Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Σε "ανοικτή γραμμή" Βαλυράκης-Λαζαρίδης για τη Siemens... Το ερώτημα παραμένει: Πού πήγαν τα 120.000.000 "μαύρου πολιτικού χρήματος";...;

Το αλαλούμ των τελευταίων ημερών στην Εξεταστική για τη Siemens πιστώνεται αποκλειστικά και προσωπικά στον πρόεδρο της Επιτροπής κ. Σήφη Βαλυράκη. Ο Χανιώτης "πράσινος" Βουλευτής (χρόνιος εχθρός των Μητσοτάκηδων...) βρήκε τη χρυσή ευκαιρία στο πρόσωπο του σημερινού Προέδρου της ΝΔ και του αντιμητσοτακικού επιτελείου του με επικεφαλής τον "εξ απορρήτων" Χρύσανθο Λαζαρίδη, ώστε να δρομολογήσουν από κοινού τις συνθήκες πλήρους απαξίωσης του κύρους της Επιτροπής... Στόχος να αποτραπούν οι "μοιραίες" για τα δύο μεγάλα κόμματα (και κυρίως το ΠΑΣΟΚ) αποκαλύψεις για τις μίζες των 120.000.000 ευρώ που δόθηκαν από τη Siemens, για να υπογραφούν οι συμβάσεις προμηθειών με ΟΤΕ και άλλους οργανισμούς του δημοσίου.
Ο καθένας νοιάζεται για την πάρτη του, αλλά Σήφης και Χρύσανθος, με κοινό όχημα τον αντιμητσοτακισμό τους, πασχίζουν να αποπροσανατολίσουν το έργο της Επιτροπής και την προσοχή της Κοινής Γνώμης... Γι' αυτό, αντί να ψάχνουν για το "μαύρο χρήμα" επιδίδονται σε... στατιστική επαφών του Χριστοφοράκου με πολιτικά πρόσωπα, λες και αυτό αποτελεί "ποινικό αδίκημα", όταν μάλιστα γίνεται δημόσια και χωρίς προφυλάξεις!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :