Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Η Ντόρα Μπακογιάννη μόλις έφτασε στον Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Πριν από λίγο η Ντόρα Μπακογιάννη έφτασε στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για να δει από κοντά τον τόπο της τρομοκρατικής επίθεσης που είχε θύμα τον Υπασπιστή του Υπουργού.
Νωρίτερα έδωσε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ

Βγάζουν τον «πυρσό» από την Ακρονεοδεξιά ΝΝΔούλα, «μπασταρδεύουν» το γαλάζιο και μετακομίζουν (πού αλλού;) στη… Συγγρού…!!!... (video)

Τα κεντρικά γραφεία της «Νέας Πολιτικής Άνοιξης» δεν θα βρίσκονται στο ιστορικό στρατηγείο της Ρηγίλλης… Πάνε στη… Συγγρού, στο μόνο δρόμο που ταιριάζει με το ήθος και το ύφος που πολιτεύονται εδώ και 20 χρόνια ο Σαμαράς και οι περί αυτόν… Στην πραγματικότητα ποτέ δεν ήταν στο Νεοκλασικό, από τη στιγμή που τα νεοδεξιά φαντάσματα του Αρχηγαντώνη κατέλαβαν την πάλαι ποτέ Μεγάλη Φιλελεύθερη Παράταξη… Το πραγματικό στρατηγείο των μυστικοσυμβούλων βρισκόταν στη Μουρούζη, στα γραφεία της παλιάς ΠΟΛ.ΑΝ. και τον «τόπο της ερήμου», όπου ο «προβληματικός» Αντώνης εξασκήθηκε στο… «κάρφωμα» του ταβανιού!
Φεύγουν από τη Ρηγίλλης, αφού διέλυσαν μια μεγάλη Παράταξη, εκπληρώνοντας πιστά το σκοτεινό σχέδιο του «συστήματος ΠΑΣΟΚ» που σκανδαλωδώς πριμοδότησε την εκλογή Σαμαρά τον περασμένο Νοέμβριο…
Δεν εγκαταλείπουν όμως μόνο το στρατηγείο της Μεγάλης Παράταξης που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, αλλά και ό,τι θυμίζει την ιστορία της! Καταργούν το «γαλάζιο» από το φόντο του λογοτύπου βάζοντας και «άλλα χρώματα» (μήπως το «ουράνιο τόξο» της ΠΟΛ.ΑΝ….;). Καταργούν επίσης και κυρίως το καθιερωμένο έμβλημα της ΝΔ, τον Πυρσό, που αποτελούσε το σήμα κατατεθέν του Φιλελεύθερου προσανατολισμού της Μεγάλης Κεντροδεξιάς Νέας Δημοκρατίας. Τώρα, στη μικρή Ακρονεοδεξιά νέα ΠΟΛ.ΑΝ. ό,τι έχει σχέση με Ελευθερία, Φιλελευθερισμό, Δημοκρατία και Πολυφωνία εξοβελίζεται με ψυχωτική μανία από τον ηγετίσκο και τα λοιπά αιμοβόρικα που εισέβαλαν στο μαντρί, κατασπαράσσοντας τα πρόβατα!
Δόξα τω Θεώ! Κάνουν πολύ πιο εύκολο τον οριστικό και οργισμένο απεγκλωβισμό μας από αυτό το σκυλολόι της ντροπής! Αφού τίποτα πια δεν θα θυμίζει τη Μεγάλη και Αγαπημένη μας Νέα Δημοκρατία…

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο…

Σε λίγο η Ντόρα στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ παρεμβαίνει για την τρομοκρατική επίθεση

Στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ παρεμβαίνει σε λίγο η Ντόρα Μπακογιάννη. Παρεμβαίνει για την πρωτοφανή φονική επίθεση μέσα στο υπ. Προστασίας του Πολίτη. Επίθεση που άφησε πίσω της, νεκρό, τον υπασπιστή του υπουργού Προστασίας, Γιώργο Βασιλάκη, 53 ετών κα πατέρα δύο παιδιών.

Ποιοί ασχολούνται με το Συνέδριο της Νέας ΝΔ;

Κανένας απολύτως! Πολύ που ενδιαφέρεται ο κόσμος για την κυριαρχία της ΠΟΛΑΝ επί της πάλαι ποτέ ΝΔ. Το Συνέδριο της ΝΔ αφορά πιά μόνο τα στελέχη του Αρχηγού Αντώνη και φυσικά όσους θέλουν να αποδράσουν από την Ακρονεοδεξιά στροφή των στελεχών της Μουρούζη. Πέραν των εντυπώσεων που προσπαθούν να αναδείξουν τον Αντώνη σε Μονάρχη της Νέας ΝΔ, το παιχνίδι παίζεται στις αποχωρήσεις στελεχών. Σε αυτούς που αρνούνται το μαντρί όπου τα πρόβατα-στελέχη θα έχουν μόνο δικαίωμα επιβεβαίωσης του Αρχηγού και καθήκοντα χειροκροτητών. Μόνον σε τέτοιου είδους δραστηριότητες μπορούν να στραφούν τα φώτα της δημοσιότητας. Ακόμα και οι Καραμανλικοί δείχνουν να αποχωρούν από την κεντρική σκηνή και ο ίδιος ο πρώην Πρωθυπουργός δεν είναι διατεθειμένος να παρέμβει επί του παρόντος. Απλός χειροκροτητής και αυτός και προσκυνητής του Μεγαλείου του Αντώνη!...!Η δεδομένη αποτυχία του επιτελείου του Αντώνη στις επόμενες Δημοτικές – Περιφερειακές δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για παρέμβαση του πρώην καταλληλότερου στις εσωκομματικές εξελίξεις της ΝΔ. Το παιχνίδι δηλαδή θα παιχτεί αμέσως μετά τις Δημοτικές. Εκεί περιμένουν όλοι τον Αρχηγό Αντώνη. Για να αρχίσει το πραγματικό συνέδριο φυσικά και το πραγματικό πανηγύρι….. χωρίς λέιζερ, κόκκινα χαλιά και κρυφούς φωτισμούς.

Τραγικό: Νεκρός από τρομοκρατική ενέργεια μέσα στο "Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη"!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο ένας εκ των δύο βαριά τραυματιών στον προθάλαμο του Υπουργού "Προστασίας του Πολίτη" κατέληξε... Κράτος διαλυμένο! Οι τρομοκράτες έφτασαν μιά πόρτα πριν από τον κ. Χρυσοχοΐδη...

Έκρηξη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Έκρηξη στον 7ο όροφο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη πριν από λίγο στο κτίριο που βρίσκεται στη λεωφόρο Κατεχάκη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από την έκρηξη προκλήθηκαν υλικές ζημιές ενώ στον συγκεκριμένο όροφο βρίσκεται το γραφείο του υπουργού, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Υπασπιστής του Υπουργού είναι βαριά τραυματισμένος. Επιτόπου έχουν σπεύσει δύο ασθενοφόρα.

Έχει δέσει χειροπόδαρα, τον «Υπαρχηγό» Δημήτρη, η Νέα Μουρούζη

Είναι αποφασισμένοι να τελειώνουν με τον Δημητράκη τα στελέχη της «Νέας ΝΔ». Της Μουρούζη δηλαδή. Τον εκμεταλλεύτηκαν, πήραν ό,τι ήθελαν να πάρουν και τώρα τον εγκαταλείπουν στην τύχη του. Λεμονόκουπα ο Δημητράκης! Άσε που μοιράζουν στοιχεία εναντίον του πέρα δώθε. Ακόμα και στη Μαριλίζα έχουν άκρες. Όπου ζορίζεται η νυν Υπουργός Υγείας έρχονται τα στελέχη της Άνοιξης και καταδίδουν τον Αβραμόπουλο, που ονειρεύεται Υπαρχηγίες και Αντιπροεδρίες. Κούνια που τον κούναγε. Ενδέχεται να τον αφήσουν και χωρίς Τομέα, να μάθει να κοιτάζει το ταβάνι!
Το καλύτερο είναι ότι δεν μπορεί να κάμει τίποτα ο Δημητράκης. Τον έχουν δέσει και τον εκβιάζουν κανονικότατα. Η διετία 2008-2009 του παραλίγο Υπαρχηγού της Νέας ΝΔ …. είναι πλήρης σκανδάλων και παρατηρείται οι Φαρμακοβιομηχανίες να έχουν ανεβασμένα τα κέρδη τους, όσο ποτέ άλλοτε. Στις φαρμακοβιομηχανίες στηρίζονταν ο Δημητράκης για να πάρει την Προεδρία της ΝΔ, αλλά δεν τούκατσε. Και τώρα είναι αιχμάλωτος των ακρονεοδεξιών της Μουρούζη. Ούτε ανταλλαγή δεν προβλέπεται για τον παρ’ ολίγο Νούμερο 2. Πάει να σκάσει απ’ το κακό του ο Δημητράκης. Μόλις πει τίποτα του δείχνουν τον ογκώδη φάκελο που θα οδεύσει προς Μαριλίζα μεριά, έτσι και τους κουνηθεί λιγάκι!...!

Εκνευρισμός στη νέα ΝΔ για τον Πανίκα

Πολύ εκνευρισμένα εμφανίζονται τα στελέχη της Πολιτικής Άνοιξης στην Μακεδονία με την έγκριση που έλαβε ο Πανίκας για την Περιφέρεια Μακεδονίας. «Σιγά να μην είχαμε έναν άξιο υποψήφιο. Ένα γνήσιο Μακεδονομάχο. Πώς μας έκατσε αυτός ο γραφικός;». Κυρίως ενοχλούνται με τον τρόπο που ο Πανίκας παγίδεψε τον Αρχηγό στην υποψηφιότητά του. «Αυτός είναι τελείως φθαρμένος. Τον έχει βαρεθεί ο κόσμος»! «Γελάνε μαζί μας οι Νεοδημοκράτες». «Πως την πατήσαμε έτσι»; Τα μηνύματα πάντως δεν είναι καλά ούτε από τις δημοσκοπήσεις. Και αυτό ανησυχεί ιδιαίτερα τους πράκτορες της Νέας Μουρούζη στην Θεσσαλονίκη.

Αντίο! Αρνούμαι την μετάλλαξη της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης σε μια νέα ΠΟΛΑΝ...

Με είχε πιάσει μια μελαγχολία προχθές. Αιτία; Σκεφτόμουν την κατάσταση που επικρατεί στον χώρο της φιλελεύθερης παράταξης. Προσπαθούσα σε μια σπάνια στιγμή ηρεμίας να ξεκαθαρίσω με τον εαυτό μου το τι πραγματικά νοιώθω. Κι αυτό διότι για πρώτη φορά αισθάνομαι ιδιαίτερα άβολα, στον φυσικό μου πολιτικό χώρο. Ασυναίσθητα μπήκα στην δίνη του χρόνου κάνοντας μια αναδρομή, σκαλίζοντας τις πιο αραχνιασμένες μνήμες μου, σε ό,τι είχε σχέση με 'μενα και την πολιτική.
Και άρχισα να θυμάμαι...
Θυμάμαι το 1970 να παίρνει μετάθεση ο εκπαιδευτικός πατέρας μου από την Μεσσηνία στην Δράμα διότι - όπως ο ίδιος μου είπε αργότερα - δεν είχε ενστερνιστεί πλήρως τις αρχές της επαναστάσεως.
Θυμάμαι την ίδια περίοδο τον πατέρα μου να με συμβουλεύει να χαμηλώνω την ένταση της φωνής του πικ-άπ όταν έβαζα τον 45άρη δίσκο "Επιφάνεια" του Μ. Θεοδωράκη.
Θυμάμαι τον εορτασμό στην πηγάδα του Μελιγαλά, στην μνήμη των πολιτών που .....

Η έξυπνη τακτική της Ντόρας

Με πολύ προσεκτικές κινήσεις προχωράει βήμα – βήμα η Ντόρα Μπακογιάννη στον σχεδιασμό της για την δημιουργία νέου πολιτικού φορέα. Σκοπός της είναι να στελεχωθεί ο φορέας αυτός από νέα και άφθαρτα πρόσωπα με ισχυρά ερείσματα στις τοπικές τους κοινωνίες. Τα πρόσωπα αυτά θα προέρχονται από την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τα Επιμελητήρια και γενικά από διάφορους παραγωγικούς φορείς...
Κινούμενη προς αυτή την κατεύθυνση η τέως Υπουργός Εξωτερικών έχει πυκνώσει τις προσωπικές της επαφές. Τόσο στο στρατηγείο της στην οδό Αρεοπαγίτου, όσο και στις υπόλοιπες κοινωνικές της υποχρεώσεις, συνομιλεί με αρκετούς ανθρώπους που δείχνουν έντονα το ενδιαφέρον τους να δραστηριοποιηθούν στο πλευρό της. Στα ραντεβού που πραγματοποιεί στο πολιτικό της γραφείο οι συζητήσεις που γίνονται έχουν ως στόχο την διαμόρφωση συγκεκριμένου πλαισίου θέσεων και απόψεων οι οποίες θα αποτελέσουν και την βάση της ιδεολογικής πλατφόρμας του νέου κόμματος. Σωστή και έξυπνη η τακτική της αυτή αφού έτσι κάνει συμμέτοχους και συνδιαμορφωτές τους συνομιλητές της.

Εγκαταλείπουν τη "Νέα ΝΔ" και στα Μέγαρα ....

* Ραγδαίες εξελίξεις με φόντο τις δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου
Όπως φαίνεται τα στελέχη της «νέας Νέας Δημοκρατίας» εγκαταλείπουν ένας ένας τον Αντ. Σαμαρά την ώρα μάλιστα που αναμένεται να κυριαρχήσουν οι χειροκροτητές στο τακτικό συνέδριο του κόμματος.

Μετά από την αποχώρηση του π. αντιπροέδρου της Τ.Ο. της Ν.Δ. στα Μέγαρα Λευτ. Σταμέλου, ακόμη ένα ιστορικό στέλεχος της παράταξης που ίδρυσε ο αείμνηστος Κων/νος Καραμανλής, ο π. πρόεδρος της Τ.Ο. της Ν.Δ. Γεωρ. Κάρκας εγκαταλείπει την βάρκα της «Νέας ΠΟΛΑΝ» όπως φαίνεται να δηλώνει στην εφημερίδα «ΑΙΧΜΗ ΜΕΓΑΡΩΝ». Φαίνεται τελικά ότι οι αποχωρήσεις θα συνεχιστούν και η αγωνία όλων είναι για το ποιος τελικά θα κλείσει τελευταίος την πόρτα της « νέας Ν.Δ.»!
ΑΙΧΜΗ ΜΕΓΑΡΩΝ Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ & ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ

Μέγαρα 24-6-20

Ακραία καιρικά φαινόμενα έπληξαν το Οντάριο του Καναδά

Ακραία καιρικά φαινόμενα έπληξαν το Οντάριο του Καναδά. Πολλά κτίρια καταστράφηκαν ολοσχερώς ή υπέστησαν μεγάλες ζημιές, ενώ δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι έμειναν άστεγοι.
REUTERS/Carlo Allegri (CANADA - Tags: ENVIRONMENT) - Content © 2010 Reuters All rights reserved.

People walk past destroyed trailer homes in the Smith's Trailer Park in Midland, Ontario June 23, 2010. Severe weather hit the area overturning homes, tearing the roofs off buildings, ripping walls from factories, leaving dozens homeless and thousands without power late into the evening. Environment Canada has yet to determine if it was a tornado.  REUTERS/Carlo Allegri (CANADA - Tags: ENVIRONMENT IMAGES OF THE DAY)People walk past destroyed trailer homes in the Smith's Trailer Park in Midland, Ontario June 23, 2010. Severe weather hit the area overturning homes, tearing the roofs off buildings, ripping walls from factories, leaving dozens homeless and thousands without power late into the evening. Environment Canada has yet to determine if it was a tornado.  REUTERS/Carlo Allegri (CANADA - Tags: ENVIRONMENT)

Ανακαλύφθηκαν οι αρχαιότερες τοιχογραφίες των Αγίων Αποστόλων

Τις αρχαιότερες τοιχογραφίες των Αγίων Αποστόλων, που χρονολογούνται από τα τέλη του 4ου αιώνα, ανακάλυψαν Ιταλοί επιστήμονες στις κατακόμβες της Αγίας Θέκλας στη Ρώμη.
Οι τοιχογραφίες των Πέτρου, Παύλου, Ανδρέα και Ιωάννη, ζωγραφισμένες στους χρωματικούς τόνους του κόκκινου και της ώχρας, βρίσκονταν στο ταβάνι ενός μικρού νεκρικού θαλάμου στις κατακόμβες της Αγίας Θέκλας, σε απόσταση 500 μέτρων από τη βασιλική του Αγίου Παύλου εκτός των τειχών.
«Η ανακάλυψη αυτή αποδεικνύει την εισαγωγή και τη διάδοση της πίστεως των Αποστόλων στις απαρχές του Χριστιανισμού» εξήγησε στους δημοσιογράφους η Μπάρμπαρα Ματσέι, διευθύντρια των αναστηλωτικών εργασιών στον νεκρικό θάλαμο.
«Όσον αφορά τον Ανδρέα και τον Ιωάννη, πρόκειται για τις αρχαιότερες απεικονίσεις τους» ενώ για τον Απόστολο Πέτρο ήταν γνωστές ήδη προγενέστερες απεικονίσεις του, οι οποίες ......

Πόλεμος φυσικού αερίου μεταξύ Ρωσίας και Λευκορωσίας

A fence with a sign Gas around the valve in the gas pipe line is seen in the outskirts of Minsk June 22, 2010. Belarus moved to cut the transit of Russian gas to Europe on Tuesday in a debt spat with Moscow, while President Alexander Lukashenko said the two countries faced a gas war, an echo of Russia's 2009 quarrel with Ukraine.  REUTERS/Vladimir Nikolsky (BELARUS - Tags: POLITICS ENERGY)Η Λευκορωσία προχώρησε στη μείωση της διέλευσης του ρωσικού φυσικού αερίου προς την Ευρώπη ως αποτέλεσμα της αψιμαχίας της με τη Μόσχα. Ο πρόεδρος Αλεξάντερ Λουκασένκο δήλωσε πως οι δύο χώρες βρίσκονται αντιμέτωπες, σε ένα πόλεμο φυσικού αερίου.



REUTERS/Vladimir Nikolsky (BELARUS - Tags: POLITICS ENERGY)

Content © 2010 Reuters All rights reserved.

Ατύχημα στην Ισπανία

Judicial police make arrangements to collect the bodies of victims who were hit by an Alaris train, at the Castelldefels Beach station near Barcelona, June 24, 2010. Twelve people were killed when a high-speed train slammed into them as they tried to cross a railway track near Barcelona, Spanish media reported on Thursday. Seventeen people were injured in the accident at about 11:30 p.m. (2130 GMT) on Wednesday as the group of mostly young people were on their way to celebrate the annual Saint John's Day summer festival. REUTERS/Gustau Nacarino (SPAIN - Tags: DISASTER TRANSPORT)Δώδεκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν στην προσπάθεια τους να διασχίσουν σιδηροδρομική γραμμή κοντά στη Βαρκελώνη κτυπήθηκαν από τρένο υψηλής ταχύτητας. Ακόμη δεκαεπτά άνθρωποι τραυματίστηκαν στο ατύχημα, το οποίο συνέβη περίπου στις 23:30 μ.μ. (2130 GMT), την Τετάρτη. Τα θύματα μόλις είχαν αποβιβαστεί από μία αμαξοστοιχία και πήγαιναν να παρακολουθήσουν το Φεστιβάλ του Αγίου Ιωάννη.

REUTERS/Gustau Nacarino (SPAIN - Tags: DISASTER TRANSPORT)
Content © 2010 Reuters All rights reserved.

Αποχώρησε από την Ακρονεοδεξιά ΝΝΔ του Σαμαρά και ο Σερραίος Αθανάσιος Μπαντής!


Ο Αθανάσιος Μπαντής (γέννημα-θρέμμα των Σερρών, αν αυτό κάτι σημαίνει…), γεωπόνος και πρώτος σε ψήφους εκλεγμένος Σύνεδρος στο προηγούμενο -επί Καραμανλή- Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, απέστειλε χθες στον πρόεδρο της ΝΟ.Δ.Ε. Σερρών την παρακάτω επιστολή:

23.06.2010

Προς
τον Πρόεδρο της ΝΟ.Δ.Ε. Σερρών της Ν.Δ.

Κύριε Πρόεδρε,
Με την παρούσα επιστολή ζητώ όπως με διαγράψετε από το αρχείο μελών του κόμματος της ΝΔ.
H N.Δ. - με την παρούσα ηγεσία της - οδηγείται σε ακραία και νεφοσκεπή «μονοπάτια».
H N.Δ. - με την παρούσα ηγεσία της - δεν εμπνέει, δεν πείθει, δεν μπορεί να δώσει ελπίδα και προοπτική στη χώρα και τους πολίτες της!
Αντί να μετεξελιχθεί σε κόμμα διαλόγου, κόμμα σύνθεσης απόψεων ώστε να καταστεί μια μεγάλη, «ευρύχωρη» φιλελεύθερη κεντροδεξιά παράταξη, μεταλλάσσεται σε...

Ο Ρικάρντο Μούτι έβαλε γκολ στο Μουντιάλ

Χιλιάδες κόσμου κατέκλυσαν τους κήπους του Μεγάρου Μουσικής για τη συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Βιέννης
Με τον σημαντικότερο ως τώρα αγώνα της Εθνικής Ελλάδος ποδοσφαίρου «αναμετρήθηκε» χθες βράδυ ο Ρικάρντο Μούτι στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, σημειώνοντας πολύ καλό... σκορ. Δεν ήταν μόνο οι περίπου 1.800 θεατές που προσήλθαν στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης για να παρακολουθήσουν την πολυαναμενόμενη συναυλία του ιταλού αρχιμουσικού, με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα της Βιέννης. Ηταν κυρίως οι πάνω από 3.000 άνθρωποι που πλημμύρισαν τους κήπους του Μεγάρου σε μια πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα συνάθροιση υπέρ της κλασικής μουσικής για να παρακολουθήσουν με κατανυκτικότητα την απευθείας μετάδοση της συναυλίας, σε έργα Μότσαρτ, Σούμπερτ και Τσαϊκόφσκι.
/ / ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ / / ΤO BHMA / /

Αποκλειστικό: Σημαντικές συναντήσεις της Ντόρας Μπακογιάννη με υψηλούς Ευρωπαίους αξιωματούχους

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε το γεύμα της Ντόρας Μπακογιάννη με το Γάλλο ΥΦΥΠΕΞ, αρμόδιο για Ευρωπαϊκές Υποθέσεις, κ. Pierre Lellouche. Μετά τη συνάντηση ο Γάλλος αξιωματούχος δήλωσε, ότι είναι πολύ χαρούμενος που
βλέπει μία παλιά φίλη, και μίλησε για το πολιτικό της θάρρος που την κάνει να ξεχωρίζει στις δύσκολες οικονομικά εποχές που ζούμε... Από τη μεριά της η πρώην Ελληνίδα ΥΠΕΞ, αφού θύμισε ότι η Γαλλία μάς έχει στηρίξει σε δύσκολες στιγμές στο παρελθόν, είπε ότι ο κ. Lellouche είναι ένας παλιός φίλος που έχει δώσει μάχες για την Ελλάδα, μίλησε για τη βαθιά εμπιστοσύνη μεταξύ των δύο χωρών, και την ανάγκη να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να περάσει η Ευρώπη την κρίση.
Σε ερώτηση του MEGA για το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας είπε ότι θα είναι θανάσιμο λάθος να επενδύσει στην καταστροφή της Ελλάδας. Δεν μπορεί, τόνισε η κ. Μπακογιάννη, η αξιωματική αντιπολίτευση να κτίσει στην λογική του ώριμου φρούτου, να κτίσει στην καταστροφή της Ελλάδας... Ενώ για τις πρόσφατες απεργίες στο Πειραιά είπε ότι δε μπορεί μία μερίδα εργαζομένων να οδηγεί στην ανεργία άλλους εργαζόμενους, και κάλεσε τον κ. Χρυσοχοΐδη να αναλάβει τις ευθύνες του. Υπεράνω όλων όπως δήλωσε είναι το συμφέρον της Ελλάδας και όχι το συμφέρον μίας συντεχνίας.
To πρωί επίσης η κ. Μπακογιάννη είχε συνάντηση με τον Γερμανό υφυπουργό Εξωτερικών κ. Werner Hoyer.


Καιρός πια να στραφούμε στο μεγαλείο της γυναίκας!

Μια που εμείς οι άντρες ως κυρίαρχοι εξουσιαστές εδώ και αιώνες τα θαλασσώσαμε, σε παγκόσμιο επίπεδο, ίσως και να ήρθε η ώρα να εμπιστευτούμε επιτέλους τις γυναίκες! Η γυναίκα, ως σύζυγος και -κυρίως- ως μάνα, μπορεί να αφουγκραστεί καλύτερα τις ανάγκες της κοινωνίας, να επενδύσει όλο της τον εαυτό, χωρίς "κρατούμενα", στην επίτευξη ευγενών στόχων. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι όσες γυναίκες-ηγέτιδες έμειναν στην Ιστορία ξεπέρασαν κατά πολύ τους άνδρες ομολόγους των! Ας μου βρει κάποιος π.χ. έναν άνδρα βασιλιά της Αγγλίας που να υπερέβη τις ικανότητες και την αίγλη της Ελισάβετ της Α΄, ή ένα ρώσο Τσάρο που να ανταποκρίθηκε στα καθήκοντά του όπως η Μεγάλη Αικατερίνη της Ρωσίας... Δεν υπάρχουν, υπολείπονται κατά πολύ. Γι' αυτό, μπράβο και στους Αυστραλούς που έκαναν το τολμηρό και ελπιδοφόρο βήμα! Σίγουρα κάτι θα ξέρουν...

Αεροπλάνο συνετρίβη κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο του Κεμπέκ

A police officer stands close to what is believed to be the remains of an airplane after a crash in Quebec City, June 23, 2010. Seven people were killed when a small plane crashed near Jean-Lesage International Airport in Quebec City in Eastern Canada early on Wednesday morning, officials said.   REUTERS/Mathieu Belanger (CANADA - Tags: TRANSPORT DISASTER)Επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν μικρό αεροπλάνο συνετρίβη κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο του Κεμπέκ στον Καναδά νωρίς το πρωί της Τετάρτης.

REUTERS/Mathieu Belanger (CANADA - Tags: TRANSPORT DISASTER)
Content © 2010 Reuters All rights reserved.

10 λόγοι που αγαπάμε τον Ότο

Mundial τέλος για την εθνική μας, ο Ότο μάς αποχαιρετά μετά από 9 ένδοξα χρόνια και ο Σάντος πιθανότατα θα είναι το νέο θύμα των σχολιαστών του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Ευτυχώς τον έχουμε εκπαιδεύσει καλά εμείς οι ΠΑΟΚτσήδες και δε θα νιώσει σα να έπεσε στο λάκκο με τα κ@λοδάχτυλα.

Αυτές τις μέρες θα κουραστούμε να διαβάζουμε απολογισμούς για τον Ότο, τα θετικά του, τα αρνητικά του, τις συνήθειές του, δηλώσεις που άφησαν εποχή κτλ. Δε θα πρωτοτυπήσω.

Έχουμε και λέμε λοιπόν. ......

Η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός στην Αυστραλία

Australia's new Prime Minister Julia Gillard attends a news conference after a leadership ballot at Federal Parliament House in Canberra June 24, 2010. Gillard became Australia's first female prime minister on Thursday when Kevin Rudd stepped down, as the Labor government sought to avoid election defeat later this year by changing leaders.  REUTERS/Mick Tsikas  (AUSTRALIA - Tags: POLITICS IMAGES OF THE DAY PROFILE HEADSHOT)Η Τζούλια Γκίλαρντ είναι η νέα πρωθυπουργός της Αυστραλίας και η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός στην ιστορία της χώρας.


REUTERS/Mick Tsikas (AUSTRALIA - Tags: POLITICS IMAGES OF THE DAY PROFILE HEADSHOT)

Κάποιοι bloggers έχουν παρεξηγήσει το ρόλο τους

Αφορμή για το σημερινό θέμα στάθηκε ένα υβριστικότατο σχόλιο που δέχθηκα, αλλά και μια αντίστοιχη υβριστική ανάρτηση που είδα σχετικά με το χθεσινό θέμα της Πολιτικής Πρότασης σε ένα άλλο blog.
Δεν είναι η πρώτη φορά που η Πολιτική Πρόταση γίνεται δέκτης υβριστικών σχολίων.
Δε θα με ενοχλούσε ιδιαίτερα, εάν ήταν απλά κάποια ανώνυμα σχόλια και δεν προέρχονταν από συνbloggers.
Φαίνεται ότι κάποιοι bloggers έχουν...παρεξηγήσει το ρόλο τους.

Τα blog είναι ένας προσωπικός χώρος ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ έκφρασης πρωτίστως των δημιουργών τους και κατόπιν των αναγνωστών τους.
Ο σκοπός τους δεν είναι ούτε ηθικοπλαστικός ούτε δημοσιογραφικός, για όσα blog τουλάχιστον δεν αποτελούν εμπορικές επιχειρήσεις ή παρακλάδια άλλων ΜΜΕ.
Οι αναρτήσεις κάθε blogger τίθενται στην κρίση των αναγνωστών του και δεν είναι καθόλου υποχρεωτικό να συμφωνούν όλοι με κάθε ανάρτηση.
Δεν είναι επίσης καθόλου υποχρεωτικό τα blog να .......

Πυρ Ομαδόν κατά iPad

Σε έναν ανελέητο πόλεμο τιμών εισέρχεται η αγορά συσκευών ανάγνωσης ηλεκτρονικών βιβλίων, καθώς το iPad φέρεται να απειλεί να εξοστρακίσει όλες τις υπόλοιπες συσκευές, παρά το γεγονός ότι δεν είναι μόνο e-book reader.
Το μεγαλύτερο διαδικτυακό πολυκατάστημα και ο γίγαντας των αμερικανικών βιβλιοπωλείων ρίχνουν τις τιμές των e-reader τους, διακρίνοντας την ορμή με την οποία κινείται το iPad. Η τιμή του Amazon Kindle μειώθηκε κατά 70 δολάρια και πωλείται πλέον στις ΗΠΑ αντί 189 δολαρίων (όταν πρωτοκυκλοφόρησε, η πρώτη έκδοση κόστιζε 399 δολάρια). Η Barnes & Nobles ανακοίνωσε μείωση τιμής στα Nook 3G και Nook Wi-Fi -τα πρώτα e-book reader βασισμένα στο λειτουργικό Android: το Nook 3G πωλείται 60 δολάρια χαμηλότερα στα 199 δολάρια και το Nook Wi-Fi στα 149 δολάρια. Αναμένεται να ακολουθήσει η Sony με τα Sony Reader -που έχει το δημοφιλέστερο ίσως e-book reader στη Μ.Βρετανία- με νέες συσκευές και μείωση τιμών (στην Ελλάδα, το φθηνότερο πωλείται αντί 238 ευρώ από το papasotiriou.gr).

Δρώμενα και εικαστικές εκθέσεις για τα ναρκωτικά στο Μετρό Συντάγματος

Αθήνα: Εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Hμέρα κατά των Nαρκωτικών, διοργανώνει η Αττικό Μετρό το Σάββατο, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.
Η εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο σταθμό του Mετρό στο Σύνταγμα, από τις 11:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ, θα υλοποιηθεί από το πρόγραμμα απεξάρτησης ΚΕΘΕΑ-Διάβαση, που φέτος συμπληρώνει 20 χρόνια λειτουργίας.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα εκτεθούν εικαστικές δημιουργίες μελών του προγράμματος, με εκθέσεις κεραμικής, μάσκας, φωτογραφίας, γραφιστικής, ζωγραφικής, γλυπτικής, ενώ θα υπάρξουν διάφορα δρώμενα και θα διανέμεται έντυπο ενημερωτικό υλικό στους επιβάτες του Μετρό.
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όχι γίδια στο μαντρί με τον κύριο Κοκοπίκο!...!

Τι συμβαίνει βρε παιδιά σε αυτό το κόμμα (ΝΔ); Ποιος του έδωσε το δικαίωμα αυτού του κυρίου που θέλει να αυτοαποκαλείται Πρόεδρος να κάνει όλες αυτές τις αλλαγές που λέει, αλλαγή ονόματος, σήματος, και στέγης; Και μην μου πει κανείς για τον λαό γιατί θα βγάλω φωτιές!!!! Άντε Ντόρα μου, μπροστά εσύ και πίσω εμείς... Όχι γίδια στο μαντρί με τον κύριο Κοκοπίκο. Νισάφι πια!!!

Ουρανία Σ.

