Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Φουλ τις μηχανές τα ακροδεξιά (και... «παλαιοημερολογίτικα») μπλογκς για τη στήριξη του διαπλεκόμενου Αρχηγαντώνη στο β΄ γύρο των Εκλογών!

Διαβάσαμε εδώ έναν οχετό αηδίας, νοσηρού εθνικισμού και μοιρολατρίας, σαν εκείνα που μας κρατούν διανοητικά υπανάπτυκτους εδώ και δεκαετίες. Ο δήθεν «αντιστασιακός» μπλόγκερ, μετά το τρικυμιακό του παραλήρημα, καταλήγει στο... αγωνιστικό του συμπέρασμα-προτροπή για το β΄ γύρο των περιφερειακών εκλογών: «Είμαστε υποχρεωμένοι να διαλέξουμε ανάμεσα σε... Πασοκ και ΝΔ, ανάμεσα σε "Ισραηλ, Τουρκία, ΗΠΑ" και Ρωσία! Υπάρχει ακόμα φώς στο τούνελ προς το παρόν! Έχουμε ακόμα μία μάχη μπροστά μας και πρέπει να πολεμήσουμε με το δυνατότερο όπλο που έχουμε...ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ! Πρέπει να ηττηθεί κατά κράτος το ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ! Έστω και την τελευταία στιγμή πολλά μπορούμε να πετύχουμε! Και μην με ρωτάτε γιατί θα ψηφίσω ΝΔ...Θα ψηφίσω ΝΔ για να καταψηφίσω τον ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ που μας κυβερνάει!»
Πρόκειται για επάξιο σαμαρολάτρη! Με πολιτική λοβοτομή και εθνικιστική υστερία, σαν εκείνες που οδήγησαν με ευθύνη του Αντώνη και των Φίλων του στην εθνική αποτυχία στο σκοπιανό και στις επικίνδυνες περιπέτειες με τον Οτσαλάν...
Με αυθαίρετους αφορισμούς (αφού ταυτίζει τα δύο κόμματα με εξωτερικά συμφέροντα κατά το δοκούν, παριστάνοντας πως δεν γνωρίζει, ότι και οι δύο Συγκάτοικοι είναι εξίσου αμερικανοτραφείς...) και άγνοια των εξελίξεων (αφού επίσης κάνει πως δεν ξέρει, ότι η Ρωσία του Πούτιν εγκατέλειψε πρώτη την Ελλάδα και τα βρήκε με τους Τούρκους...), χτίζει το τρομοπαραλήρημα που με τη λογική σέχτας οδηγεί στη μόνη διαφαινόμενη... «λύτρωση»: την ψήφο στο «μεσσία»-Αρχηγαντώνη!!!
Μόνο που αγνοεί πως υπάρχουν ακόμη σκεπτόμενοι και αντιστεκόμενοι Έλληνες. Με γνώση και επίγνωση του ποιοι είναι οι αληθινοί Προδότες και Αντιπρόσωποι αλλότριων συμφερόντων. Οι «πλασιέ» των Κερδοσκόπων που αντιμάχονται το Μνημόνιο, για να αναγκάσουν την Ελλάδα να βγει στις αγορές και να δανειστεί με ληστρικά επιτόκια! Που έχουν γίνει διαφημιστές της χρεοκοπίας της Πατρίδας και του Λαού μας.
Αυτοί είναι οι σύγχρονοι Δοσίλογοι και αυτοί πρέπει να ηττηθούν κατά κράτος την επόμενη Κυριακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια :