Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Αναβλήθηκε η παρουσίαση των ιδεών σοκ και των 25 προτάσεων με τις ανάσες του Αντώνη!...!

Αναμείνατε στο ακουστικό σας και για το κοινωνικό μαξιλάρι!...!
Αναβάλλεται τελικά η πολυαναμενόμενη, πολυπρογραμματισμένη και πολυανακοινωμένη συνέντευξη τύπου του Πρόεδρου Αντώνη. Αυτήν που τόσο πολύ περιμέναμε, μια και θα εξειδικεύονταν τα μέτρα σωτηρίας της ελληνικής οικονομίας. Κάτι πήγε στραβά και ανεβλήθη!.. Οι κακές γλώσσες λένε ότι δεν έβγαιναν οι ζαριές του Λαζαρίδη. Όλο ντόρτια στα παίγνια του καπτάν Χρύσανθου. Τίποτα, σε εξάρες, έστω και πεντάρες! Την παρουσίαζαν οι λαλίστατοι αγωνιστές της Μουρούζη ως την οριστική απάντηση του Ηγέτη Αντώνη στις παλινωδίες της Κυβέρνησης και τα ......

.....ταξιδάκια του GAP. Προς τον παρόν την χώνουν στο χρονοντούλαπο της Νέας Άνοιξης.
Υποτίθεται ότι ο ελληνικός λαός περίμενε τις «προτάσεις» του Αντώνη με κομμένη την ανάσα. Θα ήταν και το πρώτο crash test του Προέδρου-Σωτήρα με τους δημοσιογράφους. Εκεί θα υπήρχε η δυνατότητα ο Αρχηγός να αναδείξει το μεγαλείο της σκέψης του (κατά τις αγωνίστριες της Σαμαρειάδας) και μας προετοίμαζαν για το συγκλονιστικότερο πολιτικό γεγονός της ιστορίας του Ηγέτη. ….«Επιτέλους ένας Ηγέτης δίνει λύσεις στα προβλήματά μας»! «Και μην ξεχνάς! Ο λόγος του Αντώνη είναι δέσμευση»!...! Αν και ξέρουμε που κατέληξαν ιστορικά οι προτάσεις-δεσμεύσεις των περισσότερων Αρχηγών που περνιόνταν για Σωτήρες. Τώρα πώς μου ήρθαν στο μυαλό οι περιβόητες συνεντεύξεις τύπου του στρατηγού Ιωαννίδη της χρυσής επταετίας δεν ξέρω….
Μέχρι και για πλατφόρμα 2020 που θα οδηγήσει την Ελλάδα στη δεκαετία του 2030, μας έλεγαν οι αγωνιστές της «Χρυσής Σαμαρειάδας», γνωστοί και ως τσιράκια των Λαζαριδομουρούτηδων. Πράκτορες της Νέας Μουρούζη τέλος πάντων.
Επικράτησαν οι απόψεις των μετριοπαθών Μουρούζηδων που συνιστούσαν υπομονή μέχρι το Συνέδριο. Η οριστική ρήξη με το παρελθόν και η χρυσή αυγή της πολυπόθητης Νέας Σαμαρειάδας πλησιάζει. Λιγάκι υπομονή και θα δοθεί το σήμα για την πλήρη ανατροπή των δυνάμεων που δεν αφήνουν τον Ηγέτη να ξεδιπλώσει το «αδιαμφισβήτητο» μεγαλείο του. Η οριστική ρήξη με τη νερόβραστη Κεντροδεξιά πλησιάζει και έρχεται η μέρα που θα μπορούμε επιτέλους να ελέγχουμε το κόμμα απόλυτα. Τα πρώην πρωτοπαλίκαρα του Ρήγα Φεραίου ετοιμάζουν συνέδριο ΚΚΣΕ για τον Ηγέτη. Όλοι για τον Ηγέτη και ο Ηγέτης με τους κολλητούς της Άνοιξης. Εσείς που περιμένατε δημοκρατία από κάποιον σαν τον Αντώνη και τους ανθρώπους του, λυπάμαι θα απογοητευθείτε . προσέξτε μόνο μην σας κλειδώσουν και σας στο χρονοντούλαπο της Ανοιξιάτικης ιστορίας …. Κάπου στο πραγματικό χρονοντούλαπο της Ιστορίας. Εκεί που ο ελληνικός λαός έχει κλειδώσει για πάντα, το παρελθόν του Ηγέτη και των Ηγετίσκων του. Η επανάληψη βέβαια της τραγωδίας θα κατέληγε έτσι κι αλλιώς σε φάρσα αν και ο ελληνικός λαός δεν έχει όρεξη για φάρσες! Τέτοιες ώρες, τέτοια πράγματα!...!

Δεν υπάρχουν σχόλια :