Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ...


ESCAPE

Του κουμπάρου το κάγκελο στη ΝΔ

Αν είσαι κουμπάρος προχωράς στη ΝΔ. Οι κουμπάροι έχουν γίνει συνήθεια που δεν κόβεται με τίποτα. Ήταν κανόνας στη νέο-καραμανλική πενταετία και συνεχίζει να αποτελεί προϋπόθεση για ανέλιξη στο εσωτερικό της Ρηγίλλης!
Ξέρετε ποιος επέβαλλε τη Τζότζολα στη Νέα ΝΔ; Ο γνωστός «21», Φαήλος! Είναι βλέπετε κουμπάροι. Ξέρετε ποιός επέβαλε τον «αστέρα» Μηταράκη στο οικονομικό επιτελείο του Αντώνη; Ο ίδιος ο Αντώνης! Είναι βλέπετε κουμπάροι! Άδικα μας τον παρουσιάζουν ως μεγαλοφυΐα και σωτήρα νούμερο 2! Το προσόν του είναι η κουμπαριά!
Όταν ο ίδιος ο «άφθαρτος» και ταλαντούχος Αρχηγός επιβάλλει τον θεσμό των κουμπάρων στη Νέα ΝΔ, σκεφτείτε τι γίνεται από πίσω!...!

Στην εργασιακή μετανάστευση στρέφονται οι νέοι

Αυξάνεται το ενδιαφέρον των νέων Ελλήνων ηλικίας έως 35 ετών που επιθυμούν να αναζητήσουν εργασία σε κάποιο άλλο κράτος μέλος της Ε.Ε. σύμφωνα με την απάντηση του Επιτρόπου σε θέματα Απασχόλησης, Κοινωνικών Υποθέσεων και Ένταξης κ. Andor έπειτα από σχετική ερώτηση του ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργου Παπανικολάου.
Συγκεκριμένα, στις αρχές του καλοκαιριού υπήρξαν 8.709 ελληνικά βιογραφικά σημειώματα που καταχωρήθηκαν στο ......

Ακούει τα εξ’ αμάξης ο Λούλης από τους "21"

Στη μπούκα του κανονιού έχουν βάλει τον Λούλη οι Φίλοι του Αντώνη. Και είναι να μη σε βάλουν στο στόμα τους! Οι κύριοι αυτοί είτε προέρχονται από τους ακροδεξιούς «21», είτε από άλλου τύπου ομάδες, επεξεργάζονται σχέδια αντιμετώπισης του Λούλη. Τον θεωρούν ένα εκ των υπαιτίων της ιδεολογικής κρίσης που διέρχεται η Νέα Δημοκρατία, τον καθιστούν υπεύθυνο για την διάβρωση των ιδεών του κόμματος και για τον ξεπεσμό σε ιδεολογήματα μεσαίου χώρου και κεντροδεξιού πειραματισμού.
Ο Λούλης δεν έχει πλέον καμιά θέση στη Νέα Ρηγίλλης και δεν δικαιούται να ομιλεί. Άσε που τελευταία γράφει για πλήρη ηγεμονία Παπανδρέου με το δρόμο που έχει χαράξει το στενό επιτελείο του Αντώνη! Ποιός όμως κρύβεται πίσω από την πρόσφατη αρθρογραφία του Λούλη; Εδώ οι σύμβουλοι της Αντώνη δεν μπορούν να καταλήξουν. Είναι ο ίδιος ο Καραμανλής που κάνει παιχνίδι με τους καθαροδεξιούς σύμβουλους ή μήπως ο Λούλης έχει προσαρτιστεί στο στρατόπεδο της Ντόρας; Όταν σκέφτονται ότι μπορεί να είναι ο Κωστάκης από πίσω, βγάζουν καντήλες!...!

Ξεφτίλα Αντώναρου

Δεν ήθελε να πληρώσει 15,50 ευρώ. "Η Ελλάδα του χρωστά!"
ΣΤΙΣ 18 ΙΟΥΛΙΟΥο βουλευτής Επικρατείας της Ν.Δ. Ευάγγελος Αντώναρος επιβιβάστηκε στο πλοίο της γραμμής από την Κω για την Πάτμο.
Οταν του ζητήθηκε το εισιτήριό του στην είσοδο επικαλέσθηκε την ιδιότητα του βουλευτή και προχώρησε αρνούμενος να συμμορφωθεί στην υπόδειξη των υπαλλήλων, που του εξήγησαν ότι κατά τον νόμο ουδείς επιβιβάζεται άνευ εισιτηρίου, έστω και μηδενικής τιμής. Ο διευθύνων σύμβουλος αναφέρει εν συνεχεία ότι για να αποφύγουν το σκάνδαλο τον άφησαν να περάσει, αλλά ο βουλευτής αρνήθηκε να καταβάλει το κόμιστρο, ακόμη και όταν του πήγαν το εισιτήριο των 15,50 ευρώ που εξέδωσαν στο όνομά του.
Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ εν συνεχεία εκτρέπεται σε συμβουλές και υποδείξεις προς τον ........

Μαζέψτε τον Ψωμιάδη!

Έχει βγει σε όλα τα κανάλια και επαναλαμβάνει τα ίδια και τα ίδια! Ο λόγος για τον Παναγιώτη Ψωμιάδη. Στην ερώτηση, τι θα κάνει αν υπάρξει άλλη υποψηφιότητα από τον χώρο της Κεντροδεξιάς, απαντά με τις γνωστές λαικατζούρες του: "θα πάρω το δισάκι μου στον ώμο", "δίνω αγώνα για την Μακεδονία", "έχω μέσα μου την χριστιανοσύνη" και άλλες άρες, μάρες, κουκουνάρες. Αλήθεια όμως, πότε έδωσε αγώνα για την Μακεδονία? Όταν έκανε δηλώσεις για το Μακεδονικό, ντυμένος Ζορό? Όσο για...

αλα-Ομπαμα η ομιλία Παπανδρεου στο Εθνικό Συμβουλιο του ΠΑΣΟΚ

Ισχυρίστηκε -κόντρα σε όσους μιλανε για αναπτυξη με ευκολο τρόπο- ότι πρώτα χτίζονται τα θεμέλια και τα ηθη και έπειτα έρχεται η αναπτυξη, υπαινισομενος ότι τα θεμελια της Ελλάδος είναι σαθρά και ότι στο επόμενο στάδιο του σχεδίου του (του ποιού?) θα κυριαρχήσει η αναπτυξη.

Ο Γιωργος Παπανδρεου θυμισε -απο την αρχη ακόμα της ομιλιας του- πόσο χλευασμό ένιωθε στο εξωτερικό, όταν η κρίση ήταν στην κορυφή της, ενώ παράλληλα .........

Ο Πλακιωτάκης συναντήθηκε με τους Κεφαλογιάννηδες!

Τώρα καλό είναι αυτό ή κακό; Πάντως οι Κεφαλογιάννηδες υποσχέθηκαν απόλυτη στήριξη στον Πλακιωτάκη και πλήρη επικράτηση του Σαμαρά στο Ρέθυμνο και στο Ηράκλειο!...! Τελικά όλοι οι δρόμοι της Νέας ΝΔ οδηγούν σε οικογενειοκρατία, βιλαέτια και φέουδα. Κατά τα άλλα ο Αρχηγός έχει κηρύξει πόλεμο στην οικογενειοκρατία. Ξέρετε τί διαδίδουν στην Κρήτη τις τελευταίες μέρες; …. «Η Κρήτη ανήκει στους Κεφαλογιάννηδες»!....! Εδώ γελάτε!...!

Για κάπνισμα! Περάστε στην ταράτσα ...

A man smokes outside of his office in Athens September 1, 2010. Greece imposed a smoking ban in all public places from September 1. REUTERS/John Kolesidis (GREECE - Tags: POLITICS SOCIETY HEALTH)

Στο μπαλκόνι βγαίνει εργαζόμενος για να καπνίσει μετά την οριστική απαγόρευση του καπνίσματος από την 1η Σεπτεμβρίου.
REUTERS/John Kolesidis (GREECE - Tags: POLITICS SOCIETY HEALTH)

Συνέντευξη του Κώστα Μπακογιάννη, στη Σία Κοσιώνη.

Ακούστε την συνέντευξη του Κώστα Μπακογιάννη, στη Σία Κοσιώνη και το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.
Στον σύνδεσμο:

Πώς πάνε οι προσωπικές επιλογές του Αντώνη στις Περιφέρειες;

Δύο θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι οι καθαρές επιλογές του Αντώνη για τις Περιφερειακές εκλογές. Χειμάρας στη Στερεά και Δράκος στην Πελοπόννησο. 
Οι πληροφορίες τους θέλουν και τους δύο καμένα χαρτιά.
Χάνουν από είκοσι μονάδες ο καθένας! 
Το σκληρό επιτελείο του Αντώνη ελπίζει ότι έχουν πολύ χρόνο ακόμη μπροστά τους! 
Τρώνε από την ελπίδα που μοιράζει ο Αντώνης στις περιοδείες του!

Έγκριση για το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας

A man walks in front of the headquarters of the National Bank of Greece in Athens July 23, 2010. Greece's government and central bank have expressed confidence that all the country's lenders would pass the stress tests. Greek lenders have been hit hard by the country's sovereign debt crisis, which deprived them of access to wholesale funding to refinance their operations. REUTERS/John Kolesidis (GREECE - Tags: BUSINESS POLITICS IMAGES OF THE DAY)

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αποφάσισε στις Βρυξέλλες να εγκρίνει με βάση τους κανόνες για τις κρατικές ενισχύσεις της ΕΕ το καθεστώς για την ανακεφαλαιοποίηση των πιστωτικών ιδρυμάτων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα από το ελληνικό ταμείο χρηματοπιστωτικής σταθερότητας (ΤΧΣ).
Το κεφάλαιο του Ταμείου ανέρχεται σε 10 δισ. ευρώ και αποτελεί μέρος της χρηματοδοτικής συνδρομής προς την Ελλάδα από την ευρωζώνη και το ΔΝΤ. Στην απόφασή της η Επιτροπή έκρινε ότι το .......

Στον κόσμο του ο Αντώνης μοιράζει δικαιώματα στο όνειρο και ελπίδες!....!

Εδώ Αμπελάκια Λάρισσας. Σας μιλά ο Αντώνης. Εν δυνάμει Μεσσίας και Σωτήρ του Έθνους .....:
Μάλλον δεν έχει καταλάβει ότι ο λαός έχει χορτάσει από ελπίδες και ανέφικτες ουτοπίες. Τώρα πως ακριβώς θα βρει μόνος του τα λεφτά δεν μας λέει. Πετάει κάτι για θυσίες αλλά δεν διευκρινίζει! Τί ακριβώς θα θυσιάσει περεταίρω από τα ήδη θυσιασθέντα; Προσπαθεί να εξαπατήσει το λαό όπως ακριβώς τον εξαπάτησε ο Γιωργάκης.
Τελικά «υπάρχει διέξοδος από αυτήν την παρακμή»; Ποιά είναι αυτή η διέξοδος; Ποιές θυσίες υπάρχουν στο μυαλό των φίλων του Αντώνη; "Yes we can"! Τί ακριβώς μπορούμε να κάνουμε; Μπορούμε να ξεφύγουμε από τη μοίρα των κακών μαθητών της Ευρώπης; Εκεί που μας κατέταξε ο Κάπο Καραμανλής, Ποιός είναι ο δρόμος για τον επίγειο Παράδεισο που υπόσχεται ο Αντώνης;

Από άλλο πλανήτη είναι ο Γιωργάκης;

Κάνει για μήνες ταξίδια και διακοπές εν μέσω κρίσης.
Προαναγγέλει δομικό ανασχηματισμό 1 μήνα πριν τον εξαγγείλει διαλύοντας την κυβέρνηση.
Καλεί υποψήφιους περιφερειάρχες μπρος στις κάμερες και τρώει χυλόπιττα.
Γδέρνει τα χαμηλά και μεσαία στρώματα με 1 φόρο-έκπληξη κάθε μήνα.
Διαλύει την αγορά και την όποια ανάπτυξη υπερφορολογώντας.
Τελικά, ο τύπος είναι...     ..από άλλο πλανήτη;

Η θαυμαστή θεραπευτική δύναμη των αλόγων

Η Θεραπευτική Ιππασία είναι μία δραστηριότητα που αποσκοπεί στη βελτίωση της υγείας και της ζωής των ατόμων με φυσική, συναισθηματική ή νοητική βλάβηΣκοπός του Συνδέσμου Θεραπευτικής Ιππασίας Ελλάδας (ΣΘΙΕ) είναι η μη κερδοσκοπική, φιλανθρωπική προσφορά δυνατοτήτων, ευκαιριών και μέσων για ιππασία από αναπήρους, κυρίως παιδιά, καθώς επίσης και η εφαρμογή της ιππασίας ως θεραπευτικό μέσο.
Ο ΣΘΙΕ βασίζεται στην εθελοντική προσφορά και στηρίζεται οικονομικά στις ......

Αϋπνία και Ίντερνετ οδηγoύν ακόμα και σε κατάθλιψη

Οι νέοι που κοιμούνται λίγο- λιγότερο από πέντε ώρες- επειδή περνούν όλη τη νύχτα "σερφάροντας" στο Ίντερνετ και παίζοντας παιχνίδια στον υπολογιστή έχουν τριπλάσιες πιθανότητες να παρουσιάσουν κάποια ψυχολογική ασθένεια, υποστηρίζουν ερευνητές στην Αυστραλία.Ο καθηγητής Νικ Γκλόζιερ, επικεφαλής της μελέτης, λέει: «Τις τελευταίες δεκαετίες οι έφηβοι και οι νέοι κοιμούνται όλο και λιγότερες ώρες, ενώ γενικά οι υπόλοιποι κοιμόμαστε περισσότερο. 
Υπάρχουν πολλά γκάτζετ που τα παιδιά και οι νέοι παίρνουν στο δωμάτιό τους, τα οποία δεν .......

Δηλαδή ο Αντώνης είναι το παιδί του λαού; Αντώνης Ξανθόπουλος ένα πράμα;

Δηλαδή ο Αντώνης προήλθε από παρθενογένεση; Κάπως έτσι πάνε να το περάσουν τα τσιράκια της Νέας Ρηγίλλης. Οι μισθωτοί φίλοι του Αντώνη.
Και μιλάνε για κάποιον που έχει κληρονομήσει θέσεις, βουλευτιλίκια και αξιώματα και από τις δύο μεριές. Και από πατέρα και από μάνα. Μεγαλομασονικές οικογένειες παρακαλώ και από τις δύο πλευρές!
Να το παίζει ο Αντώνης, μετά από αυτό, μαχητής κατά της οικογενειοκρατίας, πάει πολύ! Μας κοροϊδεύουν και αυτός και οι φίλοι του!
Πώς άραγε προσπαθούσαν να το κάμουν νεαρό βουλευτή; Χωρίς μηχανισμούς και χωρίς οικογενειακό παρελθόν; Όχι βέβαια! Ολόκληρος ο παρακρατικός μηχανισμός της Ρηγίλλης πάντα τον προστάτευε και πάντα είχε ακροδεξιές ρίζες.
Η αλήθεια είναι ότι το λαϊκοδεξιό παρακράτος της Ρηγίλλης, που ποτέ δεν έπαψε να υφίσταται, εξέθρεψε τον Αντώνη ως εκκολαπτόμενο εθνοσωτήρα, μεσσία του Έθνους και άλλες βλακείες για άγριους ακροδεξιούς που γοητεύονται από υπερπατριωτικά καθρεφτάκια!

"Ο Σαμαράς διαιρεί την παράταξη"

Σφοδρή επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης.
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ υποστήριξε με αφορμή την υποψηφιότητα Κικίλια ότι η Νέα Δημοκρατία κάνει επιλογές ήττας. «Αν πρασινίσει η Ελλάδα θα του λέω ότι έγινε εξαιτίας του», είπε για τον κ. Σαμαρά, προσθέτοντας ότι η πολιτική του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας διαιρεί την παράταξη. «Ο κ. Σαμαράς είναι υπέρ της αφαίρεσης και της διαίρεσης, ενώ εγώ υπέρ της πρόσθεσης και του πολλαπλασιασμού», συνέχισε, ενώ παράλληλα έκανε λόγο για υποχθόνιο παιχνίδι και προπαγάνδα εναντίον του.
Υπενθύμισε ότι από το Μάρτιο είχε απευθύνει πρόσκληση σε όλες τις δυνάμεις της παράταξης ενόψει των ........

Τα must της σημερινής συναυλίας των U2

Lead singer Bono of Irish rock band U2 performs between the Edge (L) and drummer Larry Mullen during their 360 Degree Tour at the Ernst Happel stadium in Vienna, August 30, 2010. REUTERS/Leonhard Foeger (AUSTRIA - Tags: ENTERTAINMENT IMAGES OF THE DAY)
Η καλή µέρα από το πρωί φαίνεται. Και στις 20.15 «βγαίνουν» οι Snow Ρatrol (µετά τον Αβίβ Γκέφεν, που θα εµφανιστεί στις 19.15). Ενα πρώτης τάξεως ροκ ζέσταµα και µάλιστα µε ραδιοφωνικές επιτυχίες σαν τα «Run» και «Chasing cars». Από αυτούς θα πάρουν τη σκυτάλη οι U2 στις 21.45. Οι Ιρλανδοί είναι... Αγγλοι στο ραντεβού.

Αν φτάσετε νωρίς, δοκιµάστε να πάτε στα πλάγια της σκηνής. Στα αριστερά και στα δεξιά υπάρχουν δύο πόρτες που σας οδηγούν στο εσωτερικό της κυκλικής πασαρέλας, µε τους U2 µια ανάσα µακριά σας. Για λόγους ασφαλείας, επιτρέπεται συγκεκριµένος αριθµός θεατών. Οποιος προλάβει. Οι πόρτες ανοίγουν στις 17.30.

Μην περιµένετε να χαµηλώσουν τα φώτα για να βγουν οι U2. Με αναµµένους όλους τους προβολείς του Σταδίου και µε το «Space Οddity» του Ντέιβιντ Μπάουι στα ηχεία, βγαίνει το συγκρότηµα και ο Μπόνο ξεσηκώνει τον κόσµο.

Οι γέφυρες µας φέρνουν πιο κοντά. Και πάνω σε δυο γέφυρες που κινούνται, ο Μπόνο και η παρέα πάνε κι έρχονται. Ακοµη πιο κοντά. Νοµίζετε ότι η ..........

Γιαννουλάκης για την Περιφέρεια Κρήτης

Στη χθεσινή συνάντηση της Ντόρας Μπακογιάννη με στελέχη και φίλους της, κατέληξαν σε συμφωνία: στην υποψηφιότητα του κ. Γιαννουλάκη ως υποψήφιου περιφερειάρχη και του Νεκτάριου Σερμάκη ως υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη! Ο κ. Γιαννουλάκης επιλέχθηκε ως στέλεχος με εμπειρία και κυρίως ως εκείνος που μπορεί να διεμβολίσει τη ΝΔ μια και διατηρεί άριστες σχέσεις με κορυφαία στελεχη της παράταξης τόσο τοπικά (πχ Κεφαλογιάννης) όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο (Μεϊμαράκης, Αβραμόπουλος, Δήμας κα). Παράλληλα ο ίδιος έχει οικονομική επιφάνεια μεγάλη, έχει αναγνωρισιμότητα στον κόσμο της ΝΔ και κυρίως......

