Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Οι δημιουργοί της επιμένουν ότι είναι "η καλύτερη διαφήμιση στον κόσμο". Μάλλον εννοούν την μπύρα!

Οι Καναδοί είναι οι πιο εθισμένοι στο διαδίκτυο

Οι Καναδοί συνδέονται περισσότερο στα κοινωνικά δίκτυα, όπως το Facebook και το YouTube, καθώς επίσης και το web γενικότερα, σε σχέση με τα υπόλοιπα έθνη, σύμφωνα με την εταιρεία μελετών comScore.

Η διείσδυση του διαδικτύου στους Καναδούς ξεπερνάει τους άλλους λαούς, με 68% των πολιτών να συνδέονται τακτικά, έναντι 62% στη Γαλλία και τη Μεγάλη Βρετανία. Από κοντά ακολουθούν οι ..................

Η τελευταία ποιητική συλλογή του Θεοδόση Βολκώφ ελεύθερη στο διαδίκτυο

Ἀπὸ τὴν ἰστοσελίδα «Λογοτεχνικὰ Ἐπίκαιρα» (http://logotexnika-epikaira.blogspot.com) κυκλοφορεῖ ἐλεύθερα στὸ διαδίκτυο τὸ  τεῦχος 5 τοῦ μηνιαίου ψηφιακοῦ περιοδικοῦ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ
Τὸ τεῦχος 5 τοῦ περιοδικοῦ περιέχει ποιήματα τοῦ Θεοδόση Βολκώφ. 
Μπορεῖτε νὰ τὸ διαβάσετε ἐδῶ: 

Ένας Χανιώτης μετέφρασε Ρίτσο στον Kαναδά

Με δύο νέες εκδόσεις έκλεισε το 2010 για τον μεγάλο μας ποιητή Γιάννη Ρίτσο. Με τον τίτλο «Yannis Ritsos – Poems» κυκλοφόρησε μόλις στον Καναδά, από τον εκδοτικό οίκο Libros Libertad, σε νέα μετάφραση στα αγγλικά από τον Χανιώτη Μανώλη Αλιγιζάκη, επιλογή ποιημάτων από δεκαπέντε ποιητικές συλλογές του Γιάννη Ρίτσου.

Ο ΣΥΝ για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο Ερζερούμ

Το Τμήμα Εξωτερικής Πολιτικής του ΣΥΝ διαπιστώνει ότι σειρά σημαντικών θεμάτων που απασχολούν τη χώρα μας στον τομέα αυτό εισέρχονται σε πολύ κρίσιμη φάση. Την ίδια ώρα, το κύριο πρόβλημα της ακολουθούμενης πολιτικής από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ είναι η εμμονή στον ατλαντισμό, όπως και επί Ν.Δ.
Κατά τη γνώμη μας, η Ελλάδα χρειάζεται επειγόντως -και λόγω της κρίσης- μια νέα ................

Εξετάζεται ο συμψηφισμός του ΦΠΑ επιχειρήσεων-δημοσίου

Το συμψηφισμό μόνον οφειλών από ΦΠΑ μεταξύ επιχειρήσεων και Δημοσίου εξετάζει το Υπουργείο Οικονομικών δήλωσε σήμερα ο γγ του υπουργείου κ. Η. Πλασκοβίτης σε ότι αφορά στο θέμα που προέκυψε από τις χθεσινές δηλώσεις του υφυπουργού Ανάπτυξης κ.Π.Ρήγα.

Οι Δεξιοσταλινικοί του Σαμαρά είναι ιδιαίτερα προβληματισμένοι με το Μένιο Δασκαλάκη!

Ο Μένιος είναι από αυτούς που υπηρέτησαν εδώ και χρόνια πιστά και μυστικά την ιδέα της κατάληψης της Νέας Δημοκρατίας από την ακροδεξιά παρέα του Σαμαρά. Τους Δεξιοσταλινικούς. 
Τον ετίμησαν δεόντως. Του έδωσαν γραφεία και παρέτειναν το ρόλο του στη Νέα ΝΔ. Ο Δασκαλάκης έχει αναλάβει την ομάδα τεκμηρίωσης των πασοκικών σκανδάλων. 
Είναι ο αντι-Καρχιμάκης, χωρίς ωστόσο να μοιάζει ούτε ...................

Έτοιμος ο Βορίδης να εισχωρήσει στη ΝΔ

Όλο και περισσότερο συναντάται ο Βορίδης με στελέχη της ΝΔ. Πιο πολύ βλέπει ακραίους νεοδημοκράτες παρά ΛΑΟΣίτες. Τους συνήθεις ύποπτους για τις ιδέες τους. 
Αυτό που ίσως αγνοείται είναι ότι ο Μάκης ήταν και παραμένει μέχρι σήμερα μέλος του ΚΠΕΕ. Του "Κέντρου Πολιτικής Έρευνας και Επικοινωνίας", ένα επικοινωνιακό think tank που πρόσκειται στη Νέα Δημοκρατία. 
Αυτή θα είναι και η πόρτα επανεισόδου του Μάκη στα …. «πατρώα εδάφη»! 
Ειδικά τώρα που το μαντρί ...............

Μακριά κι’ αγαπημένοι Αβραμόπουλος – Λυκουρέντζος

Δεν πλησιάζονται καθόλου. 
Ο ένας σκάβει το λάκκο του άλλου. Χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. 
Ο Αβραμόπουλος πιστεύει ότι αγαπάει περισσότερο το κόμμα αλλά ο Λυκουρέντζος προτιμά το Σαμαρά και τον βάζει πάνω από το κόμμα. Προσπαθεί να πάει 21 κλικ δεξιότερα. Κοντά στους συμβούλους που ................

Οι Πυρήνες ανέλαβαν το Πρωτοδικείο. Απειλούν με εκρηκτικά στις αυλές των δικαστικών

Η "Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς" αναλαμβάνει την ευθύνη για τη βομβιστική επίθεση στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών (στην Λουίζης Ριανκούρ), με κείμενο που αναρτήθηκε το απόγευμα στο Athens. Indymedia. Η προκήρυξη υπογράφεται ως "Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς-Κομάντο Horst Fantazzini". Έχει γίνει μόδα στον χώρο της τρομοκρατίας να κοτσάρουν και έναν «αγωνιστή» μετά τον "επίσημο" τίτλο τους. Ξεκίνησε από την Ιταλία και ήρθε και στην Ελλάδα. Ε δεν θα χάναμε;
Στην προκήρυξη, επίσης, γίνεται επίθεση εναντίον του δικαστικού συστήματος και προειδοποιούν τους ................. 

Δεν θα μεταβεί στα Κατεχόμενα η Μέρκελ

Η Γερμανίδα καγκελάριος Αγκελα Μέρκελ δεν θα μεταβεί στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου κατά την επίσκεψή της στη νήσο στις 11 Ιανουαρίου.
«Τέτοιο θέμα ουδέποτε τέθηκε», ξεκαθάρισε ο Γερμανός πρέσβης στη Λευκωσία Γκότφριντ Τζάιτς.

Τί θα κάμει τελικά ο Κακλαμάνης;

Είναι αλήθεια ότι καλοσκέφτεται την πρώτη θέση στο Επικρατείας του ΛΑΟΣ, που του πρότεινε ο Καρατζαφέρης; 
Ξέρει πολύ καλά ότι του την έφερε ο σκληροπυρηνικός πυρήνας των ακροδεξιών συμβούλων του Σαμαρά. Ποτέ δεν τα πήγαινε καλά με την Ακροδεξιά ο πρώην Δήμαρχος. 
Η πίκρα του είναι μεγάλη και προς μερίδα δημοσιογράφων και ιστολογίων που χτυπούσαν κάτω από τη μέση συστρατευόμενοι με τους ................

Επίσκεψη της Ντόρας Μπακογιάννη στην Κρήτη

Η πρόεδρος του κινήματος Δημοκρατική Συμμαχία Ντόρα Μπακογιάννη, θα πραγματοποιήσει τριήμερη επίσκεψη στην Κρήτη από αύριο 6 Ιανουαρίου. Η Ντόρα Μπακογιάννη θα παρακολουθήσει τη Λειτουργία των Θεοφανείων στη Μητρόπολη των Χανίων και την Τελετή του Αγιασμού των Υδάτων στο λιμάνι της πόλης.
Την Παρασκευή και το Σάββατο θα συναντηθεί με τις ομάδες πρωτοβουλίας της Δημοκρατικής Συμμαχίας στα Χανιά το Ρέθυμνο και το Ηράκλειο, στα γραφεία του κινήματος στους 3 νομούς.

Η Αλέκα Παπαρήγα καταγγέλει σενάρια συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου

Σφοδρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού εξαπέλυσε με σημερινή δήλωσή της η γενική γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, η οποία κατηγόρησε τον κ. Παπανδρέου ότι βάζει σε δεύτερη μοίρα τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας προκειμένου να προχωρήσει η συνεκμετάλλευση του Αιγαίου και να εξασφαλίσει έτσι κερδοφορία σε μεγάλους ομίλους.
Με αφορμή την επίσκεψη του κ. Παπανδρέου στο Ερζερούμ της Τουρκίας ύστερα από .................

Νεκρή η επτάχρονη που παρασύρθηκε από αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ

Την τελευταία του πνοή άφησε στο νοσοκομείο το επτάχρονο κοριτσάκι Ρομά που παρέσυρε με την μοτοσικλέτα του αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ στο Μενίδι.

Στην περιοχή, το απόγευμα, επικράτησε ένταση. Περίπου 100 τσιγγάνοι άναψαν φωτιές στην οδό Αριστοτέλους, ενώ έκλεισαν για αρκετή ώρα τις γραμμές του τρένου. Ταυτόχρονα, πετούσαν πέτρες και άλλα .................

Τελικά ο πηγαίος κυβερνητικός κώδικας είναι ...... νεκρός!

konteiner.gr

Το Ιράν προσκαλεί ξένους πρέσβεις στις πυρηνικές του εγκαταστάσεις


Το Ιράν απέστειλε επιστολές προς τους πρεσβευτές της Ρωσίας, της Κίνας, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των συμμάχων τους στον αραβικό και αναπτυσσόμενο κόσμο και τους προσκάλεσε να επισκεφτούν τις πυρηνικές του εγκαταστάσεις, λίγες ημέρες πριν την έναρξη του νέου γύρου συνομιλιών για το πυρηνικό του πρόγραμμα με τις έξι μεγάλες δυνάμεις, σύμφωνα με το πρακτορείο Associated Press.
Οι προσκλήσεις έγιναν με επιστολές που .................

Φαήλος ο Μεγαλοπρεπής

Διαβάζουμε τις τελευταίες μέρες στο φίλο μας "αντινιούζ" τις βαθυστόχαστες αναλύσεις κάποιου Φαήλου Κρανιδιώτη.

Μάλιστα χθες με μεγάλη περηφάνια μας ανακοίνωσε ότι προκάλεσε πάταγο με τα κείμενά του κάνοντας την κοινή γνώμη να ασχοληθεί με την αφεντιά του αλλά και ότι όλα τα στελέχη (Πιπιλή,Ζώης,κ.α) τον εκθείασαν για τις απόψεις του.
Υπερθεμάτισε μάλιστα στο γεγονός πως δεν υπήρξε ..................

Επιβολή κυρώσεων σε βάρος της Λευκορωσίας μελετά η Γερμανία

Η κεντροδεξιά κυβέρνηση  της καγκελαρίου της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ, εξετάζει το ενδεχόμενο επιβολής εκ νέου κυρώσεων  κατά της  Λευκορωσίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ανέφερε αργά χθες, η εφημερίδα «Ζιντόιτσε Τσάιτουνγκ».
Πριν από δύο χρόνια ανεστάλη η  απαγόρευση  καθώς και οι περιορισμοί που είχαν επιβληθεί το 2006 στις επαφές με υψηλόβαθμους Λευκορώσους αξιωματούχους, που είχαν σκοπό να ..............

Παπαjohn: Ο Καλύτερος φίλος του Φήλου!

Ποιος ξέρει τι συνδέει τον γνωστό και μη εξαιρετέο Παπαjohn και το σινάφι αυτού με τον ΜΕΓΑ – ΦΩΤΙΣΜΕΝΟ – ΝΕΟΔΕΞΙΟ Φαήλο.
Μάλλον κάποια μυστική διαδρομή, και δεν αναφερόμαστε σε
κονδύλι, όσο και αν το μυαλό σας πηγαίνει στο πονηρό και όσο και αν ο Παπαjohn προεκλογικά στήριζε τον Αρχηγαντώνη.
Τι έγινε Παπαjohn; Μύρισες ξανά το κρέας και άρχισες να γλύφεις....

Το αντικαπιταλιστικό τείχος νέου τύπου, από τους FT Deutschland

Το αντικαπιταλιστικό προστατευτικό τείχος νέου τύπου θα μπορεί στη συνέχεια να προστατεύει μελλοντικά χώρες σαν την Τουρκία, το Αφγανιστάν ή το Ιράν από τη μολυσμένη Ευρωζώνη, προκειμένου να αποτραπούν παράνομες νομισματικές διαβάσεις. Αποτελεί όμως πολιτικά διαφιλονικούμενο ζήτημα το αν θα δημιουργηθούν εγκαταστάσεις για να πληρώνει κανείς μόνος του και φαρδιές χρηματικές λωρίδες.