Καρπούζι μαχαίρωσε μανάβη

Έχουν μεγάλη πλάκα οι διάφορες αντιδράσεις που προκαλεί στην Ελλάδα η έλευση της τρόικας. Το πιο αστείο μέχρι στιγμής είναι ότι έχουν αντιδράσει κατά κύριο λόγο οι πλέον βολεμένοι..
Διαβάζω ότι συνδικαλιστές του ΠΑΣΟΚ από τη ΔΕΗ και τον ΟΣΕ "έκραξαν" τον Ξυνίδη και του είπαν ότι "δεν έχουμε τι να πούμε στον κόσμο". Άλλοι χάνουν χρήματα, άλλοι χάνουν επιχειρήματα και καρέκλες...
Το ακόμα πιο αστείο είναι ότι μιλούν όλοι, μιλούν και οι καθεστωτικοί συνδικαλιστές του Δημοσίου που για χρόνια έλυναν κι έδεναν στις ΔΕΚΟ. Που ήταν οι συνδικαλιστές όταν καταστρεφόταν ο ΟΣΕ; Πόσους κολλητούς έχουν διορίσει με την ανοχή των προκατόχων του Ξυνίδη; Για χαλαρώστε ρε μάγκες...Θα σας λυπηθούμε επειδή δεν μπορείτε να το παίξετε "ήρωες";

Οι συνέπειες του… «Κινήματος Ταβάνι»

Όταν κοιτάς επί ώρες, ημέρες, εβδομάδες το ταβάνι, είναι φυσικό να… ζαλιστείς… Να μην ξέρεις τι σου γίνεται, τι λες και τι γράφεις. Κάτι τέτοιο έχουν πάθει όλοι οι «φαν» του «μεσσία»-Αρχηγού της ΝΝΔούλας. Ειδικά αυτός ο… Φράγκας, βρε παιδί μου, σα να βρίσκεται σε… εγκεφαλικό διαρκείας! Κοιτάζοντας το ταβάνι γράφει τα… πύρινα άρθρα λατρείας και αφοσίωσης στον Πρόεδρο (ένας είναι ο Πρόεδρος!) και το αποτέλεσμα είναι ιδιαζόντως ξεκαρδιστικό! Το διάβασα σήμερα στην «εφημερίδα» των 500 φύλλων και… συγκινήθηκα: «Η Νέα Δημοκρατία είτε φύγουν οι κολλητοί της κας Μπακογιάννη είτε φύγουν κάποιοι άλλοι, που απειλούν στα παρασκήνια, θα συνεχίσει τον δρόμο της, θα ανασυγκροτηθεί και θα αποτελέσει προοπτική σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς…»!...! Αλλά το φινάλε είναι όλα τα… λεφτά (περί… Φράγκα, γαρ, ο λόγος…): «Κυριακή, κοντή γιορτή. Το Συνέδριο είναι μπροστά. Όποιος θέλει να φύγει, να φύγει. Να καθαρίσουμε. Να τελειώνουμε…» Τι άγχος! Τι αγωνία για αυτούς που «θέλουν να φύγουν»… Το πρόβλημά τους είναι, ότι δεν έχουν καταλάβει πως κανείς δεν πρόκειται να παραμείνει στο «μαντρί» μαζί με το «λύκο»
Θα απομείνουν μόνοι τους, ο Μέγας Ηγέτης, ο Χρύσανθος, η Πιπιλή, ο Φράγκας… Γύρω-γύρω όλοι και στη μέση -για ατραξιόν- ο… Μανώλης!...

Τα οπισθόφυλλα των αθλητικών Εφημερίδων [24-06-10]


Τα υπόλοιπα οπισθόφυλλα παρακάτω...

Τα οπισθόφυλλα πολιτικών και οικονομικών Εφημερίδων [24-06-10]


Τα υπόλοιπα οπισθόφυλλα παρακάτω...

«Έφυγε» στα 91 της η γυναίκα του διάσημου φιλιού της Times Square

Την τελευταία της πνοή άφησε σε ηλικία 91 ετών η Έντιθ Σάιν, η γυναίκα που -ως νοσοκόμα- σφράγισε με ένα παθιασμένο φιλί το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου στην Times Square της Νέας Υόρκης. Η ταυτότητα του καβαλιέρου της σε εκείνο το στιγμιότυπο, δεν αποκαλύφθηκε ποτέ...
Την ασπρόμαυρη φωτογραφία είχε τραβήξει ο Αλφρεντ Άιζενστέντ και στη συνέχεια δημοσίευσε το αμερικανικό περιοδικό Time.
Για αρκετές δεκαετίες το κοινό πίστευε ότι το ζευγάρι ήταν αληθινό. Αυτό τουλάχιστον μαρτυρούσε το .......

Καμία ανοχή στους αντιδημοκρατικούς αμφισβητίες του Πολιτεύματος!


Ο Δημήτρης Ρίζος με το σημερινό πρωτοσέλιδο του "Αδέσμευτου Τύπου" εκφράζει τη συνείδηση της συντριπτικής πλειοψηφίας της ελληνικής κοινωνίας. Η ασυδοσία του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ πρέπει να τελειώσουν εδώ και τώρα! Καμία ανοχή στους παραβάτες του Συντάγματος, των Νόμων, των δικαστικών αποφάσεων. Καμία ανοχή στους επικίνδυνους αμφισβητίες του Δημοκρατικού μας Πολιτεύματος!