Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Σωστή η Ντόρα


«Ήρθα και είδα ένα κοριτσάκι δέκα ετών, που κινδυνεύει να χάσει τα μάτια του, που έχασε τον αδερφό του 15 ετών, που ήταν και προστάτης του, από μία βόμβα που έβαλαν κάποιοι άθλιοι, που πιστεύουν ότι μπορούν να οδηγήσουν την ελληνική κοινωνία στο χάος. Η απάντησή μας πρέπει να είναι πάρα πολύ δυνατή και πρέπει να προέρχεται από όλους. Πιστεύω ότι έφτασε η ώρα να κάνουμε μια διαφορετική διαδήλωση, μια διαδήλωση με κεριά, λέγοντας: "Φτάνει πια. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να πιστεύει ότι μπορεί, στην Αθήνα του 2010, να σκοτώνει παιδιά", γιατί έτσι επιβεβαιώνεται μια παράλογη ψυχολογία.»

Η δήλωση αυτή δεν ανήκει στην πολιτικό Ντόρα Μπακογιάννη. Ανήκει σε μια γυναίκα που έχασε το σύζυγο της επειδή κάποιοι νόμισαν ότι έτσι κάνουν επανάσταση. Ως εκ τούτου, η δήλωσή της έχει μια άλλη βαρύτητα. Συμφωνούμε απόλυτα...

Η κ. Πιπιλή σε ριάλιτυ...

Αγνοούνται οι «φωστήρες» της οικονομίας μας, δεν καλύφθηκε η νέα Δημοπρασία Ομολόγου !

Εμείς τα λέγαμε, αλλά ποιός μας άκουγε !
Τώρα όμως θα μας ακούσουν θέλουν δεν θέλουν.
Εξαφανίστηκαν από προσώπου γης οι «φωστήρες» του οικονομικού επιτελείου, δηλαδή ο Παπακωνσταντίνου και ο Σαχινίδης, με τον πρώτο να δηλώνει χθες το βράδυ στην κρατική τηλεόραση ότι το spread θα πέσει και σήμερα το spread του δεκαετούς εκτοξεύτηκε στις 334 μονάδες βάσης.
Σαν να μην έφτανε αυτό, οι φωστήρες βγήκαν για...