικής Στατιστικής Υπηρεσίας ήταν για την κυβέρνηση Σαρκοζί πραγματική ψυχρολουσία. Αντί της αναμενόμενης αύξησης του ΑΕΠ για το 2010 κατά 1,6% η αύξηση άγγιξε μόνον το 1,4%. Για το 2011 η γαλλική κυβέρνηση αναμένει ............

Η Δημοκρατική Αριστερά για τις αυξήσεις στις τιμές στα εισητήρια.

Η αύξηση στα εισιτήρια των αστικών μέσων μαζικής μεταφοράς φορτώνει επιπλέον βάρη στους πολίτες που ανήκουν στα κοινωνικά στρώματα που χειμάζονται από τα αλληλοδιάδοχα οικονομικά μέτρα και την ακρίβεια.
Η κυβέρνηση οφείλει να σταματήσει την πρακτική της να εξαγγέλλει αναδιαρθρώσεις δημοσίων επιχειρήσεων με πρώτο μέτρο, που αμέσως το υλοποιεί, την αύξηση των ...............

"Χωρίς Ευρώ" από το "xariseto.gr"

Στην αρχή ήταν μια παρέα νέων ανθρώπων, που ξεκίνησαν με μια απλή ιδέα. Να βρουν ένα τρόπο να χαρίζουν όσα αντικείμενα και ρούχα δεν χρειάζονται πια. Έφτιαξαν έτσι πριν μια ιστοσελίδα, τη xariseto.gr όπου όποιος ήθελε να χαρίσει κάτι έβαζε αγγελία για να τη δει κάποιος άλλος που το είχε ανάγκη.
Ένα site που με απώτερο σκοπό έχει την επαναχρησιμοποίηση αλλά και την αμοιβαία βοήθεια, δημιουργώντας έτσι έναν διαφορετικό τρόπο "κατανάλωσης". Ένα πάρε-δώσε χωρίς ............

Ακριβαίνουν τα εισιτήρια

Την αύξηση στις τιμές των εισιτηρίων μαζικών μέσων μεταφοράς στην Αθήνα, από την 1η Φεβρουαρίου, εξήγγειλε ο υφυπουργός Υποδομών, Σπύρος Βούγιας, μιλώντας σε πρωινή ειδησεγραφική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.
Ο κ. Βούγιας είπε ότι τα εισιτήρια στην πρωτεύουσα θα αυξηθούν σε 1,20 ευρώ για τις απλές διαδρομές και σε 1,40 για τις συνδυαστικές, με διάρκεια ισχύος τα 90 λεπτά. Εξάλλου, η μηνιαία κάρτα απεριορίστων διαδρομών για όλα τα ..............

Πάνω από 280 τα διατηρητέα αρχοντικά της Βέροιας

Ξεπερνούν τα 280 τα διατηρητέα αρχοντικά και κτίρια της Βέροιας, τα οποία καθημερινά αποδεικνύουν σε κατοίκους και επισκέπτες την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της μακεδονικής πόλης. 
Στον αριθμό αυτό δεν συμπεριλαμβάνονται τα κτίρια που δεν είναι κηρυγμένα, παρ’ όλα αυτά όμως συμβάλλουν στο χαρακτήρα των .................

Tα κιλά των Χριστουγέννων

Τα γλυκά των γιορτών και τα λουκούλεια γεύματα των προηγούμενων ημερών σίγουρα πρόσθεσαν στον περισσότερο κόσμο από ένα έως τρία κιλά από τα οποία όλοι θέλουν να απαλλαγούν το συντομότερο δυνατό.
Οι κύριες μέθοδοι που προτείνονται ως αποτοξινωτικές από τους ειδικούς είναι η πρωτεϊνική δίαιτα, η μεσογειακή διατροφή πολύ χαμηλών θερμίδων και η αυστηρή φυτοφαγία.
Σύμφωνα με τον Σοφοκλή Χατζημωυσή γενικό γιατρό- διατροφολόγο η αυστηρά πρωτεϊνική διατροφή ενεργοποιεί το μεταβολισμό, βοηθάει να ..............

Τα έχει «βρει» σε όλα με Ολυμπιακό

Επιβεβαιώνεται το σενάριο για «μετακόμιση» του Χαβίτο στον Πειραιά, αφού ο Ισπανός άσος αρνήθηκε το συμβόλαιο ύψους 1 εκ. ευρώ που του πρότεινε ο Άρης.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της συμπρωτεύουσας, ο Χαβίτο είπε όχι σε νέα κρούση του Άρη για συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών με συνολικές απολαβές 1 εκ. ευρώ. Όπως σας είχαμε αναφέρει, ο ποδοσφαιριστής του Άρη αρέσει στον Ερνέστο Βαλβέρδε. Και όταν το «μυρμήγκι» ζητήσει ..............

Από τον περασμένο Μάρτιο τα πρώτα ύποπτα δείγματα διοξίνης

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες τα πρώτα ύποπτα δείγματα με αυξημένες ποσότητες διοξίνης σε λιπαντικές ουσίες στην εταιρία Harles und Jentsch, που αποτελεί την πέτρα του σκανδάλου, ανακαλύφθηκαν τον περασμένο Μάρτιο. 
Ιδιωτικό εργαστήριο είχε πάρει στις 19 Μαρτίου του 2010 δείγματα από την εν λόγω εταιρία διαπιστώνοντας ότι οι ποσότητες διοξίνης ήταν τουλάχιστον διπλάσιες από τα επιτρεπτά όρια. 
Αυτό σημαίνει ότι ζωοτροφές που παρασκευάστηκαν από την εταιρία με μολυσμένο με διοξίνη λίπος κυκλοφορούν στο εμπόριο ήδη εδώ και 10 μήνες, σύμφωνα με ................

Υποκρισία ΝΔ. Χρωστά της Μιχαλούς και ζητά διαφάνεια στα χρέη των κομμάτων (!!!)

Είναι να γελάς με την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά των στελεχών του Σαμαρά. Δεν ξέρουν που χρωστούν, έχουν χάσει τη μπάλα, είναι οι πρωταθλητές χρεών στο πολιτικό σκηνικό και αντί σιωπής ή έστω κάποιας σεμνότητας και ταπεινότητας, μας κοροϊδεύουν. Είναι γελοίοι. Παίζουν και πάλι με την άγνοια του κόσμου.
«Ποιος ξέρει πόσα χρωστάμε»; … «Ελάχιστοι»! …. «Οπότε ας δείξουμε και εδώ τον χαρακτήρα μας»! Είναι αξιολύπητοι.
Και όμως αυτοί που δεν ξέρουν πώς να βάλουν μια τάξη στην καταρρέουσα κομματική τους οικονομία, το παίζουν εθνοσωτήρες, μεσσίες και νομπελίστες που έχουν προτείνει με το .............

Το 25% των προστίμων από την ΓΓ Καταναλωτή θα προκαταβάλλεται υποχρεωτικά

Το 25% των προστίμων που επιβάλλει η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, στο μέλλον, θα προκαταβάλλεται υποχρεωτικά σύμφωνα με νομοθετική πρωτοβουλία που σχεδιάζεται να έρθει στη Βουλή για ψήφιση με το πρώτο νομοσχέδιο που θα κατατεθεί από το υπουργείο Εργασίας. Με την πρωτοβουλία αυτή επιχειρείται να μπει τέρμα σε πρακτικές επιχειρηματιών που εκ συστήματος δεν πληρώνουν και εξακολουθούν να παρανομούν αδιαφορώντας για τα πρόστιμα που τους επιβάλλονται.
Σύμφωνα με πληροφορίες η γενική γραμματεία έχει επεξεργαστεί το θέμα επαρκώς και αυτό το ............

Αυξήθηκε 50% η αμόλυβδη το 2010

Πάνω από 50 λεπτά το λίτρο - σχεδόν κατά 50% - αυξήθηκε η τιμή της αμόλυβδης το 2010, σύμφωνα με τα τελικά απολογιστικά στοιχεία από τις τιμοληψίες του Υπουργείου Περιβάλλοντος.
Η αύξηση στη λιανική τιμή ήταν 51,7 λεπτά το λίτρο και οφείλεται κατά το μεγαλύτερο ποσοστό στην αύξηση των φόρων (38 λεπτά) και των διεθνών τιμών των καυσίμων (10 λεπτά ανά λίτρο επιπλέον).

Ο Γιώργος Παπανδρέου στο Ερζερούμ με τα μάτια των ξένων