Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Η Δράση για τις γερμανικές αποζημιώσεις

Ο πρόεδρος της ΔΡΑΣΗΣ Στέφανος Μάνος για τις γερμανικές αποζημιώσεις
Η Ελλάδα, με απόφαση του υπουργικού συμβουλίου, παρεμβαίνει στο δικαστήριο της Χάγης στη δικαστική διαμάχη Ιταλίας Γερμανίας για την αποζημίωση των θυμάτων της σφαγής του Διστόμου. 
Με «μοναδικό γνώμονα την εξυπηρέτηση του εθνικού συμφέροντος», σύμφωνα με την ......

Ανακοίνωση της ΝΔ για παράνομα πειράματα σε ασθενείς στην Ελλάδα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Βρυξέλλες, 13 Ιανουαρίου 2011
E.Επιτροπή: Έρευνα για παράνομα πειράματα σε ασθενείς στην Ελλάδα
Η Επιτροπή θα διεξάγει έρευνα για θέματα τήρησης των διατάξεων του νόμου και της δεοντολογίας στις κλινικές δοκιμές που διεξάγονται στην Ελλάδα σημειώνει ο Επίτροπος Υγείας και Πολιτικής Καταναλωτών κ. Dalli έπειτα από σχετική ερώτηση του ευρωβουλευτή της Ν.Δ. κ. Γ. Παπανικολάου.
Συγκεκριμένα, σοβαρότατες καταγγελίες στην Ελλάδα για τις κλινικές δοκιμές καταδεικνύουν ότι στα ελληνικά νοσοκομεία, είτε ιδιωτικά είτε δημόσια, δεν λειτουργούν επιτροπές δεοντολογίας που ...................

Η Δημοκρατική Αριστερά για τους 56.332 νέους ανέργους

Ο υπεύθυνος εργατικής πολιτικής της Δημοκρατικής Αριστεράς Δημήτρης Χατζησωκράτης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«56332 νέοι άνεργοι μέσα σε ένα μήνα, αποτελεί όνειδος για την κοινωνία και ηχηρό ράπισμα για τις ακολουθούμενες κυβερνητικές πολιτικές στον τομέα της απασχόλησης.
Οι καταγεγραμμένοι 700000 άνεργοι απαιτούν ενεργητικές πολιτικές για άμεση δημιουργία νέων θέσεων απασχόλησης μέσα από αναπτυξιακές πρωτοβουλίες».

Το ΚΚΕ για τη συνάντηση του Πρωθυπουργού με τους εφοπλιστές.

Ας πει η κυβέρνηση στο λαό που δεινοπαθεί, στους επιστρατευμένους και άνεργους ναυτεργάτες, στους εργάτες στη Ζώνη και στα άλλα ναυπηγεία πόσα ήταν τα κέρδη των εφοπλιστών την τελευταία δεκαετία, πόσες οι χρηματοδοτήσεις που πήραν από το κράτος και οι φόροι που πλήρωσαν, πόσες εκατοντάδες πλοία κατασκευάζουν τώρα στο εξωτερικό.

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ για την αύξηση των τιμολογίων της ΔΕΗ

Αναφερόμενος στη νέα αύξηση των τιμολογίων της ΔΕΗ και την κατάργηση της κλιμακωτής χρέωσης των τιμολογίων κ, ο Δημήτρης Παπαδημούλης σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής τοποθετήθηκε εξής:
«Πρόσφατα η διορισμένη από την Κυβέρνηση, Διοίκηση της Δ.Ε.Η. αποφάσισε μεγάλες αυξήσεις στα τιμολόγια για τα φτωχά και μεσαία νοικοκυριά, για τις μικρές και μεσαίες καταναλώσεις της Δ.Ε.Η. και την ίδια ώρα μεγάλες μειώσεις για τις μεγάλες καταναλώσεις και τις βιομηχανικές επιχειρήσεις. 
Η ίδια η Δ.Ε.Η. δέχεται ότι μ’ αυτό το νέο τιμολόγιο τα παίρνει από τους φτωχότερους και τα δίνει στους ................

