Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Φουντώνει η "Μάχη της Κρήτης"

Το πρόγραμμα των περιοδειών του συνδυασμού της "Μάχης για την Κρήτη" συνεχίζεται σε όλη την Κρήτη.
Αρχής γενομένης από το Ηράκλειο, κλιμάκιο του συνδυασμού με επικεφαλής των αντιπεριφερειάρχη κ. Νεκτάριο Σερμάκη όπως επίσης υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους θα κάνουν απόψε περιοδεία εκτός πόλης και συγκεκριμένα στην Καλλιθέα, το Σκαλάνι, τις Κάτω και Ανω Αρχάνες .
Όσον αφορά στο πρόγραμμα των υπόλοιπων νομών, στο Λασίθι ο .............
...............
υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης κ. Νεκτάριος Παπαβασιλείου και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι συναντήθηκαν με τους δημάρχους Μακρύ Γυαλού, Λεύκης και Σητείας και ενημερώθηκαν αναλυτικά για την πορεία του ΕΣΠΑ μέχρι σήμερα, όπως και για τις εκκρεμότητες που υπάρχουν όσον αφορά στις εντάξεις των έργων αλλά και στην ολοκλήρωση των μελετών.
Επίσης επισκέφθηκαν και πολλά δημοτικά διαμερίσματα των εν λόγω περιοχών.
Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης κ. Νίκος Μαλλιαρός και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι θα επισκεφθούν απόψε τις εξής περιοχές: Ατσιπόπουλο, Πρινές, Γωνιά, Άνω- Κάτω Βαλσαμόνερο, Φρατζεσκιανά Μετόχια, Καλονύχτι, Απλαδιανα.
Τέλος στο νομό Χανίων κλιμάκιο του συνδυασμού «Μάχη για την Κρήτη» βρέθηκε σε περιοχές τις Σούδας προκειμένου να ενημερώσει τους κατοίκους και να αναλύσει το πρόγραμμα του συνδυασμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια :