Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Ο Αρούλης δεν βλέπει «κενό»... Μετά τον Μαντούβαλο, έχει και αυτός ελπίδες!...!

Κραυγαλέα αποστασιοποιημένος μετά την εκλογή Σαμαρά και την περιθωριοποίησή του από τη νέα ηγετική ομάδα της ΝΝΔ, ο Άρης έκανε την επανεμφάνισή του μετά τον α΄ γύρο των εκλογών. Στην «Ανατροπή» του Πρετεντέρη, για να μας πει μετά αυθεντίας, ότι κατά τη γνώμη του δεν υφίσταται «πολιτικό κενό» για την ίδρυση νέων κομμάτων... Προφανώς η δική του απενεργοποίηση και απουσία όλον αυτόν τον καιρό οφείλεται στην... πλήρη «κάλυψή» του από την πολιτική Σαμαρά και της ΝΝΔ... Νιώθει τόσο «πλήρης» και «ολοκληρωμένος» που θεωρεί περιττό να συμμετέχει ο ίδιος στο πολιτικό γίγνεσθαι!...!
Ποιον πας να κοροϊδέψεις, βρε Άρη; Τα μάτια λένε την αλήθεια και τα δικά σου μαρτυρούν πολλά... Έστω και χωρίς... eyeliner… Όλοι εκεί μέσα βλέπετε την έρημο, την απομόνωση, τη συρρίκνωση και την ξεραΐλα του σαμαρισμού, αλλά δεν φοράτε παντελόνια για να επαναστατήσετε και να διασώσετε τουλάχιστον την υστεροφημία σας! Όλοι σας είστε κότες! Γλείφετε τους ακροδεξιούς νεοφασίστες του Ζιγδαντώνη, τους χρυσανθοφαήλους και τις τζότζολες, μπας και σας πετάξουν κάνα ξεροκόμματο εξουσίας!
Τώρα πια μπορείτε να ελπίζετε περισσότερο. Μετά την επανεισδοχή του -με ραδιουργίες της Ρηγίλλης- ξανά υπόδικου Μαντούβαλου, όλοι -κουτσοί, στραβοί- θα βρεθείτε στη... στοργική αγκαλιά του Αποστάτη... Για να βουλιάξετε όλοι μαζί...

Δεν υπάρχουν σχόλια :