Συνέντευξη Τύπου του Ευ. Βενιζέλου, σχετικά με το Νομοσχέδιο περί ιεραρχίας και προαγωγών

Οι σαμαροχαφιέδες βγήκαν παγανιά! - Απειλές προς το «περιοδικό»

Μετά τους «αντάρτες» βουλευτές ο Στάλιν της Ρηγίλλης σχεδιάζει πώς θα υποτάξει και την ελεύθερη μπλογκόσφαιρα! Ξαμόλησε λοιπόν τα «λαγωνικά» του να… ανακαλύψουν ποιοι βρίσκονται πίσω από μπλογκς που δεν έχουν υποταχτεί στη… γοητεία του Αρχηγού-Ήλιου-Κύκνου-Μεσσία και δε συμμαζεύεται…
Επίθεση δέχτηκε και το παρόν ιστολόγιο από την «Πυθία» της Ρηγίλλης. Με απίστευτη ψυχωτική συνομωσιολογία, με αναφορές σε… Ελωχίμ και Νεφελίμ και άλλες άρες-μάρες σαχλαμάρες, χαρακτηριστικές στους «περίεργους» Φίλους του Αντώνη… Το πιο ξεκαρδιστικό απ’ όλα ο «χρησμός» της Πυθίας για το «περιοδικό»: «Ένα blog που δημιουργήθηκε για να αμαυρώσει την εικόνα του Σαμαρά»!!!!! Τελικά όλοι χαπακώνονται αγρίως με Lazarid στην Ακρονεοδεξιά ΝΝΔ. Βλέπουν τον Ζιγδαντώνη τόσο… άσπρο που όταν θα «μαυρίσει» κανονικότατα στις εκλογές εκείνοι θα κατηγορούν ακόμη τους… εξωγήινους!...!
Όσο για το ποιοι είμαστε, ας μην κουράζονται οι σαμαροχαφιέδες… Και κυρίως ας μην απευθύνουν αστήρικτες μομφές, φωτογραφίζοντας πρόσωπα που μπορεί να κυνηγήθηκαν άσπλαχνα από το «νεοανοιξιάτικο» καθεστώς και να έχασαν το ψωμί τους λόγω της εμπάθειας του μοχθηρού ηγετίσκου, όμως ουδεμία σχέση έχουν με το παρόν ιστολόγιο.
Εμείς είμαστε αδέσμευτοι και ανεξάρτητοι από οποιεσδήποτε πρώην ή νυν δεσμεύσεις, και μάλιστα οικονομικές. Αυτή είναι και η δύναμη της ελευθερίας μας!
Φυσικό να μας παρεξηγούν οι νεοσταλινικοί καταληψίες της ΝΔ… Ελευθερία γνώμης και πλουραλισμός είναι άγνωστα πεδία για τον Αντώνιο Στάλιν και την παρεούλα του…

Άδικα επενδύει στη χρεοκοπία της Ελλάδας ο Αντώνης και οι Φίλοι του.

Παρά του ότι έχει μαζέψει γύρω του, (δήθεν)αστέρες της οικονομίας ο Αντόν Κιχώτης άδικα περιμένει την κατάρρευση της ελληνικής οικονομίας. Δεν τον συμβουλεύουν φαίνεται σωστά. Επενδύουν στην καταστροφή. Περιμένουν με αγωνία την χρεοκοπία της Ελλάδας, χωρίς να το κρύβουν πλέον. Το δηλώνουν ως το πλέον αναμενόμενο. Άδικα περιμένουν. Αντίθετα, ως απίθανο εκτιμά το ενδεχόμενο χρεοκοπίας στις περιφερειακές οικονομίες της Ευρωζώνης, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας, η έκθεση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου που δημοσιεύθηκε με ημερομηνία 1η Σεπτεμβρίου και φέρει τίτλο «Η χρεοκοπία στις προηγμένες οικονομίες του σήμερα: Μη απαραίτητη, ανεπιθύμητη και απίθανη».
Στην εκ 25 σελίδων έκθεση, που υπογράφουν οι αναλυτές του ΔΝΤ Κάρλο Κοταρέλι, Λορέντζο Φόρνι, Γιάν Γκότσαλκ και Πάολο Μάουρο, θεωρούν υπερβολικές τις εκτιμήσεις των αγορών σχετικά με το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης χρέους στις περιφερειακές οικονομίες της Ευρωζώνης.