Αργότερα ο φράχτης αναμένεται να επεκταθεί σε .................

Καραμανλής : Δεν κανω εγώ για πολιτικός! ... Ηρθα να βοηθησω τη χώρα αλλά είναι αδύνατο

Πριν ένα μήνα και στην τελική φάση της εξεταστικής της Siemens, αποφάσισαν να σπάσουν και τον σκληρό δίσκο της γραμματέως του Χριστοφοράκου, Αικατερίνης Τσακάλου! Μπράβο ρε παιδιά, νωρίς το θυμηθήκατε! 
Στοιχεία σοκ για την κατάσταση στην οποία τελούσε ο Καραμανλής ως πρωθυπουργός ... Καταθλιψη, θυμός, καχυποψία, μανίες καταδίωξης και χάσιμο της μπάλας είναι   ................

How to Improve Alexa Rank I


Great idea:Write Articles that Attract Alexa Toolbar Users (Great idea)

Webmasters, internet marketers, and SEO interested people are more likely to have the Alexa Toolbar installed. Writing articles of interest to this crowd, that get visits, will increase your Alexa Rank.

Much of the content on Innovative Passive Income is already geared to the tech savvy crowd and 

Η κλιματική αλλαγή σε βιντεοπαιχνίδι

Νέα μόδα στην ηλεκτρονική ψυχαγωγία αρχίζει να κάνει την εμφάνισή της. Πρόκειται για ηλεκτρονικά παιχνίδια, που στόχο έχουν ο παίχτης να σώζει τον κόσμο με πολιτική ευαισθησία και συγχρόνως πολιτική ορθότητα. Ένα τέτοιο βιντεογκέιμ, που πρόσφατα κυκλοφόρησε, ονομάζεται «Fate of the World» («Η Μοίρα του Κόσμου») και πραγματεύεται ένα ................

4+1 παρατηρήσεις για το Wikileaks

Η αντίδραση απέναντι στον έλεγχο των δικτύων γίνεται ανατρεπτική όταν επιμένει στην ασυμμετρία. 
Ας κάνουμε έναν παραλληλισμό με την υπόθεση του Piratebay και τις δράσεις στήριξης του: 
εκεί οι ακτιβιστικές πρακτικές που αναπτύχθηκαν διαμορφώθηκαν σε μία σχέση ασυμμετρίας με τον εχθρό στη βάση της λογικής τού «όπως και αν προσπαθήσετε να μας ελέγξετε εμείς θα σας ξεφεύγουμε διαρκώς και θα επινοούμε καινούργια δίκτυα για να μοιραζόμαστε αρχεία».

Απόσπασμα από άρθρο του Παύλου Χατζόπουλου στο ................

Ξεκίνησαν ανεπίσημα οι προσφορές

Αν και επίσημα οι εκπτώσεις κάνουν πρεμιέρα στις 15 Ιανουαρίου, οι προσφορές έχουν ξεκινήσει στα καταστήματα προς προσέλκυση των καταναλωτών.

Τάχει πάρει στο κρανίο ο Μπαντουβάς

Ο γνωστός για τον μισογυνισμό του Κ. Μπαντουβάς τα έχει πάρει στο κρανίο κυριολεκτικά με ό,τι συνέβη στις εκλογές για τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής στην Περιφέρεια Κρήτης. 
Δεν περίμενε να βγει … τρίτος! Δε μπορεί να χωνέψει με τίποτα ότι τον ξεπέρασε σε ψήφους, ο ...........

Συμψηφισμός ΦΠΑ-οφειλών

Το Φεβρουάριο θα ολοκληρωθεί το ζήτημα του συμψηφισμού επιστροφής του ΦΠΑ με οφειλές των επιχειρήσεων προς το κράτος. Εντός Ιανουαρίου αρχίζουν να υλοποιούνται οι πρώτες ΣΔΙΤ.

Η χρεωκοπία απειλεί περισσότερο την Ιρλανδία παρά την Αργεντινή

Μικρότερο κίνδυνο να χρεοκοπήσει αντιμετωπίζει Αργεντινή σε σχέση με την Ιρλανδία, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αγορών, όπως μεταδίδει το Bloomberg, καθώς η ανάπτυξη της χώρας είναι η ισχυρότερη της τελευταίας 5ετίας ενώ η κρίση χρέους στην Ευρώπη διευρύνεται.
Η στάση των αγορών έναντι της Αργεντινής, η οποία χρεοκόπησε το 2001, βελτιώνεται καθώς η ...............