Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Ο Γουρσούζης ο Αντώνης «έκαψε» και την Ιρλανδία!!!

Τι την έπιασε στο στόμα του ο Ακατανόμαστος; Τι ήθελε να την αναφέρει ξανά και ξανά ως παράδειγμα χώρας που έχει «όμοια οικονομικά προβλήματα με την Ελλάδα, αλλά δεν προσέφυγε στο ΔΝΤ και το Μνημόνιο»;
Να που σήμερα η είδηση της ημέρας είναι η ραγδαία επιδείνωση των spreads για την κακόμοιρη την Ιρλανδία που βρίσκεται πλέον προ των πυλών για την αναγκαστική είσοδο στο Μηχανισμό Στήριξης!!!
Φτου κακά, Αντώνιε! Κλείστο το ρημάδι, παλιογρουσούζη! Εκτός από εθνική καταστροφή έχεις γίνει και... παγκόσμια απειλή!...!

Φουλ τις μηχανές τα ακροδεξιά (και... «παλαιοημερολογίτικα») μπλογκς για τη στήριξη του διαπλεκόμενου Αρχηγαντώνη στο β΄ γύρο των Εκλογών!

Διαβάσαμε εδώ έναν οχετό αηδίας, νοσηρού εθνικισμού και μοιρολατρίας, σαν εκείνα που μας κρατούν διανοητικά υπανάπτυκτους εδώ και δεκαετίες. Ο δήθεν «αντιστασιακός» μπλόγκερ, μετά το τρικυμιακό του παραλήρημα, καταλήγει στο... αγωνιστικό του συμπέρασμα-προτροπή για το β΄ γύρο των περιφερειακών εκλογών: «Είμαστε υποχρεωμένοι να διαλέξουμε ανάμεσα σε...

Η πτώση του δικομματισμού

Η αποχή έφερε και πτώση του δικομματισμού. Στο ιστορικό χαμηλό του βρίσκεται ο δικομματισμός. Εάν μάλιστα είχαμε και συμμετοχή των νέων, η πτώση θα ήταν ακόμη μεγαλύτερη, όπως λένε οι εκλογολόγοι! Η γήρανση του εκλογικού σώματος στήριξε τον δικομματισμό αν και η πτώση του είναι φανερή. Το άθροισμα του δικομματισμού είναι το μικρότερο την περίοδο της Μεταπολίτευσης.
Συζητάμε για το τέλος μιας εποχής, της Μεταπολίτευσης και την ανάγκη να περάσουμε σε μια νέα, υγιέστερη και καλύτερη. Οι επόμενες εθνικές εκλογές θα δείξουν εάν η πτώση αυτή είναι περιστασιακή, έχει αντισυστημικό χαρακτήρα ή οι πολίτες δείχνουν το δρόμο και καθορίζουν τις εξελίξεις για το τέλος του δικομματικού συστήματος όπως καθορίστηκε αμέσως μετά τη χούντα. Πελατεακό, χρεοκωπημένο, διεφθαρμένο, διαπλεκόμενο και άρρωστο!

Ο Μαντούβαλος έγινε «αγωνιστής της παράταξης»!

Ήταν ή δεν ήταν βαρίδι ο Μαντούβαλος; Δεν είναι τουλάχιστον από χθες! Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στη Νέα ΝΔ. Όλοι επιστρέφουν αρκεί να υποκύψουν στο μεγαλείο του Αντώνη. Ευθύς ανακηρύσσονται σε αγωνιστές της παράταξης και συνειδητοποιημένοι σαμαρικοί. Τώρα δεν θα τον ενοχλήσει ποτέ ξανά και κανείς για το Παραδικαστικό. Τελείωσε το σήριαλ!
Τί σου κάνουν οι εκλογές; Μετατρέπουν τα ψάρια σε κρέας και τα αυγά σε ντομάτες. Θα τους πετάς αυγά και θα γεμίζουν κέτσαπ! Εάν μάλιστα είναι και κέτσαπ «Κύκνος», ακόμη καλύτερα μια και θα κερδίζει από την κατανάλωση, ο Αντώνης! Πολλαπλά κερδισμένη η Ρηγίλλης από τις αλχημείες!

Καβγάδες και στο ΛΑΟΣ

Οι αμφισβητίες στο εσωτερικό του ΛΑΟΣ βρήκαν ευκαιρία και αυτοί να ψηφίσουν. Αν και φαίνεται ότι σε εθνικό επίπεδο το ΛΑΟΣ συγκράτησε τα ποσοστά του, ο καβγάς έχει ανάψει για τα αποτελέσματα που είχε στις πρόσφατες εκλογές.
Κάποιοι θριαμβολογούν στο εσωτερικό του κόμματος, κάποιοι άλλοι όμως κρατάνε μικρό καλάθι. Υπάρχουν και κάποιοι που βλέπουν διαρροές προς τη ΝΔ του Σαμαρά αν και το ΛΑΟΣ ψήφισε πολλούς υποψηφίους της ΝΔ. οπότε και προς αυτή την κατεύθυνση τα συμπεράσματα δεν είναι ασφαλή.
Η όλη κατάσταση δίνει την ευκαιρία στους αμφισβητίες για προβληματισμό και εσωτερική αμφισβήτηση ….

Η απάτη των δημοσκοπήσεων

Δεν ξέρουν πως ακριβώς να δικαιολογήσουν την αποτυχία τους οι έρμοι δημοσκόποι.
Απέτυχαν παταγωδώς τουλάχιστον στην Αττική.
Στήριξαν υπερβολικά τον Δημαρά και δεν τους βγήκε.
Η πρωτιά του Σγουρού αποτελεί έκπληξη γι’ αυτούς και ρίχνουν την αποτυχία τους, στην μη αναμενόμενη αποχή.
 Και όμως μια προσεχτική ματιά στις προβλέψεις τους δείχνει ότι η αποχή ήταν αναμενόμενη, εάν διαβάζονταν διαφορετικά η αδιευκρίνιστη ψήφος, που έβγαινε πρώτη σε όλες τις δημοσκοπήσεις. Εάν απέφευγαν τις ερμηνείες θα τη γλύτωναν! Αλλά ήθελαν να κάμουν τα χατίρια της καναλαρχίας!

Η αποχή χτύπησε κυρίως τους νέους

Η αποχή και σε αυτές τις εκλογές ήταν αξιοσημείωτη! Η κρίση χτύπησε και την εμπιστοσύνη των πολιτών στους πολιτικούς και την πολιτική. Μάλιστα η αποχή «χτύπησε» κυρίως τους νέους. Όλο και  λιγότεροι νέοι συμμετέχουν στις εκλογικές διαδικασίες, σε σχέση με το παρελθόν. Έτσι τα αποτελέσματα καταγράφουν τη γήρανση του εκλογικού σώματος που τρέχει να ψηφίσει.
Οι νέοι αμφιβάλλουν, αμφισβητούν, απέχουν!

Τα κανάλια έθαψαν την γκρίνια στο εσωτερικό της ΝΔ για την μεγάλη ήττα στην Αττική

Τα περισσότερο κανάλια (με πρώτο και καλύτερο το Mega) ανταγωνίζονται μεταξύ τους σε σαμαρισμό και εξυπηρέτηση των κομματικών συμφερόντων της Νέας ΝΔ.
Ποτέ άλλοτε οι δήθεν αριστερόστροφοι καναλάρχες δεν παρείχαν τέτοιου είδους υποστήριξη σε ελληνικό κόμμα! Ούτε το «ΕΘΝΟΣ» της δεκαετίας του 80 δεν συγκρίνεται με το σημερινό Mega. Ενδεικτική είναι η απάτη με την δήθεν έγκυρη εκλογική εκτίμηση για το αποτέλεσμα των Περιφερειακών εκλογών στην Κρήτη, όπου θεωρούσε δεδομένη, ο «έγκυρος» εκλογολόγος Νικολακόπουλος, την επικράτηση του εκλεκτού της Ρηγίλλης έναντι του ντορικού Γιαννουλάκη. Διαψεύστηκαν αλλά δεν τρέχει τίποτα! Συνεχίζουν απτόητοι να το παίζουν «έγκυροι»!
Έτσι κρύβουν και την μεγάλη γκρίνια για την ...............

Μας «παρακολουθεί» ο Αντώνης! 10 ερωτήματα …

Δεν εξέπληξε κανέναν η «προειδοποίηση» του Αντώνη, ότι «παρακολουθεί» τους βουλευτές του! Λογικό! «Σας παρακολουθώ όλους», είπε! Αυτές οι πρακτικές είναι δεμένες με την ιστορία της σκληρής Δεξιάς. Θυμίζει εποχές για πάντα καταδικασμένες. Ούτε για ανέκδοτο δεν πρέπει να αναφέρονται τέτοιες προθέσεις! Τίθενται όμως κάποια ερωτήματα:
1. Ποιους άλλους παρακολουθούν οι σύμβουλοι του Αντώνη;
2. Με ποιες μεθόδους παρακολουθούνται;
3. Υπάρχει μηχανισμός που καταγράφει τα αποτελέσματα των παρακολουθήσεων για να «μην ξεχνά ποτέ ο Αντώνης»;
4. Με τέτοιες μεθόδους υπόσχονται τα «Δίκτυα» να μας κυβερνήσουν;
5. Ποια είναι η έκταση των παρακολουθήσεων;
6. Παρακολουθούνται και «ύποπτοι» πολίτες;
7. Συμμετέχουν στις παρακολουθήσεις και πράκτορες ξένων υπηρεσιών ή πράκτορες της ΚΥΠ; Εκεί ο Μεϊμαράκης έχωσε πολλούς δικούς του με αδιαφανείς διαδικασίες!
8. Ποιος είναι ο υπεύθυνος για τις παρακολουθήσεις; Κάποιος από τους μυστικοσυμβούλους;
9. Ποιος άλλος έχει πρόσβαση στο υλικό που περισυλλέγεται;
10. Για ποιο λόγο συλλέγεται το «υλικό»; Για εσωτερικές εκκαθαρίσεις και επικυριαρχία των στελεχών της «Άνοιξης» σε ένα πρώην κεντροδεξιό και φιλελεύθερο κόμμα;
Κανένας όμως δεν ενοχλήθηκε για να προστατεύσει τους παρακολουθούμενους βουλευτές ή και (γιατί όχι) πολίτες …. Ακόμη και η κοινωνία ανέχεται μεθόδους που σε άλλες εποχές θα ξεσήκωναν θύελλα αντιδράσεων.

Οι Χρυσαυγίτες του Μιχαλολιάκου μπήκαν στο ΔΣ της Αθήνας

Οι φασίστες της «Χρυσής Αυγής» κατάφεραν να περάσουν στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας. Εκμεταλλευόμενοι το φόβο και την οργή του κόσμου σε υποβαθμισμένες περιοχές της χαοτικής πλέον Αθήνας .
Κάπως έτσι εισχωρούν πάντα στην κεντρική πολιτική σκηνή, οι περιθωριακές και συνήθως γραφικές ακροδεξιές οργανώσεις.
Αν θα παρατηρήσετε σε ποιες περιοχές κατεγράφησαν οι σημαντικότερες επιδόσεις της οργάνωσης θα καταλάβετε ότι το αυγό του φιδιού τρυπώνει εκεί που η κοινωνία υποφέρει περισσότερο και η εγκληματικότητα συνυπάρχει με την ανασφάλεια :Κολωνός, Μεταξουργείο, Σεπόλια.
Στα Πατήσια και στην Κυψέλη, περιοχές «ελαττωμένης κυριαρχίας» οι νεοφασίστες χτύπησαν το .............

Τελικά μόνο η ΝΔ του Σαμαρά δεν θέλει να ακούσει το μήνυμα της κοινωνίας

Δεν μπορεί όλοι να νίκησαν!
Το Πασόκ υπέστη την αναμενόμενη φθορά του λόγω του λαϊκισμού που υφέρπει σε ολόκληρο το φάσμα της αντιπολίτευσης. "Λαϊκισμόν έδωκες, λαϊκισμό θα λάβεις"!
Το ΚΚΕ αύξησε τις δυνάμεις του αριθμητικά παρά την τεράστια αποχή.
Με τη ΝΔ όμως τι γίνεται; Παρά τις σφαλιάρες θεωρούν ότι βγήκαν νικητές από τις εκλογές της Κυριακής.
Πιστεύουν ότι το δίλλημα της αναπόφευκτης χρεοκοπίας που έθεσε ο Αντώνης κέρδισε την κοινωνία! Ο Αντώνης με τα δικά του διλλήματα κέρδισε το μαγαζί και τον ελληνικό λαό!..! Οι ισορροπίες στο εσωτερικό της Νέας ΝΔ είναι ήδη τεταμένες.
 Ο «νικητής» Αντώνης ως σενάριο έχει τρομοκρατήσει τον .............

Η προθεσμία του Γκοβού…

Μέχρι το τέλος του χρόνου έχει διορία ο Σίντνεϊ Γκοβού να δείξει το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο και να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό. Οι κακές εμφανίσεις του Γάλλου επιθετικού έχουν προκαλέσει δυσαρέσκεια στις τάξεις διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας κι εφόσον δεν μεταμορφωθεί αγωνιστικά, τότε στις αρχές Ιανουαρίου αναμένεται να κληθεί ο μάνατζέρ του στην Αθήνα, όχι για… απλές συστάσεις, αλλά για να συζητηθεί η λύση του πολύ υψηλού συμβολαίου του (στοιχίζει 2,5 εκατ. ευρώ το χρόνο με τη νέα φορολογία). ................

"Δεν μπορείς να νικήσεις το χρέος. Μπορείς να το αποπληρώσεις ή να σε καταπιεί"

Οι εκλογές για την αυτοδιοίκηση έδωσαν την ευκαιρία να επαναληφθεί η γνωστή συζήτηση για τα όρια της κομματικής δημοκρατίας. Μπροστά στις αλλαγές και τις μεταρρυθμίσεις, που απαιτεί η συνέχεια του έργου διάσωσης της χώρας, ποιος, πραγματικά, φοβάται να προχωρήσει; 
Το πιθανότερο είναι ότι οι πολιτικοί φοβούνται. Αβουλοι, με ελάχιστες γνώσεις, οι περισσότεροι, σε ό,τι αφορά τον τρόπο λειτουργίας ενός σύγχρονου κράτους, με δυσκολίες κατανόησης των ..............

Ζλάτα η Απίθανη – Γυναίκα λάστιχο!

Δεν χρειάζονται λόγια, παρακολουθήστε τις φωτογραφίες και το βίντεο και θα καταλάβετε.


Έκτακτο: Παραιτήθηκε από τη ΝΔ και ο Δήμαρχος Ρόδου!

Ο Δήμαρχος Ρόδου Χατζής Χατζηευθυμίου, ανακοίνωσε σήμερα την παραίτηση του από μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και την αποχώρηση του από το κόμμα. Ο κ. Χατζηευθυμίου δήλωσε: "αποχωρώ για πολιτικούς λόγους και λόγους ηθικής τάξεως", εκφράζοντας με τον τρόπο αυτό την δυσαρέσκεια του για το γεγονός ότι δεν στηρίχθηκε από την ΝΔ με αποτέλεσμα να μην είναι υποψήφιος στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου. Επίσης δήλωσε ότι "η κίνηση μου δεν συνδέεται με υστεροβουλίες και...

Θέμα απολύσεων στον δημόσιο τομέα θέτουν Μανώλης Όθωνας και Κυριάκος Μητσοτάκης

Την άποψη πως πρέπει να εξεταστεί και η περίπτωση των απολύσεων στον δημόσιο τομέα εξέφρασαν την Πέμπτη ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Μανώλης Όθωνας, καθώς και ο βουλευτής της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο κ. Όθωνας μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5 δήλωσε ότι δεν μπορεί να έχουμε θέματα ταμπού. Παράλληλα, ο κ. Μητσοτάκης μιλώντας στον ΣΚΑΙ δήλωσε ότι δεν είναι δυνατόν το βάρος των απολύσεων να το πληρώνει μόνο ο ιδιωτικός τομέας.

Μία ημέρα μετά τις διαβεβαιώσεις του υπουργού Μεταφορών Δ.Ρέππα πως δεν θα ............

Γυναικείες ατάκες που άλλαξαν την ιστορία


Το νινί...σέρνει καράβι...!!!

Το «Αβραμόμετρο»

Μια και ο λόγος περί απωλειών, πήρατε είδηση τι έγινε ο Αβραμόπουλος; 
(Εδώ, μπαίνει η φωνή του Καβάφη: «Πού απεσύρθηκε, που εχάθηκε ο Σοφός; / Επειτ' από τα θαύματά του τα πολλά, / την φήμη της διδασκαλίας του / που διεδόθηκεν εις τόσα έθνη / εκρύφθηκε' αίφνης και δεν έμαθε κανείς / με θετικότητα τι έγινε»). 
Είναι απλό: Οι εμφανίσεις του Δημήτρη «δεν κλέψαμε» Αβραμόπουλου είναι, κατά κανόνα, αντιστρόφως ανάλογες των δυσκολιών που αντιμετωπίζει η Ν. Δ. 
Οσο δυσχερέστερη είναι η κατάσταση τόσο .............

Έργα τέχνης πάνω σε πατημένες τσίχλες

Ο καλλιτέχνης ονομάζεται Μπεν Ουίλσον και από το 2004 έχει "καλλωπίσει" την πόλη του Λονδίνου ζωγραφίζοντας μικρά σχέδια σε τσίχλες στα πεζοδρόμια. Υπολογίζεται ότι ανά πάσα στιγμή, υπάρχουν περίπου 300.000 τσίχλες κολλημένες στα πεζοδρομία της Oxford Street. Οι άνθρωποι τις φτύνουν κάτω και μόλις κολλήσουν, είναι πολύ δύσκολο να αφαιρεθούν και να καθαριστούν. Ο Μπεν, αυτό που κάνει είναι να χρησιμοποιεί τα ακρυλικά χρώματα του για να δημιουργήσει μικρά έργα τέχνης πάνω σε αυτές τις τσίχλες. .............

Γιατί γλεντάνε τα κανάλια για τη «νίκη» του Αντώνη;

Δεν κρύβουν τη χαρά τους. Πανηγυρίζουν χωρίς ενδοιασμούς τα κανάλια για τη «νίκη του Αντώνη»! … «Μάζεψε το μαγαζί και είναι κυρίαρχος στη Δεξιά»! Τόσο πολύ τους έκοπτε και παλαιότερα η «Δεξιά»; Όχι βέβαια. Τη δουλειά τους κάνουν. Μάλλον τα αφεντικά τους υπηρετούν! Εκβιάζουν την κυβέρνηση, την κοινωνία και το πολιτικό σκηνικό με τον «μπαμπούλα του Αντώνη»! Πίσω από αυτούς τους εκβιασμούς βρίσκεται πάντα κάτι που η κοινωνία αγνοεί. Συνήθως εκβιάζουν για οικονομικής φύσης ανταλλάγματα.

Στα οδοφράγματα με τον σύντροφο τον Στέλιο τον Σταμούλο

Εγραφα χθες ότι ακόμη και η Ν. Δ. υποστηρίζει τον συνδυασμό του Χριστόδουλου Σταυρινάδη στην Ικαρία, προκειμένου να ανατραπεί η ισχύουσα εδώ και χρόνια κυριαρχία του ΚΚΕ στην τοπική αυτοδιοίκηση της «Κούβας του Αιγαίου». Ομολογώ ότι έσφαλα, διότι πληροφορούμαι ότι σε συνέντευξη που έδωσε προσφάτως ο πρώην υφυπουργός της Ν. Δ. Πάνος Καμμένος σε ραδιοφωνικό σταθμό της Σάμου είπε, μεταξύ άλλων, τα εξής ενδιαφέροντα:

«Στην Ικαρία, αλλά και στο σύνολο της επικράτειας, δίνεται μια μεγάλη μάχη. Είναι μια μάχη ενός μετώπου κατά του Μνημονίου, κατά μιας κυβερνητικής πολιτικής, που ο κύριος πρωθυπουργός ονόμασε βαθιά πολιτική, ζητώντας την άδεια να επιβάλει στους πολίτες σκληρά μέτρα και να .................

Τα ραντάρ...

Η ευρηματικότητα σε όλο της το μεγαλείο στην πόλη Μπομπρούισκ της Λευκορωσίας όπου τα ομοιώματα των αστυνομικών με τα ραντάρ στους δρόμους της πόλης έχουν περιορίσει τις τροχαίες παραβάσεις.


Η επιστολή παραίτησης της κας Σταματεράκη από τη ΝΟΔΕ Ρεθύμνου

Πρώτοι σας ενημερώσαμε χθες για την επικείμενη παραίτηση από τη ΝΟΔΕ Ρεθύμνου της κας Άννας Σταματεράκη. Με σημερινή επιστολή της αναλαμβάνει με την αποχώρηση της, όπως αναφέρει, το μερίδιο ευθύνης που της αναλογεί για το δυσμενές για το κόμμα, αποτέλεσμα των εκλογών της Κυριακής.
Αναλυτικά, η επιστολή παραίτησης της κας Σταματεράκη:
«Στον απόηχο του εκλογικού αποτελέσματος -ραπίσματος για το κόμμα της Ν.Δ.- στο νομό μας, τόσο στις δημοτικές όσο και στις περιφερειακές εκλογές, συναισθανόμενη ότι ο .............

Η Θεσσαλονίκη έχει και πάλι «Ανοιχτούς Ορίζοντες»

Ο Δημήτρης Εϊπίδης φαίνεται ότι δεν μπορεί να ξεφύγει από το πρώτο του παιδί, τους «Νέους Ορίζοντες», το παράλληλο και τόσο πετυχημένο τμήμα του Διεθνούς Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, που διηύθυνε από το 1992 ώς το 2005...............

Ο Σαμαράς επιδιώκει τη χρεοκοπία!

Σύμβουλος του Σαμαρά, ο Παναγιώτης Σούρλας, τάχθηκε ανοικτά υπέρ της "πτώχευσης" της Ελλάδας, δηλαδή της Χρεοκοπίας! Προσπάθησε να τα πάρει πίσω μετά το κράξιμο, αλλά οι πραγματικές προθέσεις του Σαμαρά και των νεορηγιλλαρίων του αποκαλύφθηκαν...

Ο Λαός πλέον γνωρίζει, ότι ΝΝΔ του Σαμαρά σημαίνει πτώχευση, χρεοκοπία, φτώχεια και πείνα.

Μεγάλες περικοπές στις δαπάνες για τα Χριστούγεννα

Την πλέον απαισιόδοξη οπτική υιοθετούν οι Ελληνες καταναλωτές σε ό,τι αφορά την εξέλιξη των οικονομικών συνθηκών και επί τη βάσει αυτής της θεώρησης, μειώνουν ριζικά τις δαπάνες για χριστουγεννιάτικες αγορές τους. Τα παραπάνω προκύπτουν από έρευνα της Deloitte, η οποία σκιαγραφεί τις αγοραστικές προθέσεις των Ευρωπαίων καταναλωτών στο τέλος του έτους. Οι Ελληνες μαζί με τους Πορτογάλους και τους Ιρλανδούς συγκαταλέγονται στους πιο απαισιόδοξους Ευρωπαίους, με το 89% των ερωτηθέντων να έχει εγκαταλείψει την ελπίδα για ανάκαμψη, θεωρώντας ότι η χώρα παραμένει σε ύφεση. Είναι ενδεικτικό ότι μόλις το 5% του δείγματος πιστεύει στην προοπτική της ανάκαμψης. ..................

Ο Αρούλης δεν βλέπει «κενό»... Μετά τον Μαντούβαλο, έχει και αυτός ελπίδες!...!

Κραυγαλέα αποστασιοποιημένος μετά την εκλογή Σαμαρά και την περιθωριοποίησή του από τη νέα ηγετική ομάδα της ΝΝΔ, ο Άρης έκανε την επανεμφάνισή του μετά τον α΄ γύρο των εκλογών. Στην «Ανατροπή» του Πρετεντέρη, για να μας πει μετά αυθεντίας, ότι κατά τη γνώμη του δεν υφίσταται «πολιτικό κενό» για την ίδρυση νέων κομμάτων... Προφανώς η δική του απενεργοποίηση και απουσία όλον αυτόν τον καιρό οφείλεται στην...

«Υγρή βιοψία», νέο υποσχόμενο όπλο κατά του καρκίνου

Ουάσινγκτον
Μια πληθώρα φαρμακοβιομηχανιών και εργαστηρίων βιοτεχνολογίας επιδίδονται σε αγώνα δρόμου για την τελειοποίηση της υγρής βιοψίας, μιας τεχνικής που διαγιγνώσκει τον καρκίνο και παρακολουθεί την πορεία του στο αίμα, χωρίς την ανάγκη λήψης δείγματος ιστών. ..............

ΝΔ-ΚΚΕ συμμαχία!

Η συνεργασία ΝΔ-ΚΚΕ στον Β' γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών δεν μπορεί και δεν πρέπει ούτε να παρεξηγηθεί ούτε να κατηγορηθεί ώς μια κίνηση ευκαιριακού τακτικισμού.
Και αυτό διότι ΝΔ και ΚΚΕ μετά από σκληρή προσπάθεια, είναι αλήθεια, έχουν επιτύχει προγραμματική σύγκλιση (μην πούμε ταύτιση).
Τώρα αν από αυτή την συνεύρεση οδηγούμαστε σε τερατογέννεση (βλ. φωτό) αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.

ShopnSave.gr, οι χαμηλότερες τιμές στα Super Market

ShopnSave.gr, ένα νέο site που μετράει λιγότερο από ένα μήνα λειτουργίας, μία μηχανή σύγκρισης τιμών σε βασικά είδη κατανάλωσης, ή αλλιώς αν προτιμάτε το skroutz για τα προϊόντα στα super market! ..............

Δεν τους έκανε την τιμή ο Σαμαράς

Χθες το βράδυ ο Αντώνης Σαμαράς θέλησε και μετά από πιέσεις να δει τον Νικήτα Κακλαμάνη και να του δώσει στήριξη ενόψει των εκλογών της Κυριακής.
Το σενάριο είχε ως εξής: Συγκέντρωση των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Αθηνών στον πολυχώρο στο Γκάζι και ομιλία των δύο αντρών.
Ο Κύριος Σαμαράς όμως ξεπέρασε το πρωτόκολλο και...

Καταναλώνουμε τριπλάσιο κρέας από το επιτρεπτό

Η μανία με το κρέας στο ελληνικό τραπέζι έρχεται να επιβεβαιωθεί και να ξεπεράσει μάλιστα κάθε όριο, καθώς ο μέσος Έλληνας καταναλώνει 100 κιλά κρέας ετησίως. Ο αριθμός αυτός είναι από μόνος του ανησυχητικός, πόσο μάλλον όταν αποτελεί αριθμό αυξημένο κατά 3 ½ φορές από τις συστάσεις των οργανισμών. ..............