Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Να παραιτηθεί ο Βαλυράκης!

Είναι φανερός πλέον ο ρόλος του Βαλυράκη στην Εξεταστική. Ο σκοπός του είναι να συσκοτίσει την υπόθεση και να μην μάθει ο κόσμος «πού πήγαν τα λεφτά»! Μιλάμε για 120 εκατομμύρια ευρώ! Πολλά λεφτά! Ούτε για ραντεβού, ούτε για ταξιδάκια, ούτε για πληρωμένα κομπιούτερς. Ο Βαλυράκης έχει αναλάβει να μην φτάσει ποτέ η έρευνα στα μαύρα που έπεσαν στα ταμεία των κομμάτων. Σήμερα ψέλλιζαν και πάλι βλακείες για την Mayo (Παντελής Οικονόμου, το πρωί στη ΝΕΤ). Ακόμη και σήμερα επιχειρούσαν στο παρασκήνιο να συμψηφίσουν και να συγκαλύψουν. Ηθικός αυτουργός της επιχείρησης συσκότισης, δεν είναι άλλος από τον Σήφη Βαλυράκη. Το ντουλαπά της εξεταστικής. Νομίζει ότι χάψαμε τις ντουλάπες του. Δεν έχει δώσει χρονοδιάγραμμα στην εξεταστική, δεν έχει φέρει κανένα αποτέλεσμα, φαίνεται το παιχνίδι της διαπλοκής, είναι φανερό σε όλους το έγκλημα της συγκάλυψης, των παρασκηνιακών αλληλοεκβιασμών. Εκτελεστής του όλου σχεδιασμού, ο Βαλυράκης. Το καλύτερο που θα είχε να κάμει θα ήταν να παραιτηθεί! Έστω και την τελευταία στιγμή να προσφέρει με την πράξη αυτή μια υπηρεσία στον βωμό της αλήθειας και στην ανάγκη του ελληνικού λαού να μάθει τί έγινε!.

Σκοπός του Αρχηγού Νέρωνα είναι να διαλύσει το μοναδικό στην Ελλάδα σύγχρονο κόμμα

Αγαπητό Περιοδικό
Χωρίς να υποστηρίζω ότι το παρακάτω ισχύει κατ' ανάγκη, ή μπορεί -αυτή τη στιγμή τουλάχιστον- να στοιχειοθετηθεί με επάρκεια, επέτρεψέ μου να σου επεσήμανω ότι όλες οι κινήσεις του Αρχηγού Νέρωνα συνολικά, αλλά και καθεμιά από αυτές ξεχωριστά, οδηγούν το μυαλό μου στην σκέψη ότι εκτελεί συγκεκριμένη αποστολή: να διαλύσει το μοναδικό στην Ελλάδα σύγχρονο κόμμα, που συνδύαζε φιλελευθερισμό και πατριωτισμό. Και διερωτώμαι εύλογα... Εάν το πρώτο ενοχλούσε τους σοσιαληστές, το δευτερο, ποιους άραγε ενοχλεί;
Φιλικά
CK

Τα ραντεβού και οι παραγγελιές


Έκανε το τραπέζι στον Χατζηνικολάου και αμέσως το πρωτοσέλιδο της Real News παραινούσε τον Αντώνη Σαμαρά να διαγράψει τον Καραμανλή. Συνάντησε τον Ψυχάρη και αμέσως το ΒΗΜΑ στο πρωτοσέλιδό του γράφει για τα ραντεβού της οικογένειας Μητσοτάκη με ανθρώπους της Siemens. Έχει εκνευρίσει τους πάντες. Κάνει σαν τα παιδάκια που χάνουν στο παιχνίδι και αρχίζουν και σου πετάνε άμμο από τα νεύρα τους. Θα τον κυνηγήσουν άγρια στο τέλος, όπως έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν. Στο συνέδριο θα τον αμφισβητήσουν άπαντες μετά την εμπλοκή του στο σκάνδαλο Siemens, το οποίο τώρα προσπαθεί να μπαλώσει με εξώφυλα σε Πασοκικές φυλλάδες. Θα τον μοιράσουν σε πολλές μερίδες απ' ότι φαίνεται και θα τον φάνε ωμό, δίχως ψήσιμο όλοι οι Καραμανλικοί, Ντορικοί, Αβραμοπουλικοί, Δεξιοί, Φιλελεύθεροι κ..ο.κ. Και να μην θες να ασχοληθείς μαζί του...

Σε "ανοικτή γραμμή" Βαλυράκης-Λαζαρίδης για τη Siemens... Το ερώτημα παραμένει: Πού πήγαν τα 120.000.000 "μαύρου πολιτικού χρήματος";...;

Το αλαλούμ των τελευταίων ημερών στην Εξεταστική για τη Siemens πιστώνεται αποκλειστικά και προσωπικά στον πρόεδρο της Επιτροπής κ. Σήφη Βαλυράκη. Ο Χανιώτης "πράσινος" Βουλευτής (χρόνιος εχθρός των Μητσοτάκηδων...) βρήκε τη χρυσή ευκαιρία στο πρόσωπο του σημερινού Προέδρου της ΝΔ και του αντιμητσοτακικού επιτελείου του με επικεφαλής τον "εξ απορρήτων" Χρύσανθο Λαζαρίδη, ώστε να δρομολογήσουν από κοινού τις συνθήκες πλήρους απαξίωσης του κύρους της Επιτροπής... Στόχος να αποτραπούν οι "μοιραίες" για τα δύο μεγάλα κόμματα (και κυρίως το ΠΑΣΟΚ) αποκαλύψεις για τις μίζες των 120.000.000 ευρώ που δόθηκαν από τη Siemens, για να υπογραφούν οι συμβάσεις προμηθειών με ΟΤΕ και άλλους οργανισμούς του δημοσίου.
Ο καθένας νοιάζεται για την πάρτη του, αλλά Σήφης και Χρύσανθος, με κοινό όχημα τον αντιμητσοτακισμό τους, πασχίζουν να αποπροσανατολίσουν το έργο της Επιτροπής και την προσοχή της Κοινής Γνώμης... Γι' αυτό, αντί να ψάχνουν για το "μαύρο χρήμα" επιδίδονται σε... στατιστική επαφών του Χριστοφοράκου με πολιτικά πρόσωπα, λες και αυτό αποτελεί "ποινικό αδίκημα", όταν μάλιστα γίνεται δημόσια και χωρίς προφυλάξεις!!!

Τα 3Σ της Εξεταστικής για την Siemens:Συσκότιση, Συγκάλυψη, Συμψηφισμός

Σε ξεκαθάρισμα εσωκομματικών λογαριασμών στον χώρο της δεξιάς παράταξης εξελίσσεται η υπόθεση του σκανδάλου της Siemens, εν μέσω έντονων παρασκηνιακών διεργασιών. Λίγα εικοσιτετράωρα μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε με την υπόθεση του email του κ. Ευ. Σέκερη, μπατζανάκη του προέδρου της ΝΔ κ. Αντ.Σαμαρά , για την οποία ανώτατα κυβερνητικά στελέχη ανέφεραν ότι υπάρχουν και ενδονεοδημοκρατικά κίνητρα, η οικογένεια Μητσοτάκη βρίσκεται από χθες και πάλι στο επίκεντρο των αποκαλύψεων, τις οποίες χαρακτηρίζει ως κίνηση αντιπερισπασμού από τις απαντήσεις που δεν δόθηκαν για το ποιοι πήραν τις μίζες από τη Siemens βάσει όσων ......

Τελικά το ΔΟΛ μπορεί να παραμείνει... ΔΟΛ!

Γράψαμε σε προηγούμενες αναρτήσεις μας (εδώ και εδώ) για τον πάλαι ποτέ αντιδεξιό -επί Λαμπράκη- ΔΟΛ που τώρα πια ως ΔΟΨ (Δημοσιογραφικός Οργανισμός... Ψυχάρη) έκανε τη μεγάλη και ιστορική "νεοδεξιά στροφή" αγκαζέ με τον Αρχηγαντώνη και τα λοιπά νεοφασιστικά απολιθώματα της Μεγάλης ΠΟΛιτικής ΆΝοιξης.
Επειδή όμως πρέπει να σεβόμαστε και να τιμούμε τις... παραδόσεις αυτού του τόπου, σκεφτήκαμε να διατηρήσουμε το ιστορικό όνομα του ΔΟΛ... Μόνο που στην πλήρη ανάπτυξή του θα μεταφράζεται πλέον: ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗ! Το σημερινό πρωτοσέλιδο του "Βήματος" αποκαλύπτει ότι ο διαβόητος "θεωρητικός των Παιγνίων και του Χάους" Χρύσανθος ανέλαβε για τα καλά την άτυπη και σκοτεινή "αρχισυνταξία" των φυλλάδων του ΔΟΛ... Και εις... κατώτερα, Σταύρο!

Πόλεμος στο παρασκήνιο για την συνέντευξη Καραμανλή

Πόλεμος έχει ξεσπάει για την αναμενόμενη συνέντευξη Καραμανλή. Ο πρώην πρωθυπουργός βρίσκεται στο στόχαστρο και της Κυβέρνησης αλλά και της Νέας Ρηγίλλης. Οι συνομιλητές του Καραμανλή επιμένουν ότι «και το δαχτυλάκι σου να κουνήσεις, τον στέλνεις στην εξέδρα τον Αντώνη»!
Δύο πάντως μεγαλοδημοσιογράφοι ερίζουν για την συνέντευξη που από μόνη της θα αποτελέσει τεράστια επιτυχία. Θεωρείται καμένος ο Χατζηνίκ, λόγω των πρωτοσέλιδων που κινούνταν στο πνεύμα του Λαζαρίδη και του Παναγιωτόπουλου και ήταν έντονα επιθετικά κατά του Καραμανλή. Οπότε φαίνεται ότι ο πρώην στράφηκε στον Πρετεντέρη. Εξ ου και το ραντεβού με τον Ψυχάρη. Στο ραντεβού συζητήθηκε το ενδεχόμενο είτε της συνέντευξης στο «ΒΗΜΑ» ή στην «Ανατροπή» του Πρετεντέρη.

Φορτώνει ο Καραμανλής με τους Μυστικοσύμβουλους και τον Παναγιωτόπουλο

Οργασμός συναντήσεων βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες μέρες στο γραφείο του Καραμανλή. « Ο Αντώνης δεν κάνει» … διαπιστώνουν όλοι οι συνομιλητές του πρώην πρωθυπουργού. Πρωτοστατεί στις συνεδριάσεις ο Μολυβιάτης. «Κρίμα στην υποστήριξη που δώσαμε στον Αντώνη»! Ο ίδιος ο Καραμανλής παραδέχεται:«Μου τόλεγε ο Μητσοτάκης. Μην κάμεις το λάθος και στηρίξεις τον Αντώνη. Και γω δεν το πίστευα»!
Πέραν πάντως των μυστικοσυμβούλων του Αντώνη, οι Καραμανλικοί τα έχουν και με τον κόκκινο Πάνο. Δεν περίμεναν τέτοια συμπεριφορά από έναν άνθρωπο που θεωρούσαν δικό τους. Ίσως ανταγωνίζεται σε κομματική πίστη τους Λαζαριδομουρούτηδες, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Σε αυτόν χρεώνουν τις διαρροές που εκπορεύονται από την Ρηγίλλης και θέλουν τον πρώην πρωθυπουργό … από «τελειωμένο» μέχρι «διαγραμμένο»!
Είναι να μην τα πάρει ο Καραμανλής;

Γιατί ο Αντώνης θέλει να ελέγξει απολύτως το κόμμα;

Ο κυριότερος λόγος είναι οι ανασφάλειες του Προέδρου και των Συμβούλων του. Δεν εμπιστεύονται κανέναν απολύτως Νεοδημοκράτη και ο ακήρυκτος πόλεμος μεταξύ Συμβούλων του Ηγέτη και Καραμανλή αυτό το μήνυμα στέλνει. Σε όποιον δεν αρέσει, έξω απ’ το μαντρί! «Να τον φάει ο λύκος»! Αν και οι περισσότεροι Νεοδημοκράτες ξέρουν ότι ο λύκος βρίσκεται πλέον εντός των τειχών! Οι περισσότεροι σύμβουλοι του Αρχηγού εκπέμπουν αυτή την περίεργη φοβικότητα των ανθρώπων που δεν εμπιστεύονται ούτε την σκιά τους. Οι σύμβουλοι του Αντώνη πιστεύουν ότι μόνο με τον πλήρη έλεγχο του κόμματος θα μπορέσουν να δημιουργήσουν την Μεγάλη Πολιτική Άνοιξη. Χωρίς καθυστερήσεις και με την αποπομπή όλων των μετριοπαθών. Οι σταλινικού τύπου εκκαθαρίσεις αποτελούν μονόδρομο. Οι πραγματικοί Νεοδημοκράτες ανυπομονούν να έρθει η μέρα των Περιφερειακών και Δημοτικών εκλογών για να φάνε το πρώτο τους χαστούκι, μπας και ηρεμήσουν λιγάκι!

Αποδίδουν τα γεύματα του Ηγέτη Αντώνη με τους εκδότες και μεγαλοδημοσιογράφους

Στα στατιστικά στοιχεία την έπεσε και ο ΔΟΨ (πρώην ΔΟΛ). Πόσες φορές συναντήθηκε η Ντόρα με τον Χριστοφοράκο; Άρα η Ντόρα είναι πίσω από το σκάνδαλο. Ποινικοποιούνται και οι κοινωνικές σχέσεις! Έτσι θα φτάσουν στα 120 εκατομμύρια ευρώ που χάνονται; Ή μήπως δεν θέλουν να φτάσουν ποτέ! Νυν υπέρ πάντων ο αγών, για να σωθούν οι μπατζανάκηδες και τα κομματικά ταμεία. Με οποιαδήποτε φασιστικού τύπου υπονοούμενα και αυθαίρετες υπερβάσεις.
Γιατί να σκέφτεται ο κόσμος που πήγααν τα λεφτά; Ποιος είναι ο Κάτσικας και ποιος ο ρόλος του μπατζανάκη Σέκερη; Ας δώσουμε «άρτον και θεάματα»! τελικά δεν πήγαν τζάμπα τα ραντεβουδάκια και τα γέυματα. Να δείτε που θα βγει με κάτι αντίστοιχο αύριο και η Real News. Αν και του Χατζηνίκ, ακούγεται ότι του έταξε ο Ηγέτης και μια Περιφέρεια για να παίζει!

Εκατοντάδες αστυνομικοί μπλεγμένοι σε υποθέσεις διαφθοράς

Σε 389 ανήλθαν το 2009 οι καταγγελίες υποθέσεων διαφθοράς στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. Οι 337 αφορούσαν αστυνομικό προσωπικό, 24, υπαλλήλους του ευρύτερου δημόσιου τομέα, 19 αφορούσαν περιστατικά με συμμετοχή ταυτόχρονα αστυνομικών και δημοσίων υπαλλήλων και μόλις 9, ιδιώτες. Ο αντίστοιχος αριθμός καταγγελιών για το 2008 ήταν 431. Από τις 337 καταγγελίες σε βάρος αστυνομικών, ποσοστό μεγαλύτερο του 12% αφορά εμπλοκή αστυνομικών στη λειτουργία καταστημάτων, νυχτερινών κέντρων, μπαρ κ.ά. Ακολουθούν καταγγελίες για εμπλοκή ενστόλων σε υποθέσεις χορήγησης αδειών παραμονής σε αλλοδαπούς και διακίνησης ναρκωτικών.

Γκιουλέκας για Θεσσαλονίκη, Παπαγεωργόπουλος αντάρτης!


Δεδομένος θεωρείται ο διχασμός της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη. Ο Παπαγεωργόπουλος έχει δηλώσει ξεκάθαρα ότι θα ξανακατέβει και δεν κάνει βήμα πίσω και ο Γκιουλέκας έχει εγκαταλείψει τελείως τον Πολιτικό Σχεδιασμό και ασχολείται με το Δήμο Θεσσαλονίκης. Δεν ξεχνά να διαδίδει προς όλες τις πλευρές ότι η υποψηφιότητά του έχει την έγκριση της Νέας Ρηγίλλης και τις προσωπικές ευλογίες του Αρχηγού Αντώνη! Ένας εκλεκτός Αρχηγός δεν μπορεί να μην επιλέγει εκλεκτούς υποψήφιους. «Ο γιατρός είναι νεκρός»! … διαδίδουν οι άνθρωποι του Γκιουλέκα στην συμπρωτεύουσα. «Άσε που ήταν προσωπική επιλογή του Καραμανλή»! Πάντως ο Πολιτικός Σχεδιασμός της ΝΔ παρουσιάζει μηδενική παραγωγή. Οι άνθρωποι του Γκιουλέκα διαδίδουν επίσης ότι ο ίδιος ο Πρόεδρος θα αναλάβει να μεταπείσει τον Παπαγεωργόπουλο και να μην κατέβει! Θα ήταν μεγάλο πρόβλημα να υπάρχουν δύο υποψηφιότητες της ΝΔ στην συμπρωτεύουσα... Ο Αρχηγός δεν θέλει με τίποτα να γίνει τέτοιο στραβοπάτημα!...!

Οργή για την Επιτροπή Αξιολόγησης της Νέας Δημοκρατίας

Οργισμένοι πολλοί εκ των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας με τα καμώματα αξιολόγησης της Νέας Ρηγίλλης. «Καλά και τους Αξιολογητές ποιος θα τους αξιολογεί»; Φαίνονται να μην εμπιστεύονται τη διαδικασία και την θεωρούν προπύργιο εκκαθαρίσεων στο εσωτερικό του κόμματος. «Με ποια κριτήρια ανέλαβαν καθήκοντα αξιολόγησης και ποιές προϋποθέσεις»; «Δεν πάει καλά ο Σαμαράς»! «Με τέτοια μυαλά, πάμε για στουκάρισμα»! Υπάρχει μεγάλος αναβρασμός με τους Αξιολογητές. Είναι φανερό πλέον ότι γίνεται ξεκαθάρισμα Πολανιτών – Νεοδημοκρατών.

Πρώην υπουργός της ΝΔ, κρύβεται!...!

Τα στοιχεία υπάρχουν. Η υπόθεση είναι δεμένη απ' όλες τις πλευρές. Πρόκειται για πρώην υπουργό της Ν.Δ., ο οποίος εμπλέκεται σε δύο περίεργες υποθέσεις. Για την συγκεκριμένη περίπτωση έχουν ενημερωθεί τα ηγετικά κλιμάκια της Ρηγίλλης. Μάλιστα, ο Σαμαράς, έχει αποφύγει να μιλήσει μαζί του, θέλοντας να αποφύγει τις περιπέτειες. Ο πρώην υπουργός το τελευταίο διάστημα ζει εκτός Ελλάδος. Αποφεύγει να έρθει στην Αθήνα και ενημερώνονται από τους δικηγόρους του (σ.σ. έχει δύο) για την εξέλιξη της υπόθεσης του. Όταν θα σκάσει το θέμα, αναμένεται να προκαλέσει σεισμό. Μιλάμε για πολλά λεφτά. Στην υπόθεση εμπλέκονται εκτός από τον πολιτικό και γνωστά πρόσωπα της επιχειρηματικής ζωής. Κάποιοι, λένε, ότι για το συγκεκριμένο σκάνδαλο γνώριζε εδώ και δύο χρόνια ο Καραμανλής. Μάλιστα, όταν πήρε στα χέρια του τα στοιχεία έπραξε τα δέοντα.

Τα ραντεβού και οι παραγγελιές του Αρχηγαντώνη

Έκανε το τραπέζι στον Χατζηνικολάου και αμέσως το πρωτοσέλιδο της Real News παραινούσε τον Αντώνη Σαμαρά να διαγράψει τον Καραμανλή. Συνάντησε τον Ψυχάρη και αμέσως το ΒΗΜΑ στο πρωτοσέλιδό του γράφει για τα ραντεβού της οικογένειας Μητσοτάκη με ανθρώπους της Siemens. Έχει εκνευρίσει τους πάντες. Κάνει σαν τα παιδάκια που χάνουν στο παιχνίδι και αρχίζουν και σου πετάνε άμμο από τα νεύρα τους. Θα τον κυνηγήσουν άγρια στο τέλος, όπως έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν. Στο συνέδριο θα τον αμφισβητήσουν άπαντες μετά την εμπλοκή του στο σκάνδαλο Siemens, το οποίο τώρα προσπαθεί να μπαλώσει με εξώφυλα σε Πασοκικές φυλλάδες. Θα τον μοιράσουν σε πολλές μερίδες απ' ότι φαίνεται και θα τον φάνε ωμό, δίχως ψήσιμο όλοι οι Καραμανλικοί, Ντορικοί, Αβραμοπουλικοί, Δεξιοί, Φιλελεύθεροι κ..ο.κ. Και να μην θες να ασχοληθείς μαζί του...

Το "ημερολόγιο - πελατολόγιο" μιας ..."πόρνης".!


Στον σημερινό "καταπράσινο" και κατάπτυστο έντυπο και ηλεκτρονικό "τύπο" αναπαράγεται μια είδηση προερχόμενη και από ορισμένα κατ' επίφασιν ..."δεξιά" μπλοκ, μόνο και μόνο για να "πληγεί" η οικογένεια Μητσοτάκη.
Μην σας πιάνουν προκαταβολικά τα..."πατριωτικά κ.λ.π. σύνδρομα".
Δεν πρόκειται να υπερσπισθώ την "αγία οικογένεια". Οφείλω όμως εντός των ορίων αντικειμενικότητος να σταθώ απέναντι στις κατασκευασμένες γελοιότητες και που φυσικά έχουν να κάνουν με το... πλήρως ενημερωμένο ..."ημερολόγιο - πελατολόγιο" Χριστοφοράκου, τις καταγεγραμμένες λεπτομέρειες του οποίου θα τις ζήλευε και η πλέον φιλόδοξη ... "πόρνη" προκειμένου να συγγράψει τα ...απομνημονεύματά της.
Ντροπή και κρίμα για τον μουχλιασμένο...

Ο Σαμαράς πήρε το χρίσμα να καθαρίζει τα τασάκια του ΔΟΛ! (Γράφτηκε πριν από 2 μήνες, αλλά τώρα το καταλαβαίνουμε καλύτερα...)

Συναντήθηκαν λέει ο Αντώνης Σαμαράς με τον Σταύρο Ψυχάρη στα γραφεία του ΔΟΛ στη Μιχαλοκοπούλου και οι σκεητμπορντάδες που οργώνουν τις λεωφόρους της νεότητος αισθάνθηκαν ρίγη να τους διαπερνούν.
Το ραντεβού του ηλικιωμένου εκδότη με τον νεάζοντα αρχηγό της ΝΔ, απησχόλησε τις παραπολιτικές στήλες και το διαδίκτυο με αποτέλεσμα οι πλούσιοι τουρίστες που αφήνονται στις έμπειρες μασέρ των ακτών της Ταυλάνδης, να γυρίσουν έγκαυλοι στο άλλο πλευρό και οι φτωχοί Μεξικανοί-σε σιέστα ευρισκόμενοι-να ξύσουν τ αχαμνά τους.
Ο επιμελής υπήκοος της ξεπεσμένης και παραπαίουσας αυτοκρατορίας των ΜΜΕ, αρχηγός της ΝΔ, θέλησε με το ευλαβικό του προσκύνημα να βαδίσει στα χνάρια του Μιλτιάδη Εβερτ, ο οποίος μέσα μεσημέρι κουβαλούσε τον...

Η «νεοδεξιά στροφή» του ΔΟΛ (πού έγινε ΔΟΨ)…

Ήταν αναμενόμενο. Απλώς περίμεναν το timing… Η «ολική επαναφορά» του «Συγκροτήματος» και η προσκόλλησή του στη «Δεξιά Στροφή» της ΝΝΔ (τίτλος των «Νέων» στις 30 Νοεμβρίου 2009) είναι πλέον γεγονός! Οι εφημερίδες του ΔΟΛ (τώρα πια ΔΟΨ…) έχουν επωμιστεί με τη σκληρή εργολαβία να «θάβουν» ό,τι «στενοχωρεί» τον Αρχηγαντώνη και καρφώνει το ανέκφραστο βλέμμα του στο… ταβάνι. Ταυτόχρονα συστρατεύονται και αυτές στον πόλεμο λάσπης κατά των Μητσοτάκηδων, των μεγάλων εχθρών του νεοφασιστικού σαμαρισμού.
Σήμερα, οι στατιστικές αλχημείες πάνω σε ένα αμφιβόλου δικονομικής αξίας ημερολόγιο μιας κυρίας που πρώτα απ’ όλα κοιτάζει να σώσει το τομάρι της, μονοπωλούν το ενδιαφέρον του «Βήματος» σχετικά με το Μέγα Σκάνδαλο SIEMENS. Για τον Ψυχάρη και τα… ψυχαράκια του το σκάνδαλο συνίσταται στις...

«Κωδικός 31257»:Γιατί βρε Αντώνη μας το κάνεις αυτό; Τι ακριβώς γυρεύει το όνομά σου στο «Ημερολόγιο»;


Μέχρι στιγμής επέμενε ο "Αδιάφθορος", ότι δεν είχει καμιά σχέση με την Siemens-Hellas ....
Τη μια δεν είναι ο Αδιάφθορος Αντώνης. Έπειτα πρόκειται για κλειδαρά και τέλος ανακαλύπτουν ντουλαπάδες για να κρύψουν τις πομπές τους. Είναι λογικό τώρα η Siemens να κάνει δουλειές εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ και να αποκαλεί τον «συνεργάτη» …. ντουλαπά; Κάτι βρωμάει! Και μάλιστα όταν αυτός ο ντουλαπάς, διαπιστώνεται ότι είναι κάτοχος λογαριασμού, μπερδεμένου στο μαύρο χρήμα της Siemens, τότε ο cabinet man σίγουρα δεν είναι ντουλαπάς. Αλλά τι μας νοιάζει εμάς; Καλύτερα να συζητάμε για τηλεφωνικά κέντρα και καφετιέρες! Να περνά ο καιρός για να συγκαλύψουν οι κομματαυλάρχες τα βρώμικα κομματικά τους ταμεία.
Πώς εξηγείται τώρα η παρουσία του Αδιάφθορου στο «Ημερολόγιο»; Να μην σας αφορά! Είναι θέμα του Αντώνη και μόνο. Και όποιος τα σκαλίζει είναι «εχθρός της Πατρίδας και του Έθνους και του Γένους». Όποιος ρωτά, παίζει ύποπτα παιχνίδια και είναι όργανο διαβολικών δυνάμεων της Έσω Γης που έχουν ως στόχο την υπονόμευση του Μεσσιανικού έργου του Αρχηγού Προέδρου Ηγέτη Αντώνη!...!
Αυτός δεν είναι Σαμαράς! Είναι Αντώνης, Siemen- Hellas!

Η Ευρώπη είναι νεκρή;

Μέσα σε διάστημα μόλις ενός μήνα, είδαμε τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Γιώργο Παπανδρέου να προειδοποιεί εμμέσως ότι η χώρα του ενδεχομένως να χρεοκοπήσει, την Ευρώπη να του προσφέρει οικονομική στήριξη με αντάλλαγμα δρακόντειες περικοπές δαπανών, την Πορτογαλία και την Ισπανία να «υποβαθμίζονται» από τους οίκους αξιολόγησης, την Ε. Ε. να ανακοινώνει ότι θα διαθέσει 750 δισ. ευρώ για να υποστηρίξει τα αδύναμα κράτη-μέλη της, την ΕΚΤ να παραβιάζει τους δικούς της κανόνες αγοράζοντας κρατικά ομόλογα και τα κράτη-μέλη της Ενωσης να ανακοινώνουν το ένα μετά το άλλο μέτρα λιτότητας. Είναι ξεκάθαρο πλέον, ότι αυτό που βλέπουμε είναι μόνο η αρχή της κρίσης. Ο αδύναμος κρίκος στην αλυσίδα είναι το κοινό νόμισμα, αλλά και το ευρωπαϊκό πρόταγμα εν γένει. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι επίκεινται καταστροφικές εξελίξεις.
Οι αντιδράσεις των Ελλήνων πολιτών μέχρι τώρα είναι απολύτως δικαιολογημένες, πρώτα απ’ όλα διότι ........

Οι ελίτ σήμερα παπαγαλίζουν αγγλοσαξονικά, βλέπουν την Ελλάδα, σαν case study

Ό,τι μας συμβαίνει είναι πρωτόγνωρο και σοκαριστικό, κι όχι επειδή είχαμε καλομάθει και γίναμε μαλθακοί, ούτε επειδή φταίνε καθ’ ολοκληρίαν οι παθογένειες του ελλαδικού κράτους και η οκνηροπονηρία του Ελληνος και τέτοια στερεοτυπικά. Οχι. Ο,τι συμβαίνει στην Ελλάδα τώρα και θα εξελίσσεται με σφοδρότητα μήνα με τον μήνα, είναι πρωτόγνωρο για όλη τη μεταπολεμική Ευρώπη. Η κρίση κρατικών χρεών, οι εγγενείς ασυμμετρίες στην Ε.Ε., η ταχύτατη συρρίκνωση του κράτους πρόνοιας, η ριζική αμφισβήτηση του κοινωνικού συμβολαίου, η εξουθενωτική πίεση στα μεσοστρώματα, η χειρουργική αφαίρεση του .......

Η Ελλάδα στα μάτια των άλλων

Δεν γίνεται να μη νοιαζόμαστε για τη γνώμη που σχηματίζουν οι άλλοι για μας, οι ξένοι, είτε δουλεύουν εδώ, μετανάστες, είτε παρατηρούν με κάποια προσοχή τα τεκταινόμενα από την απόσταση που τους προσφέρει η εστία τους. Και δεν μιλάω φυσικά για τη θρυλική «εικόνα της χώρας», τη βιτρίνα της, την υπεράσπιση της οποίας έχουν αναλάβει οι μετεριζοφύλακες των καναλιών, που από το ύψος της αυθεντίας τους όλο να τραυματίζεται τη βλέπουν κι όλο να πληγώνεται. Για τις βαθύτερες σκέψεις και τα ουσιώδη αισθήματα μιλάω, όσα υπερφαλαγγίζουν και την τυχαία αφορμή τους αλλά και τα ........

Αναπάντητα ερωτήματα

Ποιοί "εθνικοί προμηθευτές" διασώθηκαν από την πτώση της ΝΔ το '93;

Ποιοί "εθνικοί προμηθευτές" έχαναν την κουτάλα με την αποκτρατικοποίηση του ΟΤΕ που σχεδίαζε τότε ο Μητσοτάκης;

Ποιοί ήσαν οι ηθικοί αυτουργοί της ΠΟΛΑΝ;

Ποιοί είχαν κίνητρο για την προδοσία Σαμαρά; Και ποιοί ωφελήθηκαν απ' αυτή;

Βρετανία προς Ευρωζώνη: «Ζήστε σύμφωνα με τις δυνατότητές σας»

Συστάσεις προς τις χώρες τις Ευρωζώνης να μειώσουν τα ελλείμματα τους και να ζουν σύμφωνα με τις δυνατότητες τους έκανε ο Βρετανός υπουργός Οικονομικών κ. Τζορτζ Όζμπορν.
Αναλυτικότερα, ο κ. Όζμπορν δήλωσε πως οι χώρες της Ευρωζώνης, και κυρίως αυτές της νότιας Ευρώπης, θα πρέπει να μειώσουν τα ελλείμματα των προϋπολογισμών τους, προκειμένου να αποδείξουν ότι μπορούν να ζήσουν εντός του πλαισίου των πραγματικών δυνατοτήτων τους.
Παράλληλα, προσέθεσε ότι τα μέτρα λιτότητας στη Βρετανία, έχουν στόχο τη μείωση του ελλείμματος του προϋπολογισμού και θα ενισχύσουν την εμπιστοσύνη των αγορών στην οικονομία της χώρας.

Siemens Hellas Αντώνης Σαμαράς!!!

Μια σελίδα από το "ημερολόγιο Χριστοφοράκου" που τα λέει όλα...

Έχει καταλάβει ο Κυριάκος, ότι οι επιθέσεις που δέχεται ξεκινάνε από το επιτελείο του «Αδιάφθορου» Αντώνη;

Ενώ υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία για τους δρόμους της μίζας και την διαπλοκή διαφόρων επιχειρήσεων στο άρμα της Siemens, η εξεταστική του Βαλυράκη που έχει αφήσει ανενόχλητους τον Σέκερη και τον Κάτσικα, επέστρεψε και πάλι στα ψίχουλα, για τα οποία μάλιστα έχουν κοπεί τιμολόγια! Αυτός είναι ο Βαλυράκης! Έτσι θέλει ο Λαζαρίδης! Να φύγει η επικαιρότητα από το e-mail που αποτελεί αποδεικτικό στοιχείο της εμπλοκής του Αρχηγού Αντώνη, στο σκάνδαλο της Siemens. Αποτελεί παρηγοριά γι’ αυτούς η παλινδρόμηση του σκανδάλου σε υποθέσεις που έχουν εξηγηθεί. Δεν πρόκειται περί αδυναμίας, αλλά για στημένο παιχνίδι συγκάλυψης.
Τελικά στην προσπάθεια τους, Ρηγίλλης και Ιπποκράτους, να στρέψουν το ενδιαφέρον της οργισμένης κοινής γνώμης σε δευτερεύουσες και τριτεύουσες υποθέσεις που απλά έχουν κάποια σχέση με την εταιρεία Siemens και χωρίς να αποτελούν τμήμα του σκανδάλου, δείχνουν να μην έχουν καμιά διάθεση αποκάλυψης των πραγματικών διαστάσεων των διαδρομών του μαύρου χρήματος.
Έχει δίκιο ο Κυριάκος να δηλώνει οργισμένος:«Εγώ δεν έκρυψα ποτέ τις κοινωνικές μου σχέσεις με τον Χριστοφοράκο. Άλλοι έκαναν ότι δεν τον γνώριζαν. Εγώ ότι ψώνισα από τη Siemens, το πλήρωσα. Μου έκαναν μια διευκόλυνση και τίποτα παραπάνω. Άλλοι κρύβονται στο σκοτάδι, μη τυχόν και αποκαλυφθεί το πάρε-δώσε για C4I, ΟΤΕ , Προαστιακό και ΟΣΕ».
Έχει άραγε συνειδητοποιήσει ο Κυριάκος ότι ο πόλεμος που δέχεται προέρχεται κυρίως από το περιβάλλον του Αδιάφθορου Αρχηγού Αντώνη;

Τα πράγματα δείχνουν να έχουν ξεφύγει εκεί στα Μέγαρα.

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ Τ.Ο ΜΕΓΑΡΩΝ
Λίγη ώρα πρίν έρθουν σε σώμα τα νέα εκλεγμένα μέλη της Τ.Ο Μεγάρων κατέθεσε την παραιτησή του το εκλεγμένο μέλος Ιωάννης Θεοδοσίου καταγγέλοντας νοθεία σε σταυρούς,για μέλη που ψήφισαν απο το τηλέφωνο η άλλους που ψήφισαν για λογαριασμό μελών που ούτε απέξω πάτησαν.Ηταν που ήταν 9 με το ζόρι οι υποψηφιότητες τώρα έμειναν 8.Αν προσθέσουμε και την συνέντευξη του πρώην αντιπροέδρου Ελευθέριου Σταμέλου που επιτίθεται ανοιχτά κατά του Αντώνη Σαμαρά για την κατάντια του κόμματος της ΝΔ τότε τα πράγματα δείχνουν να έχουν ξεφύγει εκεί στα Μέγαρα.