Οι σκέψεις ενός υποψηφίου για τον «Καλλικράτη»

Η συμμετοχή μου στις εκλογές για πρώτη φορά , πέραν της ιδιαίτερης τιμής αλλά και του ιδιαίτερα θετικού προσωπικού αποτελέσματος, με ώθησε σε ορισμένες σκέψεις για την «Καλλικράτεια» μεταρρύθμιση:
Α) Ιδιαίτερα στο πλαίσιο της οικονομικής κρίσης , απαραίτητη είναι η περιγραφόμενη από τη νομοθετική μεταρρύθμιση συγχώνευση δημοτικών εταιρειών, υπηρεσιών και φορέων: αρκεί όμως αυτή να γίνει γρήγορα, αποτελεσματικά, χωρίς εξαιρέσεις και με τελικό αποτέλεσμα τη βελτίωση των δημοτικών υπηρεσιών με παράλληλο περιορισμό του κόστους.
Β)Σε ό,τι αφορά στο εκλογικό σύστημα, πρέπει η Πολιτεία να αποφασίσει, τουλάχιστον για τις .............

Χτυπήσαμε 13,5% ανεργία τον Οκτώβριο

Στο 13,5% "εκτινάχθηκε" το ποσοστό της ανεργίας τον Οκτώβριο, από 9,8% τον Οκτώβριο 2009, ενώ ένας στους τρεις νέους 15- 24 ετών είναι άνεργος, σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή.

Συνελήφθη στην Κωνσταντινούπολη ο Δρ. Φρανκενστάιν

Ένας Τούρκος γιατρός που αναζητείτο για ενδεχόμενη συμμετοχή του σε εμπόριο ανθρωπίνων οργάνων στο Κόσσοβο, ονομαζόμενος και δόκτωρ Φρανκενστάιν, συνελήφθη σήμερα στην Κωνσταντινούπολη, επιβεβαίωσε σήμερα η Αποστολή για την Αστυνομία και τη Δικαιοσύνη της Ευρωπαϊκής ένωσης (Eulex) στην Πρίστινα. 
«Η Eulex μπορεί να επιβεβαιώσει ότι ο γιατρός Γιουσούφ Σονμέζ συνελήφθη από τις τουρκικές αρχές στην Κωνσταντινούπολη χθες (11.1)», δήλωσε η εκπρόσωπος του ............

Ικανοποίηση στη Λευκωσία για τις δηλώσεις Μέρκελ

Ικανοποίηση κυριαρχεί στη Λευκωσία για τις δηλώσεις και τα μηνύματα που έστειλε η Καγκελάριος΄Ανγκελα Μέρκελ κατά την επίσκεψή της χθες στην Κύπρο. 
Ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφανος Στεφάνου, είπε ότι είναι πολύ σημαντικό το μήνυμα που έστειλε, ότι η Γερμανία αναγνωρίζει τις προσπάθειες , τις πρωτοβουλίες και το θάρρος που επιδεικνύει ο Πρόεδρος Χριστόφιας στις διαπραγματεύσεις για επίλυση του Κυπριακού, αποδίδοντας ξεκάθαρα την ευθύνη για την μη .............

Γερμανική απάντηση στις δηλώσεις Ερντογάν

Αυστηρή ήταν η απάντηση της Γερμανίας στην κριτική που άσκησε ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν, για τις δηλώσεις της καγκελαρίου Μέρκελ, κατά την επίσκεψή της στην Κύπρο. Ο Γερμανός κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι η καγκελάριος δεν έχει ανάγκη από "μαθήματα ιστορίας", ενώ τόνισε ότι "εκείνο που διατύπωσε η καγκελάριος στην Κύπρο είναι ότι το πρόβλημα που βαραίνει και τις δύο κοινότητες του νησιού - και συνεπάγεται...

Σενάρια κάλπης πηγαινοέρχονται!

Η κατάσταση είναι εξαιρετικά κρίσιμη και πολύ δύσκολα ελεγχόμενη. Το Πασόκ καλείται να αντισταθεί στο βαθύ παρελθόν του και η ΝΔ χτίζει ιδεολογικά τείχη με τούβλα από το ιστορικό της παρελθόν. Το πρόβλημα δηλαδή οριοθετείται στο παρελθόν και δεν είναι ικανά τα κόμματα να το ξεπεράσουν!
Τα σενάρια κάλπης που τρέχουν κατά διαστήματα μόνο κακό κάνουν και δεν αφήνουν περιθώρια για μεταρρυθμίσεις και δύσκολες αποφάσεις που χρειάζονται αυτή τη στιγμή.
Και όμως ο ίδιος ο Καρχιμάκης φροντίζει σε συνεντεύξεις του να ανοιγοκλείνει τα σενάρια. Κάτι με τον εκλογικό νόμο που θα ............

Δυσφορία Ερντογάν για τις δηλώσεις Μέρκελ στην Κύπρο

Προκλητικός εμφανίστηκε χθες ο κουμπάρος Ταγίπ Ερντογάν με δηλώσεις του από το Κατάρ, για τα όσα είπε η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, στη Λευκωσία.
«Η κ. Μέρκελ φαίνεται πως νομίζει ότι το Κυπριακό είναι μια διαδικασία που εξελίσσεται επί της δικής της μόνο θητείας. Δεν γνωρίζει το παρελθόν του Κυπριακού. Εάν είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με τον πρώην ηγέτη του κόμματος της γερμανικής αξιωματικής αντιπολίτευσης, θα αντιλαμβανόταν ποιοι .............

Στο μυαλό των οικονομολόγων της Ν. Δ. Μας οδηγούν σε νέα «Μικρασιατική» καταστροφή …..

Έτσι και κυβερνήσουν οι οικονομολόγοι του Σαμαρά, οι Mr Fidelity και σία, έχει να πέσει το κλάμα της αρκούδας. Το τί σκέφτεται αυτή η ομάδα δε λέγεται. Τι συζητάνε πίσω από τις βαριές κουρτίνες του δευτέρου ορόφου είναι να γελάς αλλά και να οδύρεσαι για την κατεύθυνση της οικονομίας που θέλουν να δώσουν. 
Οι προπαγανδιστές των σαμαρικών στα καφενεία και στο πεζοδρόμιο μέχρι και το επιχείρημα της «αξιοπρεπούς» πτωχεύσεως χρησιμοποιούν! «Ούτε να μας πτωχεύσουν, δεν είναι ικανοί ο Γιωργάκης και τα δεκανίκια του ….. οι εχθροί της ΝΔ» …. Μέχρι και σενάρια επιστροφής στη δραχμή «επεξεργάζονται»! Νέα (περήφανα) δάνεια! Αναδιαπραγματεύσεις σε εθνική βάση αυτή τη φορά, γιατί .................

Μεγάλα ονόματα πολιτικών, στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ,για παράνομο πλουτισμό


 Hχηρά ονόματα πολιτικών -τόσο από το ΠΑΣΟΚ όσο και από τη ΝΔ- καθώς και γνωστών επιχειρηματιών φαίνεται πως βρίσκονται στο στόχαστρο των ελεγκτών του ΣΔΟΕ για παράνομο πλουτισμό και φοροδιαφυγή. Για τα ονόματα αυτά ενήμερος είναι και ο πρωθυπουργός, ο οποίος φέρεται να έχει δώσει το «πράσινο φως», για να προχωρήσουν οι διώξεις.
Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις της εφημερίδας Το Ποντίκι, ενήμερος είναι και ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, ακόμη και για μεγάλα ονόματα της παράταξής του.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα, στη λίστα όσων ελέγχονται βρίσκονται ονόματα πολιτικών που ...........

Απαραίτητες οδηγίες για τις εκπτώσεις

Η αγορά βρίσκεται σε παρατεταμένη περίοδο εκπτώσεων, με τη μορφή προσφορών εδώ και αρκετές εβδομάδες, η επίσημη πρεμιέρα των εκπτώσεων είναι ωστόσο το Σάββατο. Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι οι καταναλωτές για να μην πέφτουν θύματα παραπλάνησης.
Ο πρόεδρος του Ελληνικού Κέντρου Καταναλωτών, Βασίλης Λίγκας, αναφέρει σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ «ότι τα καταστήματα είναι υποχρεωμένα να αναγράφουν δύο τιμές, η τιμή που ισχύει προ των εκπτώσεων και σαν απόλυτη τιμή και σαν ποσοστό, και φυσικά την τιμή που ........

Οι συνομιλίες στην Τουρκία ίσως να είναι η «τελευταία ευκαιρία» της Δύσης

Οι συνομιλίες ανάμεσα στο Ιράν και στις μεγάλες δυνάμεις για το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης που θα πραγματοποιηθούν την επόμενη εβδομάδα στην Τουρκία θα μπορούσαν να θεωρηθούν ως η «τελευταία ευκαιρία» της Δύσης, υπογράμμισε σήμερα ανώτερος Ιρανός αξιωματούχος.
Σύμφωνα με το πρακτορείο IRNA, ο Αλί Ασγάρ Σολτανίεχ, πρεσβευτής του Ιράν στην Διεθνή Υπηρεσία Ατομικής Ενέργειας (ΙΑΕΑ), επεσήμανε ότι .................

"Γεννήθηκε Ελληνίδα"

Αφιέρωμα στην Μελίνα Μερκούρη , με φωτογραφικό υλικό και ταινίες από την καλλιτεχνική της πορεία, την κοινοβουλευτική της παρουσία και την αγωνιστική της δράση στο εξωτερικό , τα χρόνια της δικτατορίας, εγκαινιάζει στις 20 Ιανουαρίου, το παράρτημα του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού, στην Οδησσό.
Το αφιέρωμα, με τίτλο «Γεννήθηκα Ελληνίδα» παρουσιάζεται με αφορμή τα 90 χρόνια από την γέννηση της Μελίνας Μερκούρη και πλαισιώνεται επίσης από .........

Μια ιδέα από την βιβλική καταστροφή που έπληξε την Αυστραλία - video

Toowoomba Flood
Οι επιπτώσεις από τις καταστροφικές πλημμύρες στην Αυστραλία πλήττουν βαρύτατα την οικονομία της χώρας. Η τρίτη σε μέγεθος πόλη Μπρίσμπεϊν εγκαταλείπεται από χιλιάδες ανθρώπους ενώ ο αντίκτυπος από τις καταστροφές των σιτηρών είναι ήδη αισθητός στις διεθνείς αγορές καθώς η Αυστραλία είναι η τέταρτη εξαγωγική δύναμη σιτηρών σε παγκόσμιο επίπεδο. 
Στην Αυστραλία, οι εξαγωγές πλήττονται λόγω της αναστολής της ............

Το Zoetrope της Pixar - Video

Ζoetrope is the clearest explanation of animation

Η παρέμβαση της Συμμαχίας για τα οικονομικά των κομμάτων έχει αποτελέσματα

Λέτε να γίνει κάτι και για τις μαύρες σακούλες που πηγαινοέρχονται σε δημοσιογραφικά γραφεία;
Τα ονόματα της Επιστημονικής Επιτροπής που θα επεξεργαστούν το νομοθετικό πλαίσιο για τα οικονομικά των κομμάτων και το πόθεν έσχες των πολιτικών, ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος επανέλαβε για μία ακόμη φορά ότι δεν πρόκειται για μία επικοινωνιακή πρωτοβουλία, αλλά για μία ............

Τελικά η PEPSI δεν θέλει να δείτε αυτή τη διαφήμιση!

Τα μεγάλα κόμματα σε σταυροδρόμι

Μπροστά στο 2011, τα δυο μεγάλα κόμματα βρίσκονται αντιμέτωπα με μεγάλες προκλήσεις. Αυτές οι προκλήσεις θα προσδιορίσουν όχι απλώς τα τρέχοντα και τα άμεσα, αλλά και την πιο μακροχρόνια προοπτική τους. Άρα οι προκλήσεις που έχουν ενώπιον τους είναι στρατηγικές.
Το ΠΑΣΟΚ, το οποίο καλείται ν’ αντιμετωπίσει την σοβαρότερη οικονομική κρίση της χώρας εδώ και δεκαετίες, βρίσκεται σε ένα μεταβατικό στάδιο. Αν κάνει μέχρι τέλους όσα επιβάλλονται για να σωθεί ο τόπος, θα έχει απαλλαγεί από αναχρονιστικά φορτία του παρελθόντος του. Από την άλλη πλευρά η ΝΔ είναι πολιτικά και στρατηγικά κατασταλαγμένη και δεν «ψάχνεται» (όπως το ΠΑΣΟΚ). Εκεί που έχει κατασταλάξει, διασφαλίζει μόνο ένα πράγμα: Την κοινωνική και εκλογική περιθωριοποίηση της.
Οι αλλαγές που καλείται να υλοποιήσει ο Γιώργος Παπανδρέου και δείχνει αποφασισμένος να ...............

