Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Τα κανάλια έθαψαν την γκρίνια στο εσωτερικό της ΝΔ για την μεγάλη ήττα στην Αττική

Τα περισσότερο κανάλια (με πρώτο και καλύτερο το Mega) ανταγωνίζονται μεταξύ τους σε σαμαρισμό και εξυπηρέτηση των κομματικών συμφερόντων της Νέας ΝΔ.
Ποτέ άλλοτε οι δήθεν αριστερόστροφοι καναλάρχες δεν παρείχαν τέτοιου είδους υποστήριξη σε ελληνικό κόμμα! Ούτε το «ΕΘΝΟΣ» της δεκαετίας του 80 δεν συγκρίνεται με το σημερινό Mega. Ενδεικτική είναι η απάτη με την δήθεν έγκυρη εκλογική εκτίμηση για το αποτέλεσμα των Περιφερειακών εκλογών στην Κρήτη, όπου θεωρούσε δεδομένη, ο «έγκυρος» εκλογολόγος Νικολακόπουλος, την επικράτηση του εκλεκτού της Ρηγίλλης έναντι του ντορικού Γιαννουλάκη. Διαψεύστηκαν αλλά δεν τρέχει τίποτα! Συνεχίζουν απτόητοι να το παίζουν «έγκυροι»!
Έτσι κρύβουν και την μεγάλη γκρίνια για την ...............
.................
επιλογή Κικίλια. Το 20% Κικίλια συνοδεύεται από μια απώλεια 500.000 ψήφων αλλά «δεν τρέχει τίποτα»! Ο Αντώνης «μάζεψε» το μαγαζί! Είναι Επικυρίαρχος του Παιχνιδιού! Η πραγματικότητα τους διαψεύδει. Είναι πολλοί αυτοί που πιστεύουν ότι ο Κικίλιας ήταν ατυχής επιλογή. Θα μπορούσε να κατέβει ένας καλύτερος και ευρύτερης αποδοχής. Να μην εμφανίζεται ο υποψήφιος της Ρηγίλλης κάτι σαν μαριονέτα και «εμείς να τον παρουσιάζουμε ως εναλλακτική πρόταση». Εάν είχε επιλεγεί κάποιος άλλος θα ήταν αναμφισβήτητα καλύτερο το αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :