Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Δάσκαλε που δίδασκες... (υπ' όψιν και των κατά νόμων αρμοδίων...)

Υπάρχει η αλαζονική αίσθηση στη λεγόμενη «πνευματική ηγεσία» της χώρας, ότι η ηθική, πολιτική και οικονομική κρίση που περνάμε σήμερα βαρύνει ως ενόχους και υπαιτίους μόνο τους «πολιτικούς» με τη στενή έννοια του όρου. Όμως η «πολιτική», με την ευρύτερη και ορθότερή της έννοια, δεν είναι μόνο ό,τι έχει να κάμει με τα κόμματα, την εξουσία, τους βουλευτές. Πολιτική είναι κάθε δραστηριότητα με αναφορά και συνέπειες στο δημόσιο και κοινωνικό γίγνεσθαι. Και πρωτεύοντα ρόλο εδώ παίζει διαχρονικά η ακαδημαϊκή κοινότητα, οι πανεπιστημιακοί μας δάσκαλοι, αλλά και όλοι εν γένει οι λειτουργοί της Παιδείας.
Θα τολμούσαμε να πούμε, ότι...

Σε έξαρση οι ζωοκλοπές στην Κρήτη.

Περισσότερα από 4.000 αιγοπρόβατα άλλαξαν χέρια το 2010. Ελάχιστες οι καταγγελίες στην αστυνομία.
Σε έξαρση βρίσκεται από τις αρχές του καλοκαιριού η ζωοκλοπή στο Νομό Ηρακλείου. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως μόνο το τελευταίο χρονικό διάστημα σε μια συγκεκριμένη περιοχή του Νομού έχουν πέσει θύματα ζωοκλεφτών τουλάχιστον έξη κτηνοτρόφοι. Από την αρχή του 2010 υπολογίζεται πως έχουν κλαπεί περισσότερα από 4.000 αιγοπρόβατα, ενώ σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συλλόγου Επαγγελματιών Κτηνοτρόφων Ν. Ηρακλείου κ. Κώστα Καράντζη «έξαρση παρατηρείται στην περιοχή του Αγ.Θωμά, του Ρουκανίου, σε περιοχές που ..........

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης στους Νέους Φακέλους (6ο video)

Σαμαράς: Επιδότηση επιτοκίου στεγαστικού για... πλήρη κατάρευση

Εχθές στην ιστοσελίδα της "Ημερησίας" διαβάσαμε μια πολύ ενδιαφέρουσα έρευνα της εταιρίας συμβούλων ακινήτων Southeast Real Estate, για το γ' τρίμηνο 2010. Συγκεκριμένα αναφέρει: "Βαθαίνει η κρίση στην αγορά ακινήτων και ειδικά στα γραφεία, τα καταστήματα και τη δεύτερη (εξοχική) κατοικία. Η τελευταία έρευνα της εταιρείας συμβούλων ακινήτων Southeast Real Estate, για το γ' τρίμηνο 2010, επιβεβαιώνει τη μεγάλη «βουτιά» της ζήτησης και των ενοικίων για επαγγελματική στέγη, αλλά και την παντελή αδιαφορία για την απόκτηση παραθεριστικής κατοικίας. Η πτώση των συναλλαγών στα τουριστικά ακίνητα αγγίζει το 70%."
Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν ο κύριος Σαμαράς προτείνει  ........

Εντυπωσιακό stop motion parkour

ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ: ΝΤΡΑΠΗΚΑ ΠΟΥ HMOYN ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ΕΚΛΕΚΤΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ!!!
Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΟΥ (ΠΙΕΡΙΑ) ΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ DEBATE (ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ: Ο ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ κ. ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΑ ΓΥΡΙΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΝΑΠΟΔΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΥΠΗΡΧΕ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΗ ΝΟΥΔΟΥΛΑ) ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΓΥΡΙΣΜΑ... ΑΣ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ!!!
/ / N.X. //

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης στους Νέους Φακέλους (5ο video)

Ψυχοπλάκωμα στη Ρηγίλλης με τον Δράκο!

Δεν τραβά με τίποτα! Είναι εντελώς απογοητευμένοι στην Ρηγίλλης! «Τι είναι τούτος;» ….. «Δεν πάει ούτε με καροτσάκι!» ….. Ακόμη και ο Πρόεδρος γύρισε απογοητευμένος από την πελοποννήσια περιοδεία του. Όπου πήγαιναν δεν αναγνώριζαν τον Δράκο. Ούτε μια χαιρετούρα, λες και ήταν ανύπαρκτος! Λες και δεν φαίνονταν! Τελικά το πρόβλημά του είναι ότι δεν έχει καθόλου αναγνωρισιμότητα! 
Έχει και ένα όνομα; Προδιαθέτει για κάτι πιο μεγάλο, ίσως τρομακτικό και γιγάντιο. Κάτι που να ταιριάζει στη νεοδεξιά! Και όχι αυτό που ..... βλέπουν; 
Άσε που ο μηχανισμός της ΝΔ, ακροδεξιοί και νεοκραμανλικοί δεν είχαν καμιά διάθεση για κινητοποίηση, ιδίως στην Βόρεια Πελοπόννησο! «Πού να τρέχουμε για το Δράκο; Ας πάνε οι Πολανίτες!» Έτσι ανέλαβαν οι Πολανίτες να στήνουν υποδοχές στον Σαμαρά που συνόδευε τον Δράκο του!...!

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης στους Νέους Φακέλους (4ο video)

Σύμπτωση η αναβολή δημοσιοποίησης των στοιχείων από τη Eurostat για μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές;

Ερώτηση Θ. Σκυλακάκη προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τους λόγους αναβολής
Γραπτή ερώτηση με προτεραιότητα κατέθεσε σήμερα ο ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Θόδωρος Σκυλακάκης, σχετικά με την ανακοίνωση της Eurostat σύμφωνα με την οποία η Eurostat δεν έχει ολοκληρώσει την ποιοτική αξιολόγηση των σχετικών στοιχείων, είναι σε αναμονή της έκδοσης της ετήσιας Έκθεσης του Ελεγκτικού Συνεδρίου της Ελληνικής Δημοκρατίας και γι΄αυτό πρόκειται να ..............

Ίωση ταλαιπωρεί τον Κ. Παπούλια. Περαστικά Πρόεδρε!

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας δεν θα παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις της 26ης και 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, λόγω ίωσης, ανακοίνωσε η Προεδρία της Δημοκρατίας.

Νέο κόμμα ιδρύει και ο Αλέκος Αλαβάνος.

Ο Αλέκος Αλαβάνος σε συνέντευξή του στη διαδικτυακή τηλεόραση του ΑΠΕ - ΜΠΕ επιβεβαίωσε ότι θα προχωρήσει στην ίδρυση νέου κόμματος για να καλύψει το κενό που υπάρχει σήμερα, γιατί τα υπάρχοντα σχήματα δεν μπορούν να εκφράσουν αυτό που ευαγγελίζεται η Αριστερά.
Ο υποψήφιος περιφερειάρχης, επικεφαλής του συνδυασμού «Ελεύθερη Αττική» Αλέκος Αλαβάνος,στη συνέντευξή του, στο πλαίσιο της επίσκεψής του και της ανταλλαγής απόψεων με τους εργαζομένους στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων,υποστήριξε ότι είναι καλύτερα να .........

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης στους Νέους Φακέλους (3ο video)

Φουντώνει η "Μάχη της Κρήτης"

Το πρόγραμμα των περιοδειών του συνδυασμού της "Μάχης για την Κρήτη" συνεχίζεται σε όλη την Κρήτη.
Αρχής γενομένης από το Ηράκλειο, κλιμάκιο του συνδυασμού με επικεφαλής των αντιπεριφερειάρχη κ. Νεκτάριο Σερμάκη όπως επίσης υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους θα κάνουν απόψε περιοδεία εκτός πόλης και συγκεκριμένα στην Καλλιθέα, το Σκαλάνι, τις Κάτω και Ανω Αρχάνες .
Όσον αφορά στο πρόγραμμα των υπόλοιπων νομών, στο Λασίθι ο .............

Χρόνια Πολλά Δημήτρη Γιαννουλάκη

Εορταστικό κλίμα επικρατούσε στα γραφεία του συνδυασμού «Μάχη για την Κρήτη» ανήμερα της ονομαστικής εορτής του υποψήφιου περιφερειάρχη κ. Δημήτρη Γιαννουλάκη.
Από το πρωί επικρατούσε το αδιαχώρητο καθώς δεκάδες ήταν τα στελέχη, οι φίλοι και οι υποστηρικτές του συνδυασμού που ευχήθηκαν τα χρόνια πολλά όχι μόνο για την εορτή του επικεφαλής αλλά και για το καλύτερο εκλογικό αποτέλεσμα.
Δεκάδες ήταν επίσης τα τηλέφωνα, τα ευχητήρια τηλεγραφήματα, και οι ανθοδέσμες που δέχθηκε ο κ. Γιαννουλάκης.

Δήλωση Ντόρας Μπακογιάννη για τη συνέντευξη Γιώργου Παπανδρέου

ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΉ ΠΕΡΙΟΔΟ
Η ανεξάρτητη βουλευτής Ντόρα Μπακογιάννη απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τη χθεσινή συνέντευξη του κ. Γιώργου Παπανδρέου, δήλωσε:
«Η χθεσινή συνέντευξη του πρωθυπουργού, ήταν η νομοτελειακή κατάληξη μιας κυβέρνησης που με κάθε ευκαιρία διακήρυττε ότι εφάρμοζε μια πολιτική που δεν τη πίστευε. Μια πολιτική που εξάντλησε τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους, χωρίς να αντιμετωπίσει τα πιο δύσκολα και τα πιο καθοριστικά που ............

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης στους Νέους Φακέλους (2ο video)

Καληνύχτα και αντίο, Αντωνάκη..….

Αγαπητό περιοδικό,
Πραγματικά με μεγάλη λύπη διαπίστωσα πρόσφατα την αγνωμοσύνη στο αποκορύφωμα της.
Μετά την εμφάνιση του Προέδρου κου Κώστα Μητσοτάκη στo MEGA και την απρεπή απάντηση Σαμαρά, αναγκάζομαι να αναφερθώ στα γεγονότα των ετών 1989, '92 και 95 για τον βίο και πολιτεία του κου Σαμαρά.
Το 1989 ο μεγαλόψυχος νυν και αει Κώστας Μητσοτάκης , κατόπιν παρακλήσεως του Ευάγγελου Αβέρωφ, παίρνει υπό την προστασία του τον Αντωνάκη και όχι μόνον.
Τον έχει δίπλα του εξ' απορρήτων συνεργάτη , λέγοντας σε όλους ότι ............

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης στους Νέους Φακέλους (1ο video)

«Αν παίξει σαν Ολυμπιακός, έχει καθαρίσει!»

Το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό μονοπωλεί το ενδιαφέρον της αθλητικής επικαιρότητας και ένας από τους πιο έμπειρους παλαιμάχους του Θρύλου, ο Πέτρος Μίχος, μίλησε στο katimagiko.gr για τη σαββατιάτικη «μάχη». .................

Είμαστε όλοι με τον Μάγο Αντώνη! (Τελικά τί έχουν και πανικοβάλλονται τα έρμα σαμαρόφυλλα;)

Είναι γεγονός ότι η Ελλάδα περνά μια από τις μεγαλύτερες κρίσεις στην ιστορία της κα γι’ αυτό ευθύνονται και τα δύο κόμματα εξουσίας. Ίσως περισσότερο το ΠΑΣΟΚ και λιγότερο η ΝΔ αν και στην τελευταία διετία της καραμανλικής κυβέρνησης 2007 – 09, επιρρίπτονται επίσης τεράστιες ευθύνες εκτός των greek statistics που διοχέτευε στις Ευρωπαϊκές υπηρεσίες. Κυρίως ευθύνονται για την υπάρχουσα κατάσταση το σπάταλο και αντιπαραγωγικό κράτος, η διεφθαρμένη κρατικοδίαιτη επιχειρηματικότητα (με τους λογής λογής εθνικούς προμηθευτές και σία) και η δανεική ευημερία των νεοελλήνων ….
Μέσα σε όλο αυτό το καταστροφικό σκηνικό βγαίνει ο Σαμαράς και καταγγέλλει το …. Μνημόνιο και ζητά ψήφο αντίδρασης στον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης και στο ΔΝΤ! Υπόσχεται πλήρη απαγκίστρωση από τους διεθνείς ανθέλληνες καταπιεστές. Το μνημόνιο δεν χρειάζονταν γιατί υπήρχε μυστική φόρμουλα μηδενισμού του ελλείμματος ως το τέλος του 2011! Θα αποκαταστήσει τους μισθούς και τις συντάξεις με λιγότερους φόρους και δεν πρόκειται να επιβάλλει πρόσθετα μέτρα!
Τότε γιατί φοβούνται και πανικοβάλλονται στη Νέα ΝΔ; Με τέτοιες υποσχέσεις έχουν εξασφαλισμένη τη νίκη και τη συγκατάθεση του ελληνικού λαού στα μαγικά μείγματα. Οι πάντες αναγνωρίζουν ότι ο μηδενισμός του ελλείμματος θα ξαναβάλει σε ένα χρόνο την Ελλάδα στις αγορές και θα συνεχίσουμε να δανειζόμαστε απρόσκοπτα και ούτε γάτα ούτε ζημιά!
Έλα Αντώνη να διώξεις τους εχθρούς του έθνους! Η Ελλάδα ανήκει στον Αντώνη! Ζήτω ΝουΝουΔούδες, πίσω ΔουΝουΤούδες και σας φάγαμε! Ζήτω τα ελεύθερα δάνεια! Πάντα θα υπάρχει ένας Αντώνης με 10 Μουρούτηδες να μηδενίζουν τα ελλείμματά μας. Πίσω Κουτόφραγκοι και σας κάναμε σκόνη, που θα μας πείτε διεφθαρμένους! Ξέρετε ποιοί είμαστε εμείς ρέ;..;

Γιγάντιες μέδουσες στην Ιαπωνία

Πολλές αναφορές έχουν γίνει από ψαράδες της Ιαπωνίας τους τελευταίους μήνες για μεγάλα κοπάδια μεδουσών που προκαλούν ζημιές στα δίχτυα τους.
Τα νερά στην ανατολική πλευρά της χώρας έχουν καταληφθεί από πολυπληθή κοπάδια μεδουσών που ανήκουν στο είδος Nomura. Οι μέδουσες του είδους είναι από τις μεγαλύτερες στον κόσμο, με διάμετρο που φτάνει τα 2 μέτρα και βάρος που μπορεί να ξεπεράσει τα 200 κιλά. ..............

Τί έχουν οι σαμαροφυλλλάδες και σκούζουν;

Ο Αντώνης μαζί με τις φυλλάδες και τ’ αντωνάκια του δεν ήθελαν αντιμνημόνιο; Δεν εκβίαζαν τον ελληνικό λαό; Τώρα ανακάλυψαν τις αυτοδιοικητικές εκλογές που έχουν τοπικό χαρακτήρα; Μόνοι τους έσκαψαν τον λάκκο των εκβιασμών και τώρα σκούζουν! 

Ενοχλούνται με τον εκβιασμό του Παπανδρέου. Θέλουν μόνον αυτοί να εκβιάζουν! Έτσι έμαθαν να λειτουργούν και έτσι λειτουργούν. Μαφιόζικα!

Ήξερες ότι;;;

1. Οι πιο νέοι γονείς στον κόσμο ήταν 8 και 9 ετών στην Κίνα το 1910.

2. Κάθε βασιλιάς που κοσμεί τα τραπουλόχαρτα, είναι μεγάλος ιστορικός βασιλιάς:

ΜΠΑΣΤΟΥΝΙΑ- Βασιλιάς Δαβίδ,
ΚΟΥΠΕΣ- Καρλομάγνος,
ΣΠΑΘΙΑ -Μέγας Αλέξανδρος
ΚΑΡΟ- Ιούλιος Καίσαρας ..............

Ο κύβος ερρίφθη. Ο Αντώνης έχει πάντα δίκιο!

Ο μόνος κερδισμένος από την διακαναλική του Γιώργου ήταν ο Αντώνης! Είναι γεννημένος αρχηγός, νικητής, πορθητής και ηγέτης. Ο Αντώνης είναι και πολύ μεγάλος …. 
Έχει πάντα δίκιο κα πάντα δικαιώνεται. Οι Μοίρες τον έραναν με ροδοπέταλα και τον έχρισαν Μεσσία του Έθνους, αν και η Κλωθώ είχε κάποιες αμφιβολίες! 
Ήρθε η ώρα του! Να απελευθερώσει την Ελλάδα από τα δεσμά του μνημονίου και του διεθνούς κατεστημένου:
«Δεν θέλουμε βοήθειες, 
δεν θέλουμε τα λεφτά σας, 
φύγετε μνημόνιοι 
και άντε γειά σας»
(όσο για τα λεφτά που θέλετε να σας γυρίσουμε …. «Να σας!»).

Child faces...


Μήπως η G20 είναι G2; ΗΠΑ και Κίνα;

BEIJING - OCTOBER 25: A model walks the runway during the EONFASHION AWARD 2011 China Fashion Week Make-up Styling Contest on the first day of China Fashion Week Spring/Summer 2011 on October 25, 2010 in Beijing, China. (Photo by Feng Li/Getty Images)
Η ομιλία του Ρομάνο Πρόντι, πρώην προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας, στο Μέγαρο Μουσικής έδωσε την ευκαιρία να εξετάσουμε ένα πανόραμα γεωστρατηγικών ζητημάτων. Η συζήτηση ξεκίνησε με την απαρίθμηση των τεσσάρων προφανέστερων συνεπειών γεωπολιτικής φύσεως της παρούσας οικονομικής και χρηματοπιστωτικής κρίσης. Φυσικά, όταν ξεπεραστεί οριστικά αυτή η κρίση, θα υπάρξουν και άλλες συνέπειες. Προς το παρόν όμως αναφέρθηκαν οι πλέον ορατές αλλαγές στο διεθνές σκηνικό. Συγκεκριμένα:
1. Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν χάσει τη θέση ισχύoς, που τους επέτρεπε να είναι υπεύθυνες για την παγκόσμια οικονομική σταθερότητα.
2. Ξεκινώντας από την απουσία μιας οικονομικής .........

Οι μέλισσες κάνουν μαθηματικούς υπολογισμούς πιο γρήγορα και από υπολογιστή

Μία ακόμη ικανότητα ενστικτώδους νοημοσύνης στο ζωικό βασίλειο έρχεται να καταδείξει βρετανική επιστημονική έρευνα, φέρνοντας στο φως την εκπληκτική δυνατότητα των μελισσών να δίνουν τη λύση σε πολύπλοκα μαθηματικά προβλήματα, κάνοντας υπολογισμούς πιο γρήγορα και από ηλεκτρονικούς υπολογιστές. ...............

Άρχισαν οι καταθέσεις μαρτύρων στην εξεταστική για Siemens στο Μόναχο

Με Σίκατσεκ άρχισε η κατάθεση μαρτύρων στην εξεταστική επιτροπή της ελληνικής βουλής για τη Siemens στο Μόναχο.
Με τον Ράινχαρτ Σίκατσεκ άρχισαν σήμερα στο Μόναχο οι καταθέσεις βασικών μαρτύρων στο κλιμάκιο της εξεταστικής επιτροπής της βουλής για την υπόθεση της Siemens. Ο βασικός διαχειριστής των «μαύρων» ταμείων της Siemens Ράιχαρτ Σίκατσεκ καταθέτει στη βάση γραπτών ερωτήσεων που έχουν υποβληθεί από τα μέλη της επιτροπής.
Το απόγευμα θα εμφανιστούν ενώπιον της επιτροπής εκ μέρους της Siemens το μέλος του ....................

"Αληθινό θράσος"

Το 1969 το γουέστερν Αληθινό Θράσος έκανε την εμφάνισή του στις κινηματογραφικές αίθουσες και χάρισε στον πρωταγωνιστή του Τζον Γουέιν ένα Όσκαρ ερμηνείας. Περισσότερα από 40 χρόνια μετά, οι αδελφοί Τζόελ και Ίθαν Κοέν επιλέγουν να διηγηθούν την ίδια ιστορία με τον δικό τους ανορθόδοξο τρόπο. .............

Περιορισμούς στις «δυτικές» κοινωνικές επιστήμες επιβάλλει το Ιράν

Τεχεράνη, Ιράν
Η Τεχεράνη επιβάλλει περιορισμούς στην πανεπιστημιακή διδασκαλία 12 κοινωνικών και ανθρωπιστικών επιστημών, οι οποίες κρίθηκε ότι βασίζονται στον δυτικό τρόπο σκέψης και είναι επομένως ασύμβατες με τα ισλαμικά πιστεύω. ..............

Το Dacia Shift concept

Ο Ρουμάνος σχεδιαστής Liviu Tudoran παρουσιάζει ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον concept για τη Dacia. Ονομάζεται «Shift» και φέρει πρωτοποριακό σχήμα σε compact μέγεθος, καθώς και αντίστοιχα προηγμένη τεχνολογία. Κύριο χαρακτηριστικό του το διθέσιο αμάξωμα και η διάφανη οροφή. ..........

Η γυναικεία γονιμότητα επηρεάζεται και από την ομάδα αίματος

Η ικανότητα μιας γυναίκας να μείνει έγκυος, κατά την τέταρτη δεκαετία της ζωής της, μπορεί να επηρεαστεί από την ομάδα του αίματός της, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα, που για πρώτη φορά ανακάλυψε ότι υπάρχει μια τέτοια συσχέτιση. ...............

Ιδανική χριστιανική φιγούρα ο...Harry Potter!

Ο Harry Potter, βρήκε έναν απροσδόκητο σύμμαχο, στο πρόσωπο του θεολόγου, εφημέριου Δρ. Stephen Holmes, ο οποίος υποστήριξε, ότι η φιγούρα του έφηβου μάγου, πρέπει να εκλαμβάνεται ως άκρως χριστιανική, επειδή προωθεί ''Βιβλικές αξίες''. .............

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: «Ο Σαμαράς δεν αποτελεί εναλλακτική λύση για τον τόπο»!

«Ο κ. Σαμαράς δεν αποτελεί εναλλακτική λύση για τον τόπο. Να πάρει την εξουσία να την κάνει τι;» δήλωσε ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, οι σχέσεις του οποίου με τον πρόεδρο του κόμματος βρίσκονται πλέον σε πλήρη ρήξη.
Σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, ο κ. Μητσοτάκης είπε μεταξύ άλλων ότι ο Γ.Παπανδρέου «καλά ή κακά» ακολουθεί μία σωστή πολιτική, ενώ ο κ. Σαμαράς ακολουθεί μία εσφαλμένη, «ακολουθεί την παλιά μέθοδο» της φθοράς του αντιπάλου.
Ο Κ. Μητσοτάκης χαρακτήρισε μονόδρομο την...