Από το 1995 διεκδικούμε αποζημιώσεις για το Δίστομο

«Αγώνας» από το 1995
Μια ολόκληρη δεκαπενταετία βρίσκεται σε εξέλιξη ο δικαστικός αγώνας των κατοίκων του μαρτυρικού Διστόμου Βοιωτίας που διεκδικούν από το γερμανικό κράτος αποζημιώσεις, ύψους περίπου 60 εκατ. ευρώ, για τις σφαγές συγγενών τους από τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής κατά την περίοδο του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.
Ο δικαστικός "μαραθώνιος" ξεκίνησε το 1995 από τον (αείμνηστο, πλέον) νομικό και ....... 

Τί γίνεται με όλους αυτούς τους τομεάρχες και γραμματείς στη ΝΔ; Πληρώνονται;

Όλα στο φως λέει ο λαός σε τόσο δύσκολες στιγμές που περνά. Φαίνεται όμως ότι η Νέα Σαμαρική ΝΔ έχει αποφασίσει να τα κρατά όλα στο σκοτάδι.
Μεγάλο ερωτηματικό με τους νέους γραμματείς και φαρισαίους στη Νέα ΝΔ, είναι, τί ακριβώς γίνεται με τους μισθούς τους; Το ότι έχουν μπλέξει τα καλώδια τους σε θέματα ευθυνών είναι δεδομένο. Λιγουλάκι δύσκολο να δουλέψει τέτοιο σχήμα μαμούθ. Εάν μάλιστα μας κυβερνούσε τέτοιο μπουλούκι θα έριχνε την Ελλάδα έξω! Αλλά δε φαίνεται και να τους απασχολεί και τόσο αυτή η διάσταση, μια και η κυβέρνηση Καραμανλή την είχε ήδη ρίξει έξω.
Εμάς μας ενδιαφέρει τί γίνεται με την πληρωμή τους. Πώς αμείβονται για τις υπηρεσίες που παρέχουν στο κόμμα; Πληρώνονται με μπλοκάκι; Και που τα βρίσκει η ΝΔ με .........

Δεν αφήνουν κανένα θέμα να «πέσει κάτω» οι δύο Κρητικοί Βουλευτές, Αυγενάκης και Μαρκογιαννάκης

Κινητικότητα στη Δημοκρατική Συμμαχία, αφού οι δύο Κρητικοί Βουλευτές, Αυγενάκης και Μαρκογιαννάκης, δεν αφήνουν κανένα θέμα να «πέσει κάτω».
Σε τρεις εργάσιμες ημέρες μάλιστα έχουν καταθέσει, σύμφωνα και με τα στοιχεία του Ελληνικού Κοινοβουλίου, τριάντα (!) και πλέον θέματα που αφορούν και τους .............

Μήνυμα προς Σαμαρά από εξωγήινους!

Ντοκουμέντο:Hχογραφημένο μήνυμα εξωγήινων

Μεγάλη ζημιά κάνει ο Ντινόπουλος στη Νέα ΝΔ. Μπράβο Αργύρη!

Μικρή κριτική στην παρουσία του Αργύρη Ντινόπουλου το πρωί στη ΝΕΤ
Να τον μαζέψει κάποιος. Δεν πάει καλά. Σαμαρικότερος του Σαμαρά και αλαζονικότερος των φαήλων. Ο λαϊκισμός του σπάει τζαμαρίες. Κάνει κρα ο τύπος για να τον δει ο Αντώνης! Δες κι’ εμέ το παλικάρι! Με τέτοιους τύπους εξοργίζεται ο κόσμος. Καθόλου αυτοκριτική, δε φταίνε σε τίποτα τα παλικάρια του Καραμανλή. Όλα τώρα μας ήρθαν. Μα τόσο ούφο είναι ο Αργύρης; Δεν είχε ακούσει τίποτα για επιτήρηση και για τη δειλία του Καραμανλή να προχωρήσει και στο ελάχιστο στις μεταρρυθμίσεις που χρειάζονταν και χρειάζεται ο τόπος; Ο τύπος δεν πάει καλά. Μάλλον η σχολή των φαήλων έχει και τους απαραίτητους σπασίκλες της. Βλέπε Πιπιλομανώληδες και Αργυροντινόπουλοι!

Η Συμμαχία για τη θέση της χώρας στην διεθνή κατάταξη «Ελευθερία στην Οικονομία»

Αποτελεί θλιβερή είδηση για την Ελλάδα η πτώση της κατά 15 θέσεις, μέσα σε μόλις ένα χρόνο, στη διεθνή κατάταξη «Ελευθερία στην Οικονομία». Σύμφωνα με την ετήσια έκθεση Index of Economic Freedom, την οποία καταρτίζει το Ινστιτούτο Heritage Foundation, το 2009 η Ελλάδα έπεσε στην 88η από την 73η θέση επί συνόλου 179 χωρών. Ιδιαίτερη αξία έχει το γεγονός ότι κατέλαβε την 37η θέση από τις 43 συνολικά χώρες της ευρωπαϊκής ηπείρου.
Η έκθεση λαμβάνει υπ’ όψιν την επίδοση των χωρών στην επιχειρηματική ελευθερία, τις .........

"Final Solution"στις Βρυξέλλες για την αντιμετώπιση της ευρωπαϊκής κρίσης χρέους

Το «σχέδιο ανάσχεσης» της κρίσης στην Ευρώπη που εξετάζουν οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις φαίνεται να περιλαμβάνει δάνειο 60 δισ. ευρώ στην Πορτογαλία αλλά και αγορά ελληνικών ομολόγων, σύμφωνα με πηγές της ΕΕ που επικαλείται το Bloomberg.
Οι επόμενες κινήσεις για την αντιμετώπιση της κρίσης χρέους θα είναι το κεντρικό θέμα των συζητήσεων στο Eurogroup της ερχόμενης εβδομάδας, αλλά ο σκόπελος των δισταγμών χωρών όπως η Γερμανία και η σημασία των πρωτοβουλιών μπορούν να αναβάλουν τις αποφάσεις μέχρι τη Σύνοδο Κορυφής στις 4 Φεβρουαρίου.

Τα θύματα από το μακελειό της Αριζόνας τίμησε ο Μπαράκ Ομπάμα


Χωρίς συγκοινωνίες η Αθήνα, κανονικά κινείται ο Προαστιακός

Επιμένουν στις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στα μέσα συγκοινωνίας. Αν και η απεργία τους κρίθηκε παράνομη από τη Δικαιοσύνη, εντούτοις πραγματοποιείται κανονικά. 
Έτσι, η Αθήνα την Πέμπτη είναι χωρίς μετρό, ΗΣΑΠ, λεωφορεία και τρόλεϊ, ενώ κανονικά κινείται μόνο ο Προαστιακός, καθώς και τα τρένα του ΟΣΕ. 
Κυκλοφοριακό έμφραγμα από νωρίς το πρωί, ενώ την κατάσταση αναμένεται να ......

Δεν έδειξε την ίδια σπουδή με τον Καραμανλή η φωνή της Ρηγίλλης

Δεν έδειξε το ίδιο ενδιαφέρον και την ίδια σπουδή, η φωνή της ακροδεξιάς πτέρυγας της Ρηγίλλης, όταν έμαθαν ότι ο Καραμανλής ήταν πραγματικό καρφί στην Πρεσβεία και κάρφωνε κανονικότατα την κυβέρνηση Μητσοτάκη. 
Τουλάχιστον ο Χρυσοχοΐδης είχε θεσμικό ρόλο και ήταν υποχρεωμένος να συζητά για θέματα τρομοκρατίας με την Πρεσβεία. Μην ξεχνάμε ότι μια ανακοίνωση, ένα Press Briefing, μια ταξιδιωτική οδηγία από το State Department θα μας ξέκανε τουριστικά……