Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Είμαστε όλοι με τον Μάγο Αντώνη! (Τελικά τί έχουν και πανικοβάλλονται τα έρμα σαμαρόφυλλα;)

Είναι γεγονός ότι η Ελλάδα περνά μια από τις μεγαλύτερες κρίσεις στην ιστορία της κα γι’ αυτό ευθύνονται και τα δύο κόμματα εξουσίας. Ίσως περισσότερο το ΠΑΣΟΚ και λιγότερο η ΝΔ αν και στην τελευταία διετία της καραμανλικής κυβέρνησης 2007 – 09, επιρρίπτονται επίσης τεράστιες ευθύνες εκτός των greek statistics που διοχέτευε στις Ευρωπαϊκές υπηρεσίες. Κυρίως ευθύνονται για την υπάρχουσα κατάσταση το σπάταλο και αντιπαραγωγικό κράτος, η διεφθαρμένη κρατικοδίαιτη επιχειρηματικότητα (με τους λογής λογής εθνικούς προμηθευτές και σία) και η δανεική ευημερία των νεοελλήνων ….
Μέσα σε όλο αυτό το καταστροφικό σκηνικό βγαίνει ο Σαμαράς και καταγγέλλει το …. Μνημόνιο και ζητά ψήφο αντίδρασης στον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης και στο ΔΝΤ! Υπόσχεται πλήρη απαγκίστρωση από τους διεθνείς ανθέλληνες καταπιεστές. Το μνημόνιο δεν χρειάζονταν γιατί υπήρχε μυστική φόρμουλα μηδενισμού του ελλείμματος ως το τέλος του 2011! Θα αποκαταστήσει τους μισθούς και τις συντάξεις με λιγότερους φόρους και δεν πρόκειται να επιβάλλει πρόσθετα μέτρα!
Τότε γιατί φοβούνται και πανικοβάλλονται στη Νέα ΝΔ; Με τέτοιες υποσχέσεις έχουν εξασφαλισμένη τη νίκη και τη συγκατάθεση του ελληνικού λαού στα μαγικά μείγματα. Οι πάντες αναγνωρίζουν ότι ο μηδενισμός του ελλείμματος θα ξαναβάλει σε ένα χρόνο την Ελλάδα στις αγορές και θα συνεχίσουμε να δανειζόμαστε απρόσκοπτα και ούτε γάτα ούτε ζημιά!
Έλα Αντώνη να διώξεις τους εχθρούς του έθνους! Η Ελλάδα ανήκει στον Αντώνη! Ζήτω ΝουΝουΔούδες, πίσω ΔουΝουΤούδες και σας φάγαμε! Ζήτω τα ελεύθερα δάνεια! Πάντα θα υπάρχει ένας Αντώνης με 10 Μουρούτηδες να μηδενίζουν τα ελλείμματά μας. Πίσω Κουτόφραγκοι και σας κάναμε σκόνη, που θα μας πείτε διεφθαρμένους! Ξέρετε ποιοί είμαστε εμείς ρέ;..;

Δεν υπάρχουν σχόλια :