Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

Εντυπωσιακά στιγμιότυπα από την τελετή έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Βανκούβερ

Στη συνέχεια περισσότερα στιγμιότυπα

Νέες «ερωτευμένες» ποιητικές εμπνεύσεις από τον αρχηγό Αντώνη

Ταιριάζει γάντι στην ημέρα των ερωτευμένων ο νέος ερωτικός ποιητικός οίστρος του μοναδικού μας προέδρου.
«Όταν περνάς τον κύκλο
Του να σ’ αγαπήσουν. Mετά οι ίδιοι να μη σ’ αγαπήσουν.
Και μετά να συμβεί και τ’ ανάποδο.
Να σ’ αγαπήσουν πάλι.
Ίσως αυτός ο κύκλος όταν κλείνει
Γίνεσαι και πολύ πιο ώριμος
Αυτό, αυτό, αυτό
Έχει σημασία στο εξής:
Έχει σημασία στο ότι εγώ θέλω γνήσια να ενώσω την παράταξη»

Σε εξέλιξη η «Επιχείρηση Moshtarak» στο Αφγανιστάν.

Πρόκειται για την μεγαλύτερης κλίμακας στρατιωτική επιχείρηση μετά την ανακοίνωση για την αποστολή επιπλέον δύναμης 30.000 Αμερικανών στρατιωτών στον Αφγανιστάν.
Στην επιχείρηση Mushtarak (Μαζί) εναντίον θέσεων των Αφγανών ανταρτών συμμετέχουν πάνω από 15 χιλιάδες Αμερικανοί και Βρετανοί στρατιώτες.
Από τα ξημερώματα οι ΝΑΤΟϊκές δυνάμεις πλήττουν θέσεις των Ταλιμπάν στην πόλη Μαρζάχ.
Πρόκειται για την πρώτη φάση ευρείας επιχείρησης με στόχο την αποκατάσταση της εξουσίας της Καμπούλ στην επαρχία Χελμάντ, ένα από τα σημαντικότερα προπύργια των Ταλιμπάν και κέντρο καλλιέργειας του οπίου.

Θύμα της χριστοφοράκειου «ημερολογειάδας» και «ΤΑ ΝΕΑ»

Συνέχεια από προηγούμενη ανάρτηση
Από την αρχή επισημάναμε τους κινδύνους που διατρέχει η αξιοπιστία των μέσων ενημέρωσης με την περίφημη «ημερολογειάδα». Ο ανταγωνισμός μεταξύ των μέσων οδηγεί συνήθως σε καταχρήσεις και υπερβολές. Είναι αδικαιολόγητο η ενημέρωση στην χώρα μας να υποβαθμίζεται σε «μπουγατσιάδα». Εξάλλου σε κανένα δικαστήριο δεν στέκει η παράθεση στοιχείων από ένα ημερολόγιο γραφείου. Έτσι όπως αναφέρεται θυμίζει τις ατζέντες των τραβεστί που "θα κάψουν την αφρόκρεμα της Αθήνας". Ακόμα και σοβαρές εφημερίδες μετατρέπονται σε κουτσομπολίστικα έντυπα. Η παραπληροφόρηση και το χαμηλό επίπεδο στη χρήση δήθεν στοιχείων, που καίνε μη αρεστούς πολιτικούς, γυρίζει μπούμερανγκ στους εμπνευστές, της εκστρατείας λάσπης, που ξεκίνησε από την ενημερωμένη για όλα(;) Μπουγάτσου και την «Ελευθεροτυπία» που «στηρίζει την αλλαγή και ελέγχει την αντιπολίτευση».
Εντύπωση προκαλεί ότι τα περίφημα ημερολόγια, έτσι όπως παρουσιάζονται στα "ΝΕΑ" περιέχουν αποκλειστικά, ονόματα προερχόμενα από τη Νέα Δημοκρατία, σε μια προσπάθεια να μετατραπεί το χρώμα του σκανδάλου Siemens, από πράσινο σε γαλάζιο. Η όλη μεθόδευση θυμίζει κατασκευή, χειραγώγηση, σκοτεινή διαπλοκή και οργανωμένη προσπάθεια «ξεπλύματος ειδήσεων». Φυσικά το ξέπλυμα αφορά την πλήρη αποκατάσταση της λερωμένης τιμής των πασοκικών ταμείων.
Αφού την έχετε πατήσει μια, την έχετε πατήσει δυό, γιατί επιμένετε μάτια μου; Η επίθεση λάσπης που έχετε ξεκινήσει έχει ξεσκεπαστεί από την πρώτη στιγμή. Τελικά μόνο με μηνύσεις και αγωγές καταλαβαίνετε;

65η επέτειος του βομβαρδισμού της Δρέσδης από τις Συμμαχικές Δυνάμεις. Επεισόδια στην Δρέσδη.

Αριστεριστές συγκρούονται με την Γερμανική αστυνομία κατά την διάρκεια αντιναζιστικής διαδήλωσης στην Δρέσδη. Αφορμή η ταυτόχρονη διεξαγωγή διαδήλωσης νεοναζιστικών οργανώσεων στον κεντρικό δρόμο της πόλης.

Οργισμένη αντίδραση Ρουσόπουλου στην προσπάθεια εμπλοκής του στο σκάνδαλο Siemens

Κουρελόχαρτο τα "ημερολόγια" του Χριστοφοράκου.
«ΤΑ ΝΕΑ» σήμερα ενέπλεξαν και τον Θ. Ρουσόπουλο στο «σκάνδαλο Siemens». Mε πρόχειρες και συνοπτικές δημοσιογραφικές διαδικασίες.
Σε κάποιο σημείο των περίφημων ημερολογίων του Χριστοφοράκου αναφέρεται το όνομα κάποιου Ρουσόπουλου και οι εγκέφαλοι της εφημερίδας σκέφτηκαν ότι καλά είναι να φορτώσουν και ολίγη από σκάνδαλο Siemens στο Ρουσόπουλο. Τόσα και τόσα σκάνδαλα του έχουμε φορτώσει, λίγη Siemens δεν θα τον πειράξει! Τελικά η αναφορά στα ημερολόγια κατέληξε σε Βατερλό για τα μέσα ενημέρωσης. Συγκεκριμένες εφημερίδες τα χρησιμοποιούν για να φορτώσουν το σκάνδαλο σε κάποιους που δεν συμβαδίζουν με τα σχέδια των εργολαβικών κέντρων ενημέρωσης και να «ξεπλύνουν» κάποιους άλλους που παίζουν καλά το παιχνίδι της διαπλοκής. Ουσιαστικά η σκανδαλολογία πάντα τον ρόλο πολιτικού ξεκαθαρίσματος έπαιζε. Άφηνε ανέπαφους κάποιους και ενέπλεκε όσους τελείωσε ο ρόλος τους στην ιστορία της διαπλοκής. Σε όλες τις μαφιόζικες ιστορίες, κάποιοι πρέπει, πάντα να μένουν «untouchable». Στο απυρόβλητο. Οι υπόλοιποι καίγονται στην πυρά των στημένων πρωτοσέλιδων και σκηνοθετημένων δελτίων «ειδήσων». Που να κάθονται να ψάχνουν να βρίσκουν νέα πρόσωπα; Σε περιόδους κρίσης χρησιμοποιούμε πρόσωπα εγγυημένα για την υπακοή και τη δράση τους. Όσοι κρατάνε το στόμα τους κλειστό, πάντα αμείβονται!
Τελικά η υπόθεση εμπλοκής του Ρουσόπουλου στο σκάνδαλο Siemens απέτυχε μια και επρόκειτο για ....

Οι 12 αεροφωτογραφίες της "11ης Σεπτεμβρίου"


Οι φωτογραφίες που βλέπετε τραβήχτηκαν την 11η Σεπτεμβρίου από την Αστυνομική Διεύθυνση της Νέας Υόρκης. Παρακάτω, φαίνονται καθαρά οι πάνω όροφοι του World Trade Center tower ακόμα να καίγονται. 
(Greg Semendinger, AP Photo/NYPD v.ABC News,)
Στη συνέχεια οι υπόλοιπες αεροφωτογραφίες

"Το γνωστό σύμπαν" .... Ξεκινώντας από το Θιβέτ !...! [video]

Πηγή για τα στοιχεία που παρουσιάζονται στο video είναι το Hayden Planetarium's Digital Universe Atlas. Είναι διαθέσιμα και για ελεύθερο download.

Όταν οδηγείτε να φοράτε πάντα τη ζώνη σας!

Στοχασμοί με τον Pablo Neruda


Ο Πάμπλο Νερούδα, φιλολογικό ψευδώνυμο του Νεφταλί Ρικάρντο Ρέγιες Μπασοάλτο (12 Ιουλίου 1904-23 Σεπτεμβρίου 1973) ήταν Χιλιανός συγγραφέας και ποιητής. Θεωρείται ο σημαντικότερος ποιητής του 20ού αιώνα στη Λατινική Αμερική. Του απονεμήθηκε το 1971 το Νόμπελ Λογοτεχνίας, γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις λόγω της πολιτικής του δραστηριότητας. Εξέδωσε ποιητικές συλλογές ποικίλου ύφους, όπως ερωτικά ποιήματα, έργα που διέπονται από τις αρχές του σουρεαλισμού, ακόμα και κάποια που θα μπορούσαν να θεωρηθούν πολιτικό μανιφέστο (Διαβάστε περισσότερα εδώ...)

Να γεμίσει το ΣΕΦ ενεργούς Νεοδημοκράτες, όχι κομματικά ανδρείκελα

Έχει περιέλθει και στη δική μας κατοχή η πληροφορία που έχουν δημοσιεύσει άλλα blogs ότι το call center της Ρηγίλλης έχει πάρει στην κυριολεξία φωτιά από τα τηλεφωνήματα με τα οποία προσκαλούνται μέλη (από τα … 800.000 των εκλογών προφανώς) να δώσουν βροντερό παρών στο πρώτο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στις 21 του τρέχοντος μηνός. Η ομάδα του κου. Αντώνη Σαμαρά αναζητεί με αγωνία να διαμορφώσει ένα μπούγιο άβουλων χειροκροτητών, ένα πλήθος πραγματικών κομματικών ανδρείκελων και το αναφέρουμε αυτό, διότι όλες μας οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ενδεχόμενο το λόγο να λάβει μονάχα ο πρόεδρος της ΝΔ και ουδείς άλλος, πλην ίσως του προεδρεύοντος της διαδικασίας προς το Συνέδριο, κου. Δημήτρη Αβραμόπουλου.

Επιβάλλεται η προσέλευση στελεχών και μελών να είναι πράγματι αθρώα, με τη μόνη διαφορά, ότι ...

Ζωάκια με υψηλό δείκτη νοημοσύνης

Οι επιστήμονες είναι πλέον βέβαιοι. Μετά από χρόνια ερευνών πιστεύουν ακράδαντα ότι και τα ζώα έχουν δείκτη νοημοσύνης.

Οι επιστήμονες θεωρούν πλέον ότι αν και ο άνθρωπος είναι σίγουρα ένα έξυπνο ον δεν είναι το μοναδικό που σκέφτεται και ότι απλά βρίσκεται στην κορυφή μιας πυραμίδας ευφυΐας στα διάφορα επίπεδα της οποίας βρίσκονται κι άλλα… ζώα.

Έρευνες έχουν αποδείξει ότι οι σκύλοι μπορούν να καταλάβουν έως και 250 λέξεις και χειρονομίες, να μετρήσουν και να κάνουν απλούς μαθηματικούς υπολογισμούς.

Όσο για τους ελέφαντες, η έκφραση «Έχεις μνήμη ελέφαντα», όντως στέκει ενώ τα συμπαθή ....

Νέα απόφαση ΣΟΚ:Σύνταξη στα 70!

Οι πληροφορίες μας για Ολυμπιακές Αερογραμμές -Aegean

Πληροφορίες του Ατίθασου αναφέρουν ότι σχετικά με τις εξελίξεις στο ειδύλλιο ΟΑ-Aegean θα οδηγηθούμε στο ακόλουθο σχήμα:
- Η νέα εταιρεία θα διατηρήσει το όνομα Ολυμπιακή
- Μετά την αποτίμηση εκτιμάται ότι θα υπάρξει μετοχική αναλογία 50-60% Aegean και 40-50% OA
- Δεδομένου ότι ο κος Βασιλάκης διατηρεί περίπου 30% των μετοχών της Aegean (λόγω του ότι είναι εισηγμένη εταιρεία) κύριος μέτοχος θα είναι η MIG.
- Την ουσιαστική διοίκηση (operation) θα αναλάβει η Aegean
- Δνων θα είναι ο κος Βασιλάκης (αν και κύρος μέτοχος θα είναι ο κος Βγενόπουλος)
- Αναμένεται ένταξη στο Star-Αlliance της Lufthansa
/atithasos.blogspot

Τεχνογνωσία την λένε τώρα την πτώχευση.

Απορούμε. Σε ποιους απευθύνεται ο κ. Παπανδρέου μιλώντας για τεχνογνωσία του ΔΝΤ. Ακόμα και τώρα που ξεψυχάει το πολιτικό κατεστημένο, δεν βάζει μυαλό και θέλει με λεκτικές ακροβασίες να εξαπατήσει το λαό και να διασωθεί.
Θλιβόμαστε να βλέπουμε στις τηλεοράσεις τα γεράκια της Ευρώπης, τους κουτόφραγκους μέρμηγκες, να γελάνε πάνω στο πτώμα του έξυπνου Έλληνα τζίτζικα, που κάποτε ρούφαγε τα πακέτα της ΕΕ και τα δάνεια των κερδοσκόπων και τραγουδούσε αμέριμνα, χωρίς να μπει στον κόπο να παράγει ούτε μία καρφίτσα. Πως εξευτελίσατε έτσι την Ελλάδα. Δυστυχώς, δεν είμαστε στην Ιαπωνία όπου....
υπάρχει και τιμή που σώζεται με χαρακίρι.
Όλες οι μέχρι σήμερα πολιτικές ηγεσίες του τόπου μοίραζαν τα χρήματα από το εξωτερικό και το υστέρημα του σκληρά φορολογούμενου πολίτη στα κρατικοδίαιτα αφεντικά τους που τους πατρονάριζαν μέσα από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ τους. Τώρα που είναι αυτά τα λεφτά; Γιατί δεν τα ρίχνουν τα αφεντικά τους στην αγορά; Που πήγαν τα λεφτά του χρηματιστηρίου; Που πήγαν τα λεφτά; Γιατί φυσικά τα λεφτά δεν κάηκαν, αλλά είναι στις τσέπες κάποιων που περιμένουν να αγοράσουν μισοτιμής τις περιουσίες των εξαθλιωμένων σε λίγο καιρό πολιτών, όπως άρπαξαν τότε τις περιουσίες στο χρηματιστήριο.
Όχι κ. Παπανδρέου. Όχι φίλοι του ΠΑΣΟΚ και όλου του πολιτικού κατεστημένου και των πολιτικών δυναστειών. Δεν θα μας σώσετε εσείς. Ή τουλάχιστον θα ευτελιστείτε πρώτα στα μάτια μας και μετά, εξ αιτίας της εθνικής αυτής καταστροφής, που αφαιρεί ακόμα και κομμάτι της εθνικής μας κυριαρχίας, θα πάμε σε εκλογές για Αναθεωρητική και ίσως για Συντακτική Βουλή. Οι καταστάσεις είναι εθνικά κρίσιμες.
Το παραμύθι της ολιγαρχίας που το βαφτίζατε δημοκρατία τελείωσε.
by hassapis
UDemand: Τεχνογνωσία την λένε τώρα την πτώχευση.

O Τέλλογλου καίει Σαμαρά, Μαντέλη, αλλά και Βουλγαράκη, Μαρκογιαννάκη ....

Δεν ασχοληθήκαμε πολύ το πρωί με τη Siemens...Προσπαθούσαμε να μάθουμε τι υπόθηκε στην εξεταστική από τον Τ.Τέλλογλου για τη SIemens....Οι πληροφορίες φτάνουν με δυσκολία αφού τα στόματα παραμένουν κλειστά και είναι αντικρουόμενες!
Και αυτό γιατί τα περισσότερα κομματικά στελέχη και βουλευτεύς των δύο μεγάλων κομμάτων έχουν εισπράξει από μικρά δωράκια όπως κινητά, μέχρι εμβάσματα στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς...
᾽Oμως πλέον φαίνεται πως έχουμε στοιχεία και για το μικρό κόμμα που φαίνεται πως εισέπραξε το 1 εκατομμύριο ευρώ...Σύμφωνα με πληρορίες ο Τέλλογλου κατανόμασε το κόμμα που ίδρυσε ο Αντώνης Σαμαρά το ΠΟΛ.ΑΝ (Πολιτική Άνοιξη).Αν η συγκεκριμένη είδηση επιβεβαιωθεί θα ....

Φωστήρες θα τους κάνει, μόνο να μην χρειαστεί …...

να τα εφαρμόσουν στην πράξη.
Μετά την «επιτυχημένη θητεία» του στο υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών ο καθηγητής κ. Γιώργος Αλογοσκούφης επέστρεψε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) για να διδάξει το μάθημα της Μακροικονομικής θεωρίας ΙΙ.
Τι θα διδάξει ακριβώς ο κος καθηγητής …

Οι φοιτητές που έχουν διδαχτεί τη Mακροοικονομική θεωρία I, που έχει σαν αντικείμενο μελέτης την οικονομία μιας χώρας στο σύνολό της, δηλαδή εξετάζονται οι παράγοντες που επηρεάζουν την απασχόληση, το εθνικό προϊόν και το γενικό επίπεδο τιμών, στη συνέχεια θα τους αναλάβει ο πρώην υπουργός για να τους διδάξει την Mακροοικονομική Θεωρία II όπου, συνεχίζεται η ανάλυση κλαδικών συναρτήσεων ζήτησης, όπως είναι η ζήτηση χρήματος και η προσφορά χρήματος καθώς και η αλληλοεξάρτησή τους και οι επιπτώσεις τους στην αποτελεσματικότητα άσκησης δημοσιονομικής και νομισματικής πολιτικής,
Επιπλέον εξετάζονται σημαντικές θεωρίες που οδήγησαν την ....

Βρείτε τις διαφορές στις δύο εικόνες!

Ο Γρίφος από papaioannou
Εύκολα το βρήκαμε , δείτε την απάντηση...

Οι εντιμότατοι φίλοι του Παύλου Γερουλάνου

Στέλεχος παντός καιρού, συνεργάτης με όλες τις πολιτικές αποχρώσεις, ο νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Ε.Ρ.Τ., Γιώργος Γαμπρίτσος, ήταν η τελική επιλογή του υπουργού Πολιτισμού, Παύλου Γερουλάνου.
Ο κ. Γαμπρίτσος διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. της Ολυμπιακής κατά την πρώτη τετραετία της κυβέρνησης Καραμανλή, κατ' επιλογή του Μιχάλη Λιάπη, εξαδέλφου του πρωθυπουργού, και ήταν μέτοχος της εταιρείας «Telepasport», η οποία, σύμφωνα με ένορκη κατάθεση της δημοσιογράφου Αριστέας Μπουγάτσου στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για το σκάνδαλο «SIEMENS», συνέβαλε στη διακίνηση του «μαύρου χρήματος» της γερμανικής εταιρείας. Το ζήτημα θα ήταν απλό, εάν δεν διαπιστώνονταν και άλλες συμπτώσεις.
Ο υπουργός Πολιτισμού, Παύλος Γερουλάνος, εργάστηκε από το 2004 έως το 2007 στην εταιρεία ERGON ZEHNDER INTERNATIONAL, εταιρεία ελβετικής προέλευσης (ιδρύθηκε το 1964), η οποία ειδικεύεται στη στελέχωση άλλων εταιρειών, οργανισμών κ.ά.

Σε αυτήν την εταιρεία του Ανδρέα Γαβριηλίδη με έδρα το Μαρούσι, εργάστηκαν και τουλάχιστον άλλα δύο ....

Άθλιοι...

Ό,τι μαλακία θες ακούς... Που ζουν οι άνθρωποι;
Έχουν διαβάσει τη Συνθήκη ΕΕ; Έχουν διαβάσει τι προβλέπει αν υπονομεύσεις με τις πράξεις σου την οικονομία σου; Τι κυρώσεις προβλέπει; Σε αυτό το πλαίσιο κινούμαστε όλοι, στην πιο σκληρή του έκφανση.
Και το πολιτικό συμπέρασμα είναι ότι με τις εγκληματικές τους πράξεις μας έβαλαν για ακόμη μία φορά σε επιτήρηση που εκ των πραγμάτων σου περιορίζει τις δυνατότητες των κινήσεών σου ως κυρίαρχο Κράτος Μέλος της ΕΕ.
Αγγίζει τα όρια της εθνικής μειοδοσίας η συμπεριφορά τους.
Αντί λοιπόν να κλαίνε για το Σύνταγμα, που εξευτέλισαν με το χυδαιότερο τρόπο την τελευταία εξαετία (βλ. ψηφοδέλτια Φεβρωνίας, βλ. επιχείρηση αλλοίωσης αποτελέσματος σε Επιτροπή Αναθεώρησης για το άρθρο 24 για τα δάση, βλ. κλείσιμο Βουλής νύχτα για να παραγραφούν τα σκάνδαλα και άλλα πολλά που δεν μου 'ρχονται τώρα), καλύτερα να ....

Εξεταστική επιτροπή για το οικονομικό ναυάγιο;


Εξεταστική επιτροπή για το οικονομικό ναυάγιο;
Bεβαίως πρέπει οπωσδήποτε να γίνει να διερευνηθεί πλήρως το θέμα. Για τα πλαστά στοιχεία στην Ε.Ε. απο οποιονδήποτε και άν δόθηκαν (δέν ξεχωρίζω τους ενόχους απο τις 3 τελευταίες κυβερνήσεις Γ.Παπανδρέου - Καραμανλή - Σημίτη) και οι ένοχοι να κάτσουν στο σκαμνί του Ειδικού δικαστηρίου να υποστούν τις συνέπειες του νόμου με μιά παραδειγματική τιμωρία.
Πρώτος ανακίνησε το θέμα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ.Πεταλωτής στις 4 Φεβρουαρίου, στην συνέχεια πλήθος βουλευτών απο όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης ανακίνησαν την πρόταση όπως ο Μ. Βορίδης από το ΛΑΟΣ και ο Π. Λαφαζάνης από τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ.Καρατζαφέρης ζήτησε τα πρακτικά της συζήτησης στην κοινοβουλευτική επιτροπή να τεθούν στη διάθεση του εισαγγελέα και αν διαπιστωθεί εμπλοκή υπουργών να έρθει το θέμα στη Βουλή. Χθές πήρε τον λόγο και ο σημερινός Υπουργός Οικονομικών Γ.Παπακωνσταντίνου να ζητήσει και αυτός με την σειρά του την σύσταση της εξεταστικής επιτροπής για την οικονομία.
Συμφωνώ απόλυτα μαζί τους ο ένοχος είτε διετέλεσε υπουργός ακόμα και πρωθυπουργός να κάτσει στο σκαμνί του κατηγορούμενου όπως ο απλός ...

Ο Γιώργος το σκέφτεται και ο Σαμαράς στριμώχνεται...

Ο συνήθως καλά πληροφορημένος Ιορδάνης Χασαπόπουλος μετέδωσε απόψε (χθες) στο δελτίο του Μega ότι στην κυβέρνηση σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να προχωρήσουν σε συγκρότηση εξεταστικής για την Οικονομία. Με ένα επιπλέον επιχείρημα από τα ήδη γνωστά. Να σταλεί -και δι' αυτού του τρόπου- μήνυμα προς τους ευρωπαίους εταίρους, αλλά και προς τις διεθνείς αγορές, ότι όσα λέμε τα εννοούμε! Τί θα κάνει η ΝΔ στην περίπτωση αυτή; Η Μαρία Σπυράκη έδωσε την εικόνα ότι... ο Σαμαράς βρίσκεται "στα Τρίκαλα στα δυο στενά"! Προσπαθεί να ξορκίσει το "κακό", διότι από τη μια δεν θέλει να έχει καμμιά σχέση με τη διακυβέρνηση Καραμανλή και από την άλλη επιχειρεί να δώσει την εντύπωση ότι υπερασπίζεται τις μεγάλες επιλογές της κυβερνητικής της πενταετίας! Ούτε ψύλλος στον κόρφο του...

Η Ελλάς διά μέσου των αιώνων...