Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Οι Χρυσαυγίτες του Μιχαλολιάκου μπήκαν στο ΔΣ της Αθήνας

Οι φασίστες της «Χρυσής Αυγής» κατάφεραν να περάσουν στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας. Εκμεταλλευόμενοι το φόβο και την οργή του κόσμου σε υποβαθμισμένες περιοχές της χαοτικής πλέον Αθήνας .
Κάπως έτσι εισχωρούν πάντα στην κεντρική πολιτική σκηνή, οι περιθωριακές και συνήθως γραφικές ακροδεξιές οργανώσεις.
Αν θα παρατηρήσετε σε ποιες περιοχές κατεγράφησαν οι σημαντικότερες επιδόσεις της οργάνωσης θα καταλάβετε ότι το αυγό του φιδιού τρυπώνει εκεί που η κοινωνία υποφέρει περισσότερο και η εγκληματικότητα συνυπάρχει με την ανασφάλεια :Κολωνός, Μεταξουργείο, Σεπόλια.
Στα Πατήσια και στην Κυψέλη, περιοχές «ελαττωμένης κυριαρχίας» οι νεοφασίστες χτύπησαν το .............
.............
εντυπωσιακό 8,35% …! Εντυπωσιακό επίσης είναι ότι οι ψηφοφόροι του Μιχαλολιάκου προέρχονται κυρίως από ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας και του ΛΑΟΣ. Τα κηρύγματα μίσους κατά των μεταναστών και του μνημονίου τελικά ευνόησαν την Ακροδεξιά. Εξάλλου τα «δίκτυα» που έχουν περικυκλώσει τον Αντώνη δεν βρίσκονται και πολύ μακριά. Στην ίδια γειτονιά βρίσκονται. Κατάφερε τελικά ο Αντώνης και η παρέα του να παραχωρήσουν κάποια δωμάτια της πολυκατοικίας στην φιλική προς αυτούς Άκρα Δεξιά!
Σημαντικό:στις γειτονιές όπου οι φασίστες εμφανίζονται με σημαντικές επιδόσεις παρατηρήθηκαν οι περίφημες «παρελάσεις» της «Χρυσής Αυγής». Οι περιπολίες που υποτίθεται τρόμαζαν τους «εγκληματίες μετανάστες» με τραμπουκισμούς και ιαχές μίσους …

Δεν υπάρχουν σχόλια :