Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Έκπληξη! Δύο δελτία τύπου εξέδωσε ο Κουκοδήμος. Στο σαμαρικό "point system" παίρνει ..... ντε πουά ….

Μόλις διέρρευσε από τη Ρηγίλλης η είδηση για το point system που εγκαινιάζει ο πρόεδρος Αντώνης βουλευτές και τομεάρχες ανησύχησαν και ξεκίνησαν δηλώσεις στα μέσα ενημέρωσης και επερωτήσεις στο Κοινοβούλιο με ιδιαίτερη κινητικότητα.
Σε αυτή την καταιγίδα παρεμβάσεων εντύπωση προκάλεσε ο άφωνος και άλαλος Κώστας Κουκοδήμος , υπεύθυνος του Τομέα Αθλητισμού.
Σήμερα προέβη και για πρώτη φορά σε δύο «βαρυσήμαντα» δελτία τύπου. Ο κ. Κουκοδήμος δεν θέλει να μας ταλαιπωρεί πολύ και είναι λακωνικότατος. Τα βόδια μου αργά. Προτιμά ευχάριστα θέματα στα δελτία του και εγγυάται μάλλον «ενδιαφέρουσα» συνέχεια!
Στο πρώτο, μας ενημερώνει για την πρώτη (επιτέλους) συνεδρίαση της Κ.Ε. Αθλητισμού, στην οποία συζητήθηκαν τα σ/ν για την ποινική αντιμετώπιση του ντόπινγκ και για την ποινική αντιμετώπιση των προσυνεννοημένων αγώνων.

Στο δεύτερο ο κ. Κουκοδήμος μας κάνει δήλωση. Ω ναι! δηλώνει πόσο θετική είναι .....

Η Siemens εξελίσσεται σε μπούμερανγκ για τη Νέα Δημοκρατία.

Τα τελευταία χρόνια οι καραμανλικοί Μαξιμίτες επέμεναν ότι η Siemens είναι καθαρό «σκάνδαλο ΠΑΣΟΚ». Οι πρόσφατες εξελίξεις φανερώνουν και τις πτυχές του «σκανδάλου ΝΔ» σε ό,τι αφορά τις μίζες και τα μαύρα ταμεία. Από πλευράς "Νέας Άνοιξης" έχει ξεκινήσει μια επιχείρηση συγκάλυψης των καραμανλικών ευθυνών και επίρριψης όλων των ευθυνών σε ταξιδάκια, κομπιούτερς και τηλεφωνικά κέντρα! Αυτό ήταν το σκάνδαλο! Στρατηγική αδιέξοδη μια και δεν μπορούν να κρυφτούν τα "φαγωμένα" εκατομμύρια των μαύρων ταμείων.
Το κακό είναι ότι ο περιχαρακωμένος πρόεδρος Αντώνης, κολλημένος στην πλήρη επικράτηση των μηχανισμών της ΠΟΛΑΝ στο εσωτερικό του κόμματος, προετοιμάζεται να ακολουθήσει αυτό τον ολισθηρό δρόμο, της μη ανάληψης ευθυνών.
Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για επιβεβαιωμένη ροή χρημάτων από τα μαύρα ταμεία της Siemens στα ......

Μας κοροϊδεύει ο Σαμαράς και στο μεταναστευτικό

Επειδή η Ρηγίλλης αισθάνεται την ανάσα της άκρας δεξιάς και έχει βάλει στόχο να μείνει μόνη (ολομόναχη) στην πολυκατοικία, καταφεύγει σε ανόητα επικοινωνιακά τρικ για να κολακέψει τις απαιτήσεις των ακραιφνών δεξιών και τις φωνασκίες των λαϊκών δεξιών.
Έτσι έφτασαν να μιλάνε για νίκη του Αντώνη στο μεταναστευτικό. Η κυβέρνηση φοβήθηκε και έκαμε πίσω ενώ όταν θα κάμει ο Αντώνης δική του κυβέρνηση θα καταργήσει αυτό το νομοσχέδιο …
Πως όμως θα το καταργήσει; Όχι βέβαια με τον τρόπο που το εκλαμβάνουν οι φανατικές δεξιές πτέρυγες της ΝΔ. Κάθε άλλο. Δεν έχει σκοπό να το καταργήσει αλλά να το τροποποιήσει με βάση τις προϋποθέσεις που ο ίδιος θέτει για την εφαρμογή του νόμου. Ουσιαστικά οι διαφορές του με το υπάρχον νομοσχέδιο περιορίζονται κυρίως στις χρονικές προϋποθέσεις. Κατά τα άλλα δεν διαφωνεί σχεδόν .....

Τα κέντρα των εργολάβων κατευθύνουν και καθοδηγούν την συγκυβέρνηση Γιωργάκη-Αντωνάκη

Το σύστημα ΠΑΣΟΚ που στήριξε τυφλά την υποψηφιότητα Σαμαρά επινόησε τη «συναίνεση» για να δώσει κατευθύνσεις στην αντιπολιτευτική γραμμή της Νέας Δημοκρατίας. Συγκεκριμένα έντυπα της διαπλοκής δίνουν συχνά οδηγίες για τον τρόπο που πρέπει να κινείται η αντικυβερνητική πολιτική. Μόχθησαν τόσο πολύ να κάμουν πρωθυπουργός το «καλό παιδί» τον Γιωργάκη και αρχηγό της ΝΔ τον «φίλο» Αντωνάκη.
Τα επόμενα χρόνια δεν πρέπει επουδενί να κινδυνεύσει η κυβέρνηση της διαπλοκής και των μεγάλων συμφερόντων. Ο Αντώνης θα κινείται στα πλαίσια που θα ορίζουν τα ίδια ακριβώς συμφέροντα. Γι’ αυτό παρουσιάζεται από όλα τα μέσα ως απολύτως αναγκαία και χρήσιμη η νέα κουλτούρα της πολιτικής συναίνεσης. Δημιουργούν συνθήκες αντισυνταγματικές για να μπορέσει ο Γιωργάκης να επιτεθεί στα λαϊκά εισοδήματα αφήνοντας ανέπαφα τα πορτοφόλια των εργολάβων, των μιντιαρχών και των τραπεζών.
Η συναίνεση παρουσιάζεται ως ...

Μεγάλη πατάτα με το φλουρί της συζύγου Σαμαρά

Ήταν επικοινωνιακό πατατράκ. Το ξέρουμε ότι στήνεται το φλουρί των γυναικών. Έτσι το έπαιρνε και η Νατάσσα. Όχι όμως τόσο φανερά; Τυχερό είναι και πάει όπου θέλει και όχι όπου το βάλει η .... κυρία Παπακώστα! Ακόμα και οι κάμερες είδαν ότι η Κατερίνα είχε αφήσει το φλουρί, στην άκρη του δίσκου, για να το βάλει ο πρόεδρος στο κομμάτι της συζύγου Σαμαρά. Σκέτη φαρσοκωμωδία. Μαϊμουδιά on the record! Και σα να μην έλλειπε όλο αυτό το επικοινωνιακό Βατερλό ήρθε το πανούργο θηλυκό, η κατεργάρα γυναίκα, η Κατερίνα Παπακώστα και έκαμε δηλώσεις για την γνησιότητα του τυχερού φλουριού: 
«Ήταν αξιοκρατικό. Τίποτα δεν είναι στημένο. Είμαστε το κόμμα των αξίων και των αξιών!».
Καλώς μας ήρθες πάλι, τρελό μας καρναβάλι. Τελικά έκαμε ρεζίλι τον πρόεδρο Αντώνη!

Ξεκολλήστε επιτέλους στη Ρηγίλλης. Γιατί έχει κολλήσει η βελόνα στα 800.000 μέλη;

Επιμένουν στη Ρηγίλλης με το παραμύθι των 800.000 μελών. Αυτών που δήθεν ψήφισαν στις εσωκομματικές εκλογές. Κάτι που δε βγαίνει από πουθενά. Και μόνο που κρατάνε μυστικούς τους καταλόγους δείχνει ότι κάτι κρύβουν. Πώς να ψηφίσουν 800.000 άνθρωποι σε μια διαδικασία όπου έριχναν διαρκώς το σύστημα; Το τεράστιο νούμερο των μελών που παρουσιάζουν δε βγαίνει με τίποτα. Άραγε τόσοι θα ψηφίσουν και στις εκλογές για την εκλογή του προέδρου της ΟΝΝΕΔ; Για να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος τους;
Γιατί όμως το επαναλαμβάνουν διαρκώς; Και τα στελέχη της Νέας άνοιξης και ο «κεντροδεξιός» Αβραμόπουλος;
Με ποιο σκεπτικό οικειοποιούνται και τους 800.000 και τους τσουβαλιάζουν στο περίφημο μαντρί;
Πως είναι σίγουροι ότι χωρά όλους αυτούς το μαντρί και μάλιστα τη στιγμή που μπήκαν μέσα οι λύκοι της Νέας Άνοιξης; Είναι δυνατόν τα πρόβατα να κάνουν παρέα με του λύκους;
Γιατί δεν δίνουν στη δημοσιότητα τους καταλόγους με τα χιλιάδες νέα μέλη και μάλιστα στους άμεσα ενδιαφερόμενους;
Από τα 800.000 μέλη κανένας δεν έχει διαγραφεί; Όλοι παραμένουν ενεργά μέλη παρά τις διώξεις που βρίσκονται εν εξελίξει;
Τα στελέχη της Νέας Άνοιξης αντιμετωπίζουν ιδιοκτησιακά και το κόμμα και τα μέλη. Ενώ τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά. Νίκησαν επειδή εξασφάλισαν την υποστήριξη του καραμανλικού μηχανισμού. Σε αυτόν το μηχανισμό χρωστάνε και στον πρώην πρωθυπουργό προσωπικά. Αυτόν έχουν αναλάβει τώρα να καλύψουν και να συγκαλύψουν τις διάφορες ατασθαλίες και τα σκάνδαλα των 5,5 ετών.
Όλα όσα λένε για τα 800.000 μέλη είναι εκ του πονηρού και δουλειές του ποδαριού.
Η απάντηση είναι μία. Το κόμμα δεν είναι ιδιοκτησία κανενός! Και όποιος το αντιμετωπίζει ιδιοκτησιακά είδαμε το έχει πάθει !...!

Αφού δεν το έγραψε ο Μάκης, δεν το έγραψε Λάλας, μήπως τα έγραψε ο Μακαλάλας;

Το δίκιο της οργής έπνιξε σήμερα τον Κώστα Μπακογιάννη μόλις είδε στο Da Cappo τον Λάλα. Αυτόν που έγραψε το απίστευτο «ψυχαναλυτικό» λιβελογράφημα εναντίον της Ντόρας στην διάρκεια των εσωκομματικών εκλογών . Ουσιαστικά αυτό το «ψυχαναλυτικό» κατασκεύασμα αποτελεί απάνθισμα ύβρεων, χυδαιολογίας, συκοφαντίας, ανηθικότητας και καφρίλας. Κάπου η δήθεν «ελευθερία» του λόγου, πονηρά συνδυασμένη με τη σάτιρα συναντά τον έλεγχο της δικαιοσύνης, όπου η απάτη τιμωρείται και έτσι πρέπει.
Βλέπουμε όμως ότι το λιβελογράφημα έγινε μήλον της έριδος μεταξύ Μάκη και Λάλα. Ο ένας το πετά στον άλλο και κανένας δεν παραδέχεται ότι το έγραψε. Έγινε καυτή πατάτα. Μα αν δεν το έγραψε κανένας από τους δύο τότε ισχύουν οι πρώτες υποψίες για τον συγγραφέα του εμετικού ντιβανιού. Κάπου μέσα στη Ρηγίλλης και στην παρέα των μυστικοσυμβούλων. Εκεί κατευθύνονται οι ψυχαναλυτικές αδόκιμες παρεκτροπές.
Εξάλλου εκεί υπάρχει κατάθλιψη, μίσος, κομματικός εκφασισμός και μανία καταδίωξης.

Generation X κουμπαράδες

Παλαιότερα έγραψα για όλους εμάς που είμαστε μέλη της Generation X και αισθανόμαστε σαν κουμπαράδες. Διαβάζοντας τα μέτρα που θα ληφθούν για την αντιμετώπιση της, διαπιστώνω πως έρχονται χειρότερα. Για πολλοστή φορά τα τελευταία χρόνια όλα τα μέτρα λαμβάνονται τελικά εις βάρος των μοναδικών που δεν φταίνε.

Αντιλαμβάνομαι την δεινή οικονομική κατάσταση. Αντιλαμβάνομαι πως δεν μπορεί να ασχολούμαστε με τον μικρόκοσμο μας και να μην συζητάμε για το γενικότερο καλό. Δεν αντιλαμβάνομαι όμως για ποιο λόγο το γενικότερο αυτό καλό περνάει τελικά αποκλειστικά από την τσέπη μίας συγκεκριμένης ηλικιακής ομάδας, την στιγμή που δεν έχει ευθύνη και για το χάλι στο Ελληνικό Δημόσιο.

Αν θέλουμε να λύσουμε προβλήματα πρέπει να εντοπίσουμε προβλήματα. Τις πταίει και η ...

Τσοπάνηδες, πρόβατα και κακοί λύκοι στην προεκλογική εκστρατεία της Καλιφόρνια

Από την προεκλογική καμπάνια Demon Sheep της Carly Fiorina. Η Carly Fiorina είναι μια από τις πιο επιτυχημένες επιχειρηματίες στον κόσμο. Ήταν chief executive της Hewlett-Packard από το 1999 έως το 2005 και μέχρι πρόσφατα αντιπρόεδρος της  AT&T. Τώρα κατεβαίνει με τους Ρεπουμπλικάνους στην Καλιφόρνια.

Όταν ο φακός έχει χιούμορ

Χωρίς σχόλια !...!

Ο Έρωτας είναι τυφλός... μα τελείως τυφλός...


Διαφημίσεις κατά του AIDS που σόκαραν την κοινή γνώμη

Παρακάτω περισσότερες διαφημίσεις ....

Είναι τρελοί αυτοί οι Ιάπωνες !...!

Οι πιο "αποτυχημένες" ερωτήσεις στο YAHOO



Συνεχείστε παρακάτω. Έχουν πολύ πλάκα ....

Ποιά είναι η κοπέλα;

Που φοράει τις πιτζάμες και κοιτά στις χαραμάδες;

Απόφαση σταθμός για τα blogs...

Στα Ιστολογια ΔΕΝ εφαρμοζεται ο νομος περι Τύπου!
ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Οπως ενημερώνει στο twitter ο γνωστός δικηγόρος Βασίλης Σωτηρόπουλος (elawyer) σύμφωνα με απόφαση του πολυμελους Πρωτοδικειου Πειραιως, για την υπόθεση νομάρχη κατά blogger, ο νόμος περί Τύπου δεν εφαρμόζεται στα ιστολόγια, ουτε αναλογικά. Συγχαρητήρια στον elawyer που με στοιχεία και λογική έπεισε το δικαστήριο οτι άλλο blog και άλλο Τύπος.

/ http://drloula.blogspot.com / press-gr.blogspot /

κ.Χριστοφοράκο είμαι και γω στο ημερολόγιο σας;

Ήθελα να ήξερα αυτό το περίφημο ημερολόγιο του κ. Χριστοφοράκου της Siemens, πόσες σελίδες έχει ακόμη !
Κάθε τρεις και λίγο βλέπουμε και από μία νέα σελίδα με ονόματα πολιτικών που του τηλεφωνούσαν ή που τους τηλεφωνούσε εκείνος για να τους συναντήσει ή για να δειπνήσουν. Δεν ξέρω κατά πόσο όλες αυτές οι σελίδες είναι πραγματικές και όντως όλοι αυτοί ήθελαν να έλθουν σε επαφή μαζί του ή θέλει να στείλει ένα ακόμη μήνυμα ότι κρατά άσσους στο μανίκι του. Διότι τι θα έλεγαν άραγε ο Χριστοφοράκος με έναν π.χ. υπουργό της κυβέρνησης που στην αρμοδιότητα του είχε και τους διαγωνισμούς – τις δουλειές- που αφορούσαν την εταιρεία του;

Να συζητούσαν μόνο για ποδόσφαιρο και ταξίδια αποκλείεται! Μάλλον για δουλειές θα συζητούσαν…

Τι θα έλεγαν άραγε ο Χριστοφοράκος με τους ταμίες των μεγάλων κομμάτων; Θα τους έδινε «λογιστικές» συμβουλές για τα ελλείμματα των κομμάτων τους ή θα αγόραζε κουπόνια;

Όλοι αυτοί οι βουλευτές και τα στελέχη που διαβάζουμε καθημερινά στην περίφημη ....

Δεν του' κατσε του Γιωργάκη η χρεωκοπία!

Την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας την γνωρίζαμε πολύ καλά.
Το μέγεθος του προβλήματος το αντιληφθήκαμε στην προεκλογική περίοδο όταν σε όλες τις ομιλίες του ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής το τόνιζε με χαρακτηριστικό τρόπο!
Πριν ξεσπάσει η θύελλα που αντιμετωπίζουμε τις τελευταίες εβδομάδες εναντίον της Ελλάδος αλλά και του ευρώ, όπως αποδεικνύεται, αισθανόμασταν αμήχανα και αναρωτιόμασταν!
Τα ερωτήματα που θέταμε ορισμένοι νόμιζαν ότι ήταν ...φαντασιόπληκτα!
Γιατί να κάνει ο Πρωθυπουργός τις αχαρακτήριστες ιστορικές τοποθετήσεις του και μάλιστα σε δύο διαδοχικά Υπουργικά Συμβούλια, ότι δηλαδή:
"η ελληνική οικονομία είναι υπό πτώχευση" και το "για πρώτη φορά από το 1974 κινδυνεύουν, λόγω της οικονομίας μας, τα ......

Η χρυσή εφεδρεία του πολιτικού κόσμου ...

Με παρέσυραν οι εντυπώσεις που άφησε η Νέα Διακυβέρνηση (τη θυμάστε;) και αδίκησα τον Κώστα Καραμανλή. Οπως με πληροφορεί φίλος ο οποίος είχε το προνόμιο να βρίσκεται την ίδια ώρα με τον πρόεδρο στον χώρο του γυμναστηρίου, ο Κ. Καραμανλής γυμνάζεται, επιδεικνύοντας μάλιστα επιμέλεια αντιστρόφως ανάλογη εκείνης που επέδειξε κατά την πενταετή διακυβέρνηση της χώρας από τον ίδιο. «Σήκωσε 68 κιλά, τέσσερις φορές, σου λέω! Με τα ματάκια μου τον είδα», επέμεινε ο φίλος και τον πιστεύω. Είναι καλό ότι ....

Μπάχαλο στον Πειραιά. Πολλοί πιθανοί υποψήφιοι και σίγουρος ο Μαυρίκος!

Το μεγαλύτερο μπάχαλο υποψηφιοτήτων διαδραματίζεται στον Πειραιά για τη δημαρχία.

Από την πλευρά του ΠαΣοΚ:
- Ο κος. Παναγιώτης Φασούλας ισχυρίζεται πως ξανακατεβαίνει υποψήφιος, εξ ου και τελευταία, έχει επενδύσει στην επικοινωνιακή προβολή του.
- Επιφανείς Πασόκοι του μεγάλου λιμανιού καθιστούν απολύτως ξεκάθαρο ότι είναι τόσο κραυγαλέα αποτυχημένος ο νυν δήμαρχος, που αν ξανακατεβεί υποψήφιος θα του στήσουν απέναντί του αντάρτικο. Λέγεται ότι εκείνος που είναι αποφασισμένος για τα πάντα, είναι ο εκδότης και πολιτευτής του ΠαΣοΚ στον Πειραιά, κος. Δημήτρης Κατσικάρης.
- Ταυτόχρονα ακούγεται ότι αν διευρυνθούν τα όρια του Δήμου προς ...

Μπράβο Κώστα Μπακογιάννη!

ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ DA CAPO...
Το περιστατικό είναι πραγματικό και διαδραματίστηκε σήμερα το πρωί στις 09.15 στο γνωστό Da Capo. Στην παρέα πίνοντας καφέ και συζητώντας ο Αντιδήμαρχος της Αθήνας Ν. Βαφειάδης, ο στενός συνεργάτης του Αβραμόπουλου, δημοσιογράφος Χ. Παυλίδης, και ο Θανάσης Λάλας. Σε διπλανό τραπέζι ο εκδότης της εφημερίδας το Ποντίκι Α. Δελλατόλας. Η ώρα κυλούσε χαλαρά μέχρι που... πέρασε από το γνωστό στέκι ο γιος της Ντόρας Μπακογιάννη Κώστας. Μόλις είδε τον Λάλα τον ξεχ....σε πατόκορφα για αυτά που έγραφε στο περιοδικό για τη μητέρα του Ντόρα.
Τον στόλισε με δεκάδες κοσμητικά επίθετα. Ο Κώστας Μπακογιάννης μιλούσε δυνατά και το επεισόδιο έγινε αντιληπτό. Ο Λάλας για να ηρεμήσει ο γιός της "Ψηλής" κάρφωνε τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο. "Δεν τα έγραψα εγώ τα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Ξαφνική κατάργηση των Τοπικών Κέντρων Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων χωρίς ΄΄διαβούλευση΄΄...

Με εξαιρετικά επείγον έγγραφο και χωρίς ΄΄διαβούλευση΄΄ το Υπ.Αγρ.Αν. και Τροφίμων καλεί σήμερα όλους τους υπαλλήλους των Τοπικών Κέντρων Αγροτικής Ανάπτυξης -που ιδρύθηκαν το 2007 για την παροχή συμβουλών στον πρωτογενή τομέα- να υποβάλλουν μέσα σε 4 μέρες αίτηση απόσπασης σε άλλες υπηρεσίες!!!
Ενώ ο κ. Παπανδρέου μας λέει ότι δεν έχει λεφτά για ''μερεμέτια'', καταργεί την μόνη υπηρεσία που είχε ιδρυθεί για να παρέχει σύγχρονη τεχνογνωσία για την παραγωγή και την οργάνωση της εμπορίας στους αγρότες.
Το βαθύ ΠΑΣΟΚ και οι αγροτοπατέρες του, φαίνεται δεν επιθυμεί οι αγρότες να καθοδηγούνται από ειδικούς επιστήμονες αλλά από κομματικούς αγροτοσυνδικαλιστές.
Ενδιαφέρουσα αγροτική ''πολιτική''....

Θεωρίες Συνομωσίας

Πρόσφατα βρέθηκα σε μία παρέα που κάποιος, ανέφερε πως έχει "ακούσει" από το γιο της κουμπάρας του ξαδέλφου του ανιψιού του θείου της κολλητής της εξαδέλφης της κόρης του Γεωργίου Παπανδρέου πως η εξαγγελία για τα νέα μέτρα έγινε εσπευσμένα επειδή λέει ο κόσμος ασχολείται με το διαζύγιο του αιώνα οπότε θα είναι αποπροσανατολισμένος.

Συμπλήρωνε δε με νόημα πως από την ίδια πηγή - που προφανώς και είναι αξιόπιστη...- ξέρει πως έχει κανονίσει ο πρωθυπουργός με τον Barack Obama να βάλει πλάτη η Αμερική στην Ελλάδα. Εννοείται δε πως η πληροφορία ήταν εμπιστευτική παρότι δόθηκε σε μία ομήγυρη που πρώτη φορά συναντιόταν.

Στην Ελλάδα ανέκαθεν ήμασταν της υπερβολής και του κουτσομπολιού. Όλοι έχουν μία άκρη και μια πληροφορία. Είτε μιλάμε για ποδοσφαιρικό στοίχημα, είτε για πολιτική, είτε για το νέο γκόμενο τηλεοπτικής ανθυπομοντέλας κάτοχο ιδιαιτέρως καλοσχηματισμένων οπισθίων. Δεν μου προκάλεσε λοιπόν εντύπωση η βεβαιότητα του προαναφερθέντα για την πληροφορία του. Άλλωστε τα μισά και πλέον blogs που κυκλοφορούν αναπαράγουν τέτοιου είδους "πληροφορίες" ως σίγουρες.

Εντύπωση μου κάνει πως πλέον το παιχνιδάκι αυτό έχει περάσει και στα ....

Τότε γιατί η συναίνεση Μανώλη μου;

Ο γραμματέας Συνδικαλιστικού Γιάννης Μανώλης δήλωσε ότι τα μέτρα της κυβέρνησης και το πάγωμα των μισθών στους χαμηλοσυνταξιούχους, οι αυξήσεις στα καύσιμα, οδηγούν σε απόγνωση εκατοντάδες χιλιάδες απλούς εργαζόμενους.

Πρόσθεσε ότι τα μέτρα αυτά δεν οδηγούν πουθενά. Και προέβλεψε ότι πολύ σύντομα εκείνοι οι οποίοι πληρώνουν πάντα θα κληθούν να ξαναπληρώσουν.

/ brexians - Νότια του Βασιλείου της Δανιμαρκίας /

Ποιοί φοβούνται την κατάθεση Μητσοτάκη στην εξεταστική;

Σε τεντωμένο σχοινί κρέμονται οι εσωκομματικές ισορροπίες στη Νέα Δημοκρατία, με αφορμή την απόφαση του επίτιμου προέδρου του κόμματος Κωνσταντίνου Μητσοτάκη να καταθέσει στην Εξεταστική Επιτροπή για την υπόθεση της Siemens.Σύμφωνα με το Βήμα, η απόφαση αυτή προβληματίζει τη Ρηγίλλης, δεδομένου ότι ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ, στις συζητήσεις που έχει το τελευταίο διάστημα με πολιτικούς του φίλους και δημοσιογράφους, δηλώνει πως είναι έτοιμος να μιλήσει με συγκεκριμένα στοιχεία για «όλους και για όλα».
Ο πρώην πρωθυπουργός εμφανίζεται αποφασισμένος να ....

Πόσο σοφός είναι ο Πάγκαλος;

Είναι η σοφία του γήρατος;

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος ήταν ανέκαθεν πληθωρικός και... υπερβολικός.
Ενίοτε και πολιτικά αθυρόστομος.
Φαίνεται ωστόσο ότι με την πάροδο των ετών, και τη συσσωρευμένη πολιτική εμπειρία που έχει αποκτήσει, ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Παπανδρέου αποτελεί σήμερα τη φωνή της ειλικρίνειας.
«Να τελειώνουμε με το θέμα των προεκλογικών υποσχέσεων», είπε χαρακτηριστικά.
Και εννοούσε...

Παπασπύρος ...... πινόκιο !...!

Κόντεψε να τους τρελλάνει ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Δημ. Παπασπύρος. "Πήγα στο Μαξίμου" -τους είπε- για να δω τον Παμπούκη. Δεν συζητήσαμε τίποτα για ασφαλιστικό, φορολογικό και εισοδηματικό"! Τίποτα, παρότι είμαστε παραμονές της απεργίας της ΑΔΕΔΥ; Πόσα θες να μας τρελλάνεις πρόεδρε; Ο Χατζηνικολάου έβαλε τα γέλια, δεν κρατήθηκε! "Για νερατζάκι πήγατε πρόεδρε", του είπε, "για γλυκό του κουταλιού"; -"Με φώναξε ο Παμπούκης για ένα ....

Δώστε μας το dvd του Χριστοφοράκου

Ελλάς το μεγαλείο σου!
Παίζουμε πάλι με dvdιά και προϊόντα υποκλοπής
Ομόφωνη απόφαση ελήφθη από την εξεταστική επιτροπή που ερευνά την υπόθεση Siemens, να έλθει στα «χέρια της» μέσω δικαστικής συνδρομής, το ψηφιακό υλικό το οποίο είναι προϊόν υποκλοπής (βιντεοσκόπησης) των συνομιλιών του φυγόδικου πρώην στελέχους της γερμανικής εταιρείας Μιχάλη Χριστοφοράκου με τους δικηγόρους του και αφορά πρόσωπα-πολιτικούς στην Ελλάδα, τους οποίους φέρεται να δωροδόκησε.

Για το θέμα αυτό ο φυγόδικος, πρώην στέλεχος της Siemens, έχει καταθέσει μηνύσεις κατά των υποκλοπέων του. Έτσι θα ζητηθεί να σταλεί στην επιτροπή όλη η δικογραφία που σχηματίστηκε.

Όπως τονίσθηκε στην επιτροπή, το υλικό σύμφωνα με τη γερμανική νομοθεσία δεν έχει ....

Δοξάστε τους ψεύτες

Ο λαβύρινθος του δημοσίου...!

Η κατάσταση των δημοσιοοικονομικών της χώρας είναι ανεξέλεγκτη!!! Θέλουν να περιορίσουν τα επιδόματα και δεν μπορούν! Όχι επειδή δεν θέλουν, αλλά επειδή δεν μπορούν να τα βρουν. Η λύση; Θα επιβάλουν φόρο 10%, σε όλα τα επιδόματα ανεξαιρέτως. Δεν γνωρίζουν οι «υπεύθυνοι» ....

πόσα επιδόματα υπάρχουν και επειδή υπάρχει ο κίνδυνος προσφυγής στα δικαστήρια, για όσα επιδόματα διακοπούν, «σκέφτηκαν» την επιβολή φόρου σε όλα.
Εκτός αυτού, ψάχνουν 300 εφοριακούς και δεν μπορούν να τους εντοπίσουν. Τι «σκέφτηκαν» για να τους βρουν; Θα τους κόψουν την μισθοδοσία μήπως και επανέλθουν στις θέσεις τους. Καλά είπε ο Χατζηνικολάου στο δελτίο, να κόβει εισιτήρια η κυβέρνηση… Τέτοιο show μόνο το Hollywood…

/ U Demand /

Η Ντόρα βράβευσε τον παλαίμαχο παίκτη του Ηρόδοτου Δημήτρη Παπαδόπουλο


Στην ετήσια εκδήλωση του ΗΡΟΔΟΤΟΥ τιμήθηκε ο παλαίμαχος παίκτης Δημήτρης Παπαδόπουλος για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο δηλώνοντας ότι διατηρεί ευχάριστες αναμνήσεις από το πέρασμα του από την ομάδα, την οποία υπηρέτησε 2 χρόνια.Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο κέντρο "Αναδρομές" του Ηρακλείου.
Την τιμητική πλακέτα παρέδωσε στον Δ. Παπαδόπουλο, η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία παραβρέθηκε στην εκδήλωση. Επίσης, τιμήθηκαν ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου (βραβεύτηκε από το δήμαρχο Ν. Αλικαρνασσού κ. Σισαμάκη) και ο αθλητικός συντάκτης Γιώργος Σκανδάλης (πήρε την πλακέτα από τον βουλευτή ΠΑΣΟΚ κ. Κεγκέρογλου).
/ φωτο: kretaworldbasket.blogspot.com /

Ο σφουγγάρης βρήκε τη λύση...

ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ Κ.Ε

Την βρήκε τη λύση ο Αντώνης Σαμαράς. Όχι θα έσκαγε! Είδε και αποείδε ότι δεν μπορεί να ελέγξει με τίποτα το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και θα καταργήσει τη θέση του Γραμματέα της Κ.Ε! Ο Λευτέρης θα μείνει στη ιστορία ως ο τελευταίος γραμματέας, αυτές είναι δόξες! Μάλιστα λέγεται ότι ο Αντώνης έχει σκοπό να φτιάξει μια καινούργια θέση ώστε να ικανοποιήσει τον Αβραμόπουλο! Η θέση του Αντιπροέδρου λοιπόν περιμένει τον Δημήτρη ή μήπως τον Μολυβιάτη;

ΦΟΡΟΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ!!!