Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Βγάζουν τον «πυρσό» από την Ακρονεοδεξιά ΝΝΔούλα, «μπασταρδεύουν» το γαλάζιο και μετακομίζουν (πού αλλού;) στη… Συγγρού…!!!... (video)

Τα κεντρικά γραφεία της «Νέας Πολιτικής Άνοιξης» δεν θα βρίσκονται στο ιστορικό στρατηγείο της Ρηγίλλης… Πάνε στη… Συγγρού, στο μόνο δρόμο που ταιριάζει με το ήθος και το ύφος που πολιτεύονται εδώ και 20 χρόνια ο Σαμαράς και οι περί αυτόν… Στην πραγματικότητα ποτέ δεν ήταν στο Νεοκλασικό, από τη στιγμή που τα νεοδεξιά φαντάσματα του Αρχηγαντώνη κατέλαβαν την πάλαι ποτέ Μεγάλη Φιλελεύθερη Παράταξη… Το πραγματικό στρατηγείο των μυστικοσυμβούλων βρισκόταν στη Μουρούζη, στα γραφεία της παλιάς ΠΟΛ.ΑΝ. και τον «τόπο της ερήμου», όπου ο «προβληματικός» Αντώνης εξασκήθηκε στο… «κάρφωμα» του ταβανιού!
Φεύγουν από τη Ρηγίλλης, αφού διέλυσαν μια μεγάλη Παράταξη, εκπληρώνοντας πιστά το σκοτεινό σχέδιο του «συστήματος ΠΑΣΟΚ» που σκανδαλωδώς πριμοδότησε την εκλογή Σαμαρά τον περασμένο Νοέμβριο…
Δεν εγκαταλείπουν όμως μόνο το στρατηγείο της Μεγάλης Παράταξης που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, αλλά και ό,τι θυμίζει την ιστορία της! Καταργούν το «γαλάζιο» από το φόντο του λογοτύπου βάζοντας και «άλλα χρώματα» (μήπως το «ουράνιο τόξο» της ΠΟΛ.ΑΝ….;). Καταργούν επίσης και κυρίως το καθιερωμένο έμβλημα της ΝΔ, τον Πυρσό, που αποτελούσε το σήμα κατατεθέν του Φιλελεύθερου προσανατολισμού της Μεγάλης Κεντροδεξιάς Νέας Δημοκρατίας. Τώρα, στη μικρή Ακρονεοδεξιά νέα ΠΟΛ.ΑΝ. ό,τι έχει σχέση με Ελευθερία, Φιλελευθερισμό, Δημοκρατία και Πολυφωνία εξοβελίζεται με ψυχωτική μανία από τον ηγετίσκο και τα λοιπά αιμοβόρικα που εισέβαλαν στο μαντρί, κατασπαράσσοντας τα πρόβατα!
Δόξα τω Θεώ! Κάνουν πολύ πιο εύκολο τον οριστικό και οργισμένο απεγκλωβισμό μας από αυτό το σκυλολόι της ντροπής! Αφού τίποτα πια δεν θα θυμίζει τη Μεγάλη και Αγαπημένη μας Νέα Δημοκρατία…

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο…

Δεν υπάρχουν σχόλια :