Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Αναβλήθηκε η παρουσίαση των ιδεών σοκ και των 25 προτάσεων με τις ανάσες του Αντώνη!...!

Αναμείνατε στο ακουστικό σας και για το κοινωνικό μαξιλάρι!...!
Αναβάλλεται τελικά η πολυαναμενόμενη, πολυπρογραμματισμένη και πολυανακοινωμένη συνέντευξη τύπου του Πρόεδρου Αντώνη. Αυτήν που τόσο πολύ περιμέναμε, μια και θα εξειδικεύονταν τα μέτρα σωτηρίας της ελληνικής οικονομίας. Κάτι πήγε στραβά και ανεβλήθη!.. Οι κακές γλώσσες λένε ότι δεν έβγαιναν οι ζαριές του Λαζαρίδη. Όλο ντόρτια στα παίγνια του καπτάν Χρύσανθου. Τίποτα, σε εξάρες, έστω και πεντάρες! Την παρουσίαζαν οι λαλίστατοι αγωνιστές της Μουρούζη ως την οριστική απάντηση του Ηγέτη Αντώνη στις παλινωδίες της Κυβέρνησης και τα ......

Γκάνα - Γερμανία:0-1

Fans wait for the start of the 2010 World Cup Group D soccer match between Germany and Ghana at Soccer City stadium in Johannesburg June 23, 2010. REUTERS/Kim Kyung-Hoon (SOUTH AFRICA - Tags: SPORT SOCCER WORLD CUP)A fan cheers before the 2010 World Cup Group D soccer match between Germany and Ghana at Soccer City stadium in Johannesburg June 23, 2010. REUTERS/Kai Pfaffenbach (SOUTH AFRICA - Tags: SPORT SOCCER WORLD CUP)A German fan is seen before a 2010 World Cup Group D soccer match against Ghana at Soccer City stadium in Johannesburg June 23, 2010.  REUTERS/Kai Pfaffenbach (SOUTH AFRICA - Tags: SPORT SOCCER WORLD CUP)
REUTERS/Kai Pfaffenbach (SOUTH AFRICA - Tags: SPORT SOCCER WORLD CUP)- Content © 2010 Reuters All rights reserved.

One man show το συνέδριο του Αρχηγού Αντώνη.

Πολλά ακούγονται για το επικείμενο Συνέδριο της Νέας ΝΔ. Εκεί που προβληματίστηκαν οι διοργανωτές ήταν η «θέση του Προέδρου». Πού θα κάτσει, το σκηνικό, τα φώτα που θα πέφτουν πάνω στον Αρχηγό και άλλα παρόμοια. Φαιδρά θα μου πείτε, αλλά πολύ σημαντικά για τον ίδιο τον Αντώνη που ψοφά για προβολή μεσσιανικού τύπου. Έπεσαν στο τραπέζι της Μουρούζη πολλά σενάρια και τελικά εγκρίθηκε το σενάριο της υπερπροβολής του Αρχηγού, τέτοια που δεν θα έχει ξαναδεί το Πανελλήνιο. Θα γίνει συνδυασμός ροκ συναυλίας και ΚΚΣΕ. Μόνο σταλινικού τύπου στελέχη θα μπορούσαν να βρουν τη χρυσή τομή μεταξύ ενός ροκ σταρ και ενός ΓουΓου ΚουΚουΣέ. Θα τα δείτε όλα στο Συνέδριο. Από παντού θα περνά το μήνυμα της «σωτηρίας» που επιφυλάσσει για την χώρα μας ο Πρόεδρος. Στο κέντρο και αφ’ υψηλού θα βρίσκεται ο Αρχηγός Αντώνης, να κάθεται μόνος του και με ειδικά διαμορφωμένο σκηνικό στο background. Ο κρυφός φωτισμός πίσω από τον Πρόεδρο θα αναδεικνύει το μεγαλείο του. Δίπλα στον Αρχηγό δεν θα επιτρέπεται να βρίσκεται κανένας, άλλος. Το συνέδριο γίνεται μόνο για τον «Αντώνη μας»….. Από όλες τις γωνίες λήψης θα υπάρχει δυνατότητα επικέντρωσης στον …. Αντώνη. Περσικά μεγαλεία κομμουνιστικού τύπου. Στάλιν και Χομεϊνί σε συσκευασία του ενός! Και για την περίσταση ειδική παραγγελία κόκκινου χαλιού που θα καταλήγει στην κορυφή του Συνεδρίου. Στο θρόνο του Αντώνη. Ο Αντώνης δεν θα πατήσει σε τσιμέντο. Όπως όλοι οι κοινοί σύνεδροι. Τα καλύτερα επιφυλάσσει η Μουρούζη για τον Αρχηγό. Με την λήξη του Συνεδρίου οι πάντες θα έχουν συνειδητοποιήσει ότι μια νέα εποχή ξεκίνησε. Του ……. Αντώνη!...! Ο χείμαρρος έγινε ποτάμι και το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.

Προσκυνείστε, γκιαούρηδες, τον "μεσσία"!...! (video)


Είχαμε αρχίσει να ανησυχούμε... Μήπως τελικά ο Μεγάλος Ηγέτης-Αρχηγός-Ήλιος Αντώνιος Κύκνος δεν ήταν ο... αναμενόμενος "μεσσίας" του Έθνους! Ευτυχώς, σήμερα ανακουφιστήκαμε! Από τη στιγμή που οι... δηλώσεις του και μόνον (χωρίς τις απαιτούμενες καταστατικές αποφάσεις των κομματικών οργάνων) "παράγουν αποτελέσματα" υπέρ ή κατά "γαλάζιων" στελεχών, πλέον πεισθήκαμε: Αυτός είναι Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ! ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ! Προσκυνείστε, γκιαούρηδες!...! Θάνατος στους απίστους!

Προβληματισμός στη Νέα Μουρούζη για τους εξ’ οφίτσιο!...!

Στο Συνέδριο της Νέας ΝΔ ως συνήθως, πολλοί σύνεδροι συμμετέχουν εξ οφίτσιο. Σε αυτό που πρόκειται να γίνει το επόμενο Σαββατοκύριακο, όπως είναι λογικό για τα αγχωτικά στελέχη της Νέας Μουρούζη, υπάρχει μεγάλη αγωνία για τους εξ οφίτσιο. Ο λόγος είναι προφανής. Δεν πρέπει να περάσει κουνούπι που να μην είναι πιστός στον μεγαλοϊδεατισμό των στελεχών της ΠΟΛΑΝ. Όσο περισσότεροι αμφισβητούμενοι κοπούν τόσο καλύτερα θα περάσει ο Πρόεδρος! (Ένας είναι ο Πρόεδρος φυσικά!). Η μακρά συζήτηση για τους εξ οφίτσιο πέρασε από τη βάσανο όλων των πιθανών σεναρίων κα προβλημάτισε εκτενώς το κλειστό μυστικοσυμβούλιο της Μουρούζη. Παρά του ότι τα σενάρια των παιγνίων κατέληξαν σε πιθανές διαταραχές κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου τελικά αποφασίστηκε να «περάσουν» οι εξ’ οφίτσιο.
Για καλό και για κακό εξεδόθη απαγορευτικό μόνον σε όσους έχουν διατελέσει κατά το παρελθόν … Πρόεδροι της ΟΝΝΕΔ. Απαγορεύτηκε δηλαδή η είσοδος στους: Χρήστο Κουρούση, Γιάννη Κουλιζάκο, Σταμάτη Μαύρο και Γιάννη Οικονόμου. Θα αναρωτιέστε γιατί; Η απάντηση είναι απλή. Και οι τέσσερις είχαν ταχθεί υπέρ της υποψηφιότητας της Ντόρας Μπακογιάννη στις εσωκομματικές εκλογές του Νοέμβρη. Αυτό θεωρήθηκε φοβερό ατόπημα που ισοδυναμεί με αμάρτημα αντίστοιχο του προπατορικού, στο μυαλό των νευρωτικών στελεχών της ΠΟΛΑΝ φυσικά. Η απόφαση έβρισκε σύμφωνα όλα τα στελέχη της Νέας Μουρούζη. Για τα κομματικά «αμαρτήματα» δεν προβλέπεται καμιά σωτηρία στη Νέα ΝΔ. Τα περισσότερα στελέχη βλέπετε του Αντώνη έχουν θητεύσει στις μαρξιστικές κομματικές σχολές, όπου οι αμφισβητούντες τον εκάστοτε Πρόεδρο, εξορίζονται, διαγράφονται ή δολοφονούνται. Μέχρι και από τις φωτογραφίες εξαφανίζονται για να περάσουν στη λήθη της ιστορίας ….. Ολοκληρωτικά καθεστώτα είναι αυτά, ό,τι θέλουν κάνουν!...!

Ο ΔΙΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΣΑΜΑΡΑ

Πριν από μερικές ημέρες πραγματοποιήθηκε στους Δελφούς το συνέδριο της νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας. Εκεί δόθηκε μεταξύ των ομάδων Παπαμιμίκου και Χατζή μία πολύ μεγάλη μάχη για την απόλυτη επικράτηση των μεν και την επιβίωση των δε. Οι δύο υποψήφιοι προκειμένου να πετύχουν ο καθένας τον στόχο τους κατέγραφαν τις δυνάμεις τους και μέτραγαν τα κουκιά που έχουν.

Σε ποιόν από τους δύο πιστεύετε ότι ανήκει το κουκί του .......

Το... ανέκδοτο της χρονιάς από τον Monsieur Αβραμό!...! (video)


Ο άνθρωπος βρίσκεται σίγουρα... εκτός καταλογισμού! Εκείνος που θέλησε να "σώσει την Ελλάδα" με το "Κίνημα Ελευθέρων Πολιτών", εσχάτως και τη ΝΔ ως υποψήφιος αρχηγός, δηλώνει μετά πάσης... σοβαρότητος, ότι "ποτέ δεν κυνήγησε αξιώματα"!!! Σίγουρα μας έφτιαξε το κέφι! Όσο για το απαξιωτικό ύφος του Μενέλαου Δασκαλάκη, είναι όλα τα λεφτά...

«Μην ανησυχείς συνάδελφε! Είσαι στις επιλογές του Προέδρου»!

Το επιτελείο του Σαμαρά και κυρίως οι προσκείμενοι στον γνωστό Αγγελάκα, χρησιμοποιούν τις τελευταίες μέρες μια φράση ατάκα για να κατευνάσουν τα πνεύματα των ανησυχούντων στελεχών της Νέας Άνοιξης. Οι περισσότεροι εκ των οποίων αδημονούν ιδιαίτερα για μια θέση στη Νέα Ρηγίλλης, κυρίως μετά το Συνέδριο. «Εάν τώρα δεν πάρουμε θέση, μετά το Συνέδριο, δεν θα πάρουμε ποτέ, σύντροφε»!
Η απάντηση ατάκα της Μουρούζη και της Νέας Ρηγίλλης είναι "Μην ανησυχείς σύντροφε συμμαχητή..είσαι στις επιλογές του προέδρου". Λειτουργεί αγχολυτικά. Χαλαρώνουν οι σύνεδροι. Μια και οι νευρώσεις δίνουν και παίρνουν στα στελέχη της ΠΟΛΑΝ που επιθυμούν διακαώς μια θέση στον ήλιο της Νέας ΝΔ! Τους έχει γίνει έμμονη ιδέα ότι τώρα το κόμμα τους ανήκει και η κατοχύρωση θέσης στο στελεχιακό δυναμικό της Νέας ΝΔ αποτελεί απαραίτητη εγγύηση για την ομαλή παράδοση του κόμματος από τα «νερόβραστα» στελέχη της Κεντροδεξιάς, στα σκληροπυρηνικά στελέχη της «μεγάλης» Πολιτικής Άνοιξης.

Ο Λαϊκισμός βλάπτει σοβαρά το Σαμαρά...

Παρακολουθώ με εντεινόμενο αίσθημα οργής τη στάση του Σαμαρά στο θέμα της κατάπτυστης αποχής των εκπαιδευτικών από τη διόρθωση των γραπτών εκατοντάδων χιλιάδων μαθητών. Η αποχή αυτή, που κρατά σε ομηρία εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες, δεν θα μπορούσε να συνεχίζεται αν δεν συμφωνούσαν με την Αριστερά οι δυο...
από τους τέσσερις συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ -της ΝΔ, δηλαδή. Τί κάνει ο αρχηγός του κόμματος; Καλά ευχαριστώ! Αφήνει τα λουλούδια να ανθίσουν, νομίζοντας προφανώς ότι δι' αυτού του τρόπου πλήττει την κυβέρνηση. Πλανάται πλάνην οικτρά. Τον εαυτό του και τη ΝΔ βλάπτει. Ο κόσμος είναι βαθιά υποψιασμένος, δεν μπορεί κανείς να τον παραπλανήσει. Τις κυβερνητικές ευθύνες σε όλα τα μέτωπα τις καταλογίζει ήδη. Το γκάλοπ της ΜRB έδειξε το ΠΑΣΟΚ στο 28%. Με την ίδια ένταση, όμως, αποδοκιμάζει και τον ακραίο λαϊκισμό της ΝΔ. Από την αρχική διάθεση συναίνεσης, ο Σαμαράς έχει περάσει στην αντίπερα όχθη, διαφωνώντας ακόμη και στα στοιχειώδη. Στη συνείδηση των κοινωνικών μεσοστρωμάτων τείνει να ταυτιστεί με...

Η Λεμεσός υποψήφια πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2017

Η Λεμεσός θέτει δυναμική υποψηφιότητα για να διεκδικήσει τον τίτλο της πολιτιστικής πρωτεύουσας της Ευρώπης για το 2017. Την απόφαση αυτή έλαβε το δημοτικό συμβούλιο της πόλης, το οποίο κινητοποίησε φορείς, παράγοντες και άλλα οργανωμένα σύνολα. Ο δήμαρχος Λεμεσού, Αντρέας Χρίστου, παραδέχθηκε πως ο ανταγωνισμός θα είναι σκληρός και οι υποψήφιες πόλεις θα «κονταροκτυπηθούν» μέχρι τέλους. Σύμφωνα με τον δήμαρχό της, βασικό πλεονέκτημα της Λεμεσού είναι η δυναμική και το ομαδικό πνεύμα των κατοίκων της πόλης, που θα εμπλακούν όσο τον δυνατόν περισσότερο στην όλη προσπάθεια, ώστε να σταλεί το μήνυμα ότι η συμμετοχή θα είναι μαζική. Θα τονιστεί ακόμη η κουλτούρα και η παράδοση της πόλης, καθώς και το ισχυρό πολιτιστικό της υπόβαθρο. Το ένδοξο παρελθόν της, η αναπτυξιακή της πορεία, μαζί με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά που τη διακρίνουν, θα επιστρατευθούν επίσης στη "μάχη" της διεκδίκησης.
Σημείο καμπής της όλης προσπάθειας θεωρείται το τέλος του έτους, όταν τα αρμόδια όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα προκηρύξουν πρόσκληση ενδιαφέροντος για την επιλογή των πόλεων που θα διεκδικήσουν τον θεσμό για το 2017. Θα ακολουθήσει η διαδικασία που θα οδηγήσει στην ανάθεση της διοργάνωσης στη νικήτρια πόλη.

Το iPad τρυπώνει ακόμα και στα Άγια των Αγίων!

Ένας μοντέρνος 36χρονος Ιταλός ιερέας της Καθολικής Εκκλησίας είχε το κάπως…βλάσφημο θάρρος να αναπτύξει μια εφαρμογή για το iPad που επιτρέπει στους συναδέλφους του ιερείς να εκτελούν την Θεία Λειτουργία έχοντας πάνω στην Αγία Τράπεζα όχι το κανονικό Συναξάρι, αλλά τη συσκευή της Apple.
Ο αιδεσιμότατος Πάολο Παντρίνι δεν είναι ένας τυχαίος ιερέας, σύμφωνα με τα ξένα πρακτορεία, αλλά σύμβουλος του Ποντιφικού Συμβουλίου για την Επικοινωνία με την Κοινωνία, που έχει δημιουργήσει το Βατικανό για να έλθει πιο κοντά στο λαό.
Η εφαρμογή θα είναι δωρεάν και θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο στα αγγλικά, γαλλικά, ισπανικά, ιταλικά και λατινικά, δηλαδή στις βασικές γλώσσες των καθολικών πιστών.

Καταναλωτές απειλούν με μηνύσεις τα "Happy Meal" των Mc Donald’s

Two McDonald's Happy Meal with toy watches fashioned after the characters Donkey and Puss in Boots from the movie Shrek Forever After are pictured in Los Angeles June 22, 2010. A U.S. consumer group wants McDonald's Corp to stop using Happy Meal toys to lure children into its restaurants and has threatened to sue if the world's biggest hamburger chain does not comply within 30 days. REUTERS/Mario Anzuoni (UNITED STATES - Tags: FOOD CRIME LAW BUSINESS)Ομάδα καταναλωτών στις Η.Π.Α απειλεί να μηνύσει την αλυσίδα εστιατορίων Mc Donald’s αν δεν σταματήσει να «δελεάζει» τα παιδιά με παιχνίδια στο «Happy Meal». Οι καταναλωτές έδωσαν διορία 30 ημερών στην Mc Donald’s να συμμορφωθεί!


REUTERS/Mario Anzuoni (UNITED STATES - Tags: FOOD CRIME LAW BUSINESS)
Content © 2010 Reuters All rights reserved.

Οι πρώτοι Βρετανοί ήταν ..... ανθρωποφάγοι.

Ερευνητές του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου εντόπισαν ευρήματα σε σπήλαια της χώρας τα οποία, όπως υποστηρίζουν, δείχνουν ότι αμέσως μετά τη λήξη της τελευταίας εποχής παγετώνων η Αγγλία κατοικήθηκε από ανθρώπους που μετανάστευσαν εκεί από τον ευρωπαϊκό Νότο, οι οποίοι για να επιβιώσουν ανέπτυξαν κανιβαλιστικές πρακτικές, θανατώνοντας και τρώγοντας ακόμη και παιδιά. Στη Βρετανία υπήρχε ανθρώπινη παρουσία στο μεσοδιάστημα των εποχών παγετώνων αλλά, όπως πιστεύουν οι ειδικοί, κατά την τελευταία εποχή των πάγων οι άνθρωποι εγκατέλειψαν το νησί.

Αν και οι επιστήμονες δεν έχουν καταλήξει με ακρίβεια στο πότε ξεκίνησε και πότε ......

Twilight Saga μανία στην Αμερική

Twilight fans camp out at Nokia Plaza as they wait for Thursday's The Twilight Saga: Eclipse premiere in Los Angeles on June 21, 2010.   UPI/Jim Ruymen Photo via NewscomTwilight fans camp out at Nokia Plaza as they wait for Thursday's The Twilight Saga: Eclipse premiere in Los Angeles on June 21, 2010.   UPI/Jim Ruymen Photo via NewscomTwilight fans camp out at Nokia Plaza as they wait for Thursday's The Twilight Saga: Eclipse premiere in Los Angeles on June 21, 2010.   UPI/Jim Ruymen Photo via Newscom
Φανατικοί οπαδοί του «Twilight Saga: Eclipse» έχουν ήδη διανυκτερεύσει στη Nokia Plaza του Λος Άντζελες, περιμένοντας με αγωνία την πρεμιέρα του σίκουελ της αγαπημένης τους ταινίας, αύριο Πέμπτη.
UPI/Jim Ruymen Photo via Newscom - Content © 2010 Newscom All rights reserved.

Το νεαρότερο άστρο του Σύμπαντος

Ομάδα αστρονόμων των Πανεπιστημίων Γέιλ και Χάρβαρντ εντόπισαν ένα άστρο στο αστερισμό του Περσέα το οποίο, όπως υποστηρίζουν, είναι το νεότερο (γνωστό) άστρο του Σύμπαντος. Γύρω από το άστρο υπάρχουν εντυπωσιακοί σχηματισμοί κοσμικής ύλης (σκόνη, αέρια κ.ά.) η οποία θα αποτελέσει και την πρώτη ύλη αργότερα στην ενδεχόμενη δημιουργία πλανητών. Στη φωτογραφία, νεφέλωμα στον αστερισμό του Περσέα.

Απομαγνητοφωνημένο κείμενο από τη συνέντευξη της Ντόρας Μπακογιάννη στο "Θέμα 989"

Δ. ΒΕΡΥΚΙΟΣ: Λοιπόν και σας το φυλάγαμε ως έκπληξη, η έκπληξη της ημέρας. Τώρα θα συνομιλήσουμε με ένα κεντρικό πρόσωπο της πολιτικής σκηνής, που δεν είναι άλλο από τη Ντόρα, τη Ντόρα Μπακογιάννη.
Γ. ΔΗΜΗΤΡΟΜΑΝΩΛΑΚΗΣ: Καλημέρα κα Μπακογιάννη.
ΝΤ. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: Καλημέρα σας, τι κάνετε; Καλημέρα και στους ακροατές μας.
Γ. ΔΗΜΗΤΡΟΜΑΝΩΛΑΚΗΣ: Είστε καλά;
Δ. ΒΕΡΥΚΙΟΣ: Έχουμε καιρό, πολύ καιρό να μιλήσουμε.
ΝΤ. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: Έχουμε όντως καιρό να μιλήσουμε.
Δ. ΒΕΡΥΚΙΟΣ: Και έχω εδώ το Δημητρομανωλάκη που ωρύεται από το πρωί γιατί θέλει -λέει- να πάει με το αυτοκίνητό του, να το πάρει να πάει στην Κρήτη στα Χανιά και δεν μπορεί, μήπως έχετε κι εσείς το ίδιο πρόβλημα;
ΝΤ. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: Κύριε Βερύκιε, κοιτάξτε, πέραν του αστείου, αυτό το οποίο συμβαίνει αυτή τη στιγμή στον Πειραιά είναι απαράδεκτο, σε μία φάση τεράστιας κρίσης, όταν προσπαθούμε και παλεύουμε να φέρουμε τον τελευταίο τουρίστα στην Ελλάδα για να κρατήσουμε τις θέσεις εργασίας στον τουρισμό, γιατί γι' αυτό μιλάμε.
Μην ξεχνάμε ότι αυτή τη στιγμή η ελληνική τουριστική βιομηχανία, όπως την λέμε, είναι ο...

Ποια αυτοκτονία;


Η Ν.Δ. έδειξε πως όχι µόνο δεν κρατάει κακία σε όσους φεύγουν και ξανάρχονται αλλά επιπλέον ότι δεν θεωρεί καν το πηγαινέλα ως κηλίδα στο βιογραφικό τους

«ΟΠΟΙΟΣ ΦΕΥΓΕΙ αυτοκτονεί...» προειδοποίησε ο Δ. Αβραµόπουλος όσα στελέχη της Ν.Δ. ετοιµάζονται να βροντήξουν την πόρτα. Καλή η προσπάθεια αλλά είναι η λάθος προειδοποίηση, στη λάθος παράταξη, από τον λάθος άνθρωπο. Διότι ο Αβραµόπουλος την είχε κοπανήσει στο παρελθόν από τη Ν.Δ. και τώρα τον βλέπω µια χαρά στην υγεία του.
ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ µία παράταξη έχει δείξει έως τώρα να µη δίνει ιδιαίτερη σηµασία στο ποιος µπαίνει και ποιος βγαίνει, γιατί να δώσει από εδώ και πέρα; Επειδή το λέει ο Αβραµόπουλος;
ΚΙ ΟΧΙ µόνο αυτό. Η ίδια Ν.Δ. επιβράβευσε προ οκταµήνου µε την αρχηγία έναν άνθρωπο, τον Αντ. Σαµαρά, ο οποίος και αυτός είχε φύγει παλαιότερα από τη Ν.Δ. και µάλιστα σε συνθήκες πολύ πιο δραµατικές από τις σηµερινές. Εδειξε δηλαδή η συγκεκριµένη παράταξη πως...

Ολόκληρη η συνέντευξη της Ντόρας Μπακογιάννη στο "Θέμα 989" (video)

Η Ανεξάρτητη Βουλευτής κυρία Ντόρα Μπακογιάννη μίλησε σήμερα το πρωί στο ραδιοσταθμό "Θέμα 989" και στους δημοσιογράφους Δ. Βερύκιο και Γιώργο Δημητρομανωλάκη. Με κύριο αντικείμενο συζήτησης τις εξελίξεις στην Οικονομία, στο εργασιακό και ασφαλιστικό, η κ. Μπακογιάννη μίλησε με τη γλώσσα της αλήθειας και ξεκαθάρισε τη στάση που θα τηρήσει η ίδια στα επίμαχα ζητήματα.

Δείτε παρακάτω τη συνέντευξη...

Διαδηλώσεις στο κέντρο του Τορόντο, ενόψει της Συνόδου Κορυφής της G20

A woman wearing a mask resembling the face of Canadian Prime Minister Stephen Harper dances in the streets ahead of the G20 summit in Toronto, June 22, 2010. As the number of police multiply on Toronto streets ahead of the G20 summit this week, gay rights protesters marched through the downtown shopping district in carnival gear to demand global leaders address minority issues.  REUTERS/Mark Blinch (CANADA - Tags: POLITICS CIVIL UNREST IMAGES OF THE DAY)Στη φωτογραφία: Μια γυναίκα με μάσκα που θυμίζει το πρόσωπο του Πρωθυπουργού του Καναδά κ. Stephen Harper.
Καθώς ο αριθμός των αστυνομικών πολλαπλασιάζεται στους δρόμους του Τορόντο ενόψει της συνόδου κορυφής της G20 αυτή την εβδομάδα, οι υποστηρικτές των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων πραγματοποιούν πορεία στον κέντρο της πόλης ζητώντας από τους ηγέτες της G20 να αντιμετωπίσουν τα θέματα των μειονοτήτων.

REUTERS/Mark Blinch (CANADA - Tags: POLITICS CIVIL UNREST IMAGES OF THE DAY)

Νέος πρόγονος του ανθρώπου βρέθηκε στην Αιθιοπία

Μια διεθνής ομάδα επιστημόνων βρήκε στην Αιθιοπία και μελέτησε ένα τμήμα σκελετού ηλικίας 3,58 εκατ. ετών, που εκτιμούν ότι ανήκει σε ένα πρώιμο πρόγονο του ανθρώπου, συγγενή της διάσημης «Λούσι» και αρχαιότερο κατά περίπου 400.000 χρόνια σε σχέση με αυτήν.

Το απολίθωμα, που ανήκει στο ίδιο είδος ανθρωπίδη που ανήκει και η «Λούσι», στον Αυστραλοπίθηκο (Australopithecus afarensis), δείχνει ότι περπατούσε σε όρθια θέση, κάτι που σημαίνει ότι η όρθια βάδιση, όπως των σημερινών ανθρώπων, συνέβη νωρίτερα από ό,τι πίστευαν μέχρι τώρα οι επιστήμονες.

Η ανακάλυψη παρουσιάστηκε στο περιοδικό PNAS της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών των ΗΠΑ, από τους .....

Λιμάνι Πειραιά:"επαναστατική" περμπόδιση του απόπλου πλοίων από το ΠΑΜΕ!...!

A boy sleeps next to members of the communist's labour union (PAME) blocking the ramp of a ferry in the background during a strike at the port of Piraeus near Athens June 23, 2010. Ferries were stranded at Greece's largest port on Wednesday as communist unionists blocked travellers from boarding ships in a show of support to striking merchant marine engineers. REUTERS/John Kolesidis (GREECE - Tags: POLITICS EMPLOYMENT BUSINESS CIVIL UNREST)Tourists wait with their baggage in front of an immobilised ferry during a strike at the port of Piraeus near Athens June 23, 2010. Ferries were stranded at Greece's largest port on Wednesday as communist unionists blocked travellers from boarding ships in a show of support to striking merchant marine engineers. REUTERS/John Kolesidis (GREECE - Tags: POLITICS EMPLOYMENT BUSINESS CIVIL UNREST)A boy eats a sandwich next to members of the communist's labour union (PAME) blocking the ramp of a ferry in the background during a strike at the port of Piraeus near Athens, June 23, 2010. Ferries were stranded at Greece's largest port on Wednesday as communist unionists blocked travellers from boarding ships in a show of support to striking merchant marine engineers. REUTERS/John Kolesidis (GREECE - Tags: POLITICS EMPLOYMENT BUSINESS CIVIL UNREST)

Από το πρωί της Τετάρτης εκατοντάδες επιβάτες παραμένουν εγκλωβισμένοι στο λιμάνι του Πειραιά καθώς μέλη του ΠΑΜΕ εμποδίζουν τον απόπλου πέντε πλοίων που θα αναχωρούσαν για Κυκλάδες. Στο λιμάνι επικρατεί έντονος εκνευρισμός και έχουν σημειωθεί μικροεπεισόδια.
Τα μέλη του ΠΑΜΕ έχουν καταλάβει τους καταπέλτες στα πλοία Hi Speed 4 και 5, Super Jet, και Blue Star Νάξος και Ιθάκη, τη στιγμή που αντίθετη στην κινητοποίηση είναι η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία και η πλειονότητα των ναυτεργατών.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν πραγματοποιηθεί οκτώ από τα 20 δρομολόγια της ημέρας για Κυκλάδες.
Έκκληση προς τους ναυτεργάτες να δώσουν προθεσμία τους θερινούς μήνες, ώστε να δουλέψει ο τουριστικός κλάδος, απηύθυνε μέσω του ΣΚΑΪ ο Γιώργος Τελώνης πρόεδρος της επιτροπής Ακτοπλοΐας.
Όπως είπε δεν τηρείται η νομιμότητα, οι πελάτες επιλέγουν μέρη εκτός νησιωτικής χώρας, με αποτέλεσμα να σημειώνονται κρατήσεις και ακυρώσεις.
REUTERS/John Kolesidis (GREECE - Tags: POLITICS EMPLOYMENT BUSINESS CIVIL UNREST)- Content © 2010 Reuters All rights reserved.

Ο Κοκκινούλης κατέστρεψε την Ένωση Αγροτικών Συν/σμών Λαρίσης.

Δυστυχώς το μεγάλο οικονομικό πρόβλημα της Χώρας και των Λαρισαίων δεν είναι μόνο η επί θύραις Εθνική χρεωκοπία, αλλά είναι και η τραγική οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο ισχυρότερος πυλώνας της τοπικής οικονομίας που είναι η Ένωση Αγροτικών Συν/σμων Λαρίσης Τυρνάβου Αγιας και η οποία εκ συστήματος αποκρύπτεται από τους επί σειράν ετών διοικούντες, γνωστούς γαλάζιους αγροτοπατέρες του κάμπου!! Ο γνωστός γαλάζιος στρατηγός της αγροτικής διαπλοκής, ενώ έχει άποψη επί παντός επιστητού-Λέει στον Καραμανλή τι να κάνει-Εισηγείται στον Σαμαρά πώς να επανιδρύσει την Νέα Νέα Δημοκρατία-Συμβουλεύει την Ντόρα να πάει σε μοναστήρι-Ο ίδιος ονειρεύεται δημαρχία Κιλελέρ!!! Αλλά δεν λέει ούτε λέξη για τα χάλια και την χρεωκοπία που έχει οδηγήσει την άλλοτε κραταιά Ένωση Γεωργικών Συνεταιρισμών Λαρίσης.!!! Και κατά ένα περίεργο τρόπο έχει επιβάλλει μια περίεργη σιωπή στα τοπικά ΜΜΕ για τα όσα συμβαίνουν. Κανείς δεν ασχολείται μαζί του σε τοπικό επίπεδο.

Το Χόλιγουντ στη Σκιάθο

Το ΄χει φαίνεται αυτό η Σκιάθος, να τραβάει σαν μαγνήτης τους αστέρες του Χόλιγουντ. Στο νησί που έγιναν τα γυρίσματα του «Μamma Μia», με τους Μέριλ Στριπ και Πιρς Μπρόσναν να τραγουδούν και να χορεύουν επιτυχίες των Αbba με φόντο τις ομορφιές των Σποράδων το καλοκαίρι του 2007, βρέθηκε τρία χρόνια μετά ένα από τα πιο γνωστά ζευγάρια του Χόλιγουντ, ο Κερτ Ράσελ και η Γκόλντι Χον. Ο 59χρονος ηθοποιός και η 65χρονη σύντροφός του βρέθηκαν στη Σκιάθο και δεν αρνήθηκαν να παρευρεθούν στο μνημόνιο ένταξης του νησιού στο πρόγραμμα «Πόλις - Αμφιτρύων» των Παγκοσμίων Αγώνων Special Οlympics Αθήνα 2011. Στη φωτογραφία, κατά τη διάρκεια της τελετής (από αριστερά) ο Κερτ Ράσελ, η πρόεδρος του Αθήνα 2011 Γιάννα Δεσποτοπούλου, η Γκόλντι Χον και η πρόεδρος της ΤΟΕ Ηost Τown Σκιάθος 2011 Βίκυ Σαντίκου.

Ο θλιβερός και επικίνδυνος κατήφορος του ακρονεοδεξιού τύπου…

Φυλλάδες παρακμιακές. Που δεν τις αγοράζουν ούτε αυτοί που τις… γράφουν! Δεν πουλάνε παραπάνω από 500 φύλλα πανελλαδικά… Καπηλεύονται (με καθεστώς αμφιβόλου νομιμότητας) ιστορικά και καταξιωμένα ονόματα του πάλαι ποτέ έγκυρου και υψηλής στάθμης Κεντροδεξιού Τύπου. Σήμερα, εκδίδονται μόνο για να διαβάζονται τα πρωτοσέλιδά τους στα πρωινάδικα. Να δημιουργούν «κλίμα», χωρίς κανένα απολύτως δημοσιογραφικό κύρος. Η κατρακύλα τους εντυπωσιάζει. Η προπαγάνδα, η μισαλλοδοξία και το ψέμα αποτελούν το τρίπτυχο της λειτουργίας τους. Στην υπηρεσία του Προέδρου (ένας είναι ο Πρόεδρος!) της Ακρονεοδεξιάς ΝΝΔούλας, με συμμετοχή στο ψυχωτικό γαϊτανάκι της κατάθλιψης και της κατήφειας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το σημερινό πρωτοσέλιδο της «ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ»: «ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ»! Έτσι βλέπουν, έτσι κρίνουν οι αρρωστημένοι οπαδοί του Αρχηγαντώνη τα ταξίδια και τις προσπάθειες της ελληνικής πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας, για να στηριχθούν τα συμφέροντα της Ελλάδας στα διεθνή πολιτικά και δημοσιογραφικά fora! Απίστευτη αθλιότητα από απίστευτους γκεμπελίσκους του «Κινήματος Ταβάνι»…

Βία και διαδηλώσεις στο Μπαγκλαντές

A policeman calls his comrades for help in front of a truck burnt by garment workers in Ashulia June 22, 2010. Owners shut all 300 garment factories in an industrial zone near the Bangladesh capital indefinitely on Tuesday as spreading violence by workers asking for higher pay entered a third day, police said. REUTERS/Andrew Biraj (BANGLADESH - Tags: EMPLOYMENT BUSINESS CIVIL UNREST)Τουλάχιστον 300 εργοστάσια ραφής ρούχων στη βιομηχανική ζώνη κοντά στην Μπανγκλαντές έκλεισαν επ 'αόριστον. Η βία στις διαδηλώσεις κλιμακώνεται, με χιλιάδες εργαζομένων στα εργοστάσια αυτά ζητούν αύξηση των μισθών τους
REUTERS/Andrew Biraj (BANGLADESH - Tags: EMPLOYMENT BUSINESS CIVIL UNREST) - Content © 2010 Reuters All rights reserved.

Τα οπισθόφυλλα των αθλητικών Εφημερίδων [23-06-10]


Τα υπόλοιπα οπισθόφυλλα παρακάτω...

Τα οπισθόφυλλα πολιτικών και οικονομικών Εφημερίδων [23-06-10]


Τα υπόλοιπα οπισθόφυλλα παρακάτω...

Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων [23-06-10]


Τα υπόλοιπα πρωτοσέλιδα παρακάτω...

Τα πρωτοσέλιδα πολιτικών και οικονομικών εφημερίδων [23-06-10]


Τα υπόλοιπα πρωτοσέλιδα παρακάτω...

Ελλάδα - Αργεντινή 0-2

June 22, 2010 - South Africa - Football - Greece v Argentina FIFA World Cup South Africa 2010 - Group B - Peter Mokaba Stadium, Polokwane, South Africa - 22/6/10..A Greece fan.June 22, 2010 - South Africa - Football - Greece v Argentina FIFA World Cup South Africa 2010 - Group B - Peter Mokaba Stadium, Polokwane, South Africa - 22/6/10..Lionel Messi of Argentina (C) in action with Greece's Sokratis Papastathopoulos (R. June 22, 2010 - Polokwane, LIMPOPO, South Africa - epa02216883 Argentine player Clemente Rodriguez (L) pressures Loukas Vyntra of Greece during the FIFA World Cup 2010 group B preliminary round match between Greece and Argentina at the Peter Mokaba stadium in Polokwane, South Africa, 22 June